Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

היה משחק ארוך ונכון שהיו גם דקות מתות בהתחשב במצב אבל בסך הכל עידוד בן זונה שלנו כפיים לכל מי שהיה ביציע היום 

פורסם ב

עד הגול של הפועל הייתי בטוח שזה משחק בית שלנו. בית ספר לעידוד.

היה להם פיק לכמה דקות ואז שוב השתלטנו על העידוד, ומה שהיה בהארכה וואו וואו וואו איזה קרנבל היה. "הקהל הטוב בארץ" לדעת רבים היו בלחץ הזונות ושתקו כמו דגים

פורסם ב

פנטסטי.

שימשיכו למצוץ לקהל של הפועל, קפאו ברגע הכי חשוב שלהם ב12 השנים האחרונות.

פורסם ב

שער 5 נתקל בדבר שנקרא ציפיות

ופתאום זה לא קל לעודד כמו כשלא אכפת לך לקבל 3 או 5 או לזרוק כדורים כדי לפוצץ

משחק

שער 11 הצגה

פורסם ב

היה עידוד משוגע באמת, שאפו לכל מי שהגיע לתת הגרון ולהשתתף במצווה של לזיין את הפועל. 

היו דקות שהאצטדיון רעד.

שער 5 נתן היום משחק ביתר - פיקים מפחידים אבל כמות של דקות מתות לא פרופורציונליות.

פורסם ב

אומנם לא זכיתי להיות במשחק, אבל מהחווית צפייה שלי, מתצוגות העידוד הכי טובות שאני זוכר בשנים האחרונות. ואני לא מגזים.

נכון שהיו דקות קצת של הלם ומתח אחרי השיוויון והאדום, אבל מהדקה הראשונה עד הסוף, היו רגעים שאמרתי אולי נתנו משהו בכניסה ל11. עידוד בלתי פוסק, בחירת שירים מעולה מהשניה הראשונה. המורי הזקן בפנדל האחרון שלהם? כמה ביצים קהל צריך. בית ספר לעידוד. 10/10. וזה עוד בלי גג.

פורסם ב

עידוד הכל טוב ויפה

אבל בואו נדבר רגע על זה שהקהל שלנו לא צהוב, ודווקא בדרבים זה הכי בולט

כאילו מפחדים ללכת עם צהוב ביפו

אפילו השלט בתפאורה מאד דומה לשלט קיים של בית"ר, גם בפונט

מבאס לראות גוש שלם של אוהדים בשחור

פורסם ב
לפני19 שעות , הלב_הוא_שוב_ישמח said:

הקהל היה השחקן המצטיין

השחקן ה12 יש שיגידו

פורסם ב

צר לי להרוס את החגיגה, להגיד שזה אחד מיציעי העידוד החזקים שהיו זו הגזמה פרועה. אני ישבתי באיזור שליד שער 13, גוש אחד לפני האחרון, וואלה לפעמי הייתי צריך ממש להתרכז כדי לשמוע מה שרים במיוחד בהתחלה לפני שהגיע המיקרופון אבל אז לצערי כל החצי יציע שהיה מהאמצע לכיוון שער 13 היה ממש דומם והגוש שלי בכלל, אמרתי לבן שלי שזה לא יאמן, אני מרגיש כמו בשער 13 , כי הוא תמיד צוחק עלי שאני כמעט היחיד שם שמעודד כל המשחק, שר לעצמי. 

פורסם ב
לפני5 שעות , אליהו_הנביא said:

צר לי להרוס את החגיגה, להגיד שזה אחד מיציעי העידוד החזקים שהיו זו הגזמה פרועה. אני ישבתי באיזור שליד שער 13, גוש אחד לפני האחרון, וואלה לפעמי הייתי צריך ממש להתרכז כדי לשמוע מה שרים במיוחד בהתחלה לפני שהגיע המיקרופון אבל אז לצערי כל החצי יציע שהיה מהאמצע לכיוון שער 13 היה ממש דומם והגוש שלי בכלל, אמרתי לבן שלי שזה לא יאמן, אני מרגיש כמו בשער 13 , כי הוא תמיד צוחק עלי שאני כמעט היחיד שם שמעודד כל המשחק, שר לעצמי. 

איתך…

הפנאטיקס מנסים, הגוש עצמו מעודד. למעלה ובצדדים שרים פעם ב…

וזה דרבייייייי!!

מה שעוד הפריע לי שהיה יותר מדי שחור ביציע.