Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב
לפני3 שעות , pirlo_21 said:

לא בקטע של לצאת נגד גולדהאר, אבל צריך לומר את האמת הוא האשם בפארסה הזאת ובפיצוץ העונה במודע, כמו שהוא האחראי הבלעדי לחזרה שלנו כמובן ולעשור החלומי שהיה. לא יודע כבר אם זה ענייני אגו או חינוך אבל הוא החליט במודע לפוצץ את העונה וכל יום שזה נמשך האחריות היא עליו ולא על אבוקסיס הסרבי הליצן.

כנראה שיש לאנשים עוד את החשש לבקר את גולדהאר כי אוי לא הוא יעזוב. 

אם זה המצב של הקבוצה והוא בסדר עם זה שיעזוב. 

הקבוצה הזאת קודם כל שלנו. אחר כך של משקיעים בעלים מאמנים השחקנים.כולם פה לתקופה מוגבלת, אנחנו פה עד המוות

פורסם ב
26 דקות לפני, מרגוליס said:

כנראה שיש לאנשים עוד את החשש לבקר את גולדהאר כי אוי לא הוא יעזוב. 

אם זה המצב של הקבוצה והוא בסדר עם זה שיעזוב. 

הקבוצה הזאת קודם כל שלנו. אחר כך של משקיעים בעלים מאמנים השחקנים.כולם פה לתקופה מוגבלת, אנחנו פה עד המוות

אפשר לבקר ואני אפילו בעד אבל לא כל ביקורת חייבת להסתכם ב ״שיעזוב אותנו, הקבוצה קודם כל שלנו״

הזכויות וההישגים שהוא הביא לנו סך הכל גוברים על ה״כישלונות״

ולא, איבוד אליפות במחזורים אחרונים לא נמצא תחת ההגדרה כישלון לדעתי בהסתכלות כללית על מיץ

פורסם ב
לפני3 שעות , pirlo_21 said:

לא בקטע של לצאת נגד גולדהאר, אבל צריך לומר את האמת הוא האשם בפארסה הזאת ובפיצוץ העונה במודע, כמו שהוא האחראי הבלעדי לחזרה שלנו כמובן ולעשור החלומי שהיה. לא יודע כבר אם זה ענייני אגו או חינוך אבל הוא החליט במודע לפוצץ את העונה וכל יום שזה נמשך האחריות היא עליו ולא על אבוקסיס הסרבי הליצן.

הוא לא החליט "לפוצץ את העונה", גם הוא רוצה שנקח את הצלחת השנה. הוא כן החליט לשים את העניין המקצועי במקום השני, אולי פחות, בסדר העדיפויות שלו, ולא בפעם הראשונה. זה האיש, ואחרי 12 שנה לא צריך להיות מופתעים. 

פורסם ב

גולדהאר מרובה זכויות וזה ברור לכולם אבל העונה ההחלטות שלקח ושממשיך לקחת מרסקות אותנו. 

פורסם ב
14 דקות לפני, אלק נילאש said:

הוא לא החליט "לפוצץ את העונה", גם הוא רוצה שנקח את הצלחת השנה. הוא כן החליט לשים את העניין המקצועי במקום השני, אולי פחות, בסדר העדיפויות שלו, ולא בפעם הראשונה. זה האיש, ואחרי 12 שנה לא צריך להיות מופתעים. 

כמובן שהוא רוצה שנקח צלחת העונה.

התכוונתי במובן שהוא לקח בחשבון שבסבירות גבוהה כל המהלך הזה כנראה לא ישאיר יותר מדי סיכויי הצלחה העונה והוא הולך על זה גם אם המחיר הוא 'לזרוק' את העונה הנוכחית, כמו שמאמין שהוא לקח בחשבון שבסבירות לא מבוטלת שחרור אצילי ומיכה יפגעו בנו מקצועית ועדיין פעל איך שפעל.

