Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב
2 דקות לפני, zeudemort said:

מתי יחסמו את הפייק אדום הזה מפה?

מה פייק פה

הנהלה שהולכת נגד הקהל אין לה זכות קיום

פורסם ב
Just now, כהן said:

אוטובוס פעלתן זה..

נוסע על עצבים

פורסם ב
Just now, zeudemort said:

אחלה עוז עזו

לך תמכור חמוצים בשוק 

חחח כן ראיתי איזה סגל יש לנו

יא ליצן 

לא אמשיך את הדיון המיותר איתך פה כי זה נושא חשוב אם תרצה לראות שאני לא פייק אדום תענה בפרטי ונפגש בדרבי נראה אם אני פייק אדום ואם אני עוז עוז או מוכר חמוצים בשוק 

פורסם ב

לא מאמין שפירגנו להם בקיץ כשהבנו שיצאנו בפלוס של 5 מיליון יורו מהמכירות.

פורסם ב
2 דקות לפני, korenco said:

לא מאמין שפירגנו להם בקיץ כשהבנו שיצאנו בפלוס של 5 מיליון יורו מהמכירות.

זה אבי כל חטאת. הפכנו להיות מועדון חממה, שהעיקר שלו זה להביא צעירים בשקל ורבע (לצד שחקן בית פה ושם) לתת להם להשתפשף על הקבוצה, ולמכור לכל המרבה במחיר. אין יציבות בסגל שזה מאסט למועדון שרוצה להיות במקומות שמבי שואפת אליהם לפחות על הנייר, אז כשאתה רק מחפש למכור אז בסוף זה יתפוצץ לך..

פורסם ב

עוד דוגמא טובה לניהול הנוראי הוא יונס מאלדה.

הבנאדם נרכש ב 350k ולפי הפרסומים יושב על חוזה של 300k פחות או יותר בעונה.

עזבו את זה  שמי המשוגע שנתן לו כזה שכר, בחצי העונה הראשונה שיחק קצת אבל מאז שזארקו הגיע הוא שיחק 35 דקות בעונה וחצי.

המועדון סרב להשתתף בשכר שלו כשקבוצות אחרות התעניינו בהשאלה.

1. למה המאמן לא נותן לו לשחק אפילו אחרי שניקו נפצע ואין לנו אף חלוץ אחר בסגל?

2. למה אף אחד לא שואל את המאמן את השאלה הזאת? המועדון השקיע בו ומשלם לו לא מעט, מן הראוי שהוא לפחות יקבל הזדמנות.

3. למה המועדון לא משאיל אותו אם הם רואים שהמאמן לא משתף אותו בכלל? 

לא רוצים להשתתף בשכר שלו ובסוף גם משלמים לו את כל החוזה והוא גם לא תורם כלום בגלל המאמן.

הסיפור עם אבישי כהן היה אפילו הזוי יותר כי שם לא היה לו חוזה ארוך טווח אלא המועדון המשיך להאריך לו את החוזה מידי עונה למרות שלא שיחק בכלל.

כל הסיפור עם ג'ראפי גם עכשיו, בא כשוער ראשון, הפך לשוער שלישי, כבר הגיע לסיכום על עזיבה ו... פתאום מכבי השהתה הכל.

הזיות, אחת אחרי השנייה.

פורסם ב
לפני21 שעות , maynard_prica said:

עוד דוגמא טובה לניהול הנוראי הוא יונס מאלדה.

הבנאדם נרכש ב 350k ולפי הפרסומים יושב על חוזה של 300k פחות או יותר בעונה.

עזבו את זה  שמי המשוגע שנתן לו כזה שכר, בחצי העונה הראשונה שיחק קצת אבל מאז שזארקו הגיע הוא שיחק 35 דקות בעונה וחצי.

המועדון סרב להשתתף בשכר שלו כשקבוצות אחרות התעניינו בהשאלה.

1. למה המאמן לא נותן לו לשחק אפילו אחרי שניקו נפצע ואין לנו אף חלוץ אחר בסגל?

2. למה אף אחד לא שואל את המאמן את השאלה הזאת? המועדון השקיע בו ומשלם לו לא מעט, מן הראוי שהוא לפחות יקבל הזדמנות.

3. למה המועדון לא משאיל אותו אם הם רואים שהמאמן לא משתף אותו בכלל? 

לא רוצים להשתתף בשכר שלו ובסוף גם משלמים לו את כל החוזה והוא גם לא תורם כלום בגלל המאמן.

הסיפור עם אבישי כהן היה אפילו הזוי יותר כי שם לא היה לו חוזה ארוך טווח אלא המועדון המשיך להאריך לו את החוזה מידי עונה למרות שלא שיחק בכלל.

כל הסיפור עם ג'ראפי גם עכשיו, בא כשוער ראשון, הפך לשוער שלישי, כבר הגיע לסיכום על עזיבה ו... פתאום מכבי השהתה הכל.

הזיות, אחת אחרי השנייה.

הודעה מעולה, וגם אני חשבתי על זה לא מעט (אבל בפגרה כולם היו באופוריה שהולכים לדרוס השנה את הליגה). לטעות מקצועית זה בסדר ומותר. מותר ליפול עם רכש ואפילו עם מאמן. אבל לבנות סגל שבנוי על כמה וכמה שחקנים ששנה שלמה לא קיבלו דקה, קיבלו הצעות וסירבת, וברור היה שלא יקבלו גם השנה ובכל זאת הלכו על זה? פשיטת רגל מקצועית..

פורסם ב

מת שמלדה וג׳ראפי יעזבו כדי שיפתחו את הפה באיזה קיקטוק או הפודיום

פורסם ב
On 27.1.2026 at 09:03, ג'ורדי said:

מתי תצא הודעת תודה לאנגלידיס?

