Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

אני חייב לפרוק פה. יש שיגידו שאני מגזים, יש שיגידו שלא... אבל זה המצב

אני אוהד מכבי כל חיי ובאופן פעיל לפחות 20 שנה. הייתי ברגעים ממש טובים וברגעים ממש רעים. היו ימים ששמחתי והיו ימים שבכיתי. הריב הכי גדול שהיה לי עם אבא שלי היה כשהפסדנו 4-2 בדרבי כשבוזגלו החטיא פנדל ולמחרת לא רציתי לקום לעבודה. החיים התקדמו והתבגרנו (פיזית, מנטלית אני עדיין אהבל) ובאופן טבעי לקחתי דברים פחות קשה. ההפסדים וההשפלות צרבו אבל לא זלגו לחיים כמו כשהייתי נער ואחרי הפסדים 3 ימים אי אפשר היה לדבר איתי.

היו מאמנים שאהבתי ממש והיו מאמנים ששנאתי. החל מסוזה ובוס עד לוידיגל ושוטה. היה גם את דוניס שיצא לי לשבת איתו בים לחלוק פלטת פירות ולדבר קצת על כדורגל. (גילוי נאות הוא שילם על הצלחת אז הוא יצא מהרשימה).

מה שהיצור הזה הוציא ממני בשנתיים האלו זה משהו שלא האמנתי שעוד קיים. גם כשהיו איתו הצלחות זה היה נראה נורא, מזעזע ומגעיל לצפייה. התשובות שלו, היהירות והאישיות המסריחה של החלאה הזאת שתל בי זרע מורעל שמכל משחק למשחק רק גדל וצמח. כשהיו משחקים טובים (לא בזכותו כמובן- למרות הוא מה שנקרא) ושמחתי לראות את השחקנים כמו זהבי כמובן ששמחתי, אבל היה קשה לצפות ועוד היינו במירוץ אז סיפרתי לעצמי סיפורים שאנחנו כאוהדים מגזימים- הדרישות גבוהות, המספרים טובים ואנחנו צמוד צמוד כל הזמן אבל בתוכי ידעתי כמה שאנחנו לא באמת מאומנים והמפלה עוד תבוא. אפילו הצלחתי לבלוע את היחס הדוחה שלו לערן זהבי ואמרתי לעצמי שהוא מתבגר, הגיע הזמן להחלפת השרביט וכו'.

השנה הזאת התחילה טוב. רכש מוקדם, אווירה טובה עוד משנה שעברה ואפילו התוצאות בהתחלה היו מדהימות. הגיע לנו בליץ, דור פרץ הזריק לעצמו את הדם של זהבי והכל רץ.  אמרתי לעצמי שאולי הוא השתנה? אולי הוא למד? הרי אנשים גדלים, אנשים לומדים ומתפתחים. 

בדיוק כשהכל התחיל להיות טוב היה דחוף לו לחזור לשיטה המגעילה שלו שאפשר למצוא רק בעיירת סוסים בסרביה שהכלב הזה הגיע ממנה. כולם רואים וכולם יודעים שהקבוצה לא טובה אבל הוא בשלו- good preformence, good effort. לאט לאט התחלתי להיות אדיש. להיות יותר בטלפון, לא לבקש להזיז אירועים כשיש משחקים וכו'. ידעתי שגם אם ננצח במזל, אני אסבול במשך 90 דקות. הפכתי להיות מיואש. צפיתי במשחקים כי אנחנו חולים במחלה ואין מה לעשות אבל לא נהנתי לדקה ממכבי. תמיד סיפרתי לעצמי שאנחנו כאוהדים דורשים יותר מידי מההנהלה, המאמן והשחקנים. הרי זאת העבודה שלהם- בטוח שהם רוצים בדיוק כמונו האוהדים.

אבל בחודשים האחרונים אני הרמתי ידיים. מרגיש שחוץ מלנו לאף אחד לא אכפת- לא לשחקנים, לא להנהלה, לא למיץ הקדוש ובטח ובטח לא ללאזטיץ המזדיין הזה. האדישות הזאת מחרפנת אותי ומוציאה ממני שוב את כל השדים. אבל הכל בשקט. אני לא מצפה, לא רוצה ולא מנסה. עוד יום, עוד משחק... הכל אותו דבר.

