Jump to content

נושא חלון העברות חורף 25/26 ע"ש עמרי גלזר

Recommended Posts

פורסם ב
8 דקות לפני, המכבייה said:

הוא הפנים של מכבי, נאהב את זה או לא ויש לזה משמעות כלכלית. הוא בכל זאת היה שחקן סופר סופר מרכזי וחשוב בקבוצה שלקחה בק טו בק. אפשר גם להיפרד ולחפש את הגיבורים הבאים, אבל מבחינת דור עצמו, שדרוג למשכורת זה עניין טבעי.  

האמונה שלי היא ששדרוג למשכורת מרוויחים אך ורק ביכולת על הדשא, לא פנים ולא פוסטר

פורסם ב
6 דקות לפני, אקיטה said:

לא רוצה פרות קדושות במכבי ושחקני פרנצ'ייז

מאה אחוז

פורסם ב
7 דקות לפני, Naor23 said:

האמונה שלי היא ששדרוג למשכורת מרוויחים אך ורק ביכולת על הדשא, לא פנים ולא פוסטר

אבל כתבתי- שחקן סופר סופר משמעותי בקבוצה שלקחה בק טו בק. על פי כל אמת מידה שאני מכיר, מגיע לדור שידרוג. וקשה לי להאמין שההצעה הראשונית של מכבי לא היתה כזאת. כמובן שגם לשדרוג יש לימיט. 

פורסם ב
4 דקות לפני, המכבייה said:

אבל כתבתי- שחקן סופר סופר משמעותי בקבוצה שלקחה בק טו בק. על פי כל אמת מידה שאני מכיר, מגיע לדור שידרוג. וקשה לי להאמין שההצעה הראשונית של מכבי לא היתה כזאת. כמובן שגם לשדרוג יש לימיט. 

אם כרגע הוא מרוויח 550 לפני בונוסים, אתה חושב שמגיע לו שדרוג? 

לתת 10 שערי ליגה מהעמדה שלו זה המינימום מבחנתי

פורסם ב
19 דקות לפני, אקיטה said:

לא רוצה פרות קדושות במכבי ושחקני פרנצ'ייז, תודה על הכל אבל דור פרץ מוזמן לחפש את סוף הקריירה בMLS, הגיע הזמן להתקדם, גם אנחנו וגם הוא.

אני תמיד בגישה של למכור, לקנות והכל חדש. לי אין שום סנטימנטים ומבחינתי גם רביבו , סיסוקו ואסנטה היו יכולם להימכר בקיץ האחרון. אבל בתוך עמי אני חי "ומיטש הקמצן" ולמה לא שדרגו לגבי ושתו לי ואכלו לי. הסנטימנט שלך ושלי הוא המיעוט. 

אם מכבי רוצה חדש, אדרבה, לא אכפת לי כי יש לי ביטחון במערכת. אבל אם הם רוצים שהוא ימשיך, אני חושב שזה יהיה רק עם שדרוג. החלטה שלהם. 

פורסם ב
Just now, Naor23 said:

אם כרגע הוא מרוויח 550 לפני בונוסים, אתה חושב שמגיע לו שדרוג? 

לתת 10 גולים מהעמדה שלו זה המינימום מבחנתי

ראה את תשובתי לאקיטה. מבחינתי אפשר להיפרד, אבל אם לא, זה כנראה יעבור רק עם תוספת(לדעתי). 

פורסם ב
1 דקה לפני, המכבייה said:

אני תמיד בגישה של למכור, לקנות והכל חדש. לי אין שום סנטימנטים ומבחינתי גם רביבו , סיסוקו ואסנטה היו יכולם להימכר בקיץ האחרון. אבל בתוך עמי אני חי "ומיטש הקמצן" ולמה לא שדרגו לגבי ושתו לי ואכלו לי הסנטימנט שלך ושלי הוא המיעוט. 

אם מכבי רוצה חדש, אדרבה, לא אכפת לי כי יש לי ביטחון במערכת. אבל אם הם רוצים שהוא ימשיך, זה יהיה רק עם שדרוג. החלטה שלהם. 

נע הדבר האחרון שאפשר להגיד על מיטש שהוא קמצן. לא נושך מספיק לדעתי אבל לא קמצן.

פורסם ב
Just now, Naor23 said:

נע הדבר האחרון שאפשר להגיד על מיטש שהוא קמצן. לא נושך מספיק לדעתי אבל לא קמצן.

לי זה ברור. 

אבל אנשים מבכים עד עכשיו את עניין גבי, אנשים מבכים עד עכשיו את עניין זהבי. זה לא יהיה שונה. 

פורסם ב
1 דקה לפני, המכבייה said:

לי זה ברור. 

אבל אנשים מבכים עד עכשיו את עניין גבי, אנשים מבכים עד עכשיו את עניין זהבי. זה לא יהיה שונה. 

תרענן לי בבקשה על איזנ עניין כספי עם זהבי מדובר

פורסם ב
3 דקות לפני, המכבייה said:

לי זה ברור. 

זהבי ככל הידוע לי לא המשיך בעיקר בגלל העילוי על הקווים. גבי כן הגזים בדרישות 

פורסם ב
6 דקות לפני, Naor23 said:

תרענן לי בבקשה על איזנ עניין כספי עם זהבי מדובר

זהבי לא היה כספי אבל כן הפחד מלשחרר. לא יכולים לשחרר מגבי אז אומרים שמכבי קמצנים. זה בא מאותו מקום. לי אין פחד לשחרר כל אחד. 

