Jump to content

רשמים מהתיקו מול הפועל פ"ת בבלומפילד | 2-2 רע, עוד תוצאה לא טובה שמבהירה מעבר לכל ספק - אנחנו עמוק בתהום ולא רואים את הדרך החוצה.

Recommended Posts

פורסם ב

לא זוכר תקופה רעה כ"כ במכבי המון זמן, התבזויות באירופה הפכו לדבר בשגרה, תוצאות רעות בליגה שבורחת לנו בין הידיים וכבר עוד רגע מגיעים לנקודת האל חזור של העונה בליגה וכל המסביב הכי שחור שיכול להיות, מקבלים על פניו משחק נוח. הפועל פ"ת בבלומפילד, משחק שחייבים לנצח כדי לפנטז על חזרה לעניינים ולקנות זמן שכל הדברים מסביב יסתדרו. 

לאזטיץ' מעלה עוד הרכב לאזיטיצ'י מה יש לי להגיד על זה כבר.

שופט: (יואב מזרחי) רע- (נשבע שבמחצית, בפיגור 2-0 אמרתי לעצמי לא יאמן שופט הולך לקבל ציון טוב יחסית במשחק שלא ננצח. אבל מחצית שניה שאלוהים יעזור, דקה 55 מצב של גול בטוח הוא עוצר על לבדוק מה שלום שחקן ששובר את הנבדל, החלטה בלתי מתקבלת על הדעת. פנדל על רוי רביבו שלא נשרק, יותר פנדל מזה שכן נשרק. אבל מעל הכל, 8 דקות תוספת זמן. רק על הסאגה ההזויה של הגול-נבדל-פנדל-גול-נבדל לא שיחקו 6 והם משכו זמן מדקה 45 כמו פסיכיים. זה פשוט בושה וחרפה.)

שחקנים: מליקה לא אשם באף אחד מהשערים, לא תקפו אותנו יותר מדי חוץ מזה ולא ראו את חולשתו הקשה במשחק הרגל גם בגלל זה. רביבו משחק רע מאוד, קודם כל הגנתית, אשם בשני השערים וגם התקפית חוץ מבעיטה טובה שהובילה לגול בנבדל ועוד איזה חצי מהלך גם התקפית היה חושך. קמארה לא היה בולט לטובה או משהו אבל לדעתי עשה את העבודה שלו בצורה טובה. הייטור ציון 0 היום, אשם מרכזי בשני השערים, בושה וחרפה של משחק. | עידו שחר שעלה במקומו היה המצטיין במשחק בפער גדול, עם בישול טוב ושער ענק שהביא לנו במול רגליו נקודה. ההפך המוחלט מהייטור והם בעצם ההבדל בתוצאה בין המחציות. אסנטה היה לא רע כמגן ימני (בעיקר בצד ההגנתי) והמשיך לעשות עבודה טובה גם כבלם. בן הרוש מאוד פעלתן, רוצה אולי הכי מכולם, עשה עבודה סבירה יחסית גם כקשר אחורי וגם כמגן ימני, לפעמים מאבד בחוסר אחריות, לפעמים כובש מעמדה של חלוץ שלא אמור להיות בה, מברוק על השער בעיקר. נוי לא היה מבריק היום, לא קרוב לזה. עשה עבודה פה ושם, ניסה לדחוף קדימה, מסר כמה פעמים נחמד. לא משהו לכתוב עליו הביתה. פרץ אם לא הייטור היה זוכה בשחקן החלש על הדשא, בקושי נגע בכדור, לא רשם אף פעולה טובה בכל המשחק, החטיא את מה שיכל. כושר נוראי. וארלה יחסית להתקפה שלנו היה חיובי, עשה כמה מהלכים לא רעים, נלחם, עבר, העביר כדורים (חלקם סבירים) אבל חסרה אצלו איכות בפעולה האחרונה וקשה לקרוא לזה משחק טוב שלו. דוידה עוד אחד שרק "בזכות" הייטור לא זוכה בתואר האפס היומי עם משחק גרוע נוסף, לא מצליח לעבור כלום, לא מצליח לכבוש מול שער ריק, צל של הצל של עצמו. פשוט נורא. אבו פרחי לא מעניין אותי כלום, אתה צורח על עידו שחר שרק אתה בועט את הפנדל, רב איתו במשך דקות ארוכות ואז פוגע במשקוף? תתבייש. לא אכפת לי משאר המשחק על זה בלבד ציון אפס.

פיקנטריה:

- דיבורים שבוע על גשם מטורף, בסוף לא ירדה טיפה אחת כל המשחק לא לפניו ולא אחריו.

- רק 10,000 צופים.

- גול בן הרוש

- סאגה הזויה ביותר של גול-נבדל-פנדל-גול-נבדל.

