Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

מי אתה שחקן בינוני שכמוך שבא ככה על שחקן של הקבוצה?

אתה עצבני? תקבל אדום שים מכות לשחקן יריב, מה אתה בא על שחקן שלנו שגם ככה עם ביטחון ברצפה?

מפחד על העמדה שלך? אל תדאג לאזטיץ׳ לא סופר את אנדרדה ו-וארלה ומשום מה מוצץ לך.

מה אתה בא על שחקן של הקבוצה ככה?

מי אתה חושב שאתה?

מה עשית בקריירה שלך חוץ מכמה גולים בטורקיה ומחווה ל7.10?

אתה שחקן קטן, חלש לקראת סוף הקריירה שבפוקס עבר בקבוצות גדולות (ולא עשית בהן כלום)

לא עשית במכבי כלום, 4 שערים מיולי 2024 ואתה פותח כמעט כל משחק, מסריח את הדשא חושב אתה מישהו.. 

ברור מאוד למה לאזטיץ׳ פותח איתך שניכם מוכרים אותנו, מורידים את רמת המועדון, שחקן תככן, מגעיל אתה הרבה יותר זמן פה ממה שאתה צריך להיות.

רד לקרקע וזריז הלוואי תקבל חודשיים ביציע, אפס.

פורסם ב
צטט

כל דקה שיחזקאל כל המגרש אני שונא אותו יותר וכל דקה שהוא עונד את סרט הקפטן במכבי תל אביב אני מתבייש.

ציטוט שלי עליו לפני כמה ימים.

ערס מלוכלך ופוזאיסט. אין בו כלום. לגנוז ממכבי

פורסם ב

שקלתי בעצמי אם לפתוח נושא על זה.

בן זונה אוברייטד גדול שבא על תקן כוכב אחרי שהצלנו אותו מחטיפה בטורקיה, עם רגלי זכוכית שמזכירים את אייל גולסה.

מה שהוא עשה היום לאנדרה מחק את כל המלחמה שלו במשחקים האחרונים. לא סיפק את הסחורה ועדיין נתנו לו הגנה יפה מאוד.

אחרי דבר כזה? לאנדרדה??? ברגע כזה קריטי אחרי כל הכאוס שיש פה?

לא לראות דשא במכבי. לא מחר , לא שבוע הבא, ואם אפשר גם להעיף בינואר

ערס מסריח זין שעלה לו השתן למוח. הכוכב הישראלי הגדול שלנו עלק

פורסם ב
4 דקות לפני, Coolio said:

ציטוט שלי עליו לפני כמה ימים.

ערס מלוכלך ופוזאיסט. אין בו כלום. לגנוז ממכבי

אני כבר חודשים אומר את זה,

לא רק מבחינת כדורגל, הוא לא מכבי בשום צורה.

מביך אותי שהוא שחקן בקבוצה שלנו.

פורסם ב

אני באמת לא חושב ששנאתי שחקן מכבי אי פעם, היו כאלה שהם סתם חלשים אבל הכל בסדר קורה.

אני באמת שונא אותו, הוא מוציא ממני דברים רעים.

פורסם ב

אפשר להמשיך לעצום את העיניים ולהגיד שתמיד היו כאלה דברים במכבי וזה פשוט לא יצא החוצה.

אבל אפשר גם להגיד את האמת, האווירה העונה בתוך הקבוצה שערורייתית.

איך אתם חושבים שיטפלו בעניין הזה עם יחזקאל? לא יעשו לו כלום. משחק הבא הוא פותח, אם כבר מישהו יאכל אותה ולא יראה דשא זה אנדרדה.

הדבר שהכי כאב לי לראות בתקרית הזאת, יותר מהתקרית עצמה אפילו , זה שמי שהפריד ביניהם היה שי אליאס.

כולם מסביב אדישים ומנותקים, לא רק ששני שחקנים שלנו רבים, מי שבא להרגיע הוא בכלל שחקן יריב.

יש במכבי יותר מידי שחקנים לא ראויים מקצועית ומנטלית. 

פורסם ב

עוד סימפטום של ניהול כושל.

המיץ של הזבל

פורסם ב
Just now, maynard_prica said:

אפשר להמשיך לעצום את העיניים ולהגיד שתמיד היו כאלה דברים במכבי וזה פשוט לא יצא החוצה.

