Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

יום יומיים של נחת בעונה מלאה בחרא 

בסוף זה ניצחון של אינדיבידואלים על חודו של פנדל 

אולי בעונות אחרות ניצחון כזה היה נותן רוח גבית  לאיזשהי דרך חדשה אבל אנחנו נראים כל כך רע שזה מורכב מדי כדי לתקן ובטח לא מי שיצר את זה הוא זה שצריך ויכול  לתקן.

הקץ שלו פה זה שאלה של זמן. 

אין סיכוי לשרוד את החודש הזה ביכולת הנוכחית - נס קורה פעם אחת 

פורסם ב
לפני14 שעות , קמחי said:

איזו אופוריה?

קבוצה גמורה. אין פה אחד שחושב שיש לנו סיכוי למשהו בלי התערבות אלוהית.

היינו צריכים התערבות אלוהית בשביל לנצח את הפועל העלובה הזו. גם זה רק בפנדלים ובקושי. סיכוי למשהו? אם לא ינחיתו פה זהבי ופריצה בינואר, גם אלוהים לא יעזור לנו.

פורסם ב
לפני10 שעות , אלק נילאש said:

היינו צריכים התערבות אלוהית בשביל לנצח את הפועל העלובה הזו.

הפועל העלובה? די לגניבת דעת (עוד כמה יוזרים רשמו את זה בנושא במילים אחרות ואני לא מסכים אתכם)

זו לא הפועל שירדה ליגה, זו הפועל הכי חזקה שאני זוכר בשנים האחרונות ואולי אפילו מאז תחילת הרצף...קבוצת פלייאוף עליון, יש להם מאזן 8:1 נצחונות בבלומפילד העונה. 

עד הגול שלהם אני לא זוכר בעיטה אחת שלהם לשער ואז האדום הגיע.... בוא נגיד שאם היינו נשארים ב11 שחקנים לא היינו צריכים "התערבות אלוהית" אבל וואלה ב10 שחקנים מדקה 60 לא קל בכלל.

פורסם ב
לפני2 שעות , יונתן said:

הפועל העלובה? די לגניבת דעת (עוד כמה יוזרים רשמו את זה בנושא במילים אחרות ואני לא מסכים אתכם)

זו לא הפועל שירדה ליגה, זו הפועל הכי חזקה שאני זוכר בשנים האחרונות ואולי אפילו מאז תחילת הרצף...קבוצת פלייאוף עליון, יש להם מאזן 8:1 נצחונות בבלומפילד העונה. 

עד הגול שלהם אני לא זוכר בעיטה אחת שלהם לשער ואז האדום הגיע.... בוא נגיד שאם היינו נשארים ב11 שחקנים לא היינו צריכים "התערבות אלוהית" אבל וואלה ב10 שחקנים מדקה 60 לא קל בכלל.

חצי מהקבוצות בליגה שהן לא הגדולות מעיפות אותך ב-90 דקות ביכולת הזו. הפועל הייתה עלובה כי היא קבוצה חלשה שהלחץ גם הרג אותה. מי שחושב שלנו יש בעיות בסגל, הם העלו מהספסל שחקנים מהסוג שהוריד אותם ליגה פעמיים. ריינה בדיוק לפני שנה העיפה אותנו בבלומפילד במשחק קצת יותר טוב. וריינה עונה קודמת לא פלייאוף עליון. 

פורסם ב
לפני23 שעות , יונתן said:

כרגיל, רק אשמת המאמן

הרי אם הוא היה מוציא את רביבו לפני דקה 60 הייתם שורפים אותו

אולי במקום להאשים את המאמן בכל דבר, תצפו מהקפטן שלכם לגלות אחריות בדרבי ולא לקבל צהוב שני? (זה לא שהוא הציל גול בפאול הזה של הצהוב השני, וגם הראשון היה די מיותר)

זה התפקיד של המאמן לזהות ששחקן בסכנה לקבל צהוב שני.

כשהאדומים מתחילים להצטבר אי אפשר להאשים את השחקנים, אלא את מי שאחראי עליהם.

פורסם ב
לפני19 שעות , Brandon Roy said:

חצי מהקבוצות בליגה שהן לא הגדולות מעיפות אותך ב-90 דקות ביכולת הזו. הפועל הייתה עלובה כי היא קבוצה חלשה שהלחץ גם הרג אותה. מי שחושב שלנו יש בעיות בסגל, הם העלו מהספסל שחקנים מהסוג שהוריד אותם ליגה פעמיים. ריינה בדיוק לפני שנה העיפה אותנו בבלומפילד במשחק קצת יותר טוב. וריינה עונה קודמת לא פלייאוף עליון. 

