Jump to content

נושא חלון העברות חורף 25/26 ע"ש עמרי גלזר

Recommended Posts

פורסם ב
51 דקות לפני, snufkin said:

עם כל הכבוד לגיבוי/תחרות בעמדה מסוימת, ועפ כל הכבוד לאבו פרחי, חסר לנו קודם כל חלוץ מוביל. חיפה עם סטיוארט, מלמד ויובאנוביץ. ב"ש עם איסט, זלטאנוביץ ותורגמן. אנחנו עם אבו פרחי ומדמון. זה לא רציני

מאמן לחצי עונה ומהפכה בצוות הניהולי\מקצועי. הסגל הקיים זה מה יש, ולא כי לא ניסו לשפר. כרגע "תקועים" לחיוב ולשלילה עם מצבת זרים מלאה שגם אם אפשר להתווכח על איכותה מכבי בוחרים לתת להם הזדמנות לשנות את גורלם יחד עם גורל העונה. אם נשפוט את איכות הקבוצה לפי מה שראינו תחת המחבל הסרבי היה צריך פחות או יותר לשחרר 12-13 שחקנים בקלות. זה לא המצב, אז בוא נמתין בסבלנות לראות איך הדברים יתפתחו. אני מאמין שכל שחקן תחת דיילה ייראה הרבה אבל הרבה יותר טוב אז כרגע יש רק מה להרוויח לפני שמניפים את הגרזן.

פורסם ב
3 דקות לפני, קמחי said:

מאמן לחצי עונה ומהפכה בצוות הניהולי\מקצועי. הסגל הקיים זה מה יש, ולא כי לא ניסו לשפר. כרגע "תקועים" לחיוב ולשלילה עם מצבת זרים מלאה שגם אם אפשר להתווכח על איכותה מכבי בוחרים לתת להם הזדמנות לשנות את גורלם יחד עם גורל העונה. אם נשפוט את איכות הקבוצה לפי מה שראינו תחת המחבל הסרבי היה צריך פחות או יותר לשחרר 12-13 שחקנים בקלות. זה לא המצב, אז בוא נמתין בסבלנות לראות איך הדברים יתפתחו. אני מאמין שכל שחקן תחת דיילה ייראה הרבה אבל הרבה יותר טוב אז כרגע יש רק מה להרוויח לפני שמניפים את הגרזן.

הייתי רגוע יותר עם עוד 9 אבל ממש מסכים. בוא נוציא את הלימונדה פה. הכדורגל לא מסתיים בסוף העונה, אפשר להרוויח עוד דברים. רכבת האליפות כבר יצאה מהתחנה, אפשר לייצר הזדמנות אמיתית פה לשחקני עתיד.

פורסם ב
4 דקות לפני, המכבייה said:

הייתי רגוע יותר עם עוד 9 אבל ממש מסכים. בוא נוציא את הלימונדה פה. הכדורגל לא מסתיים בסוף העונה, אפשר להרוויח עוד דברים. רכבת האליפות כבר יצאה מהתחנה, אפשר לייצר הזדמנות אמיתית פה לשחקני עתיד.

רכבת האליפות לא נסעה לשום מקום. יש ברוני קסם ואנחנו יכולים רק להפתיע בלי לחץ מיותר.

לגבי אבו-פרחי, אני לא אתפלא לקבל פריצה דה-פקטו ורגעי קסם עד כדי דיבורים כבר על התקדמות הלאה בסיום העונה. חריצות ואיכות דרך פשטות בפעולות תמיד מוערך ביתר בעולם הכדורגל. 

פורסם ב
15 דקות לפני, קמחי said:

אני איתך ואני אפילו חושב יותר מזה- לאבו פרחי יש פוטנציאל להיות 9 על. 

יותר טוב מדור תורג'מן שפתח פה כמעט כל העונה שעברה. אבל הזמן יגיד.

