Jump to content

נושא חלון העברות חורף 25/26 ע"ש עמרי גלזר

Recommended Posts

פורסם ב
23 דקות לפני, מכביסט לעד said:

הפערים בין מכבי לבין גבי היו קטנים מאוד. 

מכבי החליטו לתת לו ללכת מתוך מחשבה שאפשר להביא שחקנים ברמתו בפחות כסף. 

לגמרי אפשר להגיד שזאת הייתה טעות רצינית. נוי, לדרמן ושחר לא מדגדגים את גבי. לא התקפית ולא הגנתית. 

אגב, לדעתי האשמים בזה הם מנספורד ופרייס. אם הם היו מתעקשים על גבי מיטש היה נותן לו את החוזה שרצה. 

שחקנים שעושים משחקים של תחזיקו אותי בשביל שכר יותר גבוה אלה שחקנים שבעים שלא באמת רוצים להשאר ומרגישים פה מיצוי

סתם בשביל הקונטרה

בליץ' שחקן יותר טוב מקניקובסקי

גבי כמו פרץ לא שווים חוזה של יותר מ500, לא שחקנים שיסחבו אותך לבדם

לבל אחר זה למשל מילסון או בליץ' שהיפוטטית שווה בשבילם לעשות סטיית תקן לטעמי

פורסם ב
7 דקות לפני, מכביסט לעד said:

גבי חלם לצאת לחו״ל אבל בהתחשב בהצעה שהייתה לו אפשר היה לשכנע אותו להישאר. הוא לא הלך לאיזה מועדון מפואר מאוד או לליגה גדולה. אם היינו נותנים לו מה שהוא רוצה מאמין שהוא היה נשאר. 

לא יודע כמה הוא מרוויח, אבל לא מדובר בסכומים אדירים כמו ארצות הברית או סין. 

50-60% אחוז יותר ממה שמכבי הסכימה לשלם. הוא מרוויח יותר ממה ששור מרוויח כאן וכולנו לא רוצים לתת לו כרגע בחוזה חדש.

פורסם ב
1 דקה לפני, Naor23 said:

שחקנים שעושים משחקים של תחזיקו אותי בשביל שכר יותר גבוה אלה שחקנים שבעים שלא באמת רוצים להשאר ומרגישים פה מיצוי

סתם בשביל הקונטרה

בליץ' שחקן יותר טוב מקניקובסקי

גבי כמו פרץ לא שווים חוזה של יותר מ500, לא שחקנים שיסחבו אותך לבדם

לבל אחר זה למשל מילסון או בליץ' שהיפוטטית שווה בשבילם לעשות סטיית תקן לטעמי

גבי רצה 450 אם אני לא טועה. סכום גבוה, אבל לא מוגזם. 

הגיוני ששחקן שלקח שתי אליפויות ירצה שדרוג רציני בשכר כדי לוותר על החלום האירופי. 

בליץ׳ שחקן טוב מגבי אבל ההשוואה לא נכונה כי בליץ׳ זר. אני גם רואה את בליץ׳ יותר כ6 וגבי כ8. 

1 דקה לפני, קמחי said:

50-60% אחוז יותר ממה שמכבי הסכימה לשלם. הוא מרוויח יותר ממה ששור מרוויח כאן וכולנו לא רוצים לתת לו כרגע בחוזה חדש.

אבל החוזה שהוא רצה במכבי (לפי הפרסומים לפחות, חלק מהם גם שלך אם אני לאטועה) נע סביב ה450 אלף. זה גבוה אבל לא מוגזם כמו פרץ. 

פורסם ב
2 דקות לפני, מכביסט לעד said:

הגיוני ששחקן שלקח שתי אליפויות ירצה שדרוג רציני בשכר כדי לוותר על החלום האירופי. 

בליץ׳ שחקן טוב מגבי אבל ההשוואה לא נכונה כי בליץ׳ זר. אני גם רואה את בליץ׳ יותר כ6 וגבי כ8. 

אבל החוזה שהוא רצה במכבי (לפי הפרסומים לפחות, חלק מהם גם שלך אם אני לאטועה) נע סביב ה450 אלף. זה גבוה אבל לא מוגזם כמו פרץ. 

ציינתי והתייחסתי לסכום שמרוויח נטו בהונגריה. 720 לפני בונוס.

פורסם ב
1 hour ago, מכביסט לעד said:

אאלט הוא דרש 550 - 600

קמחי פה יכול לתקן

הזכרתי את בליץ' כי אתה השוות את גבי ללדרמן שגם הוא כמו בליץ' בעקרון קשר אחורי

עזוב זר לא זר, בסוף התפוקה והשכר הם האינדיקציה

@מכביסט לעד ערכתי

פורסם ב
לפני3 שעות , מכביסט לעד said:

גבי חלם לצאת לחו״ל אבל בהתחשב בהצעה שהייתה לו אפשר היה לשכנע אותו להישאר. הוא לא הלך לאיזה מועדון מפואר מאוד או לליגה גדולה. אם היינו נותנים לו מה שהוא רוצה מאמין שהוא היה נשאר. 