ברור שאנחנו קבוצה הרבה יותר טובה מהם, אבל אם תמשיך להגיד שהם קבוצה חלשה זה לא הופך את זה לנכון. עובדתית הם מקום 5 עם מאזן 8:1 נצחונות בבית, אז הם כנראה לא כזאת קבוצה חלשה, בטח בבלומפילד.

הלחץ הרג אותה? הגיוני מאוד, יש הרבה לחץ בדרבי, אני לוקח את זה למקום חיובי שהשחקנים שלנו כן עמדו בלחץ (והלחץ עלינו גדול יותר כי יש יותר מה להפסיד)

לא כ"כ מבין את ההשוואה למשחק מול ריינה,  משחקים שונים לגמרי. 

פורסם ב
לפני10 שעות , שי123 said:

זה התפקיד של המאמן לזהות ששחקן בסכנה לקבל צהוב שני.

כשהאדומים מתחילים להצטבר אי אפשר להאשים את השחקנים, אלא את מי שאחראי עליהם.

מסכים שזה התפקיד שלו, אבל יש גבול לכמה אפשר להאשים אותו ולגבות את השחקנים.

עוד מעט גם תאשימו אותו שהיה צריך לזהות שמשפתי עצבני והולך לנגוח בשועה.

המשחק היחיד שמבחינתי אפשר להאשים אותו זה קמארה בנתניה כי זה היה שקוף, אבל גם קשה לי לעשות את זה כי זה קרה די מוקדם, אולי הוא כן תכנן להוציא אותו במחצית? 

בכל מקרה , גם במקרה הזה צריך להאשים את קמארה הרבה יותר ממנו.

נגד הפועל ירושלים עשה את התפקיד שלו והוציא את סיסוקו במחצית כשהיה נראה שהוא בסכנה לצהוב שני.

וכמו שאמרתי לגבי רביבו בדרבי, אני באמת חושב שאם היה מחליף אותו לפני דקה 55 בגלל שיש לו צהוב, היו פה עוד איזה 2-3 עמודים של תגובות עד כמה הוא מאמן חלש. במילים אחרות אם הוא לא היה מורחק, אף אחד פה לא היה חושב שהיה צריך להחליף אותו בגלל שיש לו צהוב, זו חוכמה בדיעבד.

פורסם ב

אני מאלה שהכי פחות מחזיקים מלאזטיץ, אבל אי אפשר כל דבר רק הוא.

ככה בדיוק נראית העונה שלנו, רביבו שהוא כנראה השחקן שאנחנו הכי אמורים לסמוך עליו בהתחשב בסגל הנוכחי מתפרק לנו וכמה דקות אחרי שהחליק ואכלנו גול על הראש, עושה צהוב שני במשחק עם פוטנציאל הארכה שמריחים מקילומטר. 

פורסם ב

רביבו הוא ביי פאר השחקן הכי טוב שלנו. אני לא חושב שלהוציא את השחקן הכי טוב שלך, חצי שעה לסוף דרבי מתוח וצמוד, זה מאסט לעשות. שחקנים צריכים לדעת לשחק עם כאב(כפי אמר ויאלי הגדול), וצריכים להיות אחראיים, בטח כשיש צהוב ראשון. הם לא זקוקים לבייביסיטר. להוציא את רביבו זה לא כזה מובהק וברור. היו ויש למכבי ליקויים שהטרידו אותי יותר. 

פורסם ב

כן אבל אתם מתעלמים פה מדבר פשוט. מלכתחילה לשים את רביבו בלי עזרה בקו ימין של הפועל שגם רוי קורין בא לשם וגם סתיו טוריאל בא לשם זה משימת התאבדות.

בטח שרביבו הוא לא באמת מגן והוא השחקן התקפה הכי משמעותי בשיטה של לאזטיץ' (וגם בדרבי, הוא בישל את הגול).

היה צפוי שהוא הרבה פעמים יפקיר את הקו והיו הרבה פעמים שטוריאל היה חופשי לחלוטין. וזה היה באוויר מדקה 20. וזה הכנה לקויה של מאמן וגם אי יכולת שלו להגיב על המגרש. האשמה היא גם על רביבו, גם על סיסוקו אבל כן, היא בטח ובטח גם על לאזטיץ'.

הכמות אדומים הלא פרופורציונלית הזאת שאנחנו מקבלים זה לא סתם, לא הפכנו להיות קבוצה כסחנית סטייל בני סכנין של לחמן. זה נובע הרבה פעמים מעמידה לא נכונה, אי שקט בהגנה וחוסר אונים.

