Jump to content

סולחה ויאללה להתקדם.. יש אליפות לקחת!

Recommended Posts

פורסם ב
2 דקות לפני, צ'אקי said:

חצו פה קוים שלא חוצים, לא מדובר פה על זריקת אבוקות במגרש וכאלה. אתה לא יכול לנרמל את זה שמגיעים לבית הפרטי של המאמן או להשחית את האוטובוס כולל לזרוק רימון עשן. נו באמת. יש גבול. אז את אותם אנשים - כן שישלמו על זה. מה הבעיה?

90% מהמילים שהזבל הקפריסאי אמר על הקהל הם שקר שלא מגובה בתיעוד או בדוחות משטרתיים, ותאמין לי, משטרת ישראל ומיקי זוהר עשו הכל כדי למצוא חלקיקי הפללה כדי ליצור שעירים לעזאזל. גם הרחקה מהמגרשים לא תחזיק בדיון משפטי. בניגוד כנראה אליך, יש לי ניסיון עשיר באבטחה ממלכתית וקשר עם גורמי אכיפה אז ארשה לעצמי להתבטא בנחרצות.

פורסם ב
לפני2 שעות , Double said:

ההנהלה החליטה להקריב 70 אוהדים ואת הקהל כולו תמורת הישארות של חולב עיזים סרבי שקיבל שתי שישיות.

ההנהלה החליטה שהאוהדים לא יקבעו מי המאמן על ידי אלימות. ההחלטה הזו מעולה (עזוב שאני לא סובל אותו ומת שילך) אבל הבלגאן עם הקהל והחמרת היד עם שער 11 והרחקות גם של מי שלא היה מעורב באלימות יובילו למשבר שאני לא רואה איך הוא נפתר בזמן הקרוב. ימים קשים לפנינו. 

והדבר הדפוק פה שעוד כמה מחזורים עם איך ששיחקנו ותוצאות כאלו והוא היה מפוטר. הנזק שגרמו אלו עם האבוקות לבית הוא אדיר. 

פורסם ב

איזה מצב חרבנה יא אלוהים. איך עוברים את השבוע המסריח הזה?

פורסם ב

@לא לגרור מי גורר אני ואני מניח שרוב הקהל אתכם.

כולנו ראינו מה עשיתם בשנתיים האחרונות והדרך שבה נהגתם במשחקים גדולים כשהבנתם מה מונח על הכף.

כנראה שלפעמים צריך לגלגל עיתון ולתת איתו מכה באף לכמה מהכלבים שחושבים שאפשר לשחק איתנו.

לא בעד האלימות כלפי הסרבי האפס הזה אבל הפעולות שההנהלה נקטה בהן הן יצאו מפרופורציה.

פורסם ב

נראה שאני בדעת מיעוט פה, אבל בכל זאת אומר שאם אכן הדברים קרו בקרית שלום כמו שתואר במסיבת העיתונאים אז מדובר בהרחקה צודקת.

בכללי מרגיש שזה דעת מיעוט להיות בצד של הבנאדם שהביא לנו את השנים הכי גדולות בהיסטוריה של המועדון, מקללים את גק כאילו הוא פועל על דעת עצמו ולא בשיתוף פעולה עם גולדהאר.

עדיין חושב שזה טעות להשאיר את לאזטיץ, אבל אני 100% עם מיץ

פורסם ב

@לא לגרור מי גורר האוהדים האמיתיים השפויים מצפים שמכבי הם אלו שיוציאו הודעת התנצלות לארגון האוהדים ובנוסף פיטורים של הכלב הסרבי בלי זה גם אם יבטלו את ההרחקות יש כאן משבר אמון עמוק אני מדבר בתור אוהד קהל רחב שיושב בשער 11 שהעונה הזאת מבחינתי הסתיימה ברגע שיש זבל כאלה בהנהלה שהם נגד הקהל שלי אסור להוריד את הראש לא להתנצל ולא נעליים ולא סולחה ולא כלום אמא שלהם זונה 

פורסם ב
2 דקות לפני, Maccabi_Tlv1 said:

נראה שאני בדעת מיעוט פה, אבל בכל זאת אומר שאם אכן הדברים קרו בקרית שלום כמו שתואר במסיבת העיתונאים אז מדובר בהרחקה צודקת.

בכללי מרגיש שזה דעת מיעוט להיות בצד של הבנאדם שהביא לנו את השנים הכי גדולות בהיסטוריה של המועדון, מקללים את גק כאילו הוא פועל על דעת עצמו ולא בשיתוף פעולה עם גולדהאר.

