Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב
1 hour ago, Raumdeuter said:

תהרוג אותי איך הוא סיים מקום שני בסרביה לפני פרטיזן

לנהל קבוצה גדולה זה מקצוע ידידי. אפילו צ'אבי אלונסו (גאון כדורגל) מרגיש את זה על הבשר שלו.

בכדורגל הוא בענף, בניהול פחות.

פורסם ב
לפני2 שעות , קובי השועל said:

אחרי מה שהקהל עשה לו היום מאחורי הספסל, לדעתי הוא ידחוף את ההנהלה לנתק אותו.

יכול להיות שהם מחכים לשירה של 30 אלף בבלומפילד.

פורסם ב

כמה שאני שונא את לאזטיץ כמאמן, יש פה גם אחראיות גדולה על השחקנים.

בשום מקרה הם לא יכולים להיראות ככה.

התוצאה נגד אשדוד ביום ראשון תהיה רק עליהם ולא משנה מי יפתח.

פורסם ב
3 דקות לפני, PLASTOMAN said:

נכוון מאוד

יש הרבה סוכנים והורים חוצפנים שיצאו על לזאטיץ' כאילו פרמידונות

לדוגמא 

אם אני מכבי, אני שומע עוד מילה של נמני על השכר של דור, אני זורק אותו ליציע עד סוף העונה.

פורסם ב
16 דקות לפני, PLASTOMAN said:

זו מערכת אז כולם אשמים, זה ברור. המאמן אשם גדול מאוד מאוד כי גם לא יודע לנהל סגל (יש לו קאדר מאוד מצומצם של שחקנים שנותן להם לשחק מה שגרם לשחיקה שלהם כבר בחודש נובמבר), וגם להציב אותם במגרש זו לא מומחיות שלו. השחקנים איומים ונוראים, אבל מה לעשות, לא יחליפו עשרים מהם, אז המאמן תמיד המטרה המיידית..

פורסם ב

אופתע מאוד אם עד המשחק מול אשדוד בראשון הוא לא יפוטר, מיץ׳ תמיד אהב את הייצוגיות והדריסת רגל של מכבי בזירה האירופית. השפלה רצופה של 6 שערים, להערכתי סתמה את הגולל עבור הקירח המתחזה.

אני לא חושב שעניין העמדת מחליף בעל ״שם״ תוך פרק זמן קצר יהיה שיקול או פקטור, הדחיפות של הזעזוע והניעור של המערכת הם אימפקט יותר חשוב כרגע מהרזומה והניסיון של המאמן הזמני שיעמוד על הקווים

פורסם ב
28 דקות לפני, NewGeneration said:

אופתע מאוד אם עד המשחק מול אשדוד בראשון הוא לא יפוטר, מיץ׳ תמיד אהב את הייצוגיות והדריסת רגל של מכבי בזירה האירופית. השפלה רצופה של 6 שערים, להערכתי סתמה את הגולל עבור הקירח המתחזה.

אני לא חושב שעניין העמדת מחליף בעל ״שם״ תוך פרק זמן קצר יהיה שיקול או פקטור, הדחיפות של הזעזוע והניעור של המערכת הם אימפקט יותר חשוב כרגע מהרזומה והניסיון של המאמן הזמני שיעמוד על הקווים

תחושה שלי שיקבל צ'אנס נוסף מול אשדוד.

פורסם ב

אחרי שתי שישיות אין שום מצב שגולדהאר לא בועט לו בתחת.

אני גם הייתי סבלני כלפיו אבל זהו. הקווים האדומים נחצו. חוץ ממנו השוער הליצן ושלמה האהבל שישבו ביציע עד סוף החוזה.

אני אומר להביא את רוני לוי:

-זה מיידי.

-מכיר את רוב השחקנים.

-יש לו קצת כדורגל מוכח כמאמן ואצל קבוצות גדולות וזכה בתארים.

-להחתים עד סוף השנה עם אופציה, אם זוכה באליפות, ממשיך.

