Jump to content

נושא חלון העברות חורף 25/26 ע"ש עמרי גלזר

Recommended Posts

פורסם ב

קמארה אחלה בלם. נכון שלפעמים הפיוז קצר אבל בלם מעולה. בעונה פחות מקוללת הוא נותן פה עונת אמאדור. מתפלל שהוא יהיה כשיר בדרבי.

פורסם ב

מבחינתי להשאיר את קמארה ובליץ' זה לגמרי מיעדי העונה שנשארו. גם את אנדרדה (אולי טיפה פחות מובהק, אבל עדיין)

הייתי אומר גם אסנטה אבל זה נראה לי לא ריאלי

פורסם ב

יש לחיפה, שעדיין מאחורינו בטבלה להזכירכם, איזה שלושה שחקנים שיכולים לשחק על העשר כבר עכשיו בסגל. מיכאל אוחנה, סדריק דון ונגיד שגם נהואל והם גם יכולים לאלתר שם עם שחקנים אחרים (התוכי למשל).

אצלנו אין כלום בעמדה הזאת, כלום ושום דבר ועדיין, בסוף הם אלה שמביאים עוד זר לעמדה הזאת בזמן שאנחנו קופאים במקום ואפילו לא מביאים חלוץ למרות שהחלוץ הפותח שלנו נפצע כבר לפני חודש וחצי ואפשר להקפיא אותו בקלות כי הוא גם ככה סיים את העונה.

אפס רעב, אפס ראייה קדימה, אפס מכביזם ואפס עשייה.

הם גומרים לנו את המועדון ולא מעניין אותי מה היה, אני מודה על מה שהיה אבל ההווה נוראי מכל בחינה והעתיד לא יהיה שונה עם התנהלות כזאת, אי אפשר להמשיך ככה

פורסם ב
7 דקות לפני, maynard_prica said:

יש לחיפה, שעדיין מאחורינו בטבלה להזכירכם, איזה שלושה שחקנים שיכולים לשחק על העשר כבר עכשיו בסגל. מיכאל אוחנה, סדריק דון ונגיד שגם נהואל והם גם יכולים לאלתר שם עם שחקנים אחרים (התוכי למשל).

אצלנו אין כלום בעמדה הזאת, כלום ושום דבר ועדיין, בסוף הם אלה שמביאים עוד זר לעמדה הזאת בזמן שאנחנו קופאים במקום ואפילו לא מביאים חלוץ למרות שהחלוץ הפותח שלנו נפצע כבר לפני חודש וחצי ואפשר להקפיא אותו בקלות כי הוא גם ככה סיים את העונה.

הם גומרים לנו את המועדון ולא מעניין אותי מה היה, אני מודה על מה שהיה אבל ההווה נוראי מכל בחינה והעתיד לא יהיה שונה עם התנהלות כזאת, אי אפשר להמשיך ככה

גם להם אין כלום בעמדה הזאת

נהואל זה אוויר, לא עולה בכלל, שחקן גמור.

סדריק דון הוא 8, לפעמים כנף, לא 10 לחיפה.

לנו יש את דור פרץ ואת אנדרדה, לא מספיק ועדיין עדיף לדעתי, חיפה היא לא דוגמה לסגל שבנוי טוב יותר, אלא פשוט לקבוצה שיש לה מאמן כדורגל.

פורסם ב
19 דקות לפני, silentyogi said:

גם להם אין כלום בעמדה הזאת

נהואל זה אוויר, לא עולה בכלל, שחקן גמור.

סדריק דון הוא 8, לפעמים כנף, לא 10 לחיפה.

לנו יש את דור פרץ ואת אנדרדה, לא מספיק ועדיין עדיף לדעתי, חיפה היא לא דוגמה לסגל שבנוי טוב יותר, אלא פשוט לקבוצה שיש לה מאמן כדורגל.