פורסם ב
35 דקות לפני, קמחי said:

רכבת האליפות לא נסעה לשום מקום. יש ברוני קסם ואנחנו יכולים רק להפתיע בלי לחץ מיותר.

לגבי אבו-פרחי, אני לא אתפלא לקבל פריצה דה-פקטו ורגעי קסם עד כדי דיבורים כבר על התקדמות הלאה בסיום העונה. חריצות ואיכות דרך פשטות בפעולות תמיד מוערך ביתר בעולם הכדורגל. 

יצאה, יצאה. אם אתה היית מוביל ב9 היית בטוח באליפות. מה גורם לך לחשוב שלא? 

פורסם ב
28 דקות לפני, car.garsia said:

אני איתך ואני אפילו חושב יותר מזה- לאבו פרחי יש פוטנציאל להיות 9 על. 

יותר טוב מדור תורג'מן שפתח פה כמעט כל העונה שעברה. אבל הזמן יגיד.

לא חושב שהוא יהיה שם. הלוואי ואתה צודק. 

פורסם ב
9 דקות לפני, המכבייה said:

תחושה בבטן ואיכות הקבוצות שרצות לאליפות. הכל עדיין נזיל בעיניי.

פורסם ב
11 דקות לפני, המכבייה said:

3 מפגשים ישירים מול כל אחת מהן. הפלייאוף יהיה פיצוצים לכל הכיוונים. 

פורסם ב

לא חושב שזה פייר להפיל על אבו פרחי עכשיו את העול להיות 9 מוביל,  העונה לא נגמרה, מקום שלישי הוא מלחמה עכשיו עם הפועל וחיפה, יש גביע כמובן ויש את האופטימים שטוענים שאנחנו עוד בתמונת האליפות, סבבה. אבל הפעם אני נאלץ להסכים עם אבי נמני, אחרי שהיה בכלל מתוכנן לאגף או להיות חלוץ שלישי -רביעי, אנחנו לאט לאט מגלים שמדמון אולי יותר 10 מ9(וגם שם חסר לו קצת איכות) ונשארו עם סייד לבד, כבר אמרנו שעומס זה משהו שהיה בעוכרינו השנה, אז מה אנחנו עושים את הטעות הזאת שוב? משום מה יש לי הרגשה שזפרני יקרא לדגל מהר מהצפוי גם הוא.

פורסם ב
8 דקות לפני, בראון said:

3 מפגשים ישירים מול כל אחת מהן. הפלייאוף יהיה פיצוצים לכל הכיוונים. 

זאת בדיוק הסיבה שחייבים עוד חלוץ אייכותי.

מדמון לא מספיק טוב.

אם פרחי לא כשיר או מורחק/מוצהב אנחנו בבעיה.

פורסם ב
לפני10 שעות , המכבייה said:

נראה כמה הפרש יהיה בסוף הליגה הסדירה.

אבל יש השנה פלייאוף משוגע שכל קבוצה יכולה לנצח את השנייה ככה שאפילו הפועל לדעתי מועמדים לאליפות כרגע

כל עוד יש סיכוי אנחנו מאמינים ונדחוף את מכבי לשם.

פורסם ב
לפני2 שעות , קמחי said:

מניח שניסו אבל לא הצליחו. אני אגב לא חושב שהיה צריך מהפכות בינואר הזה, בכלל לא, לדעתי הרכבת של האליפות יצאה מזמן. ועדין כשיש משבצת אחת בלבד של זר לחצי עונה הקרובה, בסגל הקיים, היה צריך קודם כל להנחית כאן חלוץ, אחר כך כל השאר.

אני יודע שזה גם תלו הזדמנות פרסנולית ועדין סדר העדיפויות להביא למשבצת הפנויה היחידה כנף ימין ולא חלוץ הוא בעיני לכל הפחות מוזר

פורסם ב

יש הרבה שחקנים שלא היו פאקטור עד עכשיו העונה בגלל השיטה/מחיקה שלהם ויכולים להיות יותר משמעותיים 

בן הרוש, קרווין, דוידה, אבו פרחי, וארלה, נוי. וכן גם מדמון

בתקווה שבליץ יחזור בכשירות מלאה ומשחק ההגנה יתייצב עם מערך נורמלי ואולי עם צמד בלמים אסנטה וקמארה, הקבוצה יכולה להראות הרבה יותר טוב. 

