Jump to content

שטוטגארט - מכבי | די כבר עם השקר הזה, רק שיגמר בשלום

Recommended Posts

פורסם ב
3 דקות לפני, itanar said:

אם מליקה היה בשער - למה מליקה בשער? גם ככה נקבל חמישייה, המאמן הזה רק רוצה להרוס לו את הביטחון :doh:

לשם שינוי החלטה טובה של לאזטיץ' לעלות עם הרכב משני. לדעתי גם קמארה היה צריך להיות מסופסל.

ואם מליקה היה עולה אתה כמובן גם היית מגן עליו. 

אם ממש בא לי לחשוב שיש לו מושג והחלטות נכונות, אז הייתי אומר שאולי ברור לו שנקבל תבוסה והוא לא רוצה למחוק את הבטחון של מליקה. 

הרגשה שלי, הוא כבר הספיקה לשרוף את מליקה ואם לא יהיה משהו חריג לרעה עם משפתי, הוא יפתח בשער מול פ״ת

פורסם ב

תעשו מקום בהרכב המחזור לטוטי אנדרדה

הצ'וריסו כבר מוכן

פורסם ב

חברים כן הרכב ראשון לא הרכב ראשון ממילא אין סיכוי נגד קבוצת בונדסליגה, מצידי לא לתת גם לאנדראדה ווארלה לשחק ושיעלו ביום שני בהרכב.

אירופה לא הביאה בשורה השנה, כן הגרלה רצחנית אבל יחד עם זאת את הנקודות שלנו במשחקים הראשונים נגד קבוצות שהיו בלבל שלנו לקחת לא לקחנו.

סיבוב חדש מתחיל ויש צלחת לקחת ויש פתח תקווה בבית ביום שני (אחרי שהם הוציאו תיקו מהיריבה שלנו לצמרת רק לפני שבוע) ויש לנו פער 5 לסגור ומבחינתי זה הרבה יותר חשוב מאם לעלות בהרכב שני ולהפסיד 4-0 או לעלות בהרכב ראשון, לסחוט את השחקנים שצריכים לנוח ולהפסיד 2-0…

פורסם ב
9 דקות לפני, הלב_הוא_שוב_ישמח said:

פעם היה פה יוזר שבכל כוחו דיבר רק טוב על יצחקי,למרות שכולנו ראינו את הבעיה,מאז שיצחקי נעלם כך גם היוזר.

יש מצב אתה שליח של לאזטיץ?

אל תעוות את הדברים שלי כמו שאתה מנסה פעם אחר פעם.

אני מגדולי מבקריו.

אבל יש דרך, ויש ביקורת עניינת מקצועית.

פורסם ב
33 דקות לפני, המכבייה said:

שמח על השינוי במעמדו של בן הרוש. 

מה שזיקוק אחד עשה.

פורסם ב
1 hour ago, אקיטה said:

ההגיון אומר 352, וארלה עם המהירות כחלוץ שני. ולמעט הגזור ההוא שפותח היום בשער אני אף אומר שזה הרכב סבבה בהתחשב בחשיבות המשחק והחוסרים.

אבל זה ההגיון, בפועל אני מחכה בקוצר רוח לראות את האומנות באיך הוא שוב מייצר פה הרכב ומערך שחצי ממנו לא בתפקיד שלהם. שוב בן הרוש בקישור? האם יעתיק את הרעיון של לוזון אבו פרחי וינגבאק ימין? עידו שחר חלוץ הומאז' לדור פרץ? עוד כשעה נגלה.

נראה שההגיון היום דווקא איתנו.

ללא קשר איך יגמר המשחק.

פורסם ב
9 דקות לפני, חרישי הוא הלילה ואפל said:

חברים כן הרכב ראשון לא הרכב ראשון ממילא אין סיכוי נגד קבוצת בונדסליגה, מצידי לא לתת גם לאנדראדה ווארלה לשחק ושיעלו ביום שני בהרכב.

אירופה לא הביאה בשורה השנה, כן הגרלה רצחנית אבל יחד עם זאת את הנקודות שלנו במשחקים הראשונים נגד קבוצות שהיו בלבל שלנו לקחת לא לקחנו.

סיבוב חדש מתחיל ויש צלחת לקחת ויש פתח תקווה בבית ביום שני (אחרי שהם הוציאו תיקו מהיריבה שלנו לצמרת רק לפני שבוע) ויש לנו פער 5 לסגור ומבחינתי זה הרבה יותר חשוב מאם לעלות בהרכב שני ולהפסיד 4-0 או לעלות בהרכב ראשון, לסחוט את השחקנים שצריכים לנוח ולהפסיד 2-0…

שישחקו היום וגם בשני. 

פורסם ב

קבוצה שעושה בילדאפ לא מוצלח נגד בית"ר וב"ש ואז עושה את זה גם נגד שטוטגארט בחוץ זו קבוצה לא חכמה. מאוד לא חכמה .

פורסם ב
19 דקות לפני, itanar said:

אל תעוות את הדברים שלי כמו שאתה מנסה פעם אחר פעם.

אני מגדולי מבקריו.

אבל יש דרך, ויש ביקורת עניינת מקצועית.

אתה ממש לא מגדול מבקריו,אני אשמח גם לתזכורת מתי עיוותתי את דבריך?

פורסם ב

מה זה אבו פארחי עושה שידור חוזר לדור מיכה למה הוא לא בועט?

פורסם ב
Just now, פרנק סינטרה said:

liveball נתקע, שידור אחר?

אין מה לראות.

פורסם ב
1 דקה לפני, פרנק סינטרה said:

liveball נתקע, שידור אחר?

אל תטרח אחי,אבל אם בכל זאת בא לך דאבל העלה קישור אחר