Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

השלושה אוהדים האלה אשמים בהכל, גם בבחירת המערכים ההדלפות החילופים האימונים

הכל השלושה אוהדים אשמים, לאזטיץ לא אשם בכלום

פורסם ב
לפני2 שעות , כהן said:

המשיכו עם מאמן ש"גנב" אליפות (ותודה לערן) ולא יודע לעשות רוטציה נורמלית (פרץ עם לו"ז של נ.ב.א), בנו סגל רע, והנהלה שהחליטה לקבל נובל על חינוך מחדש של הקהל (ובתווך מזיזים את איש המקצוע מנספורד בשביל לתת את הסמכויות שלו ליד ימינו של הבעלים), אלו הגורמים שגמרו את העונה.

אותם האוהדים שעשו את שעשו סתם מטומטמים, אבל להאשים אותם זה קשקוש מוחלט. סוגדים למאמן הזה כאילו מדובר בפרגי, לא היה מפוטר בכל מקרה, וזו האמת..

ברור שהם לא האשמים היחידים, מיץ' ואנגלידיס בסוף קובעים והם מחליטים, אבל הם עושים הכל להצדיק תטמטום שלהם ונתלים על התירוץ הזה.

יכול להיות שאני טועה? יכול להיות.

פורסם ב

תודה לכם גולדאהר&אנגילידיס

מכבי זה לא חוג במתנס!

פורסם ב

אני אשים את המקצועי בצד, המצלמות והסמויים (לפי אנשים פה) בשער 11 מראה שגם גולדהאר לא חסין.

זו לא החלטה מטומטמת, זה רשעות וגועל.

פורסם ב

גולדהאר החליט העונה לעשות חרקירי ל15 שנה.

פורסם ב

אין קבוצה בעולם, כולל קבוצות שנלחמו נגד ארגוני פשע אמיתיים בחסות עלק אולטראס, שנלחמה כנגד הקהל שלה כמו שמכבי עושה.

בהצלחה לאכול את החרא שבישלתם. העונה הזו גמורה, ויש דרך ארוכה לעבור כדי לבנות אמון בסיסי בארגון הזה.

פורסם ב

מענין אם מיץ׳ מודע לזה שאנחנו במשבר הכי גדול שהיה פה מאז שהוא הגיע. אני אהמר שלא.

פורסם ב

חייב להבין איך בחודשיים אפשר להחריב ככה קבוצה

spacer.png

פורסם ב

כתם שחור למיץ שבימיו כבעלים עם כל הכסף והגב מהקהל התקופה האחרונה במועדון מזכירה (אני ממש מרגיש דז׳ה וו) את ימי העשור השחור, ולא רק על הדשא אלא גם בחלק המקצועי ניהולי וביציע.

אני לא מקל ראש בזה בכלל בטח שזה לא נראה קרוב לפיתרון. קרע ומשבר עמוק כזה שיקח זמן לפתור אם בכלל יכול להיות שירת הברבור של מיץ במועדון 

פורסם ב
26 דקות לפני, Elirandani said:

חייב להבין איך בחודשיים אפשר להחריב ככה קבוצה

spacer.png

ענק, אחרי שהזיזו את בן לכאורה בגלל שרצה להתערב מקצועית הם מוציאים הודעה שהוא יתפקד כמנהל מקצועי ויתמקד בעניינים מקצועיים.

הכי 1984 שלהם.

פורסם ב
2 דקות לפני, maynard_prica said:

ענק, אחרי שהזיזו את בן לכאורה בגלל שרצה להתערב מקצועית הם מוציאים הודעה שהוא יתפקד כמנהל מקצועי ויתמקד בעניינים מקצועיים.

הכי 1984 שלהם.

בן בגלל שהוא כבר ואיש מקצוע מהשורה הראשונה לעולם לא יודה בזה-אבל בתכלס הוא כאן על תקן פלקט עד סיום עונה.

פורסם ב
44 דקות לפני, קמחי said:

בן בגלל שהוא כבר ואיש מקצוע מהשורה הראשונה לעולם לא יודה בזה-אבל בתכלס הוא כאן על תקן פלקט עד סיום עונה.

היווני שם את לאזטיץ מעל הממונה עליו בגלל הקרבה ביניהם

מכבי קומבינה תל אביב

פורסם ב
Just now, קמחי said:

הם כולם על תקן פלקטים. כל "בעלי התפקידים", יועצים ותו לא.

אגב, רובם יועצים גרועים גם, אבל זו הכוורת שהבעלים בחר להעמיד מתחתיו(ולא לצידו).

הוא מעדיף יס מנים במקום להביא אנשי מקצוע טובים ולהאציל סמכויות.

את הצלחות האחרונות לקחנו למרות הניהול הכושל ולא בזכותו.

