Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

ההנהלה נגד הקהל שלה

לפני מאי הוא לא יזוז מכאן לצערי 

הנהלה אשפה

פורסם ב

אין פה שום הנהלה.

מיטש מחליט הכל במכבי.

כל הצעדים האחרונים מגיעים ממנו, גם זה שהמאמן נשאר וגם הצעדים נגד האוהדים.

בעלי התפקידים במכבי הם פקידים ויועצים, לא צריך לייחס להם חשיבות גדולה מידי. הדברים תמיד מנוהלים ומתנהלים באותו האופן מאז שג'ורדי עזב את עמדת הג'נרל מנג'ר וירד לקווים.

אנחנו ארגון עם איש אחד חזק וכל השאר חבורה של יס מנים, אנשי ביצוע ותו לא.

העמדה היחידה כרגע במועדון לה יש לעובד אוטונומיה מוחלטת לעשות כרצונו ומיטש לא מתערב לו בכלום אף פעם, היא עמדת המאמן שם יש למאמן אוטוריטה מקצועית בלעדית ומוחלטת.

אין אף אחד מעליו, אין אחד לצידו. הוא עושה מה שבא לו, עד שזה מאוחר מידי.

וזאת הייתה בעיה עוד לפני המאמן הנוכחי , פשוט עכשיו זה זועק לשמיים, בעקבות הסיטואציה.

הוא מעניש את כולנו על משהו שעשו אוהדים ספורים וזה לא קול בלשון המעטה.

בסופו של דבר יהיה קרב מכוער איתו, דרך הנציגים שלו- "ההנהלה" ,כי אני לא רואה מצב שהוא חוזר בו בזמן הקרוב וגם לא רואה אותנו עושים תוצאות טובות יותר עם המאמן הזה. 

חבל בשביל כולם, יש לי הרבה הערכה ואהבה גדולה למיטש אבל אני חושב שהוא קצת הגזים הפעם והעימות בלתי נמנע כי נעשה פה חוסר צדק מצד המועדון לקהל הרחב.

פורסם ב
37 דקות לפני, מנג'ר יונייטד said:

העונה הזאת נגמרה מול בית"ר, נקברה מול ליון, וממשיכה במסע הלוויה שמתחפש לגסיסה איטית מדי שבוע.

העונה הזאת ממש לא נגמרה 

איזה שטויות אחי

לא מתאים לך..

כולי תקווה שיעשו שלום בית עם הקהל,יחזקו את החלק הקדמי בינואר ונניף צלחת בקלאס למרות החולב עזים שעל הקווים.

פורסם ב

צריך רק להאשים את סיפור הבית, לכולם ברור שזה האישיו שמיץ' לא מוכן לשמוע בשום אופן, אם הוא יפטר הוא יראה כמו מפסיד, לזאטיץ' לא ילך עכשיו, רק בסוף העונה, מבאס אבל מי שעשה את זה סידנל לנו תעונה.

פורסם ב
לפני2 שעות , hen34 said:

העונה הזאת ממש לא נגמרה 

איזה שטויות אחי

לא מתאים לך..

כולי תקווה שיעשו שלום בית עם הקהל,יחזקו את החלק הקדמי בינואר ונניף צלחת בקלאס למרות החולב עזים שעל הקווים.

מה לא גמור בעונה הזאת?

הנהלה מנותקת ולא מתפקדת ונלחמת במי שהחזיק את העסק.

מאמן ששובר שיאים שליליים, איבד את חדר ההלבשה, ומנותק לחלוטין.

שחקנים בלי מספיק כבוד למקצוע שלהם ולחולצה שהם לובשים למרות כל הנסיבות.

קהל שנלחמים בו בלי סיבה וימשיך במסע ההרס העצמי בלי האיזון של הפנאטיקס.

פורסם ב

אותם אוהדים מפגרים גמרו לנו את העונה

פורסם ב
לפני2 שעות , yuri said:

אתה מסיר את כל האחריות ממי שהצליחו לתמרן אותו לשרוף עונה (ואולי יותר מזה בקשר לקהל) כי מספר דו ספרתי נמוך של אנשים הדליק נר תאורה וצעק קצת מתחת לאיזה בניין. 

פורסם ב
לפני4 שעות , yuri said:

בגלל אותם אוהדים קיבלנו 6-2 מביתר?

בגלל אותם אוהדים המאמן הזה סמרטוט שעוד משנה שעברה לא יודע לנהל סגל ומתנהל עם אגו מטורף?

