Bob Marley פורסם ב 28 בנובמבר, 2025 פורסם ב 28 בנובמבר, 2025 21 דקות לפני, המכבייה said: סבבה, זאת גם מחשבה. זאת סיטואציה מורכבת מאד. הדבר הכי מורכב פה זה שקיבלנו 2 שישיות רצוף עזוב אותי מגינונים אני רוצה את הראש של הבן זונה הזה שאפילו לא לוקח אחריות 1
המכבייה פורסם ב 28 בנובמבר, 2025 פורסם ב 28 בנובמבר, 2025 Just now, מנג'ר יונייטד said: אין פה שום דבר מורכב בעיניי. יש שתי תבוסות היסטוריות, ברצף, שפוצצו את כל הטיעונים בעד לאזטיץ'. אי אפשר לעבור על זה לסדר היום. המאמן איבד את עצמו, את חדר ההלבשה, את הקהל, את העונה, את הכבוד, את הכל. לעלות עם אותו שוער והגנה, אחרי שהיה זמן להתכונן, זאת יריקה בפרצוף. השחקנים, שלא חפים מאחריות, הגיבו בהתאם. תזכור, תמיד יש גרוע יותר. כמו מאמן חדש שמוציא 2 מ9 הקרובים והעונה באמת נגמרת גם תאורטית. אני לא מגן על לזאטיץ בשום צורה, אני אומר שאנחנו בבעיה עצומה ומורכבת. למזלי, אני לא צריך לנהל את זה ואין לי את הכישורים לנהל את זה.
המכבייה פורסם ב 28 בנובמבר, 2025 פורסם ב 28 בנובמבר, 2025 3 דקות לפני, Bob Marley said: הדבר הכי מורכב פה זה שקיבלנו 2 שישיות רצוף עזוב אותי מגינונים אני רוצה את הראש של הבן זונה הזה שאפילו לא לוקח אחריות לא גינונים, אני מדבר על פרקטיות.
מכביסט לעד פורסם ב 28 בנובמבר, 2025 פורסם ב 28 בנובמבר, 2025 הוא ימשיך גם להפסד נגד אשדוד. אולי אפילו ישרוד עד ב״ש. למיטש יש המון יתרונות כבעלים, אבל לרוב הוא לא יודע מתי לחתוך לפני שמאוחר מדי. אם היו חכמים היו חותכים אותו כבר אחרי בית״ר והיינו מספיקים למצוא מאמן טוב שגם ינחיל שיטה. עכשיו עד שנמצא מאמן ועד שהוא ילמד את הקבוצה אנחנו נתכונן לעונה הבאה. אנחנו עוד לא בדצמבר. כל כך עצוב.
Gabay10 פורסם ב 28 בנובמבר, 2025 פורסם ב 28 בנובמבר, 2025 16 דקות לפני, המכבייה said: תזכור, תמיד יש גרוע יותר. כמו מאמן חדש שמוציא 2 מ9 הקרובים והעונה באמת נגמרת גם תאורטית. אני לא מגן על לזאטיץ בשום צורה, אני אומר שאנחנו בבעיה עצומה ומורכבת. למזלי, אני לא צריך לנהל את זה ואין לי את הכישורים לנהל את זה. לעבוד ממקום של "תמיד יש יותר גרוע" לא יכול להיות תכנית עבודה של מועדון עם שאיפות כמו מכבי. גם יכול להיות יותר טוב, הרבה הרבה יותר טוב - בלי יותר מדי שינוי. אבל הוא לא מוכן אפילו לעשות את השינוי הכי מינימלי, עקשן פרד. לא חושב שהוא איש רע או משהו, אבל הסיטואציה מוצתה. 7
המכבייה פורסם ב 28 בנובמבר, 2025 פורסם ב 28 בנובמבר, 2025 12 דקות לפני, מכביסט לעד said: הוא ימשיך גם להפסד נגד אשדוד. אולי אפילו ישרוד עד ב״ש. למיטש יש המון יתרונות כבעלים, אבל לרוב הוא לא יודע מתי לחתוך לפני שמאוחר מדי. אם היו חכמים היו חותכים אותו כבר אחרי בית״ר והיינו מספיקים למצוא מאמן טוב שגם ינחיל שיטה. עכשיו עד שנמצא מאמן ועד שהוא ילמד את הקבוצה אנחנו נתכונן לעונה הבאה. אנחנו עוד לא בדצמבר. כל כך עצוב. ינחיל שיטה ב4 ימי אימון משותפים ומלאים?