הוא חייב להביא ג'נרל מנג'ר ולזוז לגמרי הצידה. אם הוא לא יביא תוצאות תביא מישהו אחר לעמדה.

לא נראה שהוא הולך לשנות את המבנה ואיך שהוא מנהל את הדברים, אם כבר עשה שינוי לרעה ולא לטובה.

אם ככה הוא הולך להמשיך לנהל את מכבי, אני באופן אישי מעדיף שהוא יעמיד את הקבוצה למכירה.

אנחנו לא עסק צדדי של אף אחד, הוא לא יכול לרצות לנהל הכל עד הפריט הכי קטן אבל לחיות תשע שעות טיסה מפה.

אנחנו לא תחביב, אנחנו מועדון כדורגל גדול, ארגון גדול מאוד שמצריך איוש של הרבה תפקידים, וכאלה שיש להם סמכות.

פורסם ב
12 דקות לפני, קמחי said:

אמת

אם זה היה תלוי במנספורד כל הפארסה הזאת לא הייתה קורית, לא ההרחקות לאוהדים ולא ההשארה של לאזטיץ

אם הוא היה מחליט היום במכבי הכל היה נראה אחרת לחלוטין 

פורסם ב

תכף כתבי החצר יעלו ידיעות כדי לצמצם נזקים. אחד יכתוב על התוכניות הגדולות לינואר ויבטיח לנו פתרונות קלים כדי שנסתנוור לרגע והשני יכתוב שמכבי הייתה מרוצה שלא הפסידה את המשחק לאחר שהייתה בפיגור של שני שערים.

"בקבוצה היו מרוצים מהאופי שגילו השחקנים במחצית השנייה , בטח בהתחשב באווירה מסביב ובמזג האוויר שרק בגללו לא באו 30,000 לבלומפילד" אמרו בקבוצה.

פורסם ב
36 דקות לפני, Naor23 said:

היווני שם את לאזטיץ מעל הממונה עליו בגלל קרבה

מכבי קומבינה תל אביב

לא הבנתי של מי למי הקרבה 

פורסם ב
5 דקות לפני, אלק נילאש said:

לא הבנתי של מי למי הקרבה 

בין ג'ק ללאזטיץ'

ברגע שההחלטות נעשות לא משיקולים מקצועיים נטו, אנחנו בבעיה

וזה דפוס חוזר גם אצל ג'ק וגם אצל המאמן הזה

פורסם ב
2 דקות לפני, Naor23 said:

בין ג'ק ללאזטיץ'

ברגע שההחלטות נעשות לא משיקולים מקצועיים נטו, אנחנו בבעיה

וזה דפוס חוזר גם אצל ג'ק וגם אצל המאמן הזה

מה הקרבה שלהם? אני לא מכיר.

פורסם ב

יש הרבה יתרונות כמובן במיץ', אחד החסרונות הבודדים זה שברגעי משבר הוא לא כאן כדי להריח את הסיטואציות ולפתור את מה שצריך.

פורסם ב

העונה הזו גמורה. החשש הכבד הוא על העונות הבאות.

אנחנו בסחרור בלתי נשלט שאי אפשר לדעת איך ומתי הוא יגמר.

פורסם ב
1 hour ago, אלק נילאש said:

מה הקרבה שלהם? אני לא מכיר.

היה פרסום שג'ק "רואה בלאזטיץ' אלוהים" ויש לו הערכה אדירה אליו, אני עושה אחד ועוד אחד ומבין שכמו מינויים אחרים גם פה ג'ק היה מעורב ואולי אפילו חתום על המינוי.

ברגע שאתה מוסיף לזה שהוחלט להשאיר אותו לאמן לאחר שהוא התפטר, בשביל להגן על תדמית המועדון, כאשר ההנהלה כבר ידעה שיש משבר (ועובדה שהיו חילוקי דעות, ההזזה של בן היא ההוכחה) זה בעצם לקבל החלטה פוליטית ולא שיקול מקצועי נקי, וזאת ביודעין כי יתכן ועלולה להזיק להצלחת הקבוצה בעתיד הקרוב. וזה בדיוק מה שקרה.

להוסיף לזה את ה"לויאליות" של המאמן שנשאר בזמן מלחמה, זה נותן לו עוד קרדיט אישי ולא מקצועי.

אני אישית לא מאמין בזה, אתה טוב אתה נשאר, אתה לא אתה בחוץ.

אם הממונה עליך, במקרה הזה מנספורד מעביר עליך ביקורת אז כנראה שישנם סיבות.

פורסם ב
On 11.12.2025 at 22:59, maynard_prica said:

אין פה שום הנהלה.

מיטש מחליט הכל במכבי.

כל הצעדים האחרונים מגיעים ממנו, גם זה שהמאמן נשאר וגם הצעדים נגד האוהדים.

