Jump to content

סולחה ויאללה להתקדם.. יש אליפות לקחת!

Recommended Posts

פורסם ב

עם המאמן הזה אנחנו עוד נפסיד דרבים

העיקר שבהנהלה מבסוטים

פורסם ב
20 דקות לפני, קמחי said:

@חןחן @amilov @נועם שוהם שלחו את האפס הזה מכאן. נמאס כבר ממשפחת עזו.

שם עליך זין יא בן שרמוטה עוד נראה מי ממשפחת עזו

פורסם ב

זיין אותנו אנגלידיס

לגבי הת"ז - אני אישית לא מגיע עד שזה מבוטל

פורסם ב
50 דקות לפני, AvielMaccabi4 said:

אם מבחינתך זה סבבה לזרוק מתחת לגלגלים 70 חברים ליציע לצורך ספין אז אתה טינופת של בן אדם, ואם אתה חושב שהספין הזה הוא פעולה חיובית שאמורה להציל את העונה הזאת מקריסה אז אתה גם סתום רציני.

אל תשכח להגיש גם את התחת ביחד עם התעודת זהות בכניסה ליציע.

יש תמונות יאללה מספיק להגן עליהם. שברו את הדלת של האוטובוס, הדליקו רימון עשן, זרקו זיקוק לבית של לאזטיץ' ואתה מספר לי שאולי זה לא 70, אולי 50, כן ארגון או לא ארגון? חרא בפיתה. 

צריך לדלל אוהדים כמוך מהיציע שנותנים אפילו למראית עין סוג של גיבוי לדברים כאלה. 

עלק לזרוק מתחת לגלגלים... כל מי שעשה את לכלא. חולי נפש. 

פורסם ב
1 דקה לפני, צ'אקי said:

יש תמונות יאללה מספיק להגן עליהם. שברו את הדלת של האוטובוס, הדליקו רימון עשן, זרקו זיקוק לבית של לאזטיץ' ואתה מספר לי שאולי זה לא 70, אולי 50, כן ארגון או לא ארגון? חרא בפיתה. 

צריך לדלל אוהדים כמוך מהיציע שנותנים אפילו למראית עין סוג של גיבוי לדברים כאלה. 

עלק לזרוק מתחת לגלגלים... כל מי שעשה את לכלא. חולי נפש. 

אתה יודע מה הבעיה של אוהדים כמוך, שאתה רוצה הידברות כי אתה חושב שאתה צודק אבל אתה גם לא מקשיב וגם מדבר כמו זבל, שזה בגדול כל מה שמכבי ניסו לעשות במהלך הזה וחבל שאתה נופל לזה אבל כנראה שאותך שום דבר לא ישכנע, תלך מחר למשחק עם חיוך ותגיד איזה כיף בלי כל החוליגנים ותרגיש שעכשיו הכל יהיה יותר טוב, נתן לך כמה משחקים לחוות ואז נראה מה אתה חושב. 

פורסם ב

פעם ראשונה בחיים שאין לי מילים, במקום לכבות את השריפה כל הצדדים מוסיפים שמן, כל הכבוד שאפו לכולם. לכו תלמדו לשתות מים קרים כמו אדם בוגר ולנהל סיטואציה עם קצת ראיה רחבה והסתכלות קדימה, כן לאזטיץ' לא לאזטיץ' זה לא מעניין כרגע. אני מדבר על כולם- ההנהלה, הארגון, הקהל הרחב וכול'. שימו את מכבי בראש סדרי העדיפויות.

פורסם ב
7 דקות לפני, לא לגרור מי גורר said:

אתה יודע מה הבעיה של אוהדים כמוך, שאתה רוצה הידברות כי אתה חושב שאתה צודק אבל אתה גם לא מקשיב וגם מדבר כמו זבל, שזה בגדול כל מה שמכבי ניסו לעשות במהלך הזה וחבל שאתה נופל לזה אבל כנראה שאותך שום דבר לא ישכנע, תלך מחר למשחק עם חיוך ותגיד איזה כיף בלי כל החוליגנים ותרגיש שעכשיו הכל יהיה יותר טוב, נתן לך כמה משחקים לחוות ואז נראה מה אתה חושב. 

אל תהפוך אותי לאויב של הפנאטיקס, הפוך. יש בודדים שמזיינים אותנו עם פעולות כאלה אלימות. שיקחו אחריות, ישלמו על זה, יביעו חרטה והיידה. הפעולות האלה מכרסמות אותנו מבפנים ואסור לתת לזה אפילו רמז לגיבוי.

פורסם ב
2 דקות לפני, קובי השועל said:

פעם ראשונה בחיים שאין לי מילים, במקום לכבות את השריפה כל הצדדים מוסיפים שמן, כל הכבוד שאפו לכולם. לכו תלמדו לשתות מים קרים כמו אדם בוגר ולנהל סיטואציה עם קצת ראיה רחבה והסתכלות קדימה, כן לאזטיץ' לא לאזטיץ' זה לא מעניין כרגע. אני מדבר על כולם- ההנהלה, הארגון, הקהל הרחב וכול'. שימו את מכבי בראש סדרי העדיפויות.