פורסם ב

לדעתי יפוטר רק במקרה שלא מנצחים בראשון.

רוני לוי במקומו זה מכות חשמל, הזיה.

פורסם ב
1 דקה לפני, nirnir20 said:

לדעתי יפוטר רק במקרה שלא מנצחים בראשון.

רוני לוי במקומו זה מכות חשמל, הזיה.

למה? 

מי תביא עכשיו?

פורסם ב

לא רואה איך מיץ' מפטר אותו עד אשדוד, הכל מראה שזה לא יקרה. קודם כל כבר עבר הלילה והוא עדיין כאן, לא יפטרו אותו בשישי בערב, בטח לקראת האימון של שבת. 

לצערי זה סוף ידוע מראש, הקהל יבוא טעון מאוד בראשון, מגרש סופר קשה וצפוף, ואנחנו לא נתחיל פתאום לשחק כדורגל נפלא כי אנחנו מסריחים כבר יותר מחודשיים, שוב לצערי זה מסוג המשחקים שאני יודע שאסבול ויגמרו בכאב גדול אולי אח"כ ירד האסימון למיץ' ולג'ק הסרטן הזה. הבעיה תיהיה שככה נגיע לבאר שבע לפחות עם חמש הפרש וזה אפשרות לגמור את העונה ממש מוקדם. 

זו הייתה טעות עצומה לא לבעוט לא בראש אחרי בית"ר, שלושה שבועות למצוא מאמן ראוי, עם השקפת משחק שמתאימה למכבי ולא להפועל טבריה. 

פורסם ב
6 דקות לפני, DanMTA said:

אחרי שתי שישיות אין שום מצב שגולדהאר לא בועט לו בתחת.

אני אומר להביא את רוני לוי:

-זה מיידי.

-מכיר את רוב השחקנים.

-יש לו קצת כדורגל מוכח כמאמן ואצל קבוצות גדולות וזכה בתארים.

-להחתים עד סוף השנה עם אופציה, אם זוכה באליפות, ממשיך.

חחחח אתה רוצה להחליף נגר ברתך ועוד ישראלי? צריך לבוא מאמן התקפי מוכח ואחד כזה שברגע הראשון שיראה את דור פרץ יגיד רגע אתם צוחקים עלי? זה החלוץ שלכם? 

פורסם ב
Just now, אליהו_הנביא said:

לא רואה איך מיץ' מפטר אותו עד אשדוד, הכל מראה שזה לא יקרה. קודם כל כבר עבר הלילה והוא עדיין כאן, לא יפטרו אותו בשישי בערב, בטח לקראת האימון של שבת. 

לצערי זה סוף ידוע מראש, הקהל יבוא טעון מאוד בראשון, מגרש סופר קשה וצפוף, ואנחנו לא נתחיל פתאום לשחק כדורגל נפלא כי אנחנו מסריחים כבר יותר מחודשיים, שוב לצערי זה מסוג המשחקים שאני יודע שאסבול ויגמרו בכאב גדול אולי אח"כ ירד האסימון למיץ' ולג'ק הסרטן הזה. הבעיה תיהיה שככה נגיע לבאר שבע לפחות עם חמש הפרש וזה אפשרות לגמור את העונה ממש מוקדם. 

זו הייתה טעות עצומה לא לבעוט לא בראש אחרי בית"ר, שלושה שבועות למצוא מאמן ראוי, עם השקפת משחק שמתאימה למכבי ולא להפועל טבריה. 

הטענות האלו לא תופסות מים

מיץ אף פעם לא מפטר ישר אחרי משחק

תמיד הוא נותן לדברים לשקוע, לרוב זה קורה קצת אחרי מה שכולם מצפים

לדעתי הוא יפוטר הפעם

פורסם ב
Just now, קובי החולוני said:

הטענות האלו לא תופסות מים

מיץ אף פעם לא מפטר ישר אחרי משחק

תמיד הוא נותן לדברים לשקוע, לרוב זה קורה קצת אחרי מה שכולם מצפים

לדעתי הוא יפוטר הפעם

מתי אחי, נניח שזורם איתך... באמת לא חושב שמכבי יפטרו אותו שישי בערב יום לפני המשחק. אני בחיים בחיים לא רוצה שמכבי תפסיד, אבל אם ננצח הוא ישאר בתפקיד ואנחנו נמשיך לסבול, כי די הוא כבר לא ישתנה. מקווה מאוד שמישהו למעלה מבין את זה ושננצח בראשון ועדיין הוא יעוף הבייתה. אולי אם ננצח ואז כל הקהל ישיר נגדו זה יחלחל. 