לאזטיץ לקחת לי את הדבר שאני הכי אוהב והכי נהנה ממנו, אתה מסמל כל מה שהוא לא מכבי וכל מה שהוא לא אנחנו. אני מאחל לך דברים שאני לא רוצה לרשום ואני כל יום נכנס לפורום ואפילו לערוצי טלגרם לקבל איזה שמועה שאתה הולך ושיהיה לי קצת תקווה.

אני שונא אותך כל כך. 

פורסם ב
39 דקות לפני, Originals said:

אבל בחודשים האחרונים אני הרמתי ידיים. מרגיש שחוץ מלנו לאף אחד לא אכפת- לא לשחקנים, לא להנהלה, לא למיץ הקדוש ובטח ובטח לא ללאזטיץ המזדיין הזה. האדישות הזאת מחרפנת אותי ומוציאה ממני שוב את כל השדים. אבל הכל בשקט. אני לא מצפה, לא רוצה ולא מנסה. עוד יום, עוד משחק... הכל אותו דבר.

כתבת מצוין ומדיוק.

אני כבר שבוע מכין את עצמי נפשית להפסד בדרבי שיהיה רשום על האפס הזה. מנסה להתנתק מהעצבים והייאוש.

אני כבר מריץ לעצמי תסריטים בראש של שריקת סיום וכל שער 5 חוגג כאילו הם לקחו את ליגת האלופות.

כן. אני יודע, זה הכי לא מכבי לחשוב ככה, אבל לזה מה שהקבוצה הזאת בראשותו דירדרה אותי  

פורסם ב
לפני20 שעות , הלב_הוא_שוב_ישמח said:

זה יקרה בסוף העונה

אחרי שתושפל עוד פעמיים מול חיפה הפועל ביתר ובש

איזה עצוב שזה נראה שזה באמת הולך לכיוון הזה,

אנחנו כל שבוע אומרים אחרי עוד תיקו ביתי נגד טבריה אולי הפעם ותמיד הוא איכשהו שורד.

אפילו טיפת כבוד אין לבן זונה הזה כדי להגיד נכשלתי וללכת

אנחנו באמת נגיע למצב שהוא ישפיל אותנו עד עפר ואז ילך

ואת הכתם הזה שנקרא לאזטיץ יקח לנו הרבה מאוד שנים למחוק.

אם הוא יפסיד לנו דרבי בשני הקהל כבר יאבד את זה וזה יגיע לדעתי למקומות לא טובים

חבל שאף אחד לא עוצר את כדור השלג הזה.

פורסם ב
לפני10 שעות , הלב_הוא_שוב_ישמח said:

זה יקרה בסוף העונה

אחרי שתושפל עוד פעמיים מול חיפה הפועל ביתר ובש

בדיוק

יש לנו לסבול את החלאה עד מאי

פורסם ב

אז על סמך מה היו כל השמועות ביומיים האחרונים?

עדיין אופטימי שהיום זה המשחק האחרון שלו.

פורסם ב

איך בן אדם שלא אהוב על ידי הקהל, מביא רק רע ועדין בשלו שהוא יכול לשנות את גורל העונה הזאת.? מה יש להתקע פה כמו מסטיק? 

נשאר 4 חודשים, תלך ותן למערכת להתחיל להבריא.

פורסם ב
1 hour ago, Nadav El said:

משחק אחרון שלו?

אתה אמור לדעת יותר מכולנו

פורסם ב
לפני2 שעות , Maccabi96 said:

איזה עצוב שזה נראה שזה באמת הולך לכיוון הזה,

אנחנו כל שבוע אומרים אחרי עוד תיקו ביתי נגד טבריה אולי הפעם ותמיד הוא איכשהו שורד.

אפילו טיפת כבוד אין לבן זונה הזה כדי להגיד נכשלתי וללכת

אנחנו באמת נגיע למצב שהוא ישפיל אותנו עד עפר ואז ילך

ואת הכתם הזה שנקרא לאזטיץ יקח לנו הרבה מאוד שנים למחוק.

אם הוא יפסיד לנו דרבי בשני הקהל כבר יאבד את זה וזה יגיע לדעתי למקומות לא טובים

חבל שאף אחד לא עוצר את כדור השלג הזה.

