Jump to content

רשמים מהתיקו מול הפועל פ"ת בבלומפילד | 2-2 רע, עוד תוצאה לא טובה שמבהירה מעבר לכל ספק - אנחנו עמוק בתהום ולא רואים את הדרך החוצה.

Recommended Posts

פורסם ב
21 דקות לפני, המכבייה said:

בוודאי שיש מועדון וקבוצת כדורגל. בסיטואציה משברית, זה קורה לפעמים בחיים. אם אדם במצב קשה מנטלית, פסיכולוגית, מקצועית, או פיננסית, זה אומר שהוא לא קיים? מועדון וקבוצת כדורגל לא קיים רק בנצחונות. 

לפעמים אני לא מבין אם אתה באמת מאמין במה שאתה רושם...

אין מאמן, אין שחקנים, אין הנהלה, יש רק אחד בקנדה שאו שהוא לא באמת מודע למצב או שאין לי הסבר אחר.

משבר? תזכיר לי בתור אחד שאוהב להגיד שהוא יודע יותר מכולם בגלל הגיל שלו, מתי היה משבר כזה? גם בימי לוני לא קיבלנו 6 במחצית אחת מביתר, לא קיבלנו ישר במשחק אחרי זה 6 באירופה, משחק אחרי זה באירופה עוד 4, גנבנו תיקו גם מאשדוד וגם מהפועל פתח תקווה, נראנו כמו כלום נגד חיפה בבית ובש בחוץ ושלא נדבר על הטמטום נגד סכנין בחוץ וכל זה עוד לפני שבכלל הזכרתי שאין לנו מאמן(רק חסר שתחפש גם להגן עליו).

אתה עוד קורא לזה משבר? ברגע שתבין שהמצב פה חמור פי 4 מסתם עוד משבר, אז תבין למה אני רושם שאין פה מועדון ואין פה כלום, חוץ מאנגלידיס שהחליט שהבעיה היא לא באיש על הקווים אלא באוהדים.

פורסם ב

עצוב לי מאוד

נגד ביתר הייתי בהלם טוטאלי, לא שום דבר אחר. אפילו לא התבאסתי שהתחרבן לי היומולדת.

נגד באר שבע תחושת פספוס.

היום? פשוט עצוב. הלכה העונה.

שנתיים לא הרגשתי ככה.

בהפסד או בתיקו הבא  זה כבר יהיה אדישות ומאז קראנקה לא הרגשתי ככה :/

פורסם ב
49 דקות לפני, המכבייה said:

פת עברה את החצי פעמיים בסוף המחצית וכבשה. לא כי היא לא רצתה לעבור את החצי, כי היא לא יכלה. מכבי עמדה ולחצה טוב. יש בעיית כישרון בקבוצה. 

אין בעיית כישרון בקבוצה.

יש בעיות של ניהול סגל ואימון ברמה נמוכה מאוד.

שחקנים בכושר רע בכלל ניהול הסגל הגרוע, ולא מגיעים למצבים איכותיים בגלל צורת המשחק. 

החלק העצוב הוא שהמאמן חוזר על טעויות משנה שעברה שגם אז תקעו לנו את המשחק, כמו המיקום של רביבו במרכז.

פורסם ב
21 דקות לפני, עידן מוסקונה said:

לפעמים אני לא מבין אם אתה באמת מאמין במה שאתה רושם...

אין מאמן, אין שחקנים, אין הנהלה, יש רק אחד בקנדה שאו שהוא לא באמת מודע למצב או שאין לי הסבר אחר.

משבר? תזכיר לי בתור אחד שאוהב להגיד שהוא יודע יותר מכולם בגלל הגיל שלו, מתי היה משבר כזה? גם בימי לוני לא קיבלנו 6 במחצית אחת מביתר, לא קיבלנו ישר במשחק אחרי זה 6 באירופה, משחק אחרי זה באירופה עוד 4, גנבנו תיקו גם מאשדוד וגם מהפועל פתח תקווה, נראנו כמו כלום נגד חיפה בבית ובש בחוץ וכל זה עוד לפני שבכלל הזכרתי שאין לנו מאמן(רק חסר שתחפש גם להגן עליו).

אתה עוד קורא לזה משבר? ברגע שתבין שהמצב פה חמור פי 4 מסתם עוד משבר, אז תבין למה אני רושם שאין פה מועדון ואין פה כלום, חוץ מאנגלידיס שהחליט שהבעיה היא לא באיש על הקווים אלא באוהדים.

