Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב
2 דקות לפני, כהן said:

אם הוא לא מודע זה גרוע. אם הוא מודע ובכל זאת החליט מה שהחליט זה גרוע. אם הוא מודע אבל ביודעין בחר שלא להתערב ולתת לג'ק לקבל את כל ההחלטות באופן בלעדי אז גרוע בריבוע. קודם כל האחריות על מיץ', גם הוא יאמר זאת וודאי, בעסקים כמו בעסקים ראש הפירמידה הוא זה שנושא באחריות ובתוצאות לטוב ולרע.

אם מיץ' אכן החליט להאציל סמכויות לג'ק באופן כה נרחב גם במחיר מלחמה נגד הקהל (בצירוף קריסה מקצועית), אז מה זה אומר עליו, ועל המחויבות שלו למועדון כיום?? אם הוא פה אז צריך להיות פה דווקא בתקופה כזו ולא באמצעות שליחים, ואם נמאס לו שזה יכול להיות ולגיטימי לגמרי, אז כמו שקיבל את המועדון בצורה יפה ומסודרת מאיש עסקים ראוי שלעצמו, כך גם שיעביר הלאה. אף אחד מאיתנו לא חשב שהוא יהיה פה עד גיל מאה, אז אם המועדון נטל עבורו, אז במקרה כזה אולי ישנה תחושת מיצוי הדדית בין הצדדים.

לא יודע לגבי כוונותיו העתידיות, וכל הנאמר למעלה זה ספקולציות בשקל תשעים, מה שבטוח שכל עוד הוא הבעלים, הרי שהוא האחראי (ויש מי שיגיד גם האשם) המרכזי.

מקווה שיתעורר כי זה לא מאבק על עונה מקצועית טובה יותר או פחות או האם המועדון הזה יחזור עשרים שנה אחורה או לא..

מודע הוא מודע, הוא פשוט נותן לו גב כי הוא מאמין שהוא יכול עוד להוציא אותנו מהמצב, לא יודע על מה הוא מסתמך בדעתו ולמה זאת ההחלטה שלו, אין לי מושג לענות, בכל אופן עד שהוא יאמין שלא העונה הזאת כבר תיגמר רשמית.

פורסם ב

הוא לא מודע. 

זה לא שהוא מנותק וחושב שאנחנו בדרך לאליפות, הוא פשוט ״מודע״ ע״י המידע שהיווני מעביר לו. ומה שהוא מעביר לו זה ממש לא המציאות במלואה. 

זה הפנאטיקס חוליגנים, בלי לגשר לו שהם החומה בין הקהל העצבני לקבוצה. 

זה שרוב הקהל תומך, בלי להראות לו את בלומפילד ריק אתמול, כשמי שהגיע שרק בוז ולהתפטר. 

זה להגיד למיטש שהסרבי נשאר במלחמה ויש לנו פצועים ושחקנים שעושים דווקא, מבלי להעביר לן שהוא פשוט עושה החלטות גרועות. 

וכו

פורסם ב

הגיע הזמן להפעיל לחץ על ההנהלה. מקווה שהארגון יגייס את הקהל הרחב לכך

פורסם ב

הכל זה האגו של גולדהאר, מצחיק להאשים את האוהדים באלימות.

יחזקאל מכפכף את אנדראדה בפריים טיים ושבוע אחרי משחק כאילו לא קרה כלום. פתאום אלימות לא מעניינת.

מעניין מה היה קורה לאוהד שהיה מכפכף ככה את לאזטיץ׳

פורסם ב

נהיינו מועדון פתאטי

הצורה שההנהלה נלחמת בקהל זה אחד הדברים הכי עלובים ופתאטים שנראו פה בזמן האחרון

כואב לראות איך לוקחים מועדון ומרסקים אותו עם החלטות ביזיוניות רק בשם הפרינציפ והניסיון לחנך את הקהל היחיד שנותן גב מטורף למועדון ולא פוגע בו. 

פורסם ב
15 דקות לפני, elements of life said:

הכל זה האגו של גולדהאר, מצחיק להאשים את האוהדים באלימות.

יחזקאל מכפכף את אנדראדה בפריים טיים ושבוע אחרי משחק כאילו לא קרה כלום. פתאום אלימות לא מעניינת.

מעניין מה היה קורה לאוהד שהיה מכפכף ככה את לאזטיץ׳

בול

פורסם ב

חבל שגולדהאר בוחר להמשיך בסבוטאז' העצמי הזה בגלל האגו שלו.

השאלה היא כמה רחוק הוא מוכן ללכת עם זה, וכמה הוא מוכן להקריב עד שיוותר.

המאמן הזה לא ישאר פה לנצח, השאלה אם הוא ישאר פה עוד חודש, חצי שנה או שנתיים.

גולדהאר כרגע הוא המונופול שקובע מי ומה.

הזוי שהגענו למציאות שאפילו הוא כבר לא עם החלטות נקיות.