לא יודע כמה הוא מרוויח, אבל לא מדובר בסכומים אדירים כמו ארצות הברית או סין. 

אבא שלי בזמנו יצא לשתי שליחויות בחול גם כי תוגמל כלכלית, גם בזכות האתגר המקצועי וגם כדי לצבור עוד חוויות חיים. לאבא שלי ולגבי תמיד תיהיה את ישראל.  

פורסם ב

לגבי גבי היה מחשבה שהוא ישאר, הוא לא הסכים ללכת למקומות כמו פרנצוורוש, הם הביאו לו בסוף הצעה שוברת שיויון שהוא לא יכל לסרב לה, פשוט וקל.

מכבי במדיניות מסוימת וזה המצב, סביר להניח שאם הוא לא היה מקבל אותה, הוא היה נשאר.

אני עדין בדעה שאם מכבי היתה משדרגת לו את ההצעה בעוד 50-100 אלף הוא היה נשאר, אבל זה הסטוריה.

מה שכן, אם מכבי רוצה שפרץ ישאר, הם עושים טעות ששוב מחכים עד לחצי האחרון של סוף החוזה ושוב מנהלים מו"מ עם מדיניות, זה לא יעבוד להם, למרות שלדעתי האישית לגבי פרץ רוצה לראות 10 אמיתי בעמדה שלו.

פורסם ב
1 hour ago, erantheking21 said:

לגבי גבי היה מחשבה שהוא ישאר, הוא לא הסכים ללכת למקומות כמו פרנצוורוש, הם הביאו לו בסוף הצעה שוברת שיויון שהוא לא יכל לסרב לה, פשוט וקל.

מכבי במדיניות מסוימת וזה המצב, סביר להניח שאם הוא לא היה מקבל אותה, הוא היה נשאר.

אני עדין בדעה שאם מכבי היתה משדרגת לו את ההצעה בעוד 50-100 אלף הוא היה נשאר, אבל זה הסטוריה.

מה שכן, אם מכבי רוצה שפרץ ישאר, הם עושים טעות ששוב מחכים עד לחצי האחרון של סוף החוזה ושוב מנהלים מו"מ עם מדיניות, זה לא יעבוד להם, למרות שלדעתי האישית לגבי פרץ רוצה לראות 10 אמיתי בעמדה שלו.

הוא היה נשאר כברירת מחדל, ממש מסכן

מצד אחד לא הסכים ללכת למקומות כמו הונגריה, מצד שני כשהציעו לו יותר כסף חתם שם, לסרב מה לא לסרב הכל קשקושים

מה שהוא עשה זה מה שדור פרץ עושה עכשיו, בהצלחה לגבי בפרנצווארוש

פורסם ב
לפני20 שעות , הילד בן 30 said:

אין שום קבוצה בעולם ובארץ בפרט שמשלמת לדור יותר מ400 אלף, הוא יכול להמשיך לדרוש 700 ולהתאכזב, אבל הוא לא יקבל יותר ממה שמציעים לו במכבי בשום מקום. 

מקווה שהוא ומכבי מבינים את זה

אני לא בטוח שאתה צודק, קניקובסקי לפי פרסומים מקבל 600 בהונגריה ודור מאמין שיקבל יותר.

פורסם ב
לפני1 שעה , אליהו_הנביא said:

מדהים איך כל אתר מוציא כתבה על פרץ כמו פטריות אחרי הנימני. 

מה עכשיו?

פורסם ב
40 דקות לפני, ClinteastwoodFan said:

אני לא בטוח שאתה צודק, קניקובסקי לפי פרסומים מקבל 600 בהונגריה ודור מאמין שיקבל יותר.

דור פרץ יכנס לחוזה הבא בגיל 31.

פורסם ב

אני מאמין שהוא יכול למצוא חוזה בארצות הברית. באופן אישי, כמובן שאשמח שהוא יישאר, מאוד אוהב את דור.

אבל כמו שכתבו פה מעליי, זה לא בליץ' ולא מילסון ולא פטאצ'י ולא זהבי בפריים. דור שחקן מדהים עם הרבה חסרונות. ולצערו הרב כדורגל זה ספורט אכזרי ואני בספק אם הוא יקבל ממכבי יותר מ600. 

אגב שמדברים גם על החוזה של זהבי, שמישהו יעשה בדיקה בחנות כמה חולצות עם מספר 7 על הגב נמכרו בזמנו לעומת כמה חולצות של דור פרץ נמכרים כיום? אוהב את דור אבל להשוות ביניהם זו הזייה.

פורסם ב
13 דקות לפני, car.garsia said:

אני מאמין שהוא יכול למצוא חוזה בארצות הברית. באופן אישי, כמובן שאשמח שהוא יישאר, מאוד אוהב את דור.

אבל כמו שכתבו פה מעליי, זה לא בליץ' ולא מילסון ולא פטאצ'י ולא זהבי בפריים. דור שחקן מדהים עם הרבה חסרונות. ולצערו הרב כדורגל זה ספורט אכזרי ואני בספק אם הוא יקבל ממכבי יותר מ600. 