עדיין חושב שזה טעות להשאיר את לאזטיץ, אבל אני 100% עם מיץ

אגיד בעדינות, אם הייתה אלימות שמצדיקה את מה שג'ק טוען הרי היו מעצרים והיו לוקחים לשופט שקובע אם הייתה אלימות כזאת, יש סיבה למה שום דבר מהדברים האלה לא קרה וזה יצא אך ורק על דעת המועדון בעצמו. 

תעשה חושבים עם עצמך באיזה צד אתה, זה לא שהמשטרה זה גוף שמתנגד לעצור אוהדים לרוב. 

פורסם ב
24 דקות לפני, קמחי said:

90% מהמילים שהזבל הקפריסאי אמר על הקהל הם שקר שלא מגובה בתיעוד או בדוחות משטרתיים, ותאמין לי, משטרת ישראל ומיקי זוהר עשו הכל כדי למצוא חלקיקי הפללה כדי ליצור שעירים לעזאזל. גם הרחקה מהמגרשים לא תחזיק בדיון משפטי. בניגוד כנראה אליך, יש לי ניסיון עשיר באבטחה ממלכתית וקשר עם גורמי אכיפה אז ארשה לעצמי להתבטא בנחרצות.

אחי יש צילום וידאו של זריקת הזיקוק.. על מה אתה מדבר? 

יש גם צילומים נוספים. ואנחנו לא במשפט בחלק של דיני ראיות. עזוב. עשו דברים שלא עושים. מי יכול לתת לזה גיבוי? לא מבין את זה.

פורסם ב
5 דקות לפני, צ'אקי said:

אחי יש צילום וידאו של זריקת הזיקוק.. על מה אתה מדבר? 

יש גם צילומים נוספים. ואנחנו לא במשפט בחלק של דיני ראיות. עזוב. עשו דברים שלא עושים. מי יכול לתת לזה גיבוי? לא מבין את זה.

אני צריך להעתיק ולהדביק את אותה הודעה. 90% מההאשמות והדיבה שהוציא האפס הקפריסאי לא התרחשו במציאות. ממ"ז ת"א וממ"ח ירקון היו מעורבים אישית בהוראת השר, ועדיין לא זימנו לחקירה או בירור אדם אחד למרות הוראה לבצע אכיפה אגרסיבית. אולי המשטרה גרועה, אבל היא הייתה שמחה להראות צעדים קונקרטיים מול רק דברים של מראית עין. מעניין למה כלום לא נעשה.

בקשר לאפסים שביצעו את ירי הזיקוקים-כל הצילומים הועברו למשטרה כולל זיהוי ביומטרי. למכבי ולמשטרה יש את הפרטים של רובם. למה כלום לא נעשה מיום ראשון?

פורסם ב
25 דקות לפני, Maccabi_Tlv1 said:

מקללים את גק כאילו הוא פועל על דעת עצמו ולא בשיתוף פעולה עם גולדהאר.

ומי לדעתך משקף את המציאות המעוותת ואת ההאשמה של הפנאטיקס לקנדה?

פורסם ב
27 דקות לפני, לא לגרור מי גורר said:

אגיד בעדינות, אם הייתה אלימות שמצדיקה את מה שג'ק טוען הרי היו מעצרים והיו לוקחים לשופט שקובע אם הייתה אלימות כזאת, יש סיבה למה שום דבר מהדברים האלה לא קרה וזה יצא אך ורק על דעת המועדון בעצמו. 

תעשה חושבים עם עצמך באיזה צד אתה, זה לא שהמשטרה זה גוף שמתנגד לעצור אוהדים לרוב. 

אני משום מה לא מאמין לשום מילה שאנגלידיס אמר. 

פורסם ב
לפני2 שעות , elements of life said:

אני מתלבט אם להחרים את המשחק או לבוא להציג ת.ז להכנס לשער 11 ולקלל 90 דקות את לזאטיץ׳, אנגלידיס ומיץ׳

לקלל את מיץ'? מה נסגר? שוכחים מה היה כאן לפני שרכש את המועדון והכניס גם מהכיס וגם מהמקצוענות (אפשר לראות עליה אפילו איטית בכל תחום אפשרי).

אני לא יודע מי ה 70. אני לא יודע איך החליטו ספציפית להביא להם הרחקה.

במידה ובאמת(!) באופן מוכח ונתמך בראיות היו מעורבים באלימות כלשהי (נזק פיזי לאוטובוס , איומים, ירי התאורה) אני בעד שלא יהיו חלק מקהל.

אני רוצה להביא את הבת הקטנה שלי ליציע כדי לראות משחקים ולא רואה דבר כזה קורה בגלל אלימות של אוהדים מכל הקבוצות שלא מיישרים קו.

שוב אוהב את כולם. אוהד את מכבי. כולנו אחים. כו גם אוהדים של קבוצות אחרות ובפרט אוהדי מכבי. 