המכבייה פורסם ב 28 בנובמבר, 2025 פורסם ב 28 בנובמבר, 2025 5 דקות לפני, Gabay10 said: לעבוד ממקום של "תמיד יש יותר גרוע" לא יכול להיות תכנית עבודה של מועדון עם שאיפות כמו מכבי. גם יכול להיות יותר טוב, הרבה הרבה יותר טוב - בלי יותר מדי שינוי. אבל הוא לא מוכן אפילו לעשות את השינוי הכי מינימלי, עקשן פרד. לא חושב שהוא איש רע או משהו, אבל הסיטואציה מוצתה. לא טוען שלא. מלא משחקים באים עכשיו בטווח קצר וכל מה שיהיה למכבי להציע הוא רק אינרציה. והאינרציה היא רעה. נדפקנו מכל בחינה.
Gabay10 פורסם ב 28 בנובמבר, 2025 פורסם ב 28 בנובמבר, 2025 1 דקה לפני, המכבייה said: לא טוען שלא. מלא משחקים באים עכשיו בטווח קצר וכל מה שיהיה למכבי להציע הוא רק אינרציה. והאינרציה היא רעה. נדפקנו מכל בחינה. לגמרי. פשוט מרגיש לי - שחייב שינוי חד. אחרת זה יהיה עוד מאותו דבר ובהכרח לא נצא מהאינרציה הזאת. אם יהיה שינוי - יש סיכוי שנצא. מאוד יכול להיות גם שלא ונמשיך להתרסק, אבל לפחות ניסינו. שוב יכול להיות שהוא כן פתאום יוציא את העגלה מהבוץ, אבל אני לא מאמין בזה. יותר מזה - מרגיש לי שאף אחד מהשחקנים בקבוצה לא מרגישים ככה - וזה העניין. לא שהם נקיים מאחריות, ממש לא. ועדיין לא תחליף סגל שלם בדצמבר. אם בפרקטיקה עסקינן. 4
מכביסט לעד פורסם ב 28 בנובמבר, 2025 פורסם ב 28 בנובמבר, 2025 18 דקות לפני, המכבייה said: ינחיל שיטה ב4 ימי אימון משותפים ומלאים? יתחיל להנחיל שיטה במשך שלושה שבועות פגרה לרוב הסגל. שחקנים הנבחרת היו מצטרפים בשבוע האחרון. לא אידאלי אבל בטוח עדיף מהמצב הנוכחי. אין לך 4 ימי אימון מלאים עכשיו בחודש הקרוב.