אדם שהידע שלו בכדורגל מוטל בספק (ושהאגו שלו לא מוטל בספק) לא יכול לקחת החלטות מקצועיות עם כל הצער שבדבר, אנחנו לא רוצים פה מקרה דמוי אלי טביב. (הדימוי כמובן רק בהיבט המקצועי וחלילה לא הפיננסי)

פורסם ב

בקיצור, ההחלטות האחרונןת של גולדהאר מצביעות על כך שכרגע חשוב לו יותר להראות למי יש יותר גדול מאשר ההצלחה המקצועית המיידית של הקבוצה

פורסם ב

אם מבחינתם העונה הסתיימה שלפחות יחזירו את הכסף כי אנחנו שילמנו על עונה שלמה, לא רק 3 חודשים.

למכבי יש הרבה יותר אוהדים מעבר לאלה שהיו בקרית שלום או בבית של לאזטיץ, אם אתם מענישים את כולם אז אתם זבל כמו האוהדים האלה.

פורסם ב
19 דקות לפני, Saar said:

אם מבחינתם העונה הסתיימה שלפחות יחזירו את הכסף כי אנחנו שילמנו על עונה שלמה, לא רק 3 חודשים.

למכבי יש הרבה יותר אוהדים מעבר לאלה שהיו בקרית שלום או בבית של לאזטיץ, אם אתם מענישים את כולם אז אתם זבל כמו האוהדים האלה.

רוצה למכור מנוי ל11 כולל העברת בעלות?

פורסם ב
לפני3 שעות , Saar said:

לא חושב שהעונה הסתיימה מבחינתם. 

פורסם ב
28 דקות לפני, המכבייה said:

לא חושב שהעונה הסתיימה מבחינתם. 

אתה טועה הפעם

פורסם ב
20 דקות לפני, המכבייה said:

משחקים. מקווים לנצח כמו תמיד. 

מוקד העניינים והעיסוק אינו מקצועי במועדון ברגעים אלו. המאמן גם לא נבחן בראיה מקצועית יותר.

פורסם ב

למה ההנהלה מוציאה מכתב רשמי שמלא בטינופים על הקהל שלה לכתלבלים שלה ולא ברשתות החברתיות בצורה מסודרת? 

פורסם ב
1 דקה לפני, car.garsia said:

למה ההנהלה מוציאה מכתב רשמי שמלא בטינופים על הקהל שלה לכתלבלים שלה ולא ברשתות החברתיות בצורה מסודרת? 

הייתי בטוח שיצאה הודעה רשמית, אשכרה חזרנו לימים של לפני ג'ורדי, רז אמיר וטוכמן מקבלים תדרוכים ומגיבים לאוהדים בטוויטר, אנחנו בהזיה.

פורסם ב
3 דקות לפני, yello said:

הייתי בטוח שיצאה הודעה רשמית, אשכרה חזרנו לימים של לפני ג'ורדי, רז אמיר וטוכמן מקבלים תדרוכים ומגיבים לאוהדים בטוויטר, אנחנו בהזיה.

הנהלה של נבלות אויבים

כרגע הם לא מכבי, הם בעד עצמם

פורסם ב
5 דקות לפני, yello said:

שצריך שנקנה איזה חולצה ביילו פרידיי - מיליארד אסמסים.

שרוצים לדבר עם הקהל (ולטנף עליו לקחת אחראיות כמובן) - דרך טוכמן, רז אמיר והכתלבלים.

ניהול אירופאי 100/100. מתי אנגלידיס עולה לדבר עם רז זהבי ב5 באוויר? 

פורסם ב

וואוו, הם הולכים איתנו ראש בראש הכי חזק שלהם, מה שנקרא התחילו הכי חזק שלהם ומאז הם רק מגבירים.

צריכים לרוקן את בלומפילד במשחקי בית, פשוט לא להגיע. לא תהיה תמונה יותר גרועה עבורם מאיצטדיון ריק מאוהדים.

אני בעד שימכור וישחרר מאיתנו. אחלה גבר והכל, מכבד את כל מה שהוא נתן אבל די בטוח שיש עוד אנשים לא מחונכים בעולם,  שיילך לחנך אותם.

אין מילים לתאר את האכזבה מהאיש.

פורסם ב

בהודעה הזו כתוב אגב "מתן תירוצים והתחמקויות אינם הדרך במכבי". הם שמעו את המאמן מתראיין בחודשיים האחרונים?, לא רק שלא לקח אחריות על יכולת הקבוצה אלה האשים את כל העולם חוץ מעצמו  האם מיץ', ג'ק, או בן הוציאו איזה הודעה לקונית לאחר עוד תבוסה ממיני רבים וניסו לשגר מסר מאחד ואופטימי לקהל? לא, עסוקים במלחמת קודש לדעתם נגד הקהל. אבל כנראה למדו את השטאנץ' במדינה הזו, שכל עוד תמצא את מי להאשים בכשלונות שלך, הרי שאתה פטור מאחריות לכשל..

פורסם ב

מה הם מנסים להשיג פה? פשוט מרגיש שהפכנו ברגע למועדון שכונה.

איך אפשר לקחת משהו כלכך טוב ומוצלח ולהרוס אותו בשנייה? 

