Jump to content

רשמים מהתיקו מול הפועל פ"ת בבלומפילד | 2-2 רע, עוד תוצאה לא טובה שמבהירה מעבר לכל ספק - אנחנו עמוק בתהום ולא רואים את הדרך החוצה.

Recommended Posts

פורסם ב
לפני9 שעות , אליהו_הנביא said:

וואו זה מספר הזיה, יש מאמן אחר במכבי שעשה דבר כזה ונשאר בתפקיד? 

לאזטיץ עשה רצף שלילי דומה בשנה שעברה בדיוק באותה תקופה ומצצו לו כאן בלי הפסקה והגנו עליו בחירוף נפש.

פורסם ב
לפני2 שעות , ראש הזהב said:

לצערי אחרי הבאסה של אתמול, לא הייתי קורא קדיש על העונה, ברצלונה הייתה במינוס 5 מריאל ותוך חודש הם בפלוס 4.

שנה שעברה ריאל הייתה פלוס 8 על בארסה וברסה סגרה את זה

שוב ברור שזה לא המקרה ומכבי שבורה, אבל גם אתמול היה חסר פנדל של אבו פארחי החמרמיר שקפץ לקחת אותו ואנחנו מנצחים את המשחק שיכל לשנות את העונה ולתת תפנית.

בסוף בליץ וסיסוקו עניין של זמן קצר שיחזרו וייצבו את המשחק שלנו, תוך כדי בן הרוש אני מאמין יתפוס את המקום שלו כמגן ימני ואם נגיע לינואר עם פער סביר [5-8 הפרש] הכל אפשרי.

זה פתאטי לסגור את העונה כרגע, זכור לי שגם שנה שעברה שבש נצחו את נתניה עם 9 שחקנים סגרנו את העונה, ואחר כך בפליאוף אחרי ההפסד 3-1 לביתר בטדי.

המצב לא נראה בשמיים, אבל לא הייתי ממהר לסגור את הקבר על העונה 

אבל אנחנו במגמה שלילית והסיכוי שמה שמתאר יקרה נמוך יחסית ממה שאתה מתאר בבארסה.

הכל יכול לקרות כרגע זה לא ריאלי לדבר על זה

פורסם ב
לפני1 שעה , erantheking21 said:

אושר דוידה מסמל לצערי את כל השלשול שקרא לנו בזמן 

לא מסוגלים לתת פס, לא מסוגלים לעבור שחקן, נראים כמו הצל של עצמנו

אושר דוידה הוא אחד מסמלי המחדל, אבל לא כי הוא כבר לא כדורגלן טוב, נכון שהוא בתקופה פחות טובה אבל יש מי שגרם לזה.

דוידה מתקשה לעבור שחקן ולכן כשמבודדים אותו כווינגר עם רגל הפוכה ללא עזרה של מגן על הקו זה לא נראה טוב והוא כביכול לא נותן מספרים, אבל אי אפשר להתעלם מהטעויות וחוסר ההתאמות במערך כששופטים שחקן כזה או אחר, גם אם זה כבר שחוק.

פורסם ב
31 דקות לפני, MTA For Ever said:

לאזטיץ עשה רצף שלילי דומה בשנה שעברה בדיוק באותה תקופה ומצצו לו כאן בלי הפסקה והגנו עליו בחירוף נפש.

לא חושב שככה. וגם אם כן לא קבלנו שישיות בתוספת כל המקרה שלו עם הקהל.

פורסם ב
לפני9 שעות , המכבייה said:

פת עברה את החצי פעמיים בסוף המחצית וכבשה. לא כי היא לא רצתה לעבור את החצי, כי היא לא יכלה. מכבי עמדה ולחצה טוב. יש בעיית כישרון בקבוצה. 

אם ה"כישרון" הכי גדול בליגה היה אצלך בסגל ושחררת אותו בנזיד עדשים כי חשבת שאין לך צורך בו, אז לדעתי הבעיה היא לא בכישרון שיש או אין בסגל.