אבל פשוט מעדיף שהכדורגל לא יהיה חלק מהדברים הזה.

שיסדרו את הפירו בצורה מתואמת מסודרת ובטוחה. שלא יזרקו דברים לדשא. שלא תהיה אווירה מתלהמת או אלימה ויאללה נבוא כולנו בכיף לראות כדורגל.

שוב מביע את דעתי כאן לא בצורה מתלהמת אלא ברצון להביע דעה ולעודד דו שיח (וגם לקבל דעות אחרות ולשנות את דעת אם צריך אם אשתכנע).

הכי חשןב לא להיות אימפולסיביים כדי שלא תהיה אסקלציה לנשום ולחשוב איזה יום ואז לראות מה קורה במקום קבוצות האוהדים ובפרט אלו שאולי קשורים לזה בצורה ישירה.

יאללה מכבי. בואו ניקח אליפות למרות כל השיט שקורה.

פורסם ב

אין לי כח לקרוא את כל הפוסט. 

מה הסיכוי להרחיב את החרם מעבר לפנאטיקס?

גילוי נאות, לרוב לא משתף פעולה עם הארגון בדברים האלה. טובת מכבי לנגד עיני. 

אבל אני חושב שהנהלת מכבי איבדה את זה ולהלחם בקהל רק כדי להשאיר אותו זה הזיה. 

יכלו לתת לו בכל זאת ללכת בנוסף לצעדים כנגד מי שזרק דברים מול הבית. 

נגיד יכלו גם להשאיר ולנסות לפייס עם הקהל. 

הצעד שעשו הוא זוועה וכולם צריכים להחרים. 

לא בכל מחיר ״עידוד 90 דקות״

פורסם ב
13 דקות לפני, robertod said:

לקלל את מיץ'? מה נסגר? שוכחים מה היה כאן לפני שרכש את המועדון והכניס גם מהכיס וגם מהמקצוענות (אפשר לראות עליה אפילו איטית בכל תחום אפשרי).

אני לא יודע מי ה 70. אני לא יודע איך החליטו ספציפית להביא להם הרחקה.

במידה ובאמת(!) באופן מוכח ונתמך בראיות היו מעורבים באלימות כלשהי (נזק פיזי לאוטובוס , איומים, ירי התאורה) אני בעד שלא יהיו חלק מקהל.

אני רוצה להביא את הבת הקטנה שלי ליציע כדי לראות משחקים ולא רואה דבר כזה קורה בגלל אלימות של אוהדים מכל הקבוצות שלא מיישרים קו.

שוב אוהב את כולם. אוהד את מכבי. כולנו אחים. כו גם אוהדים של קבוצות אחרות ובפרט אוהדי מכבי. 

אבל פשוט מעדיף שהכדורגל לא יהיה חלק מהדברים הזה.

שיסדרו את הפירו בצורה מתואמת מסודרת ובטוחה. שלא יזרקו דברים לדשא. שלא תהיה אווירה מתלהמת או אלימה ויאללה נבוא כולנו בכיף לראות כדורגל.

שוב מביע את דעתי כאן לא בצורה מתלהמת אלא ברצון להביע דעה ולעודד דו שיח (וגם לקבל דעות אחרות ולשנות את דעת אם צריך אם אשתכנע).

הכי חשןב לא להיות אימפולסיביים כדי שלא תהיה אסקלציה לנשום ולחשוב איזה יום ואז לראות מה קורה במקום קבוצות האוהדים ובפרט אלו שאולי קשורים לזה בצורה ישירה.

יאללה מכבי. בואו ניקח אליפות למרות כל השיט שקורה.

מסכים עם כל הכתוב.

פורסם ב

למה כאדם נורמטיבי שומר חוק עם חיים רגילים, שכל שבועיים מתלבט אם לנסוע שעתיים וחצי כל כיוון לראות קבוצה גמורה מקצועית אמור להרגיש כמו מחבל במחסום ולהענש בגלל 10-15 שבורים?

סולחה עלק, שיתעשתו שם ומהר או שתזדיין ההנהלה הזאת וכל מי שמגבה אותם פה או מחר ביציע, אתם חלאות ולא אוהדים ואף אחד לא חייב לכם סולחות, בטח לא יושבי 10-11 שקיבלו יריקה קולקטיבית לפרצוף.

