Jump to content

רשמים מהתיקו מול הפועל פ"ת בבלומפילד | 2-2 רע, עוד תוצאה לא טובה שמבהירה מעבר לכל ספק - אנחנו עמוק בתהום ולא רואים את הדרך החוצה.

Recommended Posts

פורסם ב
2 דקות לפני, אליהו_הנביא said:

על כמה אנחנו? 3 ניצחונות מ14 האחרונים? בלי הדרבי? 

3 מ15

5 נק ליגה מ15 אחרונות

פורסם ב
3 דקות לפני, קובי השועל said:

יואב, בשום שלב השחקנים לא האמינו שיביאו 3 נק', עזוב אותך. הכנה מנטלית גרועה כבר תקופה.

פת עברה את החצי פעמיים בסוף המחצית וכבשה. לא כי היא לא רצתה לעבור את החצי, כי היא לא יכלה. מכבי עמדה ולחצה טוב. יש בעיית כישרון בקבוצה. 

פורסם ב
1 דקה לפני, קובי השועל said:

3 מ15

5 נק ליגה מ15 אחרונות

אז גם אם מוציאים את אירופה מהתמונה אנחנו בתקופה אובייקטית מחורבנת על. תמשיכו לתת גיבוי לאפס הסרבי מכבי תמשיכו 

פורסם ב
1 דקה לפני, המכבייה said:

פת עברה את החצי פעמיים בסוף המחצית וכבשה. לא כי היא לא רצתה לעבור את החצי, כי היא לא יכלה. מכבי עמדה ולחצה טוב. יש בעיית כישרון בקבוצה. 

אם יש בעיית כשרון אתה לא משאיר נגרים שמחרבים את המשחק ולא תורמים כלום עד דקה תשעים. מצידי שבן סימון יעלה במקום פרץ, יותר חלש ממנו הוא לא יהיה. 

פורסם ב

Just now, המכבייה said:

מקצועית, מבחינתי שיעברו את החצי חופשי ושנצא למעברים כי רק ככה אנחנו אולי מסוגלים לתת גול.

אף שחקן לא ברמה הנדרשת מבחינתי לא מקצועית ולא מנטלית.

פורסם ב
6 דקות לפני, אליהו_הנביא said:

הייתי בטוח ששחר לא בעט כי לזיטיץ אמר שאבו פארחי בועט, אם זה התחיל מצעקות של אבו פארחי זו שערורייה ועוד החלטה מחורבנת של המאמן. 

רביבו מוכר כבר הרבה משחקים, אם יש מגן נוער אני שם אותו לפניו, פרץ, דווידה, לא צריכים לראות סגל כרגע. 

אבל מעל הכל, מאמן אפס, מקובע מסריח, לא יכול לראות אותך במכבי. דקה 70 אנחנו בפיגור, אתה מוציא את וארלה? באמת יא בן זונה? היחיד שעשה משהו עד אז... למה למשל לא תוציא את פרץ שמחר כל התקפה, תודע את המשחק ופשוט היה אויר היום, שים את אנדרדה במקומו במרכז, בעמדה שאולי לא עלינו, חלילה, יוכל לעשות איזה דריבל מפתיע, לשחרר אולי בעיטה מרחוק ממצב סביר, מה אתה אומר? ללללאאאאאא אני אקבור את אגף שמאל ואשאיר את פרץ כדי שהוא יתנגש בבן הרוש ברחבה דקה תשעים. 

צודק לגמרי עם החילוף של ווארלה וההישארות של פרץ על הדשא. אין מה להגיד. 

פורסם ב
Just now, אליהו_הנביא said:

אם יש בעיית כשרון אתה לא משאיר נגרים שמחרבים את המשחק ולא תורמים כלום עד דקה תשעים. מצידי שבן סימון יעלה במקום פרץ, יותר חלש ממנו הוא לא יהיה. 

נכון. 

פורסם ב
3 דקות לפני, אליהו_הנביא said:

וואו זה מספר הזיה, יש מאמן אחר במכבי שעשה דבר כזה ונשאר בתפקיד? 

ג'ק מראה לבן שהוא חזק ממנו

פורסם ב
1 דקה לפני, המכבייה said:

צודק לגמרי עם החילוף של ווארלה וההישארות של פרץ על הדשא. אין מה להגיד. 

צחקתי מייאוש בחילוף הזה. הייתי בהלם שהוא מוציא את השחקן הכי טוב מכל ה-22 על המגרש ומשאיר את פרץ שכבר 10 משחקים לא איתנו

פורסם ב
1 דקה לפני, YoniC said:

צחקתי מייאוש בחילוף הזה. הייתי בהלם שהוא מוציא את השחקן הכי טוב מכל ה-22 על המגרש ומשאיר את פרץ שכבר 10 משחקים לא איתנו

מאמין שניסה להכניס את אנדרדה לאמצע ולתת את הקו לרביבו, אין לו פתרונות.

פורסם ב

ג'ק מראה לבן שהוא חזק ממנו

אתה ממשיך להאמין שזה קרב בין שניהם כאשר למעשה לאף אחד מהם אין כח, שניהם יועצים. אחד בכיר יותר והשני פחות 

יש אדם אחד שמקבל את כל ההחלטות במכבי.