הכל זה ענייני אגו, הם לא ישנו את דעתם בנושא, פשוט מצב דפוק. 

פורסם ב
On 16.12.2025 at 08:10, כהן said:

אם הוא לא מודע זה גרוע. אם הוא מודע ובכל זאת החליט מה שהחליט זה גרוע. אם הוא מודע אבל ביודעין בחר שלא להתערב ולתת לג'ק לקבל את כל ההחלטות באופן בלעדי אז גרוע בריבוע. קודם כל האחריות על מיץ', גם הוא יאמר זאת וודאי, בעסקים כמו בעסקים ראש הפירמידה הוא זה שנושא באחריות ובתוצאות לטוב ולרע.

אם מיץ' אכן החליט להאציל סמכויות לג'ק באופן כה נרחב גם במחיר מלחמה נגד הקהל (בצירוף קריסה מקצועית), אז מה זה אומר עליו, ועל המחויבות שלו למועדון כיום?? אם הוא פה אז צריך להיות פה דווקא בתקופה כזו ולא באמצעות שליחים, ואם נמאס לו שזה יכול להיות ולגיטימי לגמרי, אז כמו שקיבל את המועדון בצורה יפה ומסודרת מאיש עסקים ראוי שלעצמו, כך גם שיעביר הלאה. אף אחד מאיתנו לא חשב שהוא יהיה פה עד גיל מאה, אז אם המועדון נטל עבורו, אז במקרה כזה אולי ישנה תחושת מיצוי הדדית בין הצדדים.

לא יודע לגבי כוונותיו העתידיות, וכל הנאמר למעלה זה ספקולציות בשקל תשעים, מה שבטוח שכל עוד הוא הבעלים, הרי שהוא האחראי (ויש מי שיגיד גם האשם) המרכזי.

מקווה שיתעורר כי זה לא מאבק על עונה מקצועית טובה יותר או פחות או האם המועדון הזה יחזור עשרים שנה אחורה או לא..

היינו מרחק מאנה אחד מלפתוח קבוצה בליגה ג, איך הגעת ללחזור 20 שנה אחורה? אתה לוקח תארים בגלל מאות המיליונים שהוא שם. בספק אם היה פורום פעיל כזה(עם כל הרשתות החברתיות) ללא הרנסאנס של מיטש 

אתה תמיד מגיח בתקופות לא טובות או בהפסדים. מת לקרוא מילים מחמיאות ממך. 

פורסם ב
לפני7 שעות , המכבייה said:

היינו מרחק מאנה אחד מלפתוח קבוצה בליגה ג, איך הגעת ללחזור 20 שנה אחורה? אתה לוקח תארים בגלל מאות המיליונים שהוא שם. בספק אם היה פורום פעיל כזה(עם כל הרשתות החברתיות) ללא הרנסאנס של מיטש 

אתה תמיד מגיח בתקופות לא טובות או בהפסדים. מת לקרוא מילים מחמיאות ממך. 

אני מגיח כשאני מגיח, לפעמים בתקופות טובות, לפעמים בפחות, מה לעשות שאמוציות שליליות תמיד זכירות יותר? אם תשאל אותי אגב אם זוכר הודעה של יוזר כזה או אחר, כנראה שאזכור דווקא את האלו עם המילים היותר קשות, זה טבע האדם. אגב, גם את הביקורת שיש לי אני משתדל לכתוב מאופק, מנומס, ומנומק (לא חייבים להסכים כמובן).

מה שקורה כרגע זה חזרה לעידן שלפני כניסת מיץ'. מאמן שמתעמת עם הקהל, הנהלה שמתעמתת עם הקהל, קהל שעושה חרם, שחקנים שלא תמיד אתה בטוח שנותנים הכל על המגרש, חדר הלבשה לא מגובש לפי מה שנראה מהצד, הנהלה שמוציאה הודעות נגד האוהדים ע"י כתבי חצר. התפוקה על המגרש הרבה פחות משנה לי, אז לא ניקח אליפות, אז נסיים בוא נגיד מקום רביעי אפילו, נו שווין, אבל כל הברדק הנוכחי מעלה זכרונות לימים לא טובים. אי אפשר לטמון את הראש בחול ולהגיד הכל סבבי, כי זו לא המציאות.

כל הכבוד למיץ' על ההשקעה שלו במועדון, ועל החזון שהביא או ניסה להביא למועדון, אותי לא תשמע מגדף אותו כמו אחרים פה בפורום וביציע, אבל כן תוהה לאן הוא מכוון כרגע (ההזזה של בן לטובת ג'ק זו החלטה קצת מוזרה בלשון המעטה, במיוחד כשברור שג'ק הוא אולי הרבה דברים אבל לא יכול ולא צריך להיות גם הסמכות המקצועית העליונה). 

וכמו שבוודאי ראית, לא אמרתי שחזרנו עשרים שנה אלה שאם מה שקורה כיום לא ייפתר בצורה כזאת או אחרת, אז זה החשש שלי ושל עוד רבים.

ושהיה חג שמח ומואר לכולנו..