Jump to content

שגיב יחזקאל אחרי דרבי מליקה חמו

Recommended Posts

פורסם ב

מי שנותן לו לראות דשא בהמשך השנה פושע ושישברו לו הידיים והרגליים

אם ללאזטיץ' היה יד בדבר של לא לתת ליחזקאל ולפרץ לבעוט פנדל זה הדבר הכי טוב שעשה מהיום שהגיע למכבי. להחתים לעוד ארבע שנים. לשלוח פרחים לאישתו. קונה לו כרטיס לכושליראבק לכיוון אחד יעלה כמה שיעלה.

יחזקאל , פרץ , שלמה. השחקנים שמרוויחים הכי הרבה. השחקנים "המובילים" במכבי תל אביב, המנהיגים!!! לא שווים דקה במועדון שלנו היום.

ואני מבטיח שלא אנוח ולא אשקוט עד שאגלה מה קרה מאחורי הקלעים אחרי האלימות של יחזקאל כלפי טוטי הנסיך הקטן!

פורסם ב

אני מאלה שחושב שכולם צריכים להיות בפרופורציות ולהירגע וקורה שיש עונה כזו שפתאום הכל מתהפך עלינו וחשוב לזכור שאנחנו אחרי 2 אליפויות ופעמיים בשלב בתים באירופה.

אבל, זה שיחזקאל קיבל את סרט הקפטן היום...זה ניהול של מועדון שלא נמצא באירוע. ועכשיו אני קצת בלחץ. 

פורסם ב

להפסיק לשחק עם הליצן הזה ולתת את הדק' למדמון (שלקח על עצמו בעיטה ראשונה ועשה את זה מושלם)

פורסם ב

הכי חלש בליגה

חייב לעוף לא מבין למה מקבל דקות

פורסם ב

די עם הרעל.

תלמדו לשמוח.

פורסם ב

הוא חייב לעוף מפה.

לא DNA לא יכולת, אחוז פעולות מוצלחות נמוך מאוד ואני לא מדבר על דריבל , אני מדבר על מסירות פשוטות.  

במקרה הזה זה לא לאזיטיץ׳ ( כלומר ברור שחאזיטיץ אשם שנותן לו לשחק אבל גם תחת מאמן אחר לא מאמין שמשהו ישתנה)  

זה פשוט שחקן בלי חשק שנמאס לו ויש אחלה מועדונים בארץ לשחק בהם שמגיעים לשלב הזה בקריירה. 

אסור לו  להיות פה.

פורסם ב

סמרטוט מטורף.

נכנס למגרש דקה 60 ורץ פחות מאבו פרחי עם חצי ריאה. אני לא מבין איך הדבר הדוחה הזה קפטן שלנו.

ועל הטמטום שלו כבר אין לי מילים. להבא כשמחתימים שחקן,  לצרף לבדיקות הרפואיות גם נוירולוג.

פורסם ב

אין שום שחקן בהיסטוריה של מכבי אי פעפ שהתקרב לרמות השנאה שיש לי לבן אלף זונות הזה אני בכנות מאחל לו את כל הרע שבעולם איך הוא הולך על המגרש במקום להגן לא ראיתי דברים כאלה מעולם באמת איחולים קשים אם אתה קורא את זה תתאבד

פורסם ב

גם היום יש נתונים לכל פיפס 

מסירה / דיוק / מאמץ. 

עם כל הלפטופים והפוזה אף אחד לא רואה שהמדדים שלו מתחת לכל ביקורת? ( כי לראות פיזית שהוא לא שחקן הם לא מצליחים) 

פורסם ב

מתבייש שהוא שחקן בקבוצה שלנו.

כל דקה שאני רואה אותו על הדשא זה דקה של אכזבה שעוד לא הבינו שהוא לא צריך להיות בסגל.

אני באמת לא זוכר כל כך אנטי לשחקן של המועדון, כי זה לא רק עניין מקצועי..

היו לנו נגרים בעבר, לא מעט, אבל אף פעם הם לא היו כאלו זחוחים ובעלי אופי כזה מגעיל.

כל דקה שלו על כל שחקן אחר פשוט מבוזבזת ומכעיסה.

פורסם ב

טפייייי

קרוב להיות אצלי בדרגת לאזטיץ. 

מילא תהיה חלש (דוידה למשל גם מאוד חלש העונה) אבל העצלנות והאגואיסטיות (יכל למסור במתפרצת לגול קל) בתוספת מה שעשה לאנדרדה. הביתה מהר!

פורסם ב

אגף ימין אצלנו מת 

דוידה עם יכולת של מתן חוזז ביום חלש

יחזקאל זה פשוט לא למכבי 

פורסם ב

המהלך שם בסוף שאנחנו בעשרה שחקנים ואתה לבד מול שוער  וחבר שלך לידך ואתה יודע שאתה חסר יכולת, מהירות, חשק ומוח . לא תפרגן לו לגול בדרבי? 

פורסם ב

למה לא רצה לבעוט? חבל, קפטן ודמות חיובית מאוד בחדר ההלבשה.

פורסם ב

יש שחקנים שגם אם יצאו צ'וקרים (הפנדל מול סכנין), לפחות מכפרים על זה עם תחת ועבודה קשה על המגרש.

הוא הולך ונהיה יהיר, דביל ועצלן יותר ככל שיורד יותר ביכולת.

השחקן היחידי ששנאתי ועדיין שונא אי פעם במכבי, בן שרמוטה.

פורסם ב

בסוף לא הוא ולא פרץ לקחו פנדל. ואני לא חושב שזה החלטה של לאזטיץ' להבדיל מכולם. אם הם היו רוצים לקחת, הם גם היו לוקחים.

זהבי בסיטואציה כזאת רוצה לקחת את כל ה5 פנדלים. מנהיגות שואפת לאפס. לשמחתנו יצא טוב מזה. 

פורסם ב

חומר ואופי של הפועל

חייבים להעיף אותו את הבן זונה הזה

אנוכי מלא בעצמו ושחקן חלש

פורסם ב
לפני6 שעות , קמחי said:

למה לא רצה לבעוט? חבל, קפטן ודמות חיובית מאוד בחדר ההלבשה.

ההחלטה הכי טובה שלו הערב, צריך להגיד תודה 

פורסם ב

שחקן עם פוזה בשמיים וזה מה שהופך אותו לחרא של שחקן

מקווה שלא ישב בספסל אפילו עד סוף העונה כי אתמול כמעט וחירבן אותנו בהתקפה האחרונה 

פורסם ב

איך הוא לא מסר למדמון במתפרצת בדקה 80 יכל לגמור את המשחק