אתם הקהל היחידי שמצפה מארגון שהרגע הרחיקו מהיציע לשתות מים קרים ולהרגע למרות שהוא לא עשה כלום מהבוקר חוץ מלהגיד את המובן מאליו, לא נגיע. 

פורסם ב
Just now, צ'אקי said:

אל תהפוך אותי לאויב של הפנאטיקס, הפוך. יש בודדים שמזיינים אותנו עם פעולות כאלה אלימות. שיקחו אחריות, ישלמו על זה, יביעו חרטה והיידה. הפעולות האלה מכרסמות אותנו מבפנים ואסור לתת לזה אפילו רמז לגיבוי.

אני לא הופך אותך לשום דבר, רק אתה הופך את עצמך לכזה, אם אתה בביטחון מלא לזרוק את כולם לכלא ולשרוף את כולם על הכל כי ג'ק אמר למרות שמכבי הרחיקו אנשים על דעת עצמם ולא היו פה שום מעורבות של גורם אכיפת חוק אז כנראה שלא עברו על החוק כמו שמכבי מציגים. 

כל פעם שקבוצה מחליטה לעשות חוקים לעצמה ולהגדיר בעצמה מתי משהו טוב או לא טוב זה נגמר בזה שפוגעים באוהדים ובחופש שלהם, אם זה הצד שאתה בוחר אוטומטית זה שלך אבל חשיבה ביקורתית לא תזיק לך. 

פורסם ב
45 דקות לפני, הלב_הוא_שוב_ישמח said:

שמע איזה סמרטוט רצפה אתה עלק מיץ 

מי שקיבל החלטה להרחיק 70 אנשים מהיציע ככה סתם שנותנים את החיים שלהם למכבי כי העיזו למחות בצורה לגיטימית בקש יכול להיות כל אחד בעולם הזה ואני אהיה נגדו 

יש גבול

מכבי לא שלהם, לא תקפו אף אחד פיזית מותר עדיין לצעוק ולקלל ועוד אחרי שנה וחצי שהם נתנו גב למאמן הסמרטוט הזה ונתנו שקט ביציעים להנהלה למרות שרוב הקהל היה נגד המאמן ובסוף נותנים להם סכין בגב

מצטער שאני לא כפוי טובה כלפי האנשים האלה

פורסם ב
Just now, לא לגרור מי גורר said:

אתם הקהל היחידי שמצפה מארגון שהרגע הרחיקו מהיציע לשתות מים קרים ולהרגע למרות שהוא לא עשה כלום מהבוקר חוץ מלהגיד את המובן מאליו, לא נגיע. 

החלטה שמונעת בעיניי מאגו אחי היקר.

סוף מעשה במחשבה תחילה. אני באמת לא מאמין שבקרית שלום אף אחד לא באמת איים עליו אבל קרו שם דברים שחצו את הגבול. הידברות תקינה מול המועדון ושהצלחתו היא הדבר היחיד שאני רואה מולי עם הבעת חרטה מסויימת תוביל לכיבוי השריפה.

פורסם ב
Just now, קובי השועל said:

סוף מעשה במחשבה תחילה. אני באמת לא מאמין שבקרית שלום אף אחד לא באמת איים עליו אבל קרו שם דברים שחצו את הגבול. הידברות תקינה מול המועדון ושהצלחתו היא הדבר היחיד שאני רואה מולי עם הבעת חרטה מסויימת תוביל לכיבוי השריפה.

מה מונע מאגו? 

פיזית הארגון לא יכול להגיע כי המועדון נקט נגדו צעדים משפטיים, איפה אתה רואה החלטה של הארגון שמונעת מאגו? 

מי שהחליט שהארגון לא יבוא זה ההנהלה. 

פורסם ב

אם לא עשו שום דבר לא חוקי בקריית שלום, ההרחקה שלהם חוקית בכלל?

יש מה לעשות עם זה?

פורסם ב
7 דקות לפני, קובי השועל said:

עזוב קובי

האירוע בקרית שלום כנראה היה עובר ללא פעולות מצד ההנהלה (לפחות בחלק מהפעולות)  אם המתחזה לא היה מודיע על עזיבה.

רק בגלל שהודיע שעוזב התחילו עם הפעולות.

הרי הם התחילו עם הפעולות בדיוק יחד עם ההודעה שנשאר, זה לא צירוף מקרים.

פורסם ב
1 hour ago, עידן מוסקונה said:

ג'ק אנגלידיס: 

"אין לי זמן להסתכל על ההצהרות של ארגוני האוהדים".

לא יודע מה להגיד כבר על האיש הזה... 

הוא אמר את זה ואז תיקן מהר ל״לא היה לי זמן״

פורסם ב
1 דקה לפני, Maccabi_Tlv1 said:

הוא אמר את זה ואז תיקן מהר ל״לא היה לי זמן״

ואין לי ספק שעדיין הוא לא "מצא" את הזמן הזה... 

פורסם ב
7 דקות לפני, לא לגרור מי גורר said:

מה מונע מאגו? 