איך אתם חושבים שיטפלו בעניין הזה עם יחזקאל? לא יעשו לו כלום. משחק הבא הוא פותח, אם כבר מישהו יאכל אותה ולא יראה דשא זה אנדרדה.

הדבר שהכי כאב לי לראות בתקרית הזאת, יותר מהתקרית עצמה אפילו , זה שמי שהפריד ביניהם היה שי אליאס.

כולם מסביב אדישים ומנותקים, לא רק ששני שחקנים שלנו רבים, מי שבא להרגיע הוא בכלל שחקן יריב.

צודק. אנחנו זקוקים לג'ורדי חדש

פורסם ב
1 דקה לפני, maynard_prica said:

ב-ד-י-ו-ק, היה נורא לראות את זה, באמת שזה צרם לי הרבה יותר מהמשחק עצמו כי זה מעיד המון כמה המצב בחדר הלבשה נורא.

פורסם ב

לא תהיה מחילה על מה שעשה לטוטי הערב. ערס ביריון מכוער טינופת זבל בן זונה - בחיים לא שנאתי שחקן של מכבי ככה. אני אישית מקלל אותו עד היום האחרון שלו במכבי. זבל 

פורסם ב

האפס שמחק את קמארה ומריץ חרם על השחקנים הזרים.

היו כאלה שצחקו עליי כאן וקראו לי שקרן @matis

כוס אמא שלך יחזקאל, כלומניק מפואר

פורסם ב

אני יכול לסבול הכל באמת ,איבודי כדור למסור במקום לבעוט ,לבעוט במקום למסור כל טעות אפשרית על המגרש אני יכול לסבול

אבל התנהגות כזאת לילד ,לשחקן שלך בקבוצה, זר ,שבקושי יודע אנגלית אני לא מסוגל לסבול 

לא יכול לראות אותו עוד דקה במכבי 

פורסם ב

יש יותר מידי "רעש" השנה ממכבי שלא קשור בכלל לכדורגל 

פורסם ב

רק במכבי של השנה הוא יכול להיות עם הסרט קפטן שבוע שעבר...

פורסם ב
Just now, תל-אביב_צהובה said:

אני יכול לסבול הכל באמת ,איבודי כדור למסור במקום לבעוט ,לבעוט במקום למסור כל טעות אפשרית על המגרש אני יכול לסבול

אבל התנהגות כזאת לילד ,לשחקן שלך בקבוצה, זר ,שבקושי יודע אנגלית אני לא מסוגל לסבול 

לא יכול לראות אותו עוד דקה במכבי 

לא יכול לראות עוד דקה במכבי על שם משפתי/ שלמה

פורסם ב

איכס. לא מספיק שהוא מסריח את הדשא ומקבל הרבה יותר קרדיט משהוא ראוי לקבל אז הוא עוד מוציא את התסכול שלו בצורה כזאת מכוערת על הילד המסכן הזה שבמילא בלי ביטחון. וכל זה עוד כשהוא פאקינג עונד מדי פעם את סרט הקפטן שלנו. 

גועל נפש ומקווה שזה יסלול את הדרך שלו לספסל . מנהיג עלק 

פורסם ב
3 דקות לפני, קמחי said:

האפס שמחק את קמארה ומריץ חרם על השחקנים הזרים.

היו כאלה שצחקו עליי כאן וקראו לי שקרן @matis

כוס אמא שלך יחזקאל, כלומניק מפואר

איך אני אוהב שאתה מטיל פצצות, רק חבל שזה מהסוג הזה... 

אבל מה זה אמור להביע? מה זה חרם? לה פמיליה מעורבים? 

פורסם ב
1 דקה לפני, Bob Marley said:

איך אני אוהב שאתה מטיל פצצות, רק חבל שזה מהסוג הזה... 

אבל מה זה אמור להביע? מה זה חרם? לא פמיליה מעורבים? 

כבר כתבתי את זה יותר מפעם אחת.

מה כולל חרם? כל הדברים הטובים. מיחס מחורבן, מעליב, העברת מידע כוזב לגביהם, לכלוך מול חדר ההלבשה. כל החבילה.

פורסם ב

הפייבוריט של לאזטיץ, זה רצוף של מכבי של לאזטיץ