דבר נוסף, כל הזמן מיקדנו את הדיון על המערכים והשיטה וההרכבים של לאזאטיץ'. ככל שהזמן עובר אני מבין שהבעיה העיקרית שלו כמאמן קבוצת כמו מכבי היא בכלל ניהול השחקנים, כאנשים, בעניין האישי ולאו דווקא העניין המקצועי. הפארסה עם הפנדלים היא מיקרו קוסמוס של הסיפור הזה.

פורסם ב
Just now, אלק נילאש said:

אם ה"כישרון" הכי גדול בליגה היה אצלך בסגל ושחררת אותו בנזיד עדשים כי חשבת שאין לך צורך בו, אז לדעתי הבעיה היא לא בכישרון שיש או אין בסגל.

דבר נוסף, כל הזמן מיקדנו את הדיון על המערכים והשיטה וההרכבים של לאזאטיץ'. ככל שהזמן עובר אני מבין שהבעיה העיקרית שלו כמאמן קבוצת כמו מכבי היא בכלל ניהול השחקנים, כאנשים, בעניין האישי ולאו דווקא העניין המקצועי. הפארסה עם הפנדלים היא מיקרו קוסמוס של הסיפור הזה.

הפארסה עם הפנדלים זה נטו על המאמן.
זה התחיל עוד נגד פאפוס כשלא ידעו את ההררכיה במצבת השוערים, המשיך לפנדל נגד סכנין שיחזראל בעט כי בזמנו הוא היה הבועט שלנו ופתאום הוא לא..

חוג, מי שצועק חזק יותר מקבל .

פורסם ב
לפני3 שעות , אלק נילאש said:

אחי אבל אנחנו זועקיל פה כבר יותר משנה על הבעיה שלו בניהול אנשים, אלו לא בדיונות, הבן אדם עם אפס יחסי אנוש. אנשים עדיין לא מאמינים לזה או שמפחיתים מהחשיבות של זה.

פורסם ב
1 hour ago, Saar said:

אושר דוידה הוא אחד מסמלי המחדל, אבל לא כי הוא כבר לא כדורגלן טוב, נכון שהוא בתקופה פחות טובה אבל יש מי שגרם לזה.

דוידה מתקשה לעבור שחקן ולכן כשמבודדים אותו כווינגר עם רגל הפוכה ללא עזרה של מגן על הקו זה לא נראה טוב והוא כביכול לא נותן מספרים, אבל אי אפשר להתעלם מהטעויות וחוסר ההתאמות במערך כששופטים שחקן כזה או אחר, גם אם זה כבר שחוק.

היה צריך לראות יותר ספסל, כנ"ל דור פרץ. הם שחקנים שצריכים איפוס מדי פעם.

זה נטו על המאמן.

פורסם ב
4 דקות לפני, קמאנן said:

זה נטו על המאמן.

הקטע שעונה שעברה הדבר הכי מעניין במשחק שלנו היה שדוידה מבודד שם באגף. העונה פשוט הפוך. אתה יודע בדיוק איך זה הולך להסתיים. מאוד מזכיר לי את ויני במדריד. מנטליות ואימון זה חלק בלתי נפרד.

לגמרי מסכים איתך לגבי הספסל שלו (ושל פרץ).

פורסם ב
6 דקות לפני, קמאנן said:

זה נטו על המאמן.

תוסיף לזה את רביבו שמאז תחילת העונה מזהם את הדשא, אבל מה פתאום שיתן לגרופר לשחק קצת ועכשיו הוא נפצע אז בכלל אין מחליף (בטוח שעוד מעט ננסה שם את בן הרוש)

פורסם ב
7 דקות לפני, קמאנן said:

זה נטו על המאמן.

הבעיה שבניגוד לפרץ שחייב קצת יציע ויש את אנדרדה או שחר שישחקו במקומו, מי ישחק במקום דווידה? יחזקאל? אולי בן סימון יוכל לשחק כנף ימין? 