הדגש מבחינתי פחות על העמדה, מאמן או על הבנייה שלהם כקבוצה אלא יותר על זה שהם לפחות מנסים לשנות, לשפר לראות קדימה, הם יוזמים. יכול להיות שזה יילך ויכול להיות שלא אבל הם לפחות מנסים.

אנחנו אפילו את זה לא עושים.

פורסם ב

אם כבר משהו עם איראן נקווה שזה יהיה הסופש ושבעקבות כך הדרבי ידחה ועד שיהיה דרבי חוזר נקבל את דוידה קאמרה ואסנטה והכי חשוב בליץ

פורסם ב
54 דקות לפני, maynard_prica said:

זה נפלא שלא מעניין אותך מה היה. ההווה הנוראי= שלושה חודשים.

אולי יש לך סף ספיגה של קרטון. 

פורסם ב
51 דקות לפני, המכבייה said:

זה נפלא שלא מעניין אותך מה היה. ההווה הנוראי= שלושה חודשים.

אולי יש לך סף ספיגה של קרטון. 

שמע לאורך זמן אתה כותב פה יותר מדי שטויות. 

הפעם הצלחת להגזים אפילו יותר. 

אתה נאיבי, אתה תמים וכנראה שאתה לא באמת יודע לראות קדימה ולהבין סיטואציות. 

הזייה שאתה חושב שהבעיה שלך זה שלושה חודשים אחרונים 

הבעיה שלך התחילה עונה שעברה עם הגעת לאזטיץ. 

די כבר לנרמל את המצב המסריח הזה כאילו זה תקין. 

מותר לא לקחת אליפות מותר להפסיד.  

פאקינג 2 שישיות חמישיות רביעיות ואתה חושב שעדיין זה גשם ולא פיפי 

מדהים

פורסם ב
לפני10 שעות , Dalembert said:

מבחינתי להשאיר את קמארה ובליץ' זה לגמרי מיעדי העונה שנשארו. גם את אנדרדה (אולי טיפה פחות מובהק, אבל עדיין)

וארלה הרבה יותר חובה מאנדרדה בעיניי, הראה יותר רגעים של כדורגל. 

פורסם ב
לפני12 שעות , Dalembert said:

בהחלט.

בליץ, קמארה ווארלה זה בסיס זרים טוב לעונה הבאה. 

מתחילת העונה כתבתי שאנחנו נחיה ונמות על ההגנה שלנו. אין מספיק כשרון בקישור ההתקפי והחלוצים.

שקמארה, אסאנטה ובליץ שיחקו ביחד החלק האחורי שלנו היה בטון, כולל אירופה (פאוק). 

כאשר התחילו שם עם ענייני פציעות, היעדרויות ומשמעת כל ההגנה התפרקה והתוצאות בהתאם.

פורסם ב
32 דקות לפני, איתי-מכביסט said:

אין שמועות אין מועמדים אין כלום אה?

לא כלום ולא יהיה כלום

ואין כלום

כנראה גם לא יביאו כלום

הסוכן של ניקו אומר אין לי בעיה להקפיא אנחנו בסדר איתכם

אבל נראה שמכבי פשוט לא רוצים לעשות רכש וגם אין מי שילחץ, המאמן לא רוצה רכש ואין לו כח להתעסק עם רכש, אין לך מנהל מקצועי בפועל(מנספורד רק נפקד עד שיעזוב) ואנגלידיס בכלל לא רוצה להיות כאן והוא בטח לא יבזבז שקל למיץ', הרי הוא בא לכאן למזער נזקים.

פורסם ב

בהנחה וכל הצוות המקצועי יוחלף בקיץ, למה שינחת פה משהו שהוא לא הזדמנות שנפתחה בדמות השאלה או משהו של הרגע האחרון?

פורסם ב
3 דקות לפני, תחיית המתים said:

מי ירצה לשחק תחת המאמן הזה ששורף שחקנים כתחביב

בדיוק

פורסם ב
לפני2 שעות , איתי-מכביסט said:

אין שמועות אין מועמדים אין כלום אה?