- מלך השערים הג'ינג'י שלנו

קהל:

באמת שאין דרך להסביר את העצב שלי, כמה מכבי ממלאת חלק גדול בחיים שלי וכמה אני מחכה לכל משחק וכמה אני מתרגש להגיע לבלומפילד וכמה היום זה הפוך לגמרי. עצוב שיש משחק, עצוב לצאת מהעבודה ברכבת הקלה לאצטדיון, עצוב להכנס למגרש, עצוב בשריקת הפתיחה. עצוב כמובן גם בשריקת הסיום. למען הסר ספק בלי המכבי פאנטיקס אנחנו לא שווים כלום בעידוד אם למישהו הייתה איזושהי מחשבה כלשהי בנושא. עונה שעברה ללא ספק הארגון היה האקספקטור שנתן לנו את האליפות (עם ערן) והעונה, בלעדיו? לא רוצה לדמיין לאן זה עוד יתדרדר. רק 10,000 אוהדים הגיעו למשחק היום במה שחייב להיות אחד מהשיאים השליליים של הקבוצה בבלומפילד המחודש ובשביל.. מה? בשביל שלא יהיה את הפאנטיקס שיוכלו להגן על לאזיטיץ' ובכך 90 דקות קיבלנו אך ורק קללות ושירי נאצה נגדו? הייאוש מקסימלי, העצב אינסופי והתקווה כמעט ולא קיימת.

ברור שאם מחר אני מחזיר את בליץ' + פותר בעיות קהל והנהלה ואם אפשר מעיף את לאזא ושם את רביד מהפורום במקומו עדיין יש סיכוי טוב לאליפות, תאורטית זה עוד אפשרי אבל עם איך שהדברים נראים העונה בדרך לפח וחלון ההזדמנויות להציל אותה קטן מאוד. 

בעצב רב..

ראשון, 20:15, נתניה. נתראה שם :\

פורסם ב

נסיים את העונה באופן קלאסי נגד נתניה בחוץ.

יום עצוב מאוד.

פורסם ב

איך יש לך בכלל כוח לכתוב משהו? או שיש לך בוט שמוציא את ההודעות האלה אוטומטי…

פורסם ב

דן רומן, אבי ריקן, קרמיט הצפרדע, נילס הולגרסון, ציפי שביט או שעוד לא השתכנעת?

פורסם ב

המערבל ממשיך לערבל, אומר שהמחצית הראשונה בין הטובות שלנו העונה. מחצית שאתה יורד בפיגור 0-2 בבית נגד מקום 12. זה אומר הכל. זה פשוט אמירות שרומזות במודע תפטרו אותי, אבל לג'ק יש תוכניות משלו כנראה.

לא מכיר קבוצה מקצוענית שאין לה בועט פנדלים קבוע ושני ושלישי בהיררכיה.

כל אחד שצועק יותר חזק מקבל לבעוט כאילו זה חוג.

חשבתי שבסכנין יחזקאל בועט קבוע, מדוע לא בעט היום?

ההנהלה ממשיכה להגדיל את הקרע במקום לנסות להגיע לפתרון, וישר מקבלת משחק עם 8000 צופים. בין הנתונים הכי נמוכים שאני אישית זוכר. 

כל אחד ברמתו מנסה לגמור כמה שיותר מהר את העונה (גק, לאזא, הייטור וכו')

הזהרתי כבר שממשיכים לנרמל תבוסות , לאט לאט אתה הופך להפועל. אנחנו בדרך הישירה לשם.

פורסם ב

לא שמחתי באף שער

סבל טהור

פעם ראשונה שייחלתי לשריקה לסיום לפני תוספת זמן

פורסם ב

רצף האירועים של ביטול גול+פנדל בואר+החמצת פנדל+גול בנבדל זו באמת טרגדיה שיכולה לקרות לקבוצה אחת בכל הגלקסיה. יש עלינו קללה אין הסבר אחר לרצף כל כך בלתי סביר של אסונות במהלך כדורגל אחד

פורסם ב

הוויתור של הג'ינג'י(הפנדליסט הטוב בקבוצה) לאבו פרחי מקפל את כל סיפור הסיבוב הראשון של מכבי ולזאטיץ. מצד אחד הירככיה קשוחה עם מספרי ברזל שלעולם לא יוחלפו אבל שכונה מוחלטת בשוליים. זה לא היה משחק רע בהינתן המומנטום השלילי אבל תוצאה פריקית אחת והנה אנחנו במצדה נופלים על חרבנו. גם 14 שנות הצלחה לא מספיקות לקצת שלווה. 

אני לא מזהה בעיה של רצון. אבל ההר גבוה יותר מיום ליום. 

פורסם ב

אין פה כלום

הייטור זה האמא של הנפילות

חוץ מבליץ ואולי קמארה ואסנטה שלא יודע כמה הוא רוצה להישאר כולם נפילות

פורסם ב
Just now, תחיית המתים said:

יש נתון רשמי של הקהל?

10,114 צופים

פורסם ב
1 דקה לפני, אלק נילאש said:

זהו? גם אתה נשברת? נפלה עטרת ראשינו.

אני בחיים לא

בעיקר התאכזבתי מהשחקנים

כשאת שחקן מכבי אתה לא יכול להראות כך- שפת גוף שהשפילה אותי הרבה יותר משישיה כזאת או אחרת.