פורסם ב
8 דקות לפני, אליהו_הנביא said:

הבעיה שבניגוד לפרץ שחייב קצת יציע ויש את אנדרדה או שחר שישחקו במקומו, מי ישחק במקום דווידה? יחזקאל? אולי בן סימון יוכל לשחק כנף ימין? 

קודם כל כן. בן סימון צריך לשחק או אנערף, מי שהסריח את הדשא וממשיך, לא צריך לשחק.
בכר מעלה שחקני נוער לדוגמא.

פורסם ב
לפני11 שעות , קובי השועל said:

נילאש, מה הקשר? ברור שיהיה בסדר. יש לך ספק? 

לגבי המועדון? כל עוד מיץ' פה - ברור שלא.

לגבי הקבוצה השנה, ואולי גם בשנה-שנתיים הקרובות? חד משמעית כן. זה לא המשבר הכי גדול שחוויתי כאוהד, לא קרוב אפילו, אבל זה כן אחד הגדולים, אולי הכי גדול, מאז התקופה שג'ורדי הגיע. באופן כללי, ואמרתי את זה כאן כבר לפני חודש-חודשיים, שהכל עוד היה נופת צופים, כביכול, אני לא סומך על ג'ק בשיט. איש מקצוע ברמה הנמוכה ביותר שיש. אז כל עוד הוא משחק תפקיד משמעותי ונמצא כאן באופן קבוע אני לא מעודד לגבי העתיד הקרוב.

פורסם ב

אגב גם הגול-פנדל-גול שבסוף לא יצא מזה כלום ,מסמל לי את כל העונה הזאת, הכל ליד, DNA חלש, אין לנו את זה השנה.

נעשו טעיות בקיץ עם גבי, מכירה סיטונאית עם הנחה שלכולם יש תחליף, חוסר הגעת מחליפים עם הוייב הנכון(אנדרדה בא בירידה וכנראה ממשיך במגמה, וארלה זה חומר גלם ברמה מאוד גבוהה שרק מחכה להתפרץ וגם במכבי עדין זה לא קורה עם המספרים וכ'ו) המנהיגים והמנוסים שלפניהם בכושר גרוע(שלמה, דוידה,פרץ, יחזקאל) ואלה שהחזיקו אותנו פתאום נפצעו (קמארה ובליץ') זה קארמה נוראית, אך אי אפשר להוריד למאמן שלא מצא שום פתרון לבליץ', לא יתכן ששחקן אחד יחזיק קבוצה שלמה ושהוא לא שם הקבוצה תירה אחרת, ראינו את זה עוד מול חמרון ואחרי חמרון..

פורסם ב
29 דקות לפני, קמאנן said:

זה נטו על המאמן.

23 דקות לפני, zion8 said:

הקטע שעונה שעברה הדבר הכי מעניין במשחק שלנו היה שדוידה מבודד שם באגף. העונה פשוט הפוך. אתה יודע בדיוק איך זה הולך להסתיים. מאוד מזכיר לי את ויני במדריד. מנטליות ואימון זה חלק בלתי נפרד.

לגמרי מסכים איתך לגבי הספסל שלו (ושל פרץ).

מסכים כמובן אבל לגבי פרץ, תפסיקו לצפות פשוט.. זה מה שלאזטיץ אמר אחרי אתמול:

צטט

דור פרץ הוא שחקן שאני יכול להגיד שאני לא נוגע בו, אבל לא כי אסור לגעת בו, אלא כי הוא מתאמן כמו מקצוען אמיתי והוא השחקן הכי מנוסה בסגל הזה והוא יודע לקחת את הלחץ הזה על הגב שלו

פורסם ב
15 דקות לפני, דקסטר said:

אנחנו סתם מבזבזים אוויר ואנרגיה על הנושא הזה.

תיגמר העונה עם איזה כרטיס לקונפרנס, אולי עם גביע בטעות ובקיץ נעשה חדש.