הייתי בלפחות 5 סיטואציות משבריות יותר- כשנלחמנו לא לרדת ליגה(פעמיים), כשהפועל קירקסה אותנו במשך שנים, כשהליגה היתה נגמרת באוקטובר, כשקיבלנו חמישיות מחיפה באהלן אהלן, גם עשיריה, כשאימנו אותנו קאננים למינהם כשנוהלנו פח אשפה, כשלא היה כסף לקפה בקרית שלום.  

אני באמת שלא צריך הסברים על המצב, תודה בכל אופן. 

יש פה מועדון, קבוצה, בעל הבית, תקציב גדול והחיים זאת לא תוכנית כבקשתך.

לא רק שאני מאמין במה שאני רושם, אני יודע. תעשה אתה את שיעורי הבית ועם קצת פחות דרמטיות, פליז.  

פורסם ב
1 דקה לפני, המכבייה said:

הייתי בלפחות 5 סיטואציות משבריות יותר- כשנלחמנו לא לרדת ליגה(פעמיים), כשהפועל קירקסה אותנו במשך שנים, כשהליגה היתה נגמרת באוקטובר, כשקיבלנו חמישיות מחיפה באהלן אהלן, גם עשיריה, כשאימנו אותנו קאננים למינהם כשנוהלנו פח אשפה, כשלא היה כסף לקפה בקרית שלום.  

לא רק שאני מאמין במה שאני רושם, אני יודע. תעשה אתה אץ שיעורי הבית ועם קצת פחות דרמטיות, פליז.  

גבר!

פורסם ב
1 דקה לפני, שי123 said:

אין בעיית כישרון בקבוצה.

שחקנים בכושר רע בכלל ניהול הסגל הגרוע, ולא מגיעים למצבים איכותיים בגלל צורת המשחק. 

החלק העצוב הוא שהמאמן חוזר על טעויות משנה שעברה שגם אז תקעו לנו את המשחק, כמו המיקום של רביבו במרכז.

יש בעיית ניהול סגל ויש גם בעיית כישרון. אתה צריך יותר מידי מצבים להבקיע, הפעולות המכריעות באחוזים רעים, ויש בעיית אמת בכנפיים. 

פורסם ב
2 דקות לפני, המכבייה said:

לא רק שאני מאמין במה שאני רושם, אני יודע. תעשה אתה אץ שיעורי הבית ועם קצת פחות דרמטיות, פליז.  

סבבה. 

הכל טוב. 

יש אחלה מאמן,

אחלה הנהלה,

אחלה קבוצה,

איצטדיון מלא,

מקום ראשון,

עידוד מטורף.

אני פשוט לא רואה את אותה קבוצה כמוך כנראה. 

אולי אתה עדיין רואה את השידורים חוזרים שלנו מימי איביץ' או משהו.

תתעורר,

פליז.

פורסם ב
3 דקות לפני, המכבייה said:

יש בעיית ניהול סגל ויש גם בעיית כישרון. אתה צריך יותר מידי מצבים להבקיע, הפעולות המכריעות באחוזים רעים, ויש בעיית אמת בכנפיים. 

אם פרץ ודוידה היו בכושר טוב זה לא היה נכון.

אבל בלי קשר אנחנו פשוט לא מגיעים למצבים מספיק איכותיים.

הכל בכוח.

פורסם ב

מישהו ממי שראה בטלויזיה יכול להגיד אם היה נבדל בשער הראשון שלהם? לי משער 13 זה היה נראה שהשחקן היה בנבדל והוא כבש ושחקן אחר שלא היה אולי בלבל את הקוון

פורסם ב
1 דקה לפני, עידן מוסקונה said:

סבבה. 

הכל טוב. 

יש אחלה מאמן,

אחלה הנהלה,

אחלה קבוצה,

איצטדיון מלא,

מקום ראשון,

עידוד מטורף.

תתעורר,

פליז.

זה לא מה שהוא אמר, אל תקטין כאן אוהדים מהרציניים שיש כאן. הקבוצה בשבר מטורף ועם טון בעיות, אבל יש קבוצה. 

פורסם ב
Just now, אליהו_הנביא said:

זה לא מה שהוא אמר, אל תקטין כאן אוהדים מהרציניים שיש כאן. הקבוצה בשבר מטורף ועם טון בעיות, אבל יש קבוצה. 

או שאתם עיוורים או שאתם בכוח מנסים למצוא משהו איפה שאין. 

אם זה מעודד אתכם אז שיהיה לכם בכיף.