פורסם ב
35 דקות לפני, car.garsia said:

כן אבל אתם מתעלמים פה מדבר פשוט. מלכתחילה לשים את רביבו בלי עזרה בקו ימין של הפועל שגם רוי קורין בא לשם וגם סתיו טוריאל בא לשם זה משימת התאבדות.

בטח שרביבו הוא לא באמת מגן והוא השחקן התקפה הכי משמעותי בשיטה של לאזטיץ' (וגם בדרבי, הוא בישל את הגול).

היה צפוי שהוא הרבה פעמים יפקיר את הקו והיו הרבה פעמים שטוריאל היה חופשי לחלוטין. וזה היה באוויר מדקה 20. וזה הכנה לקויה של מאמן וגם אי יכולת שלו להגיב על המגרש. האשמה היא גם על רביבו, גם על סיסוקו אבל כן, היא בטח ובטח גם על לאזטיץ'.

הכמות אדומים הלא פרופורציונלית הזאת שאנחנו מקבלים זה לא סתם, לא הפכנו להיות קבוצה כסחנית סטייל בני סכנין של לחמן. זה נובע הרבה פעמים מעמידה לא נכונה, אי שקט בהגנה וחוסר אונים.

אני חושב שרביבו שחקן גדול ואיכותי גם כדי להתמודד לבד לפעמים. סיטואציות במשחק קורות ואתה לעולם!!! לא תקבל עזרה 90 דקות מהקיצון שלך. אף מגן לא יקבל ואף קשר 6 לא יסגור הכל 90 דקות. רביבו הוא סופרסטאר שלא צריך לעשות לו הנחות. כן צריך לעזור לו כמו לכולם אבל שני האדומים המפוקפקים שקיבל, היו לגמרי על אי השקט שלו. גם מול קטמון. אל תיכנס לפינה לא בטוחה, אתה שחקן כל כך טוב שאמור לדעת את זה באינסטינקט. ואני מאד אוהב את רביבו. 

אני חושב שהבור שהוא ישאיר יהיה גדול יותר מגבי, מיוריס ואפילו מערן של שנה שעברה. מקווה שנערכים לזה. 

פורסם ב
51 דקות לפני, car.garsia said:

זה מדויק. שחקנים פה צוברים צהובים כי הם עושים עבירות שנוצרות כי העמידה שלהם היא לא נכונה. זה מאוד ברור. 

לזכותו אגיד שאחרי ההתפרקות שלו במחצית השנייה נגד בית"ר, אז גם נגד נתניה וגם נגד הפועל הוא הגיב ועבר למערך מעט יותר מאוזן ב-10 שחקנים וגם לא הפסדנו. 

פורסם ב
לפני1 שעה , המכבייה said:

אני חושב שרביבו שחקן גדול ואיכותי גם כדי להתמודד לבד לפעמים. סיטואציות במשחק קורות ואתה לעולם!!! לא תקבל עזרה 90 דקות מהקיצון שלך. אף מגן לא יקבל ואף קשר 6 לא יסגור הכל 90 דקות. רביבו הוא סופרסטאר שלא צריך לעשות לו הנחות. כן צריך לעזור לו כמו לכולם אבל שני האדומים המפוקפקים שקיבל, היו לגמרי על אי השקט שלו. גם מול קטמון. אל תיכנס לפינה לא בטוחה, אתה שחקן כל כך טוב שאמור לדעת את זה באינסטינקט. ואני מאד אוהב את רביבו. 

אני חושב שהבור שהוא ישאיר יהיה גדול יותר מגבי, מיוריס ואפילו מערן של שנה שעברה. מקווה שנערכים לזה. 

על תקן נפקד ולפעמים על תקן יחזקאל ב' העונה.

פורסם ב
לפני2 שעות , המכבייה said:

רביבו הוא ביי פאר השחקן הכי טוב שלנו. אני לא חושב שלהוציא את השחקן הכי טוב שלך, חצי שעה לסוף דרבי מתוח וצמוד, זה מאסט לעשות. שחקנים צריכים לדעת לשחק עם כאב(כפי אמר ויאלי הגדול), וצריכים להיות אחראיים, בטח כשיש צהוב ראשון. הם לא זקוקים לבייביסיטר. להוציא את רביבו זה לא כזה מובהק וברור. היו ויש למכבי ליקויים שהטרידו אותי יותר. 

אתה יכול להגיד פה רביבו ושם קמארה, אבל כשלוקחים את כל האדומים שקיבלנו השנה ברור שיש פה כבר בעיה יותר מערכתית, וזה התפקיד של המאמן לפתור את זה.