פורסם ב
לפני1 שעה , קובי החולוני said:

אפשר לבקר ואני אפילו בעד אבל לא כל ביקורת חייבת להסתכם ב ״שיעזוב אותנו, הקבוצה קודם כל שלנו״

הזכויות וההישגים שהוא הביא לנו סך הכל גוברים על ה״כישלונות״

ולא, איבוד אליפות במחזורים אחרונים לא נמצא תחת ההגדרה כישלון לדעתי בהסתכלות כללית על מיץ

אוקיי אני אחדד את הכוונה. 

גולדהאר הוא הנכס הכי גדול שלנו ככל הנראה מאז ומעולם. הלוואי והוא ישאר פה לעוד המון שנים. מה שהוא מאיתנו זה לקחת אותנו לרמה של מאסטר פיס שמקום שני זאת עונה גרועה. 

ביחד עם זאת. תמיד פחדו להביע מחאה כנגדו. תמיד היה את הרוח הזאת של אל תהיו כפויי טובה אם תגיד לו ביקורת הוא יעזוב. זאת הטעות שלנו. 

יש מחאה של הקהל והציפייה שלי זה שהוא לפחות יתייחס אליה בצורה מכובדת. 

לא מחרבנים ללקוח על הראש רק כי הוא קהל שבוי. בשום מקום גם גדול מאיתנו זה לא עבד ולא יעבוד. הלקוח זה העסק. 

היו לנו שנים גרועות גם איתו, מעולם לא יצאו ככה נגד המועדון ולא הרגשנו כמו היום. 

אפשר להרים מחאה נגדו ביצועים ועדיין לרצות שהוא ישאר. 

אבל ואסור לשכוח. אם זה או הקהל או הוא אז אני בוחר בקהל. 

היה לי כמה וכמה ביקורות על הפאנטיקס בשנים עברו. מה שהם עשו בשנתיים האחרונות זה אחושרמוטה לרדת מהעץ ולהבין שטובת הקבוצה מעל הכל. ועל זה מגיע להם שהקהל יעמוד מאחוריהם. בטח שבטח שג'ק ממציא אירועים בוחר להעניש אוהדים בלי משפט אמיתי. אם מיץ תומך בזה אז הוא צריך להבין שזה לא תקין בעליל. מוטב שהוא הפעם זה שירד מהעץ 

פורסם ב
לפני1 שעה , מרגוליס said:

אוקיי אני אחדד את הכוונה. 

גולדהאר הוא הנכס הכי גדול שלנו ככל הנראה מאז ומעולם. הלוואי והוא ישאר פה לעוד המון שנים. מה שהוא מאיתנו זה לקחת אותנו לרמה של מאסטר פיס שמקום שני זאת עונה גרועה. 

ביחד עם זאת. תמיד פחדו להביע מחאה כנגדו. תמיד היה את הרוח הזאת של אל תהיו כפויי טובה אם תגיד לו ביקורת הוא יעזוב. זאת הטעות שלנו. 

יש מחאה של הקהל והציפייה שלי זה שהוא לפחות יתייחס אליה בצורה מכובדת. 

לא מחרבנים ללקוח על הראש רק כי הוא קהל שבוי. בשום מקום גם גדול מאיתנו זה לא עבד ולא יעבוד. הלקוח זה העסק. 

היו לנו שנים גרועות גם איתו, מעולם לא יצאו ככה נגד המועדון ולא הרגשנו כמו היום. 

אפשר להרים מחאה נגדו ביצועים ועדיין לרצות שהוא ישאר. 

אבל ואסור לשכוח. אם זה או הקהל או הוא אז אני בוחר בקהל. 