פורסם ב

גק אנגלידיס:

למה אתם בודקים תעודות זהות במשחק מחר, אם 70 האוהדים הורחקו?
”יש הרבה דברים שאתם לא יודעים ואני לא יכול להגיד כרגע. זו לא מלחמה נגד האוהדים, זה מחובר למשהו גדול יותר, וגם לעניין הגזענות. אני לא אנתח כאן את כל הפרטים, אך פיפ”א פרסמה הבהרות לגבי מה מועדון צריך לעשות כדי להראות שהוא אקטיבי נגד גזענות. אנחנו נחקור אם יש דרך טובה יותר, אך אוהדים יצטרכו לקבל את זה שזה חלק מהעתיד. זה חלק מהדרך לפתרון”.

זה נראה שמכבי מצאה תירוץ להוציא את הקהל שמוביל את השירים ביציע בחסות לאזטיץ

פורסם ב
3 דקות לפני, Mtamir said:

למה כאדם נורמטיבי שומר חוק עם חיים רגילים, שכל שבועיים מתלבט אם לנסוע שעתיים וחצי כל כיוון לראות קבוצה גמורה מקצועית אמור להרגיש כמו מחבל במחסום ולהענש בגלל 10-15 שבורים?

סולחה עלק, שיתעשתו שם ומהר או שתזדיין ההנהלה הזאת וכל מי שמגבה אותם פה או מחר ביציע, אתם חלאות ולא אוהדים ואף אחד לא חייב לכם סולחות, בטח לא יושבי 10-11 שקיבלו יריקה קולקטיבית לפרצוף.

בול

זו יריקה בפרצוף לכל אוהד והרגשת דיקטטורה

פורסם ב

כולם להירגע לחשוב יומיים שלושה לפני כל תגובה, במינימום!!

כולם!! הנהלה !! אוהדים !!

ומה שתחליט ההנהגה - כולם כמו חיילים, אין דעה שלי, יש הנהגה בריאה ליציע, צריך להקשיב לה. אף פעם לא כתבתי דבר כזה כי אף פעם לא היה דבר כזה.

הקהל מצפה כי אחים לסמל דגש עליכם פלג , מוטי , וכל ההנהגה הותיקה.

ואני יודע שאתם קוראים כאן , אסור לוותר  לפנאטיקס ו/או לעצמכם ולא לעזוב את שולחן הדיונים עד שלא יגיעו להסכמה מלאה על הצעדים שיינקטו, לא ניתן שיעשו לנו הפרד ומשול.

נראה כי המאמן התנה את החזרה שלו בצעדים שעלולים לפרק את כל מה שניבנה כאן בעשור האחרון 

הקבוצה חייבת לקחת קודם כל צעד אחורה בעניין הת.ז.ים 

שתמצא דרך לרדת מהעץ, אולי פשוט להתעלם מההודעה המביכה שהיא הוציאה ולא לעשות כלום ולשכוח מזה כי אם יבקשו מאנשים אחד אחד ת.ז.ים ב11 אפשר להגיד קדיש על הקבוצה

בטח תגידו עכשיו שגם אני איימתי ברצח, זו מטאפורה יא מטומטמים.

כל הצדדים, לשמחתי יש הנהלה בריאה ושקולה לקהל, קחו כמה ימים לנתח את הסיטואציה, אפילו אפשר להחרים משחק , עד שתתקבל החלטה

אך לקבל החלטה ממקום של רוגע, שקט, שלווה, לא כמו ההודעה המטומטמת שהוציאה הנהלת הקבוצה.

ולגופו של עניין לדעתי לא כל כך נורא כמה נפצים מחוץ לבית של מאמן אחרי שתי שישיות

לא כל כך נורא 

החליט להתפטר שיתפטר

מה אתה רוצה להחריב לנו את המועדון יא חתיכת חלאה

זה כבר לא מקצועי בכלל זה כאילו באת לזיין לנו את המועדון

זה אישיות שלא מתאימה.

פורסם ב
26 דקות לפני, עמית ר said:

אין לי כח לקרוא את כל הפוסט. 

מה הסיכוי להרחיב את החרם מעבר לפנאטיקס?

גילוי נאות, לרוב לא משתף פעולה עם הארגון בדברים האלה. טובת מכבי לנגד עיני. 

אבל אני חושב שהנהלת מכבי איבדה את זה ולהלחם בקהל רק כדי להשאיר אותו זה הזיה. 

יכלו לתת לו בכל זאת ללכת בנוסף לצעדים כנגד מי שזרק דברים מול הבית. 

נגיד יכלו גם להשאיר ולנסות לפייס עם הקהל. 

הצעד שעשו הוא זוועה וכולם צריכים להחרים. 

לא בכל מחיר ״עידוד 90 דקות״

כל אחד יעשה מה שהוא מבין ומרגיש לנכון.

אין התארגנות כי הקהל הרחב לא יודע/יכול להתארגן ותמיד יהיהו 70 דעות.

אישית אני יושב שער8 אשאיר את הכסא שלי ריק