Jump to content

סולחה ויאללה להתקדם.. יש אליפות לקחת!

Recommended Posts

פורסם ב

כאחד שנסע לשטוגרט במיוחד מהולנד, עם כמה שזה היה קשה ומבאס לנסוע 6וחצי שעות בשביל בית קברות אני לגמרי יכול להבין את הארגון.

באמת היה אפשר לראות את הכאב בעיניים שלהם.

לא אשקר, היה מבאס לשמוע קללות נגד ההנהלה במקום עידוד אבל שוב, כשאתה חושב יותר לעומק זה ממש מובן!

בסוף, מעבר למכבי, אנחנו באים בשביל הכיף ביציעים, האווירה, השגעת, לפרוק ולהשתחרר קצת מהשגרה היומיומית.

אני חושב שיש פה חלוקת תפקידים ברורה במה שנקרא מכבי ת"א:  בין ההנהלה, לקהל הרחב ולארגון, ובשנים האחרונות זה עבד בצורה יוצאת מן הכלל.

הניסיון הלא ברור הזה של ההנהלה לפגוע בהגמוניה ובשיווי משקל המופתי שהיה פה בשנים האחרונות פשוט לא ברור ומקומם!!! 

אישית, אני מקווה שמישהו שקרוב לצלחת יתעורר ויביא לסולחה המיוחלת.

פורסם ב
1 hour ago, idanico said:

כאחד שנסע לשטוגרט במיוחד מהולנד, עם כמה שזה היה קשה ומבאס לנסוע 6וחצי שעות בשביל בית קברות אני לגמרי יכול להבין את הארגון.

באמת היה אפשר לראות את הכאב בעיניים שלהם.

לא אשקר, היה מבאס לשמוע קללות נגד ההנהלה במקום עידוד אבל שוב, כשאתה חושב יותר לעומק זה ממש מובן!

בסוף, מעבר למכבי, אנחנו באים בשביל הכיף ביציעים, האווירה, השגעת, לפרוק ולהשתחרר קצת מהשגרה היומיומית.

אני חושב שיש פה חלוקת תפקידים ברורה במה שנקרא מכבי ת"א:  בין ההנהלה, לקהל הרחב ולארגון, ובשנים האחרונות זה עבד בצורה יוצאת מן הכלל.

הניסיון הלא ברור הזה של ההנהלה לפגוע בהגמוניה ובשיווי משקל המופתי שהיה פה בשנים האחרונות פשוט לא ברור ומקומם!!! 

אישית, אני מקווה שמישהו שקרוב לצלחת יתעורר ויביא לסולחה המיוחלת.

אשריך אחי שעשית את הנסיעה בידיעה שהולך לכאוב לך בעיניים.

יפה כתבת

פורסם ב
On 14.12.2025 at 23:50, snufkin said:

נראה לי שהבדיחה מיצתה את עצמה בהודעה הראשונה שלך

מנסה להשתלב בטרללת

פורסם ב
לפני10 שעות , הלב_הוא_שוב_ישמח said:

העונה נגמרה ב3.12 שהשאירו את החולה על הקווום.

אפשר לנעול,לא תהיה סולחה בקרוב.

בול

פורסם ב
לפני10 שעות , הלב_הוא_שוב_ישמח said:

העונה נגמרה ב3.12 שהשאירו את החולה על הקווום.

אפשר לנעול,לא תהיה סולחה בקרוב.

חודשיים קודם ב3.10 הגיע לפה מגדולי מחרבינו, ג'ק אנגלידיס. יחד הם השמידו פה עונה שלמה.

פורסם ב
10 דקות לפני, car.garsia said:

חודשיים קודם ב3.10 הגיע לפה מגדולי מחרבינו, ג'ק אנגלידיס. יחד הם השמידו פה עונה שלמה.

השאלה אם מדובר רק על העונה הנוכחית? מפחיד אותי שזה גם יותר מזה... 

פורסם ב
לפני9 שעות , עידן מוסקונה said:

השאלה אם מדובר רק על העונה הנוכחית? מפחיד אותי שזה גם יותר מזה... 