היה לי כמה וכמה ביקורות על הפאנטיקס בשנים עברו. מה שהם עשו בשנתיים האחרונות זה אחושרמוטה לרדת מהעץ ולהבין שטובת הקבוצה מעל הכל. ועל זה מגיע להם שהקהל יעמוד מאחוריהם. בטח שבטח שג'ק ממציא אירועים בוחר להעניש אוהדים בלי משפט אמיתי. אם מיץ תומך בזה אז הוא צריך להבין שזה לא תקין בעליל. מוטב שהוא הפעם זה שירד מהעץ 

מסכים שהפאנטקיס בשנתיים האחרונות וואו, באמת, חוץ מהבן זונה שבא עם הדגל 700 מטר שלו דווקא לידי בכל משחק חוץ גם אם אני יושב בצד חחחחח

פורסם ב
3 דקות לפני, בראון said:

הוא כבר עבר לשלב שהוא לא מסתיר

IMG_2385.png

זה נשמע כאילו אנחנו חוג ולא קבוצת כדורגל מקצועית לפי התשובה.

פורסם ב

ישנתי על זה כמה ימים ובאופן רגוע ושקול הגעתי למסקנה שכל עוד הוא פה אנחנו לא נהיה מועדון תחרותי.

מיטש פועל בחוסר היגיון מוחלט. איבד את זה.

פורסם ב
לפני2 שעות , Naor23 said:

יותר גרוע בראיונות מזיו אריה

הדיסוננס בין יכולות האימון שלו לבין איך שהוא חושב שיכולות האימון שלו, זה הפער הכי קיצוני שהיה פה בעידן גולדהאר. 

הוא לא קראנקה או וידיגל, אבל הוא שחצן ויהיר כמו שפטר בוס או סוזה לא הרשו לעצמם לחלום אפילו. 

פורסם ב
1 hour ago, Brandon Roy said:

הדיסוננס בין יכולות האימון שלו לבין איך שהוא חושב שיכולות האימון שלו, זה הפער הכי קיצוני שהיה פה בעידן גולדהאר. 

הוא לא קראנקה או וידיגל, אבל הוא שחצן ויהיר כמו שפטר בוס או סוזה לא הרשו לעצמם לחלום אפילו. 

דיסוננס קוגנטיבי הייתי אומר,

הוא כבר ראה את עצמו חוגג כריסמס עם המשפחה בסרביה בלי הצרות שלנו.

פורסם ב

אני הופתעתי לרעה מכמות הלחץ

המזערית שהקהל הפעיל עליו במהלך המשחק

קריאות תתפטר רק בדקה 90, איפה אנחנו?

צריך לשבת עליו כל המשחק, קריאות מיציע ליציע אם צריך

פורסם ב
לפני6 שעות , קובי השועל said:

דיסוננס קוגנטיבי הייתי אומר,

הוא כבר ראה את עצמו חוגג כריסמס עם המשפחה בסרביה בלי הצרות שלנו.

הדיבורים על הקהל כאילו מי הוא התחיל עוד הרבה לפני 

פורסם ב

עוד ציטוטים הזויים, תלושים, מנותקים ומקוממים שלו מהמסע"ת היום.

האיש לא איתנו.

עד מתי?

פורסם ב
14 דקות לפני, maynard_prica said:

האיש לא איתנו.

עד מתי?

עד מאי

פורסם ב
14 דקות לפני, maynard_prica said:

האיש לא איתנו.

עד מתי?

מה נאמר

פורסם ב

אם זה היה קורה לפני 3 שבועות,

היה פה צ'אנס אמיתי והייתי מעריך שהסיכויים שלנו היום הם 35-65 לטובת בש. במצב הנוכחי זה 15/85 להם ואני לארג איתנו

פורסם ב
לפני2 שעות , maynard_prica said:

האיש לא איתנו.

עד מתי?

הוא עושה הכל שיפטרו אותו.

אי לכך ובהתאם לזאת הכל כשר מבחינתו. 

פורסם ב
6 דקות לפני, מרגוליס said:

הוא עושה הכל שיפטרו אותו.

אי לכך ובהתאם לזאת הכל כשר מבחינתו. 

והוא יודע שלא יפטרו אותו ככה שאין בו שום פחד להגיד כל מה שהוא חושב.