לך לך תישן על האף חתיכת טמבל 

פורסם ב
42 דקות לפני, BMTA said:

בגלל אותם אוהדים המאמן הזה סמרטוט שעוד משנה שעברה לא יודע לנהל סגל ומתנהל עם אגו מטורף?

לא הבנתי מה אתה כזה יוצא עליו? כאילו היית שם... בדיעבד כן, האוהדים האלה כנראה מזיינים אותנו איתו עד סוף העונה. 

לצערי לא חסרים מטומטמים אצלנו בקהל, כולל כאלה שאני בכלל לא בטוח שהם אוהדים מעל שנתיים, פעם הבאה הם יחשבו טוב מאוד אם מעשה כזה ישיג את המטרה(אם יש להם יכולת חשיבה... )

פורסם ב
15 דקות לפני, אליהו_הנביא said:

לא הבנתי מה אתה כזה יוצא עליו? כאילו היית שם... בדיעבד כן, האוהדים האלה כנראה מזיינים אותנו איתו עד סוף העונה. 

לצערי לא חסרים מטומטמים אצלנו בקהל, כולל כאלה שאני בכלל לא בטוח שהם אוהדים מעל שנתיים, פעם הבאה הם יחשבו טוב מאוד אם מעשה כזה ישיג את המטרה(אם יש להם יכולת חשיבה... )

מה אני יוצא עליו? כי אני שונא גניבת דעת ברמות הגבוהות ביותר

להאשים אוהדים בניהול הכושל של מכבי, בכישלון המוחלט של המאמן הזה זה פשוט לגנוב דעת ברמה הגבוהה ביותר

האוהדים שהוא מדבר עליהם תמכו בקבוצה המסריחה הזאת ובמאמן המתחזה הזה יותר מידי זמן אז יש גבול כי לקבל תוצאות של טניס והשפלות ואי התקדמות ושינוי של המאמן מעל שנה בנוסף למסיבות עיתונאים הזויות שלו ולכלוכים אז איך האוהדים אשמים בדיוק?

אתם כמו אישה מוכה

גולדאהר אנגילידיס מנספורד וכל אחד במכבי *לא עושה טובה* לאף אחד שהוא במכבי ואף אחד לא יכול על הגב של מכבי לעשות "דווקא" לאותם 3 אוהדים על חשבון עשרות אלפי אוהדים אחרים ולבוא לחנך אותם 

עוד לא היה בעלים והנהלה שניצחו קהל אז חבל מאוד שהם הולכים למקומות האלה

על המאמן המכה הזה כבר אין מה לדבר הוא הקללה שלנו 

פורסם ב
58 דקות לפני, BMTA said:

להאשים אוהדים בניהול הכושל של מכבי, בכישלון המוחלט של המאמן הזה זה פשוט לגנוב דעת ברמה הגבוהה ביותר

האוהדים שהוא מדבר עליהם תמכו בקבוצה המסריחה הזאת ובמאמן המתחזה הזה יותר מידי זמן אז יש גבול כי לקבל תוצאות של טניס והשפלות ואי התקדמות ושינוי של המאמן מעל שנה בנוסף למסיבות עיתונאים הזויות שלו ולכלוכים אז איך האוהדים אשמים בדיוק?

אתם כמו אישה מוכה

גולדאהר אנגילידיס מנספורד וכל אחד במכבי *לא עושה טובה* לאף אחד שהוא במכבי ואף אחד לא יכול על הגב של מכבי לעשות "דווקא" לאותם 3 אוהדים על חשבון עשרות אלפי אוהדים אחרים ולבוא לחנך אותם 

איך אותם אוהדים אשמים? כי הם הלכו לבית של מאמן במטרה להפחיד אותו כדי שיברח ובכך פגעו קשות בתדמית של המועדון. ההשלכות הן שהם זיינו את כל שער 11 פלוס השאירו פה מאמן שהיה עף גם ככה אחרי 2-3 מחזורים. כפיים.

פורסם ב
לפני7 שעות , erantheking21 said:

צריך רק להאשים את סיפור הבית, לכולם ברור שזה האישיו שמיץ' לא מוכן לשמוע בשום אופן, אם הוא יפטר הוא יראה כמו מפסיד, לזאטיץ' לא ילך עכשיו, רק בסוף העונה, מבאס אבל מי שעשה את זה סידנל לנו תעונה.

המשיכו עם מאמן ש"גנב" אליפות (ותודה לערן) ולא יודע לעשות רוטציה נורמלית (פרץ עם לו"ז של נ.ב.א), בנו סגל רע, והנהלה שהחליטה לקבל נובל על חינוך מחדש של הקהל (ובתווך מזיזים את איש המקצוע מנספורד בשביל לתת את הסמכויות שלו ליד ימינו של הבעלים), אלו הגורמים שגמרו את העונה.