פורסם ב
4 דקות לפני, YoniC said:

זהבי ככל הידוע לי לא המשיך בעיקר בגלל העילוי על הקווים. גבי כן הגזים בדרישות 

סבבה. ראה תשובתי לנאור. 

מכבי תעשה את החשבון שלה. 

פורסם ב

מת על דור פרץ , לא חושב ששווה תסכום רק קצת מעצבן ששוב מגיעים לשנת חוזה וזה יגיע למקרה פרץ ב, גבי או משהו

פורסם ב

מי תסכים לשלם לפרץ את הסכומים שהוא דורש בארץ?

אם לא מכבי זה רק לעשות חו"ל.

בהצלחה.

צריך רענון.

פורסם ב

ניקולסקו והסוכן לא מצליחים לקבל ממכבי והצוות תשקיף ברור על מצבו ועל היכולת לקבל צ'אנס ראוי בסגל והחליטו להתחיל להציג הצעות עבורו לינואר.

עצוב מאוד. מקווה שזה לא יתקדם מעבר לזה.

פורסם ב
2 דקות לפני, קמחי said:

ניקולסקו והסוכן לא מצליחים לקבל ממכבי והצוות תשקיף ברור על מצבו ועל היכולת לקבל צ'אנס ראוי בסגל והחליטו להתחיל להציג הצעות עבורו לינואר.

כמה נזק המאמן הדביל הזה גורם בגלל אגו זה לא יאמן, אני פשוט מתפוצץ מזה, חייב כבר לעוף כי חצי סגל לא מתפקד ויורד לו הערך. מקלל את המאמן הזה כמו הפועל.

פורסם ב
9 דקות לפני, הנדון said:

כמה נזק המאמן הדביל הזה גורם בגלל אגו זה לא יאמן, אני פשוט מתפוצץ מזה, חייב כבר לעוף כי חצי סגל לא מתפקד ויורד לו הערך. מקלל את המאמן הזה כמו הפועל.

אני מקווה שזה לא נכון, אחרת באמת שאין לי מילים לתאר את האיש הזה שמאמן אותנו

פורסם ב
2 דקות לפני, erantheking21 said:

אני מקווה שזה לא נכון, אחרת באמת שאין לי מילים לתאר את האיש הזה שמאמן אותנו

אבל מה חשבת שיקרה ?

הוא לא רוצה חצי מהסגל ואנחנו נמשיך לראות את אותו ההרכב.

פורסם ב
15 דקות לפני, הנדון said:

אין הבדל בין האפס בקווים אצלנו לבין הפועל

תרגיש חופשי לגבי זה

פורסם ב
לפני3 שעות , המכבייה said:

לי זה ברור. 

הפערים בין מכבי לבין גבי היו קטנים מאוד. 

מכבי החליטו לתת לו ללכת מתוך מחשבה שאפשר להביא שחקנים ברמתו בפחות כסף. 

לגמרי אפשר להגיד שזאת הייתה טעות רצינית. נוי, לדרמן ושחר לא מדגדגים את גבי. לא התקפית ולא הגנתית. 

אגב, לדעתי האשמים בזה הם מנספורד ופרייס. אם הם היו מתעקשים על גבי מיטש היה נותן לו את החוזה שרצה. 

פורסם ב
10 דקות לפני, מכביסט לעד said:

הפערים בין מכבי לבין גבי היו קטנים מאוד. 

מכבי החליטו לתת לו ללכת מתוך מחשבה שאפשר להביא שחקנים ברמתו בפחות כסף. 

לגמרי אפשר להגיד שזאת הייתה טעות רצינית. נוי, לדרמן ושחר לא מדגדגים את גבי. לא התקפית ולא הגנתית. 

אגב, לדעתי האשמים בזה הם מנספורד ופרייס. אם הם היו מתעקשים על גבי מיטש היה נותן לו את החוזה שרצה. 

אני מכבד את ההחלטה של גבי(שמרגישה לי עקרונית). ואם הוא גם מרוויח 700 בחוץ, אז סחתיין עליו. 

פורסם ב
לפני1 שעה , קמחי said:

אתה רואה קבוצה שתסכים לשים עליו את מה שמכבי שילמה?

פורסם ב
3 דקות לפני, PLASTOMAN said:

אתה רואה קבוצה שתסכים לשים עליו את מה שמכבי שילמה?

אני מאמין שזה יהיה קרוב. 

פורסם ב
11 דקות לפני, המכבייה said:

אני מכבד את ההחלטה של גבי(שמרגישה לי עקרונית). ואם הוא גם מרוויח 700 בחוץ, אז סחתיין עליו. 

גבי חלם לצאת לחו״ל אבל בהתחשב בהצעה שהייתה לו אפשר היה לשכנע אותו להישאר. הוא לא הלך לאיזה מועדון מפואר מאוד או לליגה גדולה. אם היינו נותנים לו מה שהוא רוצה מאמין שהוא היה נשאר. 

לא יודע כמה הוא מרוויח, אבל לא מדובר בסכומים אדירים כמו ארצות הברית או סין.