אתה יודע איזה קשה זה להביא חלוץ שהוא בעצם קשר אחורי ?

פורסם ב
On 17.1.2026 at 14:03, car.garsia said:

כן אפילו לא דיברתי על זה שהוא מבין כל הנדוניה של רדיו חיפה על הראש שלנו.

אבל הנקודה הכללית שלך נכונה, אין בקבוצות הקטנות היצע ישראלי מספיק מעניין, בטח לא בקישור ובהתקפה. רוב מי שמוביל את הקבוצות הקטנות זה זרים. לא זוכר הרבה זמן היצע ישראלי כזה מאכזב. 

אז עוד שער, חילוץ ובישול. נחמד

פורסם ב
32 דקות לפני, אבי בנימין said:

אז עוד שער, חילוץ ובישול. נחמד

משחק טוב שלו, בעיקר הבישול בגול השלישי. עדיין מתקשה לעכל אותו, מלא שטויות הוא עושה.

פורסם ב

אני שונא את קלישאת ה"אם אני הייתי על הקווים" של אוהדי כדורגל אבל אני באמת משוכנע שגם אם אני הייתי על הקווים, לא הייתי מצליח לקבל 4 ממכבי חיפה הנוכחית.

מכל ההשפלות שלאזטיץ' האכיל אותנו בעונה הנוכחית, זו הגרועה ביותר. ביזיון שהוא לא סיים את התפקיד שלו 10 דקות אחרי המשחק הזה.

פורסם ב
On 22.1.2026 at 16:57, מרגוליס said:

שמע לאורך זמן אתה כותב פה יותר מדי שטויות. 

הפעם הצלחת להגזים אפילו יותר. 

אתה נאיבי, אתה תמים וכנראה שאתה לא באמת יודע לראות קדימה ולהבין סיטואציות. 

הזייה שאתה חושב שהבעיה שלך זה שלושה חודשים אחרונים 

הבעיה שלך התחילה עונה שעברה עם הגעת לאזטיץ. 

די כבר לנרמל את המצב המסריח הזה כאילו זה תקין. 

מותר לא לקחת אליפות מותר להפסיד.  

פאקינג 2 שישיות חמישיות רביעיות ואתה חושב שעדיין זה גשם ולא פיפי 

מדהים

אז יש קצת פיפי. 

פורסם ב
49 דקות לפני, car.garsia said:

אני שונא את קלישאת ה"אם אני הייתי על הקווים" של אוהדי כדורגל אבל אני באמת משוכנע שגם אם אני הייתי על הקווים, לא הייתי מצליח לקבל 4 ממכבי חיפה הנוכחית.

מכל ההשפלות שלאזטיץ' האכיל אותנו בעונה הנוכחית, זו הגרועה ביותר. ביזיון שהוא לא סיים את התפקיד שלו 10 דקות אחרי המשחק הזה.

נראה לי אנשים לא קולטים שגם בתקופות שסיימנו עונה מקום 8 זה לא קרה לנו...

פורסם ב

מכבי גיששו אצל ק"ש והסוכן של אוגריסה לגבי עסקת השאלה, ק"ש "מוכנים" לקבל את מלדה יחד עם חובת רכישה. מכבי לא מוכנים להתחייב.

פורסם ב

איזה שטות ההתחייבות הזו. 

אז כבר נרכוש אותו עכשיו. מה הקטע בהשאלה אם מתחייבים מעכשיו?

פורסם ב
Just now, עמית ר said:

איזה שטות ההתחייבות הזו. 

אז כבר נרכוש אותו עכשיו. מה הקטע בהשאלה אם מתחייבים מעכשיו?

אלוהים יסלח לי שאני סנגור של לא פחות מאיזי שרצקי, אבל למה לו להשאיל את אחד השחקנים הכי טובים כרגע בליגה בלי כסף בכיס ובלי התחייבות שיקנו אותו בזמן שהוא נאבק על על הירידה?

זו הצעה מטומטמת של מכבי כן?