התשובה היא אין סיכוי

פורסם ב
לפני5 שעות , קובי השועל said:

התשובה היא אין סיכוי

אין סיכוי שמדובר רק על הנוכחית?

או

אין סיכוי שזה גם יותר מזה?

פורסם ב
לפני8 שעות , קובי השועל said:

התשובה היא אין סיכוי

מאיפה האופטימיות שלך? כמו שזה נראה העונה הזאת גמורה והמטרה הסופית של אנגלידיס ומיץ זה להפוך את שער 11 ליציע ישיבה כמו שאר היציעים, תן להם משפחות עם נקניקייה וקולה בשקט. 

פורסם ב
לפני8 שעות , קובי השועל said:

התשובה היא אין סיכוי

זה אומר שהפנאטיקס חוזרים, לאזטיץ פוטר ואנגלידיס עוזב כבר או שסתם בא לך לרשום את זה? 

פורסם ב

ועכשיו זה מהלב.

בלי טיפה של ציניות ושל צחוק.

ראשית, מתנצל על כל מה שאמרתי על יוזרים פה, לא לעניין ולא רציני ועל כל מה שאמרתי בציניות. כנראה דרך להתנתק מהסיטואציה האמיתית.

אני פשוט מרגיש עצוב, אני רואה את הקבוצה שלי מתפרקת לי מול העיניים, ואני קרוע, באמת קרוע בין המועדון שאני כל כך אוהב לבין הארגון שאני כל כך אוהב. בהתחלה חשבתי שזה עניין של זמן סביר על שיגיעו לפיתרון, אופטימי, והרשתי לעצמי לזלזל.

אז מצד אחד לא יכול שלא ללכת למשחקים, זה חזק ממני, שיש מכבי אני בא. אני לא מעודד, ובגול של שחר נגד הפועל פ"ת בתוספת הזמן בקושי יצא לי "יש", זה היה יש עצוב, עטוף בדיכאון. ובלי הארגון, גם אם הייתי רוצה לעודד פשוט אי אפשר, אין כוחות, אין להט, אין אוירה. לא אפשרי.

ומצד שני הארגון, שהוא הלב של הקהל, יש בתוכו כמה אוהדים שעושים לנו נזק. וכן, להגיע לקרית שלום ולזרוק שם רימוני עשן ולשבור את דלת האוטובוס או מה שקרה שם זה לא תקין. זאת חצית קו שלא חוצים. יש לנו בעלים שסופר רגיש לדברים האלה. ויש אוהדים שלצערי לא מבינים זאת, פעולות כאלה זה טריגר להנהלה להתחיל להשתגע.

ועכשיו המועדון מחליט להכניס שוטרים ליציעים לחפש אוהדים סוררים.. כבר אין לי מילים.. פשוט ביזיון.

החלק הכי גרוע שלא רואים אור בקצה המנהרה, לא רואה איך מאחים את הקרע, כולם אומרים שצריך לסיים עם זה (כולל כמובן אני) אבל אפס הצעות לאיך. 

מרגיש חסר אונים

פורסם ב
1 דקה לפני, אליהו_הנביא said:

הבנתי שהיו היום שלטים בקריית שלום

שום מילה מרז אמיר וטוכמן, הדר יעקובי העלתה כתבה וגם היא ירדה מהר מאוד למטה.

פורסם ב
19 דקות לפני, yello said:

זונות של אנגלידיס 

פורסם ב
19 דקות לפני, yello said:

לא רק שהוא לא מפרסם הוא מפרסם תגובה ארוכה של מכבי שסותרת את הדרישה של הפאנטיקס לבטל את ההרחקות. שוב בעיני יש רק דרך אחת, שיפרסמו את התיעודים של גרימת הנזקים, ושל האיומים ואז אני אהיה חד משמעית עם ההנהלה בזה. 

פורסם ב

בתוך 11 המורחקים גם אלו שהיו בבית של לאזטיץ'? ככה טוענים בהודעה.