MTA For Ever פורסם ב 28 בנובמבר, 2025 פורסם ב 28 בנובמבר, 2025 אמנם לא כ״כ בר השוואה אבל גם מאמן לא גדול בכלל (בלשון המעטה) כמו פטריק ידע לעשות סדר ולייצב את הספינה (עם ריצה פסיכית שיכלה להיגמר בדאבל עם קצת מזל). גם כשג׳ורדי ירד לקווים אחרי שוטא הוא הצליח לייצר רצף טוב ויציבות לטווח הקצר. השורה התחתונה היא שאין קסמים ואין מאמן שיגיע פתאום והקבוצה תהפוך למכונה אאוט אוף דה בלו. את המצב הנוכחי חייב לגדוע ומהר, מכבי מחזיקים שורטליסט ארוך של מאמנים וצריכים לעבוד מהר (מה שאני לא רואה קורה כל עוד ג׳ק עומד מאחוריו). לצערי זה ייקח עוד כמה מחזורים והמצב יצטרך להחמיר עוד יותר כדי שזה יקרה וחבל. 1
Maccabi96 פורסם ב 28 בנובמבר, 2025 פורסם ב 28 בנובמבר, 2025 חבל שמושכים את זה סתם, הרי כל אחד פה יודע שהסיכויים שננצח באשדוד נמוכים מאוד. הקרע בין זרקו לקהל ובין חצי קבוצה לזרקו הוא לא ניתן לאיחוי למה לא לחתוך את זה ולהשאיר סיכוי אמיתי לאליפות? אין סיכוי שהוא מסיים פה את העונה, הקבוצה נראית רע ושברירית מאוד הולך להיות שבוע מאוד קשה מראשון עד ראשון ושלא נדבר על המשחקים המאוד קשים שנשארו לנו באירופה.. סיוט 3
car.garsia פורסם ב 28 בנובמבר, 2025 פורסם ב 28 בנובמבר, 2025 לא צריך להנחיל שום שיטה, צריך להחזיר לשחקנים השרמוטות את החשק לשחק כדורגל ולהרכיב הרכב נורמלי ליום ראשון. את זה כבר מסוגל לעשות אפילו דן רומן. לאזטיץ' לא מסוגל. אנחנו בדרך לטעות הגדולה בהיסטוריה להישאר איתו בקווים. אני לא מסוגל יותר לראות את הקבוצה הזאת רצה לתוך משאית נוסעת ולהמשיך להסתכל על התאונה הזאת מהצד. 5
PLASTOMAN פורסם ב 28 בנובמבר, 2025 פורסם ב 28 בנובמבר, 2025 עצם הפיטורין שלו יביא לשינוי חיובי. השחקנים יעלו אחרת וזה אמור להספיק עד שיגיע מאמן קבוע. כרגע אנחנו במצב הגרוע ביותר.
מכביסט לעד פורסם ב 28 בנובמבר, 2025 פורסם ב 28 בנובמבר, 2025 מדהים שהכל ממשיך כרגיל. לפחות הקהל התעורר מהאדישות. חיכו עם רימונים ואבוקות לשחקנים וללאזטיץ׳ ומגיעים מחר לאימון המסכם. אין ברירה, כל האמצעים כשרים כדי שיבינו שהוא חייב לעוף.
zion8 פורסם ב 28 בנובמבר, 2025 פורסם ב 28 בנובמבר, 2025 לפני1 שעה , המכבייה said: ינחיל שיטה ב4 ימי אימון משותפים ומלאים? בתחושה זה כבר לא משנה. שעון החול התהפך.
Armagedon פורסם ב 28 בנובמבר, 2025 פורסם ב 28 בנובמבר, 2025 תקופה ממש מסריחה כאוהד מכבי בכדורגל וכדורסל, שום כותרת חיובית בהקשר שלנו בחודש האחרון. 3
המכבייה פורסם ב 28 בנובמבר, 2025 פורסם ב 28 בנובמבר, 2025 32 דקות לפני, zion8 said: בתחושה זה כבר לא משנה. שעון החול התהפך. כנראה.