כל עוד אנגלידיס ולאזטיץ' נמצאים פה, זה מה שתראו שבוע אחרי שבוע אבל העיקר שתרשמו שיש קבוצה.

פורסם ב
6 דקות לפני, עידן מוסקונה said:

סבבה. 

הכל טוב. 

יש אחלה מאמן,

אחלה הנהלה,

אחלה קבוצה,

איצטדיון מלא,

מקום ראשון,

עידוד מטורף.

תתעורר,

פליז.

יש משבר גדול, כתבתי את זה בעצמי. זה עדיין רחוק מאין מועדון וקבוצה. גם זה יחלוף. 

פורסם ב
9 דקות לפני, שי123 said:

אם פרץ ודוידה היו בכושר טוב זה לא היה נכון.

אבל בלי קשר אנחנו פשוט לא מגיעים למצבים מספיק איכותיים.

הכל בכוח.

אני לא בטוח כמה התקרה אצל דוידה גבוהה יותר(עם מנוחה).

פורסם ב
10 דקות לפני, אליהו_הנביא said:

מישהו ממי שראה בטלויזיה יכול להגיד אם היה נבדל בשער הראשון שלהם? לי משער 13 זה היה נראה שהשחקן היה בנבדל והוא כבש ושחקן אחר שלא היה אולי בלבל את הקוון

נבדל 100 אחוז

לא ידברו על זה

פורסם ב
18 דקות לפני, המכבייה said:

לא רק שאני מאמין במה שאני רושם, אני יודע. תעשה אתה את שיעורי הבית ועם קצת פחות דרמטיות, פליז.  

חמישיות מחיפה באהלן אהלן.

לא, לא הגזמת בכלל.

זה שהיינו פחות טובים מקצועית זה לא נקרא משבר גם זה שלא היה כסף זה לא משבר.

כל מיני קאננים? למה, הוא יותר טוב מטון קאנן? ולגבי הניהול פח אשפה, איך את מגדיר את הניהול הנוכחי?

מדובר פה על שבר עצום בין הקהל לקבוצה.

המקרה היחיד שאני זוכר שהתקרב לזה זה הסיטואציה עם נמני בזמנו, וגם אז, היא הייתה פחות משברית מהיום כי חלק גדול של הקהל היה בעד המהלך.

היום יש פה קונצנזוס מוחלט של הקהל נגד הנהלת הקבוצה.

אני לא זוכר דבר כזה.

פורסם ב
Just now, maynard_prica said:

חמישיות מחיפה באהלן אהלן.

לא, לא הגזמת בכלל.

זה שהיינו פחות טובים מקצועית זה לא נקרא משבר גם זה שלא היה כסף זה לא משבר.

כל מיני קאננים? למה, הוא יותר טוב מטון קאנן? ולגבי הניהול פח אשפה, איך את מגדיר את הניהול הנוכחי?

מדובר פה על דבר עצום בין הקהל לקבוצה.

המקרה היחיד שאני זוכר שהתקרב לזה זה הסיטואציה עם נמני בזמנו, וגם אז, היא הייתה פחות משברית מהיום כי חלק גדול של הקהל היה בעד המהלך.

היום יש פה קונצנזוס מוחלט של הקהל נגד הנהלת הקבוצה.

אני לא זוכר דבר כזה.

אחי, היו שבועות שלא ישנתי בלילה מפחד ירידה. 

היינו אלופי הכותרות בקיץ והלכנו לים באוקטובר לכל המאוחר. היה פה לוני, אלי דריקס מינכל, היינו הבדיחה הקבועה של הליגה. עפנו מול שמשון ועכו בגביע וזאת לא היתה הפתעה. 

וכן, מלבד העשיריה, היו עוד שתי חמישיות בקרית אליעזר תוך שלוש עונות. בצומת הרצליה כבר היינו במינוס 2. יש משבר שאני ממש לא ממעיט בערכו אבל יש גם בעל בית מוכח ששלף אותנו מתהומות הגיהנום. צריכים להיות אופטימים.  

פורסם ב
Just now, המכבייה said:

אחי, היו שבועות שלא ישנתי בלילה מפחד ירידה. 

היינו אלופי הכותרות בקיץ והלכנו לים באוקטובר לכל המאוחר. היה פה לוני, אלי דריקס מינכל, היינו הבדיחה הקבועה של הליגה. עפנו מול שמשון ועכו בגביע וזאת לא היתה הפתעה. 