מאחל לו רק רע

אבל האם אתה היית עוזב מיוזמתך שכר של 350/400 אלף יורו בעונה נטו?

פורסם ב
לפני3 שעות , Originals said:

אני חייב לפרוק פה. יש שיגידו שאני מגזים, יש שיגידו שלא... אבל זה המצב

אני אוהד מכבי כל חיי ובאופן פעיל לפחות 20 שנה. הייתי ברגעים ממש טובים וברגעים ממש רעים. היו ימים ששמחתי והיו ימים שבכיתי. הריב הכי גדול שהיה לי עם אבא שלי היה כשהפסדנו 4-2 בדרבי כשבוזגלו החטיא פנדל ולמחרת לא רציתי לקום לעבודה. החיים התקדמו והתבגרנו (פיזית, מנטלית אני עדיין אהבל) ובאופן טבעי לקחתי דברים פחות קשה. ההפסדים וההשפלות צרבו אבל לא זלגו לחיים כמו כשהייתי נער ואחרי הפסדים 3 ימים אי אפשר היה לדבר איתי.

היו מאמנים שאהבתי ממש והיו מאמנים ששנאתי. החל מסוזה ובוס עד לוידיגל ושוטה. היה גם את דוניס שיצא לי לשבת איתו בים לחלוק פלטת פירות ולדבר קצת על כדורגל. (גילוי נאות הוא שילם על הצלחת אז הוא יצא מהרשימה).

מה שהיצור הזה הוציא ממני בשנתיים האלו זה משהו שלא האמנתי שעוד קיים. גם כשהיו איתו הצלחות זה היה נראה נורא, מזעזע ומגעיל לצפייה. התשובות שלו, היהירות והאישיות המסריחה של החלאה הזאת שתל בי זרע מורעל שמכל משחק למשחק רק גדל וצמח. כשהיו משחקים טובים (לא בזכותו כמובן- למרות הוא מה שנקרא) ושמחתי לראות את השחקנים כמו זהבי כמובן ששמחתי, אבל היה קשה לצפות ועוד היינו במירוץ אז סיפרתי לעצמי סיפורים שאנחנו כאוהדים מגזימים- הדרישות גבוהות, המספרים טובים ואנחנו צמוד צמוד כל הזמן אבל בתוכי ידעתי כמה שאנחנו לא באמת מאומנים והמפלה עוד תבוא. אפילו הצלחתי לבלוע את היחס הדוחה שלו לערן זהבי ואמרתי לעצמי שהוא מתבגר, הגיע הזמן להחלפת השרביט וכו'.

השנה הזאת התחילה טוב. רכש מוקדם, אווירה טובה עוד משנה שעברה ואפילו התוצאות בהתחלה היו מדהימות. הגיע לנו בליץ, דור פרץ הזריק לעצמו את הדם של זהבי והכל רץ.  אמרתי לעצמי שאולי הוא השתנה? אולי הוא למד? הרי אנשים גדלים, אנשים לומדים ומתפתחים. 

בדיוק כשהכל התחיל להיות טוב היה דחוף לו לחזור לשיטה המגעילה שלו שאפשר למצוא רק בעיירת סוסים בסרביה שהכלב הזה הגיע ממנה. כולם רואים וכולם יודעים שהקבוצה לא טובה אבל הוא בשלו- good preformence, good effort. לאט לאט התחלתי להיות אדיש. להיות יותר בטלפון, לא לבקש להזיז אירועים כשיש משחקים וכו'. ידעתי שגם אם ננצח במזל, אני אסבול במשך 90 דקות. הפכתי להיות מיואש. צפיתי במשחקים כי אנחנו חולים במחלה ואין מה לעשות אבל לא נהנתי לדקה ממכבי. תמיד סיפרתי לעצמי שאנחנו כאוהדים דורשים יותר מידי מההנהלה, המאמן והשחקנים. הרי זאת העבודה שלהם- בטוח שהם רוצים בדיוק כמונו האוהדים.