סוף עונה

פורסם ב
On 27.1.2026 at 09:03, ג'ורדי said:

מתי תצא הודעת תודה לאנגלידיס?

מצפה כבר להודעה: "תודה שעזרת לצורר הסרבי לרסק לנו את העונה, לחטוף השפלה ועוד השפלה ועוד השפלה ולגמור את הרצף בדרבי, הדבר הטוב היחיד שעוד נשאר לנו. תודה אנטיוכוס" 

פורסם ב
On 30.12.2025 at 23:31, קמחי said:

פרייס קיבל הצעה מקבוצת צ'מפיונשיפ וממתין לאישור של המועדון לעזוב

לדעתי מכבי לא ישחררו אותו עד סיום העונה

סראבק

פורסם ב
19 דקות לפני, קמחי said:

סראבק

כמה זה נורא בשלב הזה של העונה + קיבלנו אוטוריטה מקצועית חדשה לזמן הקרוב + גם ככה אמרת כולם עציצים במועדון כרגע?

פורסם ב

הוא לא איתנו מתחילת השנה

פורסם ב
15 דקות לפני, barak said:

כמה זה נורא בשלב הזה של העונה + קיבלנו אוטוריטה מקצועית חדשה לזמן הקרוב + גם ככה אמרת כולם עציצים במועדון כרגע?

שמע, דיילה דמות מאוד מכובדת בעולם הכדורגל. אני מאמין שהוא יכול לבצע את הבנייה הראשונית לעסקה עבור מועמדים שהוא רוצה בהם. ככה שאני ממש לא אופתע לראות שמכבי עושה מהלך או שניים בעשרת הימים הקרובים.

לטווח ארוך זה חרבנה. זה אומר ששחקנים שהובאו מתוך ראיה והסתכלות מסויימת מאבדים את המשענת, וקשרים עם סוכנויות או מועדונים מסויימים הולכים לעזאזל. אני יכול להבין את הסוכן של אנדרדה או הייטור מציעים אותם לכל דורש כאשר הם הובאו מתוך ראייה אנליטית והתפתחותית מסויימת של פרייס ומיכאלי ועכשיו זה לא קיים יותר. במילים אחרות-כל עוד אין דמות מרכזית שמרכזת את הפעילות במועדון, אם ברכש, אם בניהול המחלקות, אם בקשרי האוהדים הכל מתנהל בלימבו ובטח ללא תכנון לטווח ממושך. 

פורסם ב
34 דקות לפני, קמחי said:

סראבק

מצטרף לעמדתך עם כוסאחתק

פורסם ב
11 דקות לפני, קמחי said:

שמע, דיילה דמות מאוד מכובדת בעולם הכדורגל. אני מאמין שהוא יכול לבצע את הבנייה הראשונית עבור מועמדים או שחקנים שהוא רוצה בהם. ככה שאני ממש לא אופתע לראות שמכבי עושה מהלך או שניים בעשרת הימים הקרובים.

לטווח ארוך זה חרבנה. זה אומר ששחקנים שהובאו מתוך ראיה והסתכלות מסויימת מאבדים את המשענת, וקשרים עם סוכנויות או מועדונים מסויימים הולכים לעזאזל. אני יכול להבין את הסוכן של אנדרדה או הייטור מציעים אותם לכל דורש כאשר הם הובאו מתוך ראייה אנליטית והתפתחותית מסויימת של פרייס ומיכאלי ועכשיו זה לא קיים יותר. במילים אחרות-כל עוד אין דמות מרכזית שמרכזת את הפעילות במועדון, אם ברכש, אם בניהול המחלקות, אם בקשרי האוהדים הכל מתנהל בלימבו ובטח ללא תכנון לטווח ממושך. 

פשוט רציתי להבין את פשר הסראבק ואם זה משפיע לנו על העונה. 

מה שאתה מדבר זה רק על הטווח הרחוק מהעונה הבאה והלאה.

זה דיי מסתדר עם הבנייה מחדש שדיברת עליה.

פורסם ב

מסתבר שאנחנו (הקהל) לא קונספירטורים באופן מוחלט. היתה תחושה שגם פרייס וגם בן, לא יאריכו מעבר לעונה הנוכחית, וכנראה שזה באמת הכיוון. אז מה כן יהיה? קטונתי מלדעת, ועדיין מקווה שבן כן יישאר למרות הכל, ושבכל מקרה יובא צוות חדש ומקצועי, ולא להשאיר הכל לשיקול דעתו של ג'ק..

פורסם ב

לפגוע בול בג'נרל מנג'ר חדש שיבוא אחרי מנספורד זו משימה יותר קשה מלפגוע בול בשחקנים ומאמן.

מקווה שיש שמות חזקים בפנקס 

פורסם ב
1 hour ago, Lahav8 said:

לפגוע בול בג'נרל מנג'ר חדש שיבוא אחרי מנספורד זו משימה יותר קשה מלפגוע בול בשחקנים ומאמן.

מקווה שיש שמות חזקים בפנקס 

קודם כל צריכה להיות החלטה גורפת שזה שיבוא אחרי בן (בהנחה והוא באמת בדרך החוצה) יקבל את הסמכויות המקצועיות הדי בלעדיות. שג'ק יהיה אמון על הטופסולוגיה, אבל שלא יתערב ויתערבב מדי בפן המקצועי. זו ההחלטה בעיניי החשובה מכולם. כי אם ג'ק ימשיך להיות על תקן השריף שמפקח על כולם בלי חופש תמרון ובלי לתת עצמאות מקצועית אזי שזהות האדם כבר פחות רלוונטי..

פורסם ב
לפני11 שעות , המכבייה said:

מקווה שמתנהל תהליך מכירה שקט, גמר אותנו הקנדי. 

לגרש את הקנדי