פורסם ב
2 דקות לפני, אליהו_הנביא said:

חחחח אתה רוצה להחליף נגר ברתך ועוד ישראלי? צריך לבוא מאמן התקפי מוכח ואחד כזה שברגע הראשון שיראה את דור פרץ יגיד רגע אתם צוחקים עלי? זה החלוץ שלכם? 

בול!

פורסם ב
3 דקות לפני, קובי החולוני said:

זר גנרי שלא שמעת עליו עד היום?

איפה תמצא כזה עכשיו.

אני מקווה שמכבי עבדה נכון וחשבו אסטרטגית בשבועות האחרונים לאור היכולת שישנו סיכוי שהמאמן יפוטר וצריכים להיות מועמדים מוכנים להגיע במקרה כזה ולא יתחילו עכשיו לחפש..

גם אני לא בעד ישראלי, אבל חושב בקול רם אולי זה יעבוד. גם לא הייתי פוסל בגלל ״ישראלי״ כי אתם בעד בכר הנוכל.

פורסם ב

די כבר עם האיפה ומי יבוא במקום 

אתם מבינים שאתם במצב הכי גרוע שלנו אי פעם? מזה משנה מי יבוא רסבאק חייב להעיף את השרץ הזה שגמר את הקבוצה ובעיקר את החדר הלבשה. שיבוא לחמן. שיבוא פרדי דוד. כוסעמק רק שיעופ מפה כבר

פורסם ב
1 דקה לפני, DanMTA said:

איפה תמצא כזה עכשיו.

אני מקווה שמכבי עבדה נכון וחשבו אסטרטגית בשבועות האחרונים לאור היכולת שישנו סיכוי שהמאמן יפוטר וצריכים להיות מועמדים מוכנים להגיע במקרה כזה ולא יתחילו עכשיו לחפש..

גם אני לא בעד ישראלי, אבל חושב בקול רם אולי זה יעבוד. גם לא הייתי פוסל בגלל ״ישראלי״ כי אתם בעד בכר הנוכל.

איזה ישראלי ריאלי יש שמתאים למכבי? אולי עומר פרץ

פורסם ב
6 דקות לפני, DanMTA said:

איפה תמצא כזה עכשיו.

בכר זה דור 2 של גוטמן, גונב דעת, אסור שידרוך במכבי.

פורסם ב

מחכים לשישייה שנקבל מקוזוק והבלתי שבירים

פורסם ב
17 דקות לפני, אליהו_הנביא said:

מתי אחי, נניח שזורם איתך... באמת לא חושב שמכבי יפטרו אותו שישי בערב יום לפני המשחק. אני בחיים בחיים לא רוצה שמכבי תפסיד, אבל אם ננצח הוא ישאר בתפקיד ואנחנו נמשיך לסבול, כי די הוא כבר לא ישתנה. מקווה מאוד שמישהו למעלה מבין את זה ושננצח בראשון ועדיין הוא יעוף הבייתה. אולי אם ננצח ואז כל הקהל ישיר נגדו זה יחלחל. 

זה כזה משנה אם זה לפני משחק?

כבר אין משמעות להכנה למשחק שלו, בטח שלא 24 שעות אחרי שקיבל שישייה שניה ברציפות

עדיך שבן מנספורד או יואב זיו יעמדו על הקווים מול אשדוד

אין צורך בהכנה מלבד זעזוע בעמדה הזאת זה הכי מתבקש 

את הפתרונות נמצא תוך כדי