אגב שמדברים גם על החוזה של זהבי, שמישהו יעשה בדיקה בחנות כמה חולצות עם מספר 7 על הגב נמכרו בזמנו לעומת כמה חולצות של דור פרץ נמכרים כיום? אוהב את דור אבל להשוות ביניהם זו הזייה.

לזהבי אין באמת מחיר(בטח בפריים שלו וגם קצת אחרי). זה לא תקן שמכבי צריכה למלא, זה יחודי וחד פעמי. מעבר לעובדה שזהבי מעולם לא עלה כסף, הוא הכניס כסף. המכירה שלו והעפלה לליגת האלופות זה באיזורי ה120 מיליון שקל. 

פורסם ב

ממה שאתם יודעים

לפחות הציעו לזהבי חוזה לעונה? אז שגם זה לא

בכלל לפי תשובת Ai היה לו אופציה להארכה בחוזה ומכבי החליטו לא לממש את הסעיף לעוד עונה

או שהציעו לו והוא בחר מיוזמתו לא להמשיך

@קמחי

פורסם ב
לפני5 שעות , המכבייה said:

לזהבי אין באמת מחיר(בטח בפריים שלו וגם קצת אחרי). זה לא תקן שמכבי צריכה למלא, זה יחודי וחד פעמי. מעבר לעובדה שזהבי מעולם לא עלה כסף, הוא הכניס כסף. המכירה שלו והעפלה לליגת האלופות זה באיזורי ה120 מיליון שקל. 

חד משמעית.

בכל אופן אני כן חושב שהאינטרס של דור זה להיות במכבי והאינטרס של מכבי זה שדור ימשיך ולכן אני לא ממהר להתרגש ממה שקורה עכשיו. לפחות כרגע זה לא בטופ בעיות. 

פורסם ב
7 דקות לפני, car.garsia said:

חד משמעית.

בכל אופן אני כן חושב שהאינטרס של דור זה להיות במכבי והאינטרס של מכבי זה שדור ימשיך ולכן אני לא ממהר להתרגש ממה שקורה עכשיו. לפחות כרגע זה לא בטופ בעיות. 

גם חושב כך.

פורסם ב
לפני7 שעות , המכבייה said:

זה עוד מילא.

לזה שהוא ליטרלי שינה פני מועדון - אין מחיר, אבל באמת אין מחיר.

כל האתוס של העשור האחרון זה בזכות ערן זהבי - זה שווה הרבה יותר מ-120 מיליון שקל.

פורסם ב

דלפ? לא הייתי מתאבד על דור פרץ. 

הו מכביסט ואחלה גבר אבל ברמה המקצועית הוא לא עילוי. אם הציעו לו סביב ה 400 לעונה זה בהחלט שכר יפה מאוד למה שהוא מביא ואולי אפילו טיפה גבוה. אם יסרב לזה, נפרד כידידים והוא יחזור עוד שנה-שנתיים

פורסם ב
12 דקות לפני, snufkin said:

דלפ? לא הייתי מתאבד על דור פרץ. 

הו מכביסט ואחלה גבר אבל ברמה המקצועית הוא לא עילוי. אם הציעו לו סביב ה 400 לעונה זה בהחלט שכר יפה מאוד למה שהוא מביא ואולי אפילו טיפה גבוה. אם יסרב לזה, נפרד כידידים והוא יחזור עוד שנה-שנתיים

אני איתך

לא שווה תסכומים האלה

אחלה דור, מכביסט, נשמה, מעולה

אבל במכבי החליטו לעשות ממנו 10, 10 זה שחקן טכני, מוסר בחסד, טכני, בעיטה יפה מרחוק והכל, פרץ ברוב הקריטריונים לא כזה , הוא סוג של ז'וליו בטיסטה, מקטומיני, לא יודע פחות מתחבר לשחקנים כאלה למרות שהם גולרים בחסד.

פורסם ב

בנוסף לכל הג'נרל מנג'רים שגידלנו ביציע,

אני רואה שהסתיים לאחרונה גם מחזור של קורס ראיית חשבון.

יפה מאוד.

פורסם ב
27 דקות לפני, barak said:

יפה מאוד.

אם אתה רוצה לבצע תואר בראיית חשבון הפורום הוא מכינה לא רעה לזה שנייה רק לפורום של הפועל בתקופת הפירוקים והניסנובס(אתה צוחק ואני רציני)

פורסם ב
5 דקות לפני, ClinteastwoodFan said:

איזה מזל גדול שלא החתמנו את פדראו, פצוע כרוני וגם לא איזה עילוי

הפרגון ללזאטיץ' כשמגיע מגיע.

פורסם ב
1 hour ago, barak said:

יפה מאוד.

וואלה צודק. אני גם לא מבין את אלה שמתלוננים כל הזמן על ביבי.

מישהו מהאזרחים היה פעם ראש ממשלה בחיים שלו? פתאום כולם נהיו לי מומחים בכל תחום במדינה, איזה תופעה משונה וייחודית שלא נתקלתי בה מעולם.