איך אמר טונה? גם זה יעבור

פורסם ב
24 דקות לפני, דקסטר said:

הוא בא להתריס ולהדליק את הקהל. פשוט עושה לנו דווקא כי הוא יודע שאנחנו שונאים אותו

פורסם ב
לפני10 שעות , maynard_prica said:

אח, הייתי עד לכל מה שאתה מתאר, גם נתנו לחיפה שתי חמישיות קרוב לזמן שאתה מתאר שם.

ההבדל בינינו הוא שאתה היית עד לשנות השמונים שהיו העשור הכי פחות מוצלח בהיסטוריה של המועדון.

וכאחד שהיה עד להמון משברים, זה המקרה הכי מובהק של הקהל נגד הקבוצה.

וזה הכי גרוע שיכול להיות, יותר ממשברים מקצועיים, כלכליים, או ניהוליים לאורך השנים.

יש רצון ויכולות(מה שלא היה אז). הבדל עצום. 

פורסם ב
לפני4 שעות , ClinteastwoodFan said:

לא מסכים, יש בעיית כישרון ברורה בסגל , הסגל בינוני.

איזו הגזמה פרועה.

הסגל רחוק מאוד מלהיות בינוני.

אם תחליף מאמנים בינינו לבין ב"ש, אנחנו משייטים לאליפות.

פורסם ב
לפני1 שעה , אלק נילאש said:

כשאני כותב כישרון, דביטון לא עובר לי בראש(למרות שהוא מוכשר). בנתיים לא הצלחנו עם המחליפים של יוריס וגבי מכל מיני סיבות, וגם איבדנו מסיבות שונות שני חלוצים מוכחים. 

פורסם ב
20 דקות לפני, המכבייה said:

יש רצון ויכולות(מה שלא היה אז). הבדל עצום. 

יכולות יש כבר מעל ל30 שנה במצטבר.

על איזה רצון אתה מדבר? 

אתה רואה רצון של הבעלים לנסות לפתור את הבעיות המקצועיות של הקבוצה? 

או את הסכסוך עם הקהל?

בעתיד כשיהיו גולים, שימו לב שאתם לא קופצים משמחה חזק מידי על האח לצידכם שאתם לא מכירים, אתם עלולים להיות מואשמים אחר כך בתקיפת שוטר.

פורסם ב
10 דקות לפני, maynard_prica said:

יכולות יש כבר מעל ל30 שנה במצטבר.

על איזה רצון אתה מדבר? 

אתה רואה רצון של הבעלים לנסות לפתור את הבעיות המקצועיות של הקבוצה? 

או את הסכסוך עם הקהל?

בעתיד כשיהיו גולים, שימו לב שאתם לא קופצים משמחה חזק מידי על האח לצידכם שאתם לא מכירים, אתם עלולים להיות מואשמים אחר כך בתקיפת שוטר.

כרונולוגית, יכולות כלכליות ומקצועיות יש מאז שמיטש הגיע. רצון להשקיע ולהשתפר יש. אתה בעיצומו של ארוע מתגלגל, נמתין קצת. 

פורסם ב
לפני1 שעה , אלמוג מלול said:

בכר מעלה שחקני נוער לדוגמא.

אם נפלת בדופמין של חיפה שחוחובה מעלה שחקני נוער כאילו הוא פרגוסון שהפך ליצנים לקבלני תארים ע"ש טום קלברלי אז מצבנו באמת קשה.

בכר ונוער זה כמו דבר והיפוכו

פורסם ב
Just now, Raumdeuter said:

אם נפלת בדופמין של חיפה שחוחובה מעלה שחקני נוער כאילו הוא פרגוסון שהפך ליצנים לקבלני תארים ע"ש טום קלברלי אז מצבנו באמת קשה.

בכר ונוער זה כמו דבר והיפוכו

לא נפלתי בכלום. רק ניסיתי להבהיר שהמצב אצלם קשה, ואנחנו הולכים לכיוון שלהם. משחק הבא יעלה בן סימון ועוד גנרי מהנוער ואנחנו רשמית נהיה חיפה של בכר