לאזטיץ לקחת לי את הדבר שאני הכי אוהב והכי נהנה ממנו, אתה מסמל כל מה שהוא לא מכבי וכל מה שהוא לא אנחנו. אני מאחל לך דברים שאני לא רוצה לרשום ואני כל יום נכנס לפורום ואפילו לערוצי טלגרם לקבל איזה שמועה שאתה הולך ושיהיה לי קצת תקווה.

אני שונא אותך כל כך. 

מזדהה עם כל מילה ומילה כאן.

פורסם ב
לפני1 שעה , Nadav El said:

משחק אחרון שלו?

שאלה או רמז?

פורסם ב

יש לי תחושה חזקה שמחר ללא קשר לתוצאת המשחק הערב יוצא Thank you

פורסם ב

חחח אנשים כאן לא מבינים 

גם עם לזאטיץ ייפוטר זה לא באמת משנה.

מיץ הפסיק להשקיע במכבי כמו פעם 

עצם זה שיש לנו בהרכב שחקנים נגרים(דוידה, רז שלמה, אבו פרחי) 

והבנתי שגם על חלוץ לא הולכים להשקיע

זה לא משנה מי ייאמן

למיץ נמאס ממכבי כנראה כי מיצה את כל העניין אחרי 15 שנה.

מרגיש לי שלא נתמודד איתו לאליפות בשנים הקרובות.

פורסם ב
לפני1 שעה , הלב_הוא_שוב_ישמח said:

מאחל לו רק רע

אבל האם אתה היית עוזב מיוזמתך שכר של 350/400 אלף יורו בעונה נטו?

ברור שכן. הקריירה שלו לא נגמרת במכבי

יש דברים שמקובלים בענף, מאמן שנכשל שם את המפתחות ומתפטר.

יש מינימום כבוד עצמי ויושרה מקצועית לדעת כשנכשלת.

אז סבבה, אתה יכול להיות חסר כבוד ולסחוט את הכסף למרות שהקבוצה מתפרקת

אבל כל קבוצה שתרצה אותו בעתיד תדע שהוא כזה ותתנהל מולו בהתאם.

פורסם ב
1 דקה לפני, יוסי ברמן said:

חחח אנשים כאן לא מבינים 

זה לא משנה מי ייאמן

קשקוש

בקיץ הזה כן השקיעו כספים וקנו שחקנים בכסף.

יש המון כסף שמושקע בנוער ובאנשי מקצועי.

לא הולך השנה ומיץ' לא מגיב זה נכון

אבל בין זה לבין חוסר השקעה אין קשר.

פורסם ב
12 דקות לפני, יוסי ברמן said:

חחח אנשים כאן לא מבינים 

זה לא משנה מי ייאמן

טוב גבר

פורסם ב

שנים קורא תגובות פה "איך לא מתבזים מול x " וכו' ותמיד חשבתי שזה הגזמה, הרי אנחנו מכבי, מכבי לא מתבזה, מכבי מבזה

גם למשחקים הכי קשים בתקופות פחות טובות באתי באמונה שלמה שמנצחים

לא מאמין שאני אומר את זה אבל היום אם אנחנו יוצאים מגרמניה עם פחות מחמישייה ולא מפסידים בדרבי אני אומר תודה

פורסם ב
20 דקות לפני, silentyogi said:

קשקוש

בקיץ הזה כן השקיעו כספים וקנו שחקנים בכסף.

יש המון כסף שמושקע בנוער ובאנשי מקצועי.

לא הולך השנה ומיץ' לא מגיב זה נכון

אבל בין זה לבין חוסר השקעה אין קשר.

קשקוש?

בוא תסביר לי למה שחרר את קניקובסקי 

ולמה לדור פרץ חותך חצי בשכר?

בעבר הוא לא היה עושה את זה

מה קרה השנה החליט?

ולמה עד עכשיו אין חלוץ ברמה בהרבה כסף בזמן שחיפה מחתימה 2 שחקנים? 

ממתי נהיינו קבוצה שמקבלת שישיות ורביעיות והעונה עוד לא הסתיימה.

אני בוחר לא לטמון את הראש בחול

ומסתכל למציאות בעיניים 

מיץ לא מתנהל כמו בעבר וזו עובדה.

אתה תראה את זה גם שנה הבאה כבר בקיץ

ולא אמרתי חוסר השקעה 

אמרתי משקיע פחות חוסר מוטיבציה לתארים כי כנראה הוא בהרגשה של מיצוי.