ריאלית אני מבין שסיפור האליפות גמור מבחינתנו, אבל אחרי 2 המשחקים הראשונים יש לי תקווה קטנה שאולי הכל יתחבר לנו ונצליח איכשהו לעשות נס

פורסם ב

למדמון יש יכולת להיות סקורר, לא הייתי שופט אותו על בסיס השנה האחרונה.

צריך להיות סבלניים ולתת לו צ'אנס לבנות בטחון ולחזור לעצמו, לדעתי מבחינת יכולת יש לו מה שצריך כדי להיות מכונת שערים במכבי.

לדעתי עוד נרוויח אותו בגדול.

פורסם ב
לפני14 שעות , המכבייה said:

בגדול הייתי מסכים איתך אבל ב״ש ובית״ר הוכיחו שהן יכולות לאבד נקודות בכל משחק נתון.

אם נסיים את העונה הסדירה עם 9 הפרש זה כנראה גמור, אם נצליח לצמצם ל 5-6 הפרש המירוץ ייפתח. 

רוב הסיכויים שזה לא יהיה שלנו אבל תזכור שהלחץ עליהן גדול פי כשירגישו אותנו בעורף שלהם מאשר המצב היה הפוך.

פורסם ב
לפני15 שעות , המכבייה said:

בכל עונה אחרת, אתה כנראה צודק.
השנה הולך להיות פלייאוף שלא היה כנראה מאז שהחלו בשיטה הזאת לפני 15 שנה (?).
כולם הולכות לאכול את כולן, אני מאד סקפטי, אבל אם וכאשר- זה נטו בגלל חוזקת הפלייאוף.

פורסם ב
לפני1 שעה , אלמוג מלול said:

בכל עונה אחרת, אתה כנראה צודק.
השנה הולך להיות פלייאוף שלא היה כנראה מאז שהחלו בשיטה הזאת לפני 15 שנה (?).
כולם הולכות לאכול את כולן, אני מאד סקפטי, אבל אם וכאשר- זה נטו בגלל חוזקת הפלייאוף.

להיפך, בפלייאוף של דימום נקודות  יהיה בלתי אפשרי לצמצם פער 9

פורסם ב
10 דקות לפני, הילד בן 30 said:

להיפך, בפלייאוף של דימום נקודות  יהיה בלתי אפשרי לצמצם פער 9

מה עדיף פליאוף שמקום ראשון טוחנת את מקומות 3-6? 

פורסם ב

הפלייאוף יהיה מאוד קשה גם כי יהיה מאבק על אירופה וקבוצות פחות יפתחו רגליים (הפועל וחיפה יצטרכו נקודות ולא יתנו לב״ש כמו תמיד)

נהיה חכמים אחרי הערב ואפילו אחרי המשחק שבוע הבא בטדי ונראה באיזה מצב אנחנו

פורסם ב

מכבי נכנסה למו"מ עם יאיר מרדכי. לא רלוונטי לחלון הנוכחי.

פורסם ב
20 דקות לפני, קמחי said:

מכבי נכנסה למו"מ עם יאיר מרדכי. לא רלוונטי לחלון הנוכחי.

מי זה?

פורסם ב
1 דקה לפני, Arthur Read said:

מי זה?

ווינגר מק"ש. דווקא לא רע, משמש גם כקפטן שלהם(???). יש לו מספרים יפים העונה.

פורסם ב

לא מכירה את יאיר מרדכי אבל היסטורית, חוץ מטיבי, לא זכור לי שחקן אחד שהיה טוב בקש והצליח אחרי זה גם בקבוצה אחרת