פיזית הארגון לא יכול להגיע כי המועדון נקט נגדו צעדים משפטיים, איפה אתה רואה החלטה של הארגון שמונעת מאגו? 

מי שהחליט שהארגון לא יבוא זה ההנהלה. 

קודם כל, ברור לכולם שהצעד המשפטי של ההנהלה הוא זה שמונע בפועל את הנוכחות ביציע שלכם כרגע.

יחד עם זאת, חשוב לזכור שהמצב הנוכחי לא נולד היום. היו מהלכים, אמירות והחלטות משני הצדדים שהובילו להסלמה המחורבנת הזאת. אז נכון משפטית ההנהלה חסמה את הארגון, אבל להגיד שהארגון לגמרי בלי אחריות למצב? זה גם לא מדויק.

בשורה התחתונה, אם רוצים לראות את היציע חוזר להיות מה שהיה אז חייבים פחות האשמות ויותר פתרונות. כרגע זה לא נראה שאף צד באמת מוכן לעשות את הצעד הזה. הפתרון בעיניי כרגע הוא ללכת להדברות כי להשאיר דברים באוויר לא יתן לנו פתרונות.

פורסם ב
Just now, קובי השועל said:

קודם כל, ברור לכולם שהצעד המשפטי של ההנהלה הוא זה שמונע בפועל את הנוכחות ביציע שלכם כרגע.

יחד עם זאת, חשוב לזכור שהמצב הנוכחי לא נולד היום. היו מהלכים, אמירות והחלטות משני הצדדים שהובילו להסלמה המחורבנת הזאת. אז נכון משפטית ההנהלה חסמה את הארגון, אבל להגיד שהארגון לגמרי בלי אחריות למצב? זה גם לא מדויק.

בשורה התחתונה, אם רוצים לראות את היציע חוזר להיות מה שהיה אז חייבים פחות האשמות ויותר פתרונות. כרגע זה לא נראה שאף צד באמת מוכן לעשות את הצעד הזה. הפתרון בעיניי כרגע הוא ללכת להדברות כי להשאיר דברים באוויר לא יתן לנו פתרונות.

הידברות עם מי? 

ההנהלה שהיום הרחיקה את האוהדים? מה הם יגידו? 

פורסם ב
14 דקות לפני, לא לגרור מי גורר said:

אני לא הופך אותך לשום דבר, רק אתה הופך את עצמך לכזה, אם אתה בביטחון מלא לזרוק את כולם לכלא ולשרוף את כולם על הכל כי ג'ק אמר למרות שמכבי הרחיקו אנשים על דעת עצמם ולא היו פה שום מעורבות של גורם אכיפת חוק אז כנראה שלא עברו על החוק כמו שמכבי מציגים. 

כל פעם שקבוצה מחליטה לעשות חוקים לעצמה ולהגדיר בעצמה מתי משהו טוב או לא טוב זה נגמר בזה שפוגעים באוהדים ובחופש שלהם, אם זה הצד שאתה בוחר אוטומטית זה שלך אבל חשיבה ביקורתית לא תזיק לך. 

חצו פה קוים שלא חוצים, לא מדובר פה על זריקת אבוקות במגרש וכאלה. אתה לא יכול לנרמל את זה שמגיעים לבית הפרטי של המאמן או להשחית את האוטובוס כולל לזרוק רימון עשן. נו באמת. יש גבול. אז את אותם אנשים - כן שישלמו על זה. מה הבעיה?

פורסם ב
Just now, צ'אקי said:

חצו פה קוים שלא חוצים, לא מדובר פה על זריקת אבוקות במגרש וכאלה. אתה לא יכול לנרמל את זה שמגיעים לבית הפרטי של המאמן או להשחית את האוטובוס כולל לזרוק רימון עשן. נו באמת. יש גבול. אז את אותם אנשים - כן שישלמו על זה. מה הבעיה?

אנחנו מסתכלים על דברים אחרת, ואתה מאמין לכל מה שג'ק יגיד לך אז אין משמעות למילים שלי פה. 

פורסם ב
1 דקה לפני, לא לגרור מי גורר said:

הידברות עם מי? 

ההנהלה שהיום הרחיקה את האוהדים? מה הם יגידו? 

הידברות זה לא כי ההנהלה סבבה או כי צריך להסכים איתה בעיני אלא כי בסוף זה הם אלו שמחזיקים בהחלטות ואי אפשר לפתור את החרא הזה בלעדיה.

זה לא אומר לוותר על העקרונות של האירגון, ולא אומר לקבל את ההרחקות כמובנות מאליהן.

אבל אם המטרה היא שהארגון יחזור ליציע מישהו חייב לשבת ולדבר, גם אם הצד השני כרגע טועה ומתנהל גרוע.

האלטרנטיבה היא להישאר במצב תקוע שבו כולם נפגעים ובעיקר הקבוצה.

פורסם ב

יש דור חדש של אוהדים, בעיקר כאלו שלא יושבים בשער 11, שתומכים בהנהלה. 

הם כנראה לא יודעים מה המחיר של כמה עונות ללא קהל, בואו נראה את כל הגיבורים מחזיקים עונה בלי עידוד. 

בלומפילד יהיה בית קברות.