במקום זה הוא מתחכם בראיון אומר שאנחנו כבר רגילים לשחק ב10 שחקנים.

פורסם ב
43 דקות לפני, קמחי said:

על תקן נפקד ולפעמים על תקן יחזקאל ב' העונה.

אני חושב שיום בינוני/חלש שלו זה החלומות הרטובים של 99 אחוז מהליגה. 

פורסם ב
21 דקות לפני, שי123 said:

אתה יכול להגיד פה רביבו ושם קמארה, אבל כשלוקחים את כל האדומים שקיבלנו השנה ברור שיש פה כבר בעיה יותר מערכתית, וזה התפקיד של המאמן לפתור את זה.

במקום זה הוא מתחכם בראיון אומר שאנחנו כבר רגילים לשחק ב10 שחקנים.

יש לי ציפיות עצומות מרביבו כי הוא הרוויח אותן. ואני מצפה ממנו ליותר ריכוז. הוא לבד, הוא לא לבד, זה לא משנה. זה תלוי בו. בלי קשר יש בעיה מערכתית ואימונית ויש ללאזטיץ המון עבודה. אבל לדרוש ממנו להוציא את הכוכב, חצי שעה לסוף משחק העונה שלנו רק כי אנחנו רועדים מרביבו, זה פחות. זאת בעיקר מעיד על רביבו. 

פורסם ב
11 דקות לפני, המכבייה said:

אני חושב שיום בינוני/חלש שלו זה החלומות הרטובים של 99 אחוז מהליגה. 

קביעה רחוקה מאוד מהמציאות. לא טוב הגנתית, גישה מחורבנת בחודשים האחרונים וקבלת החלטות רעה. הפער בין מה שהיה בשנתיים האלו לבין העונה הנוכחית הוא בלתי מתקבל על הדעת.

פורסם ב
6 דקות לפני, קמחי said:

קביעה רחוקה מאוד מהמציאות. לא טוב הגנתית, גישה מחורבנת בחודשים האחרונים וקבלת החלטות רעה. הפער בין מה שהיה בשנתיים האלו לבין העונה הנוכחית הוא בלתי מתקבל על הדעת.

הוא לא קרוב לשיאו אבל ככה אני חווה את המציאות ואת הכישרון המאד נדיר שלו. 

ממעוף הציפור הוא לקח בק טו בק עד גיל 22 ומתעופף מכאן לרמה שתאתגר אותו. לא מאד שונה מהנתונים היבשים שתקרא על אביל'ה ז"ל שאני הספקתי לראות בשיאו.  מה שכן, האטיוד שלו מאכזב לאחרונה אבל סוג "היהירות" שבה הוא משחק היא גם חלק מהחוזקןת שלו.

ובקיצור, יהיה פה בור. 

פורסם ב
7 דקות לפני, המכבייה said:

הוא לא קרוב לשיאו אבל ככה אני חווה את המציאות ואת הכישרון המאד נדיר שלו. 

ממעוף הציפור הוא לקח בק טו בק עד גיל 22 ומתעופף מכאן לרמה שתאתגר אותו. לא מאד שונה מהנתונים היבשים שתקרא על אביל'ה ז"ל שאני הספקתי לראות בשיאו.  מה שכן, האטיוד שלו מאכזב לאחרונה אבל סוג "היהירות" שבה הוא משחק היא גם חלק מהחוזקןת שלו.

ובקיצור, יהיה פה בור. 

אבי כהן-מגיע מהלבנט לאחת מהקבוצות הגדולות בתולדות הליגה האנגלית ומתחרה מול טופ שחקנים בזמנו.

רוי רביבו-לא מסוגל להתמודד פיזית עם רוב שחקני האגף בליגה, מראה נתונים הגנתיים מחרידים מאז ספטמבר ורוכב על ההייפ שנותר כי החשק שלו הלך לעזאזל בגלל מעבר שנפל לליגה הפאקינג דנית. לא מסוגל בכלל להסתכל על ההשוואה הזו בלי לצחוק או להתעצבן. תכף אחליט מה עדיף מבין השניים.

פורסם ב
52 דקות לפני, קמחי said:

אבי כהן-מגיע מהלבנט לאחת מהקבוצות הגדולות בתולדות הליגה האנגלית ומתחרה מול טופ שחקנים בזמנו.