פורסם ב
8 דקות לפני, יוסי ברמן said:

קשקוש?

בוא תסביר לי למה שחרר את קניקובסקי 

ולמה לדור פרץ חותך חצי בשכר?

בעבר הוא לא היה עושה את זה

מה קרה השנה החליט?

ולמה עד עכשיו אין חלוץ ברמה בהרבה כסף בזמן שחיפה מחתימה 2 שחקנים?

אני בוחר לא לטמון את הראש בחול

ומסתכל למציאות בעיניים 

מיץ לא מתנהל כמו בעבר וזו עובדה.

אתה תראה את זה גם שנה הבאה כבר בקיץ

ולא אמרתי חוסר השקעה 

אמרתי משקיע פחות חוסר מוטיבציה לתארים כי כנראה הוא בהרגשה של מיצוי.

קניקובסקי לא רצה להישאר מההתחלה, רק אחרי שהוא הבין שמכל הרעש נשאר לו פרנצווארוש אז הוא חשב לשקול, אבל גולדהאר לא אחד שמחשים איתו משחקים במומ אז זה פוצץ. 

דור פרץ לא שווה 500 ולא 400 אלף יורו, מה לעשות, הוא לא מעוניין להיות כספומט פראייר. 

למה אין חלוץ זו שאלה טובה, אני רק ממש לא בטוח שזה מגיע דווקא מגולדהאר... לאורך כל השנים שלו במכבי גולדהאר לא החתים שחקן (במיוחד זר) לפני שהוא משחרר זר אחר, שום דבר לא השתנה כאן. 

ימים יגידו אם אתה צודק או לא, אני רק אומר שבכל השנים האחרונות תמיד היה את זה שקם כמוך ואמר את זה ואז הוכח שהוא טועה בענק. 

פורסם ב
2 דקות לפני, אליהו_הנביא said:

קניקובסקי לא רצה להישאר מההתחלה, רק אחרי שהוא הבין שמכל הרעש נשאר לו פרנצווארוש אז הוא חשב לשקול, אבל גולדהאר לא אחד שמחשים איתו משחקים במומ אז זה פוצץ. 

דור פרץ לא שווה 500 ולא 400 אלף יורו, מה לעשות, הוא לא מעוניין להיות כספומט פראייר. 

למה אין חלוץ זו שאלה טובה, אני רק ממש לא בטוח שזה מגיע דווקא מגולדהאר... לאורך כל השנים שלו במכבי גולדהאר לא החתים שחקן (במיוחד זר) לפני שהוא משחרר זר אחר, שום דבר לא השתנה כאן. 

ימים יגידו אם אתה צודק או לא, אני רק אומר שבכל השנים האחרונות תמיד היה את זה שקם כמוך ואמר את זה ואז הוכח שהוא טועה בענק. 

אני לא מדבר שנים האחרונות 

מדבר נטו מהעונה

ואין מה לעשות מקצועית ככה זה נראה ומרגיש השנה .

בקיץ הקרוב נראה לאן הרוח נושבת

פורסם ב
47 דקות לפני, יוסי ברמן said:

אתה יכול לגבות את זה במספרים? 

אני בינתיים ספרתי 11 שחקנים שהגיעו הקיץ כולם בפרופיל גבוה פותחים בהרכב ברוב קבוצות הליגה.

דמי העברה של כ7 מיליון יורו 

פורסם ב
10 דקות לפני, הילד בן 30 said:

אתה יכול לגבות את זה במספרים? 

אני בינתיים ספרתי 11 שחקנים שהגיעו הקיץ כולם בפרופיל גבוה פותחים בהרכב ברוב קבוצות הליגה.

דמי העברה של כ7 מיליון יורו 

שכחת הכנסות גבר..

מכירות שחקנים כמו פטאצי ב5 מליון יורו

והעפלה לאירופה

כמו שאמרתי לא משקיע כמו פעם 

אומרים לי פה דור פרץ לא שווה 400 אלף 

אבל להביא זר במקומו ביותר יקר שלא בטוח ייתן לי אותו אספקט זה בסדר.

לא תשכנע אותי

מיץ מיצה אין לו את אותה התשוקה והרעב.