וכן, מלבד העשיריה, היו עוד שתי חמישיות בקרית אליעזר תוך שלוש עונות. בצומת הרצליה כבר היינו במינוס 2. יש משבר שאני ממש לא ממעיט בערכו אבל יש גם בעל בית מוכח ששלף אותנו מתהומות הגיהנום. צריכים להיות אופטימים.  

אח, הייתי עד לכל מה שאתה מתאר, גם נתנו לחיפה שתי חמישיות קרוב לזמן שאתה מתאר שם.

ההבדל בינינו הוא שאתה היית עד לשנות השמונים שהיו העשור הכי פחות מוצלח בהיסטוריה של המועדון.

וכאחד שהיה עד להמון משברים, זה המקרה הכי מובהק של הקהל נגד הקבוצה.

וזה הכי גרוע שיכול להיות, יותר ממשברים מקצועיים, כלכליים, או ניהוליים לאורך השנים.

פורסם ב

לצערי אחרי הבאסה של אתמול, לא הייתי קורא קדיש על העונה, ברצלונה הייתה במינוס 5 מריאל ותוך חודש הם בפלוס 4.

שנה שעברה ריאל הייתה פלוס 8 על בארסה וברסה סגרה את זה

שוב ברור שזה לא המקרה ומכבי שבורה, אבל גם אתמול היה חסר פנדל של אבו פארחי החמרמיר שקפץ לקחת אותו ואנחנו מנצחים את המשחק שיכל לשנות את העונה ולתת תפנית.

בסוף בליץ וסיסוקו עניין של זמן קצר שיחזרו וייצבו את המשחק שלנו, תוך כדי בן הרוש אני מאמין יתפוס את המקום שלו כמגן ימני ואם נגיע לינואר עם פער סביר [5-8 הפרש] הכל אפשרי.

זה פתאטי לסגור את העונה כרגע, זכור לי שגם שנה שעברה שבש נצחו את נתניה עם 9 שחקנים סגרנו את העונה, ואחר כך בפליאוף אחרי ההפסד 3-1 לביתר בטדי.

המצב לא נראה בשמיים, אבל לא הייתי ממהר לסגור את הקבר על העונה 

פורסם ב
3 דקות לפני, ראש הזהב said:

לצערי אחרי הבאסה של אתמול, לא הייתי קורא קדיש על העונה, ברצלונה הייתה במינוס 5 מריאל ותוך חודש הם בפלוס 4.

שוב ברור שזה לא המקרה ומכבי שבורה, אבל גם אתמול היה חסר פנדל של אבו פארחי החמרמיר שקפץ לקחת אותו ואנחנו מנצחים את המשחק שיכל לשנות את העונה ולתת תפנית.

בסוף בליץ וסיסוקו עניין של זמן קצר שיחזרו וייצבו את המשחק שלנו, תוך כדי בן הרוש אני מאמין יתפוס את המקום שלו כמגן ימני ואם נגיע לינואר עם פער סביר [5-8 הפרש] הכל אפשרי.

זה פתאטי לסגור את העונה כרגע, זכור לי שגם שנה שעברה שבש נצחו את נתניה עם 9 שחקנים סגרנו את העונה, ואחר כך בפליאוף אחרי ההפסד 3-1 לביתר בטדי.

ברור שהכל אפשרי, אבל כל עוד המאמן הזה לא מפוטר+ ההנהלה לא תחזור בעצמה מההרחקות ההזויות אז גם הפלייאוף עליון יהיה בספק עבורנו

פורסם ב
לפני6 שעות , שי123 said:

אין בעיית כישרון בקבוצה.

לא מסכים, יש בעיית כישרון ברורה בסגל , הסגל בינוני.

פורסם ב

אושר דוידה מסמל לצערי את כל השלשול שקרא לנו בזמן 

לא מסוגלים לתת פס, לא מסוגלים לעבור שחקן, נראים כמו הצל של עצמנו

פורסם ב
19 דקות לפני, ראש הזהב said:

בגדול מסכים, הכי יתסכל אותי שאם ב"ש תשפוך לאגר בשלב מסויים(לדעתי הגיוני שיקרה כי עוד לא חוותה משבר) ולא נהיה שם מבחינת יכולת התאוששות.

בית"ר עושה קולות שהיא תהיה שם אבל לא בטוח שתיקח.

פורסם ב
2 דקות לפני, erantheking21 said:

אושר דוידה מסמל לצערי את כל השלשול שקרא לנו בזמן 

לא מסוגלים לתת פס, לא מסוגלים לעבור שחקן, נראים כמו הצל של עצמנו

גופה.