פורסם ב

מכבי ת"א מוסרת בתגובה אחרי שנענשה ע"י אופ"א: "הגיע הזמן שאנשים יקחו אחריות על מעשיהם. הטחת האשמות, מתן תירוצים והתחמקות מאחריות אינם דרכה של מכבי. הפצת נרטיב שקרי רק מדגישה ניתוק מהמציאות. למען הסר ספק, המצב הוא עד כה, המועדון הרחיק 11 אוהדים לאחר שזוהו כמי שהיו מעורבים באירועים האלימים, לרבות גרימת נזק ו/או איומים על חיי אדם, שהתרחשו במתחם האימונים בקריית שלום או בסביבת ביתו של המאמן.

שיתוף הפעולה של המועדון עם משטרת ישראל מתקיים אך ורק לצורך הגשת תלונות נגד אוהדים שביצעו את המעשים הפליליים האמורים. לאחר הבהרה חד-משמעית מצד המועדון כי לא תתקבל כל גילוי של גזענות, ולאחר שהמועדון כבר עמד לדין בעקבות קריאות גזעניות במהלך המשחק בשטוטגרט, נקט המועדון צעדים באמצעות מערך האבטחה הפנימי שלו נגד מספר אוהדים שהשתתפו בקריאות גזעניות. באירוע זה לא הייתה מעורבות של המשטרה, ולא התבקשה כל מעורבות כזו.

המועדון מאמין בדיאלוג ובתקשורת. דלת המועדון הייתה ותישאר פתוחה בפני אוהדים המבקשים לקיים שיח ולהשמיע את קולם, כפי שאכן התרחש בימים האחרונים. עם זאת, המועדון אינו מקבל ולא יקבל אולטימטומים שהוצבו בפניו, לפיהם יש לבטל את כל ההרחקות כתנאי לחזרת האוהדים למשחקים. כל ניסיון להציג את המצב באופן שונה אינו משקף את העובדות, ומי שבוחר לעשות זאת, האחריות לכך מוטלת עליו בלבד".

פורסם ב

מצד שני הגיע הזמן להטיס מהיציע מטומטמים שבגללם ישיינו אותנו גם בליגה וגם באירופה, כמה מטומטם צריך להיות לשיר שירים גזעניים באירופה ואפילו את הפאנטיקס להאשים שם

פורסם ב
3 דקות לפני, itanar said:

בתוך 11 המורחקים גם אלו שהיו בבית של לאזטיץ'? ככה טוענים בהודעה.

אם אתה עדיין מאמין להם אחרי הכל אז באמת שיהיה לך לבריאות. 

פשוט תשקול מילים בפעם הבאה שאתה מדבר באיצטדיון.

פורסם ב

אם כל ה11 באמת איימו, תקפו השתמשו באלימות ויש הוכחות אז שיורחקו ואם צריך ישבו בכלא, אבל רק על ידי דין אמיתי של בית משפט ולא בית דין מומצא על שם מכבי תל אביב.

בינתיים שמכבי יעשו עם עצמם חושבים כי הקהל לא מגיע גם בגלל המאמן מחמד שלהם, ההתנהלות המקצועית הבזיונית מצידם, הסמויים ביציע והאווירה הכוללת של לכידה והסגרת אוהדים.

לא יודע מי יותר צבוע ההנהלה או המאמן, כנראה הם מפרים אחד את השני בצביעות דביקה וחמימה.

שלא יספרו סיפורים על נרטיב כי הם האמא של ממציאי הנרטיב בתקופה האחרונה, שלא נאמר שקרנים.

כל מה שמעניין אותם זה לגשת לקהל הרחב מאוד.

כל הברברים בפוטנציה לא מעניינים אותם ולא קיימים מבחינתם, הם לא אוהדים הם עבריינים.

פורסם ב

אני יכול להציע כמה הצעות יפות, אבל שוב אני אומר או שמכבי יציגו הוכחות אן שהפאנטיקס יציעו מכתב התרעה לפי תביעה על הרחקות שלא לצדק ופגיעה בשמו של אדם טם הם משוכנעים בצדקתם. 

ומעבר לזה

אפשר להיכנס ליציע ואז כולם לצאת... 

אפשר להיכנס ולשים סרטי דבק על הפיות

אלה שתי תמונות חזקות מאוד, הבעיה שהקהל שלנו לא יזרמו