אותם האוהדים שעשו את שעשו סתם מטומטמים, אבל להאשים אותם זה קשקוש מוחלט. סוגדים למאמן הזה כאילו מדובר בפרגי, לא היה מפוטר בכל מקרה, וזו האמת..

פורסם ב
לפני2 שעות , BMTA said:

אתה לא באירוע, אילולא האוהדים המפגרים (זה אתה?) שהלכו לבית של מאמן וירו זיקוקים, זלאטציץ כבר לא היה איתנו. 

פורסם ב

מי שאשם שהמאמן הזה כאן הוא גולדאהר ומתחתיו מאירי ואנגילידיס

לא אף אחד אחר 

מנרמלים בינוניות 

פורסם ב
1 hour ago, BMTA said:

אתם כמו אישה מוכה

5 דקות לפני, BMTA said:

מי שאשם שהמאמן הזה כאן הוא גולדאהר ומתחתיו מאירי ואנגילידיס

לא אף אחד אחר 

מנרמלים בינוניות 

קודם כל תנשום רגע אחי, אתה יורה באוטומט עם כסוי על העיניים. 

אני לא אומר שאתה טועה, אני באמת מסכים איתך בהכל, אולי לא לגבי זה שמיץ' עושה או לא עושה לנו טובה, כי אני חושב שכאן אתה קצת נגוע ביוהרה ... אם הוא ילך ועד שיפול כאן בעלים ברמה של גולדהאר אתה תקלל את הרגע שכתבת כאן את התגובה האת. 

אני גם באמת לא יודע אם הנחת היסוד כאן שלולא הזיקוק הוא היה גם ככה מפוטר, אני בכלל לא בטוח, כי מיץ' נותן לו הנחה גדולה על אירופה לאור זה שאין בית ולאור זה שפעמיים הביא אותנו לשם ובליגה היה בעצם רק את בית"ר כתוצאה מבישה ואם לא פיטרו אותו בזמנו, אז בעצם אין סיבה עכשיו. 

אני חושב שגולדהאר לא מבין את רמת השנאה אליו עוד משנה שעברה, הוא לא מבין את כל הבעיות שטחנו כאן עד דק, גם כי במבחן התוצאה הוא אלוף וגם כי עושי דברו לא מעבירים לו את זה. 

אבל בשורה התחתונה, אם כן היה איזה סיכוי שילך, הסיכוי הזה נמחק על ידי מעשה אלים שהיה ברור שלא יעבור לסדר היום וכאן באה לידי ביטוי הטיפשות הגדולה של אותם "אוהדים", גם אם אני ואתה חושבים שגולדהאר טועה גם כאן, כי איך לעזאזל מחריבים עונה וקבוצה שלמה בגלל מעשה של בודדים שאינם מעידים על הכלל? האם בשם הדווקא זורקים הכל לפח, אז התשובה של גולדהאר היא כן... אלא אם מראש הוא לא חשב שצריך לפטר אותו (מה שמחזיר אותי למה שכתבתי באמצע הדברים)

פורסם ב

אם זה היחס לאירופה שיוותרו מראש על הקמפיינים האלה.

לא פחות מכעיס מההפסדים עצמם זה התגובות. הכל על מי מנוחות- זה מה יש,לא בליגה שלנו, ״היינו שם במחצית השנייה״. 

חאלס. זה קמפיין שהוא כתם, ויישב עלינו גם בקמפיינים הבאים עם הלחץ של לא להתבזות שוב ושוב. 

פורסם ב

47 דקות לפני, אליהו_הנביא said:

קודם כל תנשום רגע אחי, אתה יורה באוטומט עם כסוי על העיניים. 

אני לא אומר שאתה טועה, אני באמת מסכים איתך בהכל, אולי לא לגבי זה שמיץ' עושה או לא עושה לנו טובה, כי אני חושב שכאן אתה קצת נגוע ביוהרה ... אם הוא ילך ועד שיפול כאן בעלים ברמה של גולדהאר אתה תקלל את הרגע שכתבת כאן את התגובה האת. 

אני גם באמת לא יודע אם הנחת היסוד כאן שלולא הזיקוק הוא היה גם ככה מפוטר, אני בכלל לא בטוח, כי מיץ' נותן לו הנחה גדולה על אירופה לאור זה שאין בית ולאור זה שפעמיים הביא אותנו לשם ובליגה היה בעצם רק את בית"ר כתוצאה מבישה ואם לא פיטרו אותו בזמנו, אז בעצם אין סיבה עכשיו. 