osfeee פורסם ב 28 בנובמבר, 2025 פורסם ב 28 בנובמבר, 2025 20 דקות לפני, Armagedon said: תקופה ממש מסריחה כאוהד מכבי בכדורגל וכדורסל, שום כותרת חיובית בהקשר שלנו בחודש האחרון. אפשר להביא את קטש לכדורגל ואת לאזטיץ לכדורסל, זה בטוח לא יהיה גרוע יותר 1
סגול פורסם ב 28 בנובמבר, 2025 פורסם ב 28 בנובמבר, 2025 לא תקופה הכי טובה להיות אוהד מכבי ת"א, כמו שהטבלאות העצובות של אירופה מראות. אבל בעוד שמכבי סל נראת מועדון מת, עם בעלים שאו לא יכולים, או לא רוצים, או גם וגם, להעמיד קבוצה לצמרת היורוליג, וזה הרבה יותר עמוק ממאמן כזה או אחר (קטש לא מדהים אותי, אבל הוא לא ה-בעיה של המועדון), ויש תחושה כבדה שגם אם יחליפו את כל הצוות המקצועי ואת כל השחקנים זה פשוט לא יעזור, כל עוד הבעלות הנוכחית נשמרת, לפחות בכדורגל זה מרגיש ששינויים מקצועיים בצוות האימון ובסגל השחקנים ואם לא כבר העונה אז בעונה הבאה דברים יתחילו להסתדר, כי המועדון עדיין חזק, עם בעלים רעב וכיס עמוק. לאזאטיץ' בעיניי הוא כן ה-בעיה של המועדון, אבל הוא לא הבעיה הבודדת, גם הצוות שלו (הוצאות חוץ, עמידה בנייחים, משחק הגנה, השוערים? משהו מזה השתפר בשנה וחצי האחרונות?), אבל אני לא חושב שרק החלפה של צוות מקצועי תעזור, אם אני מריץ בראש שחקנים שממש חובה להשאיר בקבוצה אלה רביבו, קאמרה, בליץ', דוידה ואולי סיסוקו, אסנטה ונוי לסגל. ולגבי כל השאר זה נע בין ממש מחכה ליום שיעזבו לבין אם ישארו סבבה אבל אם לא גם הכל טוב, וזה אומר לי הרבה על הסגל הנוכחי. בקיצור, יש הרבה שינויים לעשות, ומוטב לעשות אותם במרחק משחק ממקום ראשון ולא לחכות לפער דו ספרתי. אבל לא ניצלו את הפגרה האחרונה לזה אז אני לא רואה את זה קורה כרגע. רק שלא יפסיד לנו דרבי.
MTA For Ever פורסם ב 28 בנובמבר, 2025 פורסם ב 28 בנובמבר, 2025 זה כבר לא הכרות אונה מהטיקטוק והילדי כאפות שלו, זה כל הקהל. הביתה וכמה שיותר מהר. 3
Originals פורסם ב 28 בנובמבר, 2025 פורסם ב 28 בנובמבר, 2025 כנראה לא יפוטר לפני אשדוד אבל יש למישהו ספק שזה לא יכול להמשיך? הקהל נגדו, השחקנים נגדו, הצוות המקצועי נגדו... כמה ג׳ק יכול להילחם בזה?
YallaMaccabi פורסם ב 28 בנובמבר, 2025 פורסם ב 28 בנובמבר, 2025 Just now, Originals said: כנראה לא יפוטר לפני אשדוד אבל יש למישהו ספק שזה לא יכול להמשיך? הקהל נגדו, השחקנים נגדו, הצוות המקצועי נגדו... כמה ג׳ק יכול להילחם בזה? לא יוכל להלחם בזה שיתנו לנו להפרד ממנו ולהראות לו מה אנחנו חושבים עליו מול אשדוד
Naor23 פורסם ב 28 בנובמבר, 2025 פורסם ב 28 בנובמבר, 2025 מישהו יודע אם הוא היה נוכח באוטובוס עם השחקנים?
מנג'ר יונייטד פורסם ב 28 בנובמבר, 2025 פורסם ב 28 בנובמבר, 2025 לפני4 שעות , המכבייה said: תזכור, תמיד יש גרוע יותר. כמו מאמן חדש שמוציא 2 מ9 הקרובים והעונה באמת נגמרת גם תאורטית. אני לא מגן על לזאטיץ בשום צורה, אני אומר שאנחנו בבעיה עצומה ומורכבת. למזלי, אני לא צריך לנהל את זה ואין לי את הכישורים לנהל את זה. מה יותר גרוע משתי התבוסות הכי גדולות שלנו בבית בליגה ובאירופה ברצף? 2 מ-9 זה לא יותר גרוע כי עם לאזטיץ' אנחנו יכולים לשבור שיאי שפל חדשים. העונה לא אבודה אבל הוא לא האיש שיכול לעצור את כדור השלג שהוא עצמו יצר. הייתה לו הזדמנות להראות שהוא מסוגל להשתנות ולעשות התאמות. זה לא האיש. הוא לא מתאים ולא צריך להיות כאן.
Recommended Posts