פורסם ב
1 דקה לפני, קובי השועל said:

אני בחיים לא

בעיקר התאכזבתי מהשחקנים

כשאת שחקן מכבי אתה לא יכול להראות כך- שפת גוף שהשפילה אותי הרבה יותר משישיה כזאת או אחרת.

הכל טוב. אתה מכביסט יקר. אחרי המשחק בטרנר אמרת לי לבטוח במועדון ושיהיה בסדר, תעדכן אותי רק מתי הגיע שלב הפאניקה.

פורסם ב
1 דקה לפני, קובי השועל said:

אני בחיים לא

בעיקר התאכזבתי מהשחקנים

לא מסכים. היה המון רצון ומוכנות, ניכר שלאזטיץ מאד מכבד את פת ומכבי היתה מוכנה והעלימה אותם. זה לא היה משחק אופייני של פת שמניעה כדור מול כולן בחוסר פחד. הם לא חיברו שלושה פסים. אבל אנחנו במומנטום שלילי, חוסר ביטחון, חוסר איכות בפעולות המכריעות, כושר אישי רע של כמה שחקני מפתח. ציפיתי למשחק הרבה יותר קשה והוא היה קשה ןהסתבך מסיבות אחרות. 

פורסם ב

ערב אחד העצובים בבלומפילד מבחינתי. הרגשתי כאילו זה משחק חוץ, כי שמעתי רק את האוהדים של פ"ת.

על כל הטעויות האפשריות שההנהלה עושה אנחנו משלמים מהר וחזק. 

אין קהל, אין אווירה, אין כיף יותר לבוא לראות את מכבי, המאמן הזה הכי חלש בליגה בפער, השחקנים נראים גמורים, חסרי ביטחון ומיואשים. מדי פעם הם מסתכלים ליציע של 11 ואין מי שייתן להם גב ועידוד.

והכי גרוע? לא נראה שלמישהו בכל ההנהלה זה מפריע. איך למישהו שם זה נראה הגיוני שהמצב הזה יימשך? 

פורסם ב
Just now, המכבייה said:

לא מסכים. היה המון רצון ומוכנות, ניכר שלאזטיץ מאד מכבד את פת ומכבי היתה מוכנה והעלימה אותם. זה לא היה משחק אופייני של פת שמניעה כדור מול כולן בחוסר פחד. הם לא חיברו שלושה פסים. אבל אנחנו במומנטום שלילי, חוסר ביטחון, חוסר איכות בפעולות המכריעות, כושר אישי רע של כמה שחקני מפתח. ציפיתי למשחק הרבה יותר קשה והוא היה קשה ןהסתבך מסיבות אחרות. 

יואב, בשום שלב השחקנים לא האמינו שיביאו 3 נק', עזוב אותך. הכנה מנטלית גרועה כבר תקופה.

פורסם ב

הייתי בטוח ששחר לא בעט כי לזיטיץ אמר שאבו פארחי בועט, אם זה התחיל מצעקות של אבו פארחי זו שערורייה ועוד החלטה מחורבנת של המאמן. 

רביבו מוכר כבר הרבה משחקים, אם יש מגן נוער אני שם אותו לפניו, פרץ, דווידה, לא צריכים לראות סגל כרגע. 

אבל מעל הכל, מאמן אפס, מקובע מסריח, לא יכול לראות אותך במכבי. דקה 70 אנחנו בפיגור, אתה מוציא את וארלה? באמת יא בן זונה? היחיד שעשה משהו עד אז... למה למשל לא תוציא את פרץ שמחר כל התקפה, תודע את המשחק ופשוט היה אויר היום, שים את אנדרדה במקומו במרכז, בעמדה שאולי לא עלינו, חלילה, יוכל לעשות איזה דריבל מפתיע, לשחרר אולי בעיטה מרחוק ממצב סביר, מה אתה אומר? ללללאאאאאא אני אקבור את אגף שמאל ואשאיר את פרץ כדי שהוא יתנגש בבן הרוש ברחבה דקה תשעים. 

פורסם ב
4 דקות לפני, אלק נילאש said:

הכל טוב. אתה מכביסט יקר. אחרי המשחק בטרנר אמרת לי לבטוח במועדון ושיהיה בסדר, תעדכן אותי רק מתי הגיע שלב הפאניקה.

נילאש, מה הקשר? ברור שיהיה בסדר. יש לך ספק? 

פורסם ב
Just now, קובי השועל said:

יואב, בשום שלב השחקנים לא האמינו שיביאו 3 נק', עזוב אותך. הכנה מנטלית גרועה כבר תקופה.

על כמה אנחנו? 3 ניצחונות מ14 האחרונים? בלי הדרבי? 

פורסם ב
1 דקה לפני, אליהו_הנביא said:

על כמה אנחנו? 3 ניצחונות מ14 האחרונים? בלי הדרבי? 

4 מ16 כולל הדרבי