אני חושב שגולדהאר לא מבין את רמת השנאה אליו עוד משנה שעברה, הוא לא מבין את כל הבעיות שטחנו כאן עד דק, גם כי במבחן התוצאה הוא אלוף וגם כי עושי דברו לא מעבירים לו את זה. 

אבל בשורה התחתונה, אם כן היה איזה סיכוי שילך, הסיכוי הזה נמחק על ידי מעשה אלים שהיה ברור שלא יעבור לסדר היום וכאן באה לידי ביטוי הטיפשות הגדולה של אותם "אוהדים", גם אם אני ואתה חושבים שגולדהאר טועה גם כאן, כי איך לעזאזל מחריבים עונה וקבוצה שלמה בגלל מעשה של בודדים שאינם מעידים על הכלל? האם בשם הדווקא זורקים הכל לפח, אז התשובה של גולדהאר היא כן... אלא אם מראש הוא לא חשב שצריך לפטר אותו (מה שמחזיר אותי למה שכתבתי באמצע הדברים)

מצטער מאוד מכבי זה לא ניסוי חברתי ולא כלי לחנך אנשים

אם 3 אוהדים הלכו וירו 2 זיקוקים מחוץ לקומפלקס בניינים שהמאמן הזין הזה גר אז זה אומר שעכשיו ההנהלה המזדיינת הזאת מענישה את כל שאר האוהדים ומשאירה מאמן שמחריב את המועדון? כדי להראות שהיא מחנכת את ה3 אוהדים האלה ומראה להם שהיא יותר חזקה? 

לאן הגענו? המועדון נראה ומתנהל היום כמו בית שימוש

אם היו להם כאלה עקרונות אז איך קאמרה עדיין במכבי? איך יחזקאל לא הושעה? מדובר במקרים עם פגיעה פיזית לא סתם זיקוקים שירו לאוויר

לוקחים אותי ואת הקבוצה שאני אוהב כבני ערובה 

זה בנוסף כמובן להרחקות שנתנו לאוהדים שבאו לקש להביע מחאה שזה גם פשוט הזוי 

אין כאן שום יוהרה, אדון גולדאהר לא עושה לנו טובה שהוא הבעלים שלנו יחד עם אנגילידיס שזה פשוט ביזיון איך שהוא דיבר במסיבת עיתונאים 

שיחזור ליוון ל"עסקים" שהוא עושה שם שיצטרף אפילו לבן שלו בסוכנות שחקנים שיקח איתו את המאמן המהולל הזה שיקח אותו לקבוצה אחרת 

הרסו לנו את הקבוצה הרסו לנו את מכבי 

מנרמלים שישיות הפסדים תבוסות זה פשוט בושה וזה עצוב שאנשים כנראה לא מבינים לאן הגענו שהמועדון הזה בקריסה 

פורסם ב
לפני1 שעה , אין עוד מלבדי said:

איך אותם אוהדים אשמים? כי הם הלכו לבית של מאמן במטרה להפחיד אותו כדי שיברח ובכך פגעו קשות בתדמית של המועדון. ההשלכות הן שהם זיינו את כל שער 11 פלוס השאירו פה מאמן שהיה עף גם ככה אחרי 2-3 מחזורים. כפיים.

תדמית המועדון מעניינת את התחת. מועדון מאוס ומלוקק שבטוח שהוא איזה שם דבר באירופה שמישהו מעניין אותו מה קורה פה. 

ההשלכות זה שההנהלה שוב פעם החליטה להיות יותר צדיקה מהאפיפיור ולזיין לנו את העונה. לאזטיץ' לא היה צריך להישאר פה, מי שהשאיר אותו הלך במכוון על להרוס לנו את העונה. השאירו פה גופה כמאמן ואנשים מצדיקים את זה, זה מטורף.

על החורבן של שער 11 והאצבע המאשימה לקהל הכי נאמן של מכבי, שדאגה ההנהלה לעשות אני בכלל לא מדבר, השמידו לנו עונה יופי יופי.

פורסם ב

איך מנרמלים קמפיין ביזיוני, איפה האחריות להגיד שלא העמידו קבוצה השנה (צוות ושחקנים), הכל תירוצים והדלפות.

בכותרת כתוב ״הנהלה״, אבל אין מנהל למכבי, לא בדשא, לא בחדר ההלבשה, לא באימונים ולא בחדרי חדרים!

באמת התרגלנו לטוב בהקשר הזה, זה מאוד קשה פתאום לחזור לשנות התשעים, בוקר אחד בסטירה לפנים.

כל האופטימים והמאמינים למינהם, לא מבינים שהעונה גמורה.