רוי רביבו-לא מסוגל להתמודד פיזית עם רוב שחקני האגף בליגה, מראה נתונים הגנתיים מחרידים מאז ספטמבר ורוכב על ההייפ שנותר כי החשק שלו הלך לעזאזל בגלל מעבר שנפל לליגה הפאקינג דנית. לא מסוגל בכלל להסתכל על ההשוואה הזו בלי לצחוק או להתעצבן. תכף אחליט מה עדיף מבין השניים.

ההישג של אביל'ה אדיר אבל מיקרי לחלוטין כי זה היה רחוק מרמתו הטבעית ואחרי שנתיים כשחזר לכאן הוא אפילו התקשה מול הזייתונים של הליגה ולא סידר הגנה ראויה במשך לא מעט עונות. אני משער שיש לי הכי הרבה דקות אביל'ה בפורום הזה ובפור עצום. גם עליך. 

אני יודע שמכבי לא מתניעה הרבה אבל כשכן, זה קורה רק עם רביבו. וכן, קופנהגן זה הרבה יותר טוב מפה ועם חשיפה גדולה. ההייפ הזה בישל לך גול בדרבי בצורה שרק נמני היה יכול, אני הייתי מכבד יותר.

ותמיד עדיף לצחוק קמחי(:

פורסם ב
2 דקות לפני, המכבייה said:

ההייפ הזה בישל לך גול בדרבי בצורה שרק נמני היה יכול.

הכדור ברח לו, הוא לא ניסה למסור לוארלה.

פורסם ב
2 דקות לפני, PLASTOMAN said:

הכדור ברח לו, הוא לא ניסה למסור לוארלה.

הוא לא מסר לוארלה.

הוא כן הסיט את הכדור לשטח ריק

שאני בטוח שאם וארלה לא שם הוא מגיע לשם ראשון.

פורסם ב
2 דקות לפני, barak said:

הוא לא מסר לוארלה.

הוא כן הסיט את הכדור לשטח ריק

שאני בטוח שאם וארלה לא שם הוא מגיע לשם ראשון.

בדיוק. בין שניים כמו צלופח. 

פורסם ב
12 דקות לפני, המכבייה said:

ההישג של אביל'ה אדיר אבל מיקרי לחלוטין כי זה היה רחוק מרמתו הטבעית ואחרי שנתיים כשחזר לכאן הוא אפילו התקשה מול הזייתונים של הליגה ולא סידר הגנה ראויה במשך לא מעט עונות. אני משער שיש לי הכי הרבה דקות אביל'ה בפורום הזה ובפור עצום. גם עליך. 

אני יודע שמכבי לא מתניעה הרבה אבל כשכן, זה קורה רק עם רביבו. וכן, קופנהגן זה הרבה יותר טוב מפה ועם חשיפה גדולה. ההייפ הזה בישל לך גול בדרבי בצורה שרק נמני היה יכול, אני הייתי מכבד יותר.

ותמיד עדיף לצחוק קמחי. 

בהתחשב בזה שגדלתי על אוסף קסטות של הדודים עם כמעט כל דקה של אבי במכבי אז אני לא כל כך בטוח. מקרי או לא, רוי רחוק מהקצב או היכולת להתמודד עם ווינגר כאן בליגה, כנראה שנות אור מלהתמודד מול שחקנים כמו פראנקולינו אוסוריו או אמואקו שהם תו התקן לווינגר בליגה הדנית. הוא לא שם. הגנתית גם כנראה לעולם לא יהיה. יש לו יכולת מיוחדת עם הכדור, אבל זה לא תכונה מספקת כדי להצליח. 

פורסם ב
6 דקות לפני, קמחי said:

בהתחשב בזה שגדלתי על אוסף קסטות של הדודים עם כמעט כל דקה של אבי במכבי אז אני לא כל כך בטוח. מקרי או לא, רוי רחוק מהקצב או היכולת להתמודד עם ווינגר כאן בליגה, כנראה שנות אור מלהתמודד מול שחקנים כמו פראנקולינו אוסוריו או אמואקו שהם תו התקן לווינגר בליגה הדנית. הוא לא שם. הגנתית גם כנראה לעולם לא יהיה. יש לו יכולת מיוחדת עם הכדור, אבל זה לא תכונה מספקת כדי להצליח. 

הוא ימכר והתמודד ואז נוכל לשפוט. כל נקודת המוצא של הדיון הזה הוא שלאזטיץ לא צריך להצמיד לו בייביסיטר ולהחליף אותו חצי שעה לסוף משחק. אם זה קורה לזהבי, נמני, זוהר או ברק יצחקי אף אחד לא היה מעלה בדעתו להחליף. רביבו ילד גדול, שיצמיח אחריות ושיקול דעת.