בעלי התפקידים במכבי הם פקידים ויועצים, לא צריך לייחס להם חשיבות גדולה מידי. הדברים תמיד מנוהלים ומתנהלים באותו האופן מאז שג'ורדי עזב את עמדת הג'נרל מנג'ר וירד לקווים.

אנחנו ארגון עם איש אחד חזק וכל השאר חבורה של יס מנים, אנשי ביצוע ותו לא.

העמדה היחידה כרגע במועדון לה יש לעובד אוטונומיה מוחלטת לעשות כרצונו ומיטש לא מתערב לו בכלום אף פעם, היא עמדת המאמן שם יש למאמן אוטוריטה מקצועית בלעדית ומוחלטת.

אין אף אחד מעליו, אין אחד לצידו. הוא עושה מה שבא לו, עד שזה מאוחר מידי.

וזאת הייתה בעיה עוד לפני המאמן הנוכחי , פשוט עכשיו זה זועק לשמיים, בעקבות הסיטואציה.

הוא מעניש את כולנו על משהו שעשו אוהדים ספורים וזה לא קול בלשון המעטה.

בסופו של דבר יהיה קרב מכוער איתו, דרך הנציגים שלו- "ההנהלה" ,כי אני לא רואה מצב שהוא חוזר בו בזמן הקרוב וגם לא רואה אותנו עושים תוצאות טובות יותר עם המאמן הזה. 

חבל בשביל כולם, יש לי הרבה הערכה ואהבה גדולה למיטש אבל אני חושב שהוא קצת הגזים הפעם והעימות בלתי נמנע כי נעשה פה חוסר צדק מצד המועדון לקהל הרחב.

+9999

ההודעה הכי מדויקת בפורום מאז תחילת הפארסה הזאת. זאת פשוט המציאות לצערנו.

פורסם ב

בלי קשר לנושא ההרחקות, אם הטינופת לא מפוטר על ידי ההנהלה והם מתכוונים לעשות לנו דווקא אז אולי כן צריך להכנס למשחקים ולהראות להם 90 דקות מה אנחנו חושבים עליהם

משתינים עלינו בקשת והקהל שלנו לא מגיב אקטיבית, בשום קהל אחר דבר כזה מטורף לא היה עובר שמשאירים פה מאמן שמחריב אותנו כדי לעשות דווקא לקהל

מהרסייך ומחריבייך ממך יצאו

פורסם ב
לפני8 שעות , קובי השועל said:

יש הרבה יתרונות כמובן במיץ', אחד החסרונות הבודדים זה שברגעי משבר הוא לא כאן כדי להריח את הסיטואציות ולפתור את מה שצריך.

אל תדאג

הוא מודע להכל

יושב לידו בן אדם שפשוט אם בחוץ לילה הוא יגיד לו יום

פורסם ב
21 דקות לפני, erantheking21 said:

אל תדאג

הוא מודע להכל

יושב לידו בן אדם שפשוט אם בחוץ לילה הוא יגיד לו יום

אם הוא לא מודע זה גרוע. אם הוא מודע ובכל זאת החליט מה שהחליט זה גרוע. אם הוא מודע אבל ביודעין בחר שלא להתערב ולתת לג'ק לקבל את כל ההחלטות באופן בלעדי אז גרוע בריבוע. קודם כל האחריות על מיץ', גם הוא יאמר זאת וודאי, בעסקים כמו בעסקים ראש הפירמידה הוא זה שנושא באחריות ובתוצאות לטוב ולרע.

אם מיץ' אכן החליט להאציל סמכויות לג'ק באופן כה נרחב גם במחיר מלחמה נגד הקהל (בצירוף קריסה מקצועית), אז מה זה אומר עליו, ועל המחויבות שלו למועדון כיום?? אם הוא פה אז צריך להיות פה דווקא בתקופה כזו ולא באמצעות שליחים, ואם נמאס לו שזה יכול להיות ולגיטימי לגמרי, אז כמו שקיבל את המועדון בצורה יפה ומסודרת מאיש עסקים ראוי שלעצמו, כך גם שיעביר הלאה. אף אחד מאיתנו לא חשב שהוא יהיה פה עד גיל מאה, אז אם המועדון נטל עבורו, אז במקרה כזה אולי ישנה תחושת מיצוי הדדית בין הצדדים.

לא יודע לגבי כוונותיו העתידיות, וכל הנאמר למעלה זה ספקולציות בשקל תשעים, מה שבטוח שכל עוד הוא הבעלים, הרי שהוא האחראי (ויש מי שיגיד גם האשם) המרכזי.

מקווה שיתעורר כי זה לא מאבק על עונה מקצועית טובה יותר או פחות או האם המועדון הזה יחזור עשרים שנה אחורה או לא..