פורסם ב
Just now, maynard_prica said:

אתה ממשיך להאמין שזה קרב בין שניהם כאשר למעשה לאף אחד מהם אין כח, שניהם יועצים. אחד בכיר יותר והשני פחות 

אני גם בראש שלך שלא תטעה, בימים האחרונים הבנתי שהשינוי הניהולי לא הגיע סתם.

פורסם ב
23 דקות לפני, maynard_prica said:

אני חושב שאתה נותן יותר מדי קרדיט למעורבות של מיטש. בסוף יש סיבה שג'ק הוכרז כמנכל וזה כדי להיות מי שמקבל החלטות ומעביר אותם למיטש.

בגלל זה אנחנו נראים ככה.

פורסם ב

הייתי נזהר עם הסיפור הזה קובי.

פורסם ב
8 דקות לפני, קובי השועל said:

אפשר לפרט בבקשה? 

פורסם ב
Just now, קובי השועל said:

אשריך אחי. די, זה מוגזם בטירוף.

גם ההתעקשות להשאיר אותו וגם כל הסמויים ביציעים, מצלמות, כל השטות הזאת עם התעודות זהות, זה לבוא לריב עם קהל שהביא אליפות בעונה שעברה.

אם היו מורידים לנו נקודות על התפרעות קהל בעונה שעברה, כמו שעשו ליריבות שלנו לא היינו לוקחים צלחת.

עובדה מוגמרת היא שהאיפוק ושיתוף הפעולה של הארגון עם הקהל הרחב ועם הקבוצה היה כמעט מושלם והביא את הצלחת למכבי.

אז מה קרה שפתאום אותם אוהדים הפכו לעבריינים גזענים וכאלה שראוי להילחם בהם בצורה כזאת?

פורסם ב

לא מבין איך אנשים פה עוד מתעסקים בדיונים מקצועים על הקבוצה, אין מועדון, אין כלום, מה רלוונטי הבעיות המקצועיות כרגע?

פורסם ב
5 דקות לפני, Naor23 said:

אני חושב שאתה נותן יותר מדי קרדיט למעורבות של מיטש. בסוף יש סיבה שג'ק הוכרז כמנכל וזה כדי להיות זה שמקבל החלטות ולהעביר אותם למיטש.

בגלל זה אנחנו נראים ככה.

שליחים, יועצים, פלקטים, קרא להם איך שאתה רוצה, אף אחד מהם לא מקבל החלטה אחת אפילו בלי אישור של הבעלים.

זה לא שהם מחליטים ואז מעדכנים אותו, הם רק מעדכנים אותו ואז הוא מחליט.

אתה זוכר את הסיפור המוזר עם וארלה? 

שהחתימו אותו ולא הודיעו על ההחתמה במשך שלושה ימים למרות שהוא כבר היה רשום בהתאחדות?

אתה יודע למה זה קרה? כי מיטש רצה לעבור על ההודעה של ההכרזה שלו.

הם אפילו לא מסוגלים להוציא הודעה על שחקן שכבר חתם בלי שהבוס יאשר, כל שכן לקבל החלטה משמעותית.

פורסם ב
4 דקות לפני, עידן מוסקונה said:

לא מבין איך אנשים פה עוד מתעסקים בדיונים מקצועים על הקבוצה, אין מועדון, אין כלום, מה רלוונטי הבעיות המקצועיות כרגע?

בוודאי שיש מועדון וקבוצת כדורגל. בסיטואציה משברית, זה קורה לפעמים בחיים. אם אדם במצב קשה מנטלית, פסיכולוגית, מקצועית, או פיננסית, זה אומר שהוא לא קיים? מועדון וקבוצת כדורגל לא קיים רק בנצחונות. 

פורסם ב
5 דקות לפני, maynard_prica said:

שליחים, יועצים, פלקטים, קרא להם איך שאתה רוצה, אף אחד מהם לא מקבל החלטה אחת אפילו בלי אישור של הבעלים.

זה לא שהם מחליטים ואז מעדכנים אותו, הם רק מעדכנים אותו ואז הוא מחליט.

אתה זוכר את הסיפור המוזר עם וארלה? 

שהחתימו אותו ולא הודיעו על ההחתמה במשך שלושה ימים למרות שהוא כבר היה רשום בהתאחדות?

אתה יודע למה זה קרה? כי מיטש רצה לעבור על ההודעה של ההכרזה שלו.

הם אפילו לא מסוגלים להוציא הודעה על שחקן שכבר חתם בלי שהבוס יאשר, כל שכן לקבל החלטה משמעותית.

השאלה אם זה באמת נכון האובססיה הזו ועד כמה זה נכון

פורסם ב

אז לפי מה שאני מבין כאן ובערוצים אחרים, מנדספורד העביר ביקורת על הסרבי המזדיין, על ניהול הסגל והמשחק, והוא הלך לבכות אצל ג'ק? זה הסיפור? מכאן הגיעה ההזזה של בן? 

פורסם ב
17 דקות לפני, קמחי said:

הייתי נזהר עם הסיפור הזה קובי.

מה הכוונה?

פורסם ב
3 דקות לפני, אליהו_הנביא said:

אז לפי מה שאני מבין כאן ובערוצים אחרים, מנדספורד העביר ביקורת על הסרבי המזדיין, על ניהול הסגל והמשחק, והוא הלך לבכות אצל ג'ק? זה הסיפור? מכאן הגיעה ההזזה של בן? 

כן זה הדיבור בטוויטר, מנספורד כרגע על תקן לולב עד סוף העונה מסיים חוזה והולך.