Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

25 דקות לפני, חרישי הוא הלילה ואפל said:

עזוב את זה, כל פעם שפאפוס משחקים באלי לבעוט במשהו

הם קבוצה טובה מאיתנו, היינו מתבזים אפילו עוד יותר באלופות.

אני בכלל מתבאס שאנחנו באירופית העונה, הקורנפלקס היה בא הרבה יותר טוב בעונה כזאת.

פורסם ב
1 hour ago, maynard_prica said:

אני בכלל מתבאס שאנחנו באירופית העונה, הקורנפלקס היה בא הרבה יותר טוב בעונה כזאת.

באלופות לפחות היה כסף.

בקונפרנס לפחות היה דירוג.

שנתיים בליגה אירופית דפקו אותנו חזק. אסור להגיע למפעל הזה יותר.

פורסם ב
לפני2 שעות , maynard_prica said:

בלי בלומפילד אתה צודק.

שיש בית ופחות 4 טיסות אני חושב שעם הגרלה סבירה אנחנו יכולים לדבר על שלב פליאוף (9-24). ההגרלה שקיבלנו השנה משוגעת- 4 קבוצות מובילות את הטבלה ועוד 4 קבוצות שעושות פליאוף.

פורסם ב

איך אני אוהד מכבי כלכך הרבה שנים ולעולם לא היתה לי תחושה של אי ענין כמו שיש לי עם לזאטיץ'

פורסם ב

קורטואה לאחר ההפסד לסיטי 2-1 :

"אם מישהו לא היה מאחורי המאמן היינו מקבלים 6". 

לאזטיץ' בריאיון פרי-גיים טוען שהיו לנו "רגעים מבריקים" העונה באירופה, אז כרגיל או שהוא פשוט מאמן שמתאים לקבוצה קטנה חסרת כל שאיפות שמרוצה מאיך שאנחנו נראים (אולי גם ההנהלה באותו קו?) או שהוא שרלטן נוכל שמנסה לצייר כמה הכדורגל שלנו טוב.

פשוט כל פעם שאני טיפה אולי חושב שטעיתי או מגזים לגביו הוא פותח תפה ומסלף מציאות שתתאים לו.

פורסם ב

אני חושב שההרכב היה סביר וגם החילופים. פרט למשפתי וזה שלא הייתי שוב שוחק את בן הרוש שהוא בלי כושר משחק. גם אין טעם לשרוף את לדרמן, קשר שיש לו רקורד טוב יותר מאשר שני אלה שפתחו לפניו, על משחק דיי חסר חשיבות ולעלות במקומו מגן. 

ואחרי שזה נאמר, מעולם לא זוכר קבוצה שחטפה כל-כך הרבה שערים מתוך תיבת ה-5. אין יותר הגדרה לזה, מקבוצה לא מאומנת.

בשביל להבקיע שוב ושוב מתוך ה-5 שלך, צריך לפרק לך כל פעם שלוש - ארבע דברים במערך. 

פורסם ב
לפני13 שעות , Naor23 said:

קורטואה לאחר ההפסד לסיטי 2-1 :

"אם מישהו לא היה מאחורי המאמן היינו מקבלים 6". 

לאזטיץ' בריאיון פרי-גיים טוען שהיו לנו "רגעים מבריקים" העונה באירופה, אז כרגיל או שהוא פשוט מאמן שמתאים לקבוצה קטנה חסרת כל שאיפות שמרוצה מאיך שאנחנו נראים (אולי גם ההנהלה באותו קו?) או שהוא שרלטן נוכל שמנסה לצייר כמה הכדורגל שלנו טוב.

פשוט כל פעם שאני טיפה אולי חושב שטעיתי או מגזים לגביו הוא פותח תפה ומסלף מציאות שתתאים לו.

מדובר במאמן בזוי עם מנטליות של קבוצה קטנה שלא ראוי לאמן את המועדון הזה, איך לעזאזל אפשר לומר "רגעים מבריקים" על קמפיין של נקודה אחת מתוך 18?

פורסם ב
Just now, car.garsia said:

מתי מתי? שנה לפה, שנה לשם, מתי????

מת להבין מה צריך לקרות בשביל שנראה אותו הולך מפה? עשה כל דבר אפשרי בשביל שיפטרו אותו וכלום.

פורסם ב
1 דקה לפני, עידן מוסקונה said:

מת להבין מה צריך לקרות בשביל שנראה אותו הולך מפה? עשה כל דבר אפשרי בשביל שיפטרו אותו וכלום.

רק במאי

פורסם ב

עוד תבוסה שלא תשפיע בכלום על מעמדו. 

שתי שישיות , רביעייה, הפסד במשחק העונה(חילוף ראשון דקה 81, מלבד הכפוי שבו הוא העלה את גאון הדור ועוד שני חילופים דקה 89)והוא עדיין איתנו, יציב מאי פעם.

אין ספק שהוא העונש הכי כואב שהבעלים השית עלינו לאורך השנים. 

אבל אני שואל, למה הענישה הקולקטיבית?

פורסם ב

יילך רק אחרי שיהרוס לנו את הרצף בדרבי

פורסם ב

היה משחק שהוא לא היה מרוצה מאיך שנראינו?

אחרי כל הפסד הוא מרוצה מאיך שנראינו

פורסם ב
לפני2 שעות , liron981s said:

אנחנו הבצקה טופלה של ישראל

UPqIqbi.jpeg

פורסם ב

עד מתי נהיה בעונש בגלל ענין של כמה אוהדים ? די כואב לי לא מסוגל יותר

פורסם ב
לפני7 שעות , erantheking21 said:

עד מתי נהיה בעונש בגלל ענין של כמה אוהדים ? די כואב לי לא מסוגל יותר

אני לא חושב שהיה מפוטר בכל מקרה. 

מה שכן הרימון עשה זה להצית את המלחמה באוהדים ולהפוך את הסיפור ממשבר מקצועי לקטסטרופה ניהולית.

פורסם ב

בואו נדבר דוגרי רגע

למי יש מספיק כוח לבדוק על כמה ממוצע נקודות למשחק ליגה פוטרו הבאים:

ואן לוון

דוניס

ארבלדזה

שכחתי מישהו?

לדעתי זה יעמוד על סביבות ה1.75, שזה נורא ומאוחר מדי.

כרגע לאזטיץ' עומד בליגה על 2.07.