Jump to content

נושא חלון העברות חורף 25/26 ע"ש עמרי גלזר

Recommended Posts

פורסם ב

עם כל חיבתי לדור פרץ,הוא לא זהבי שמצדיק את פריצת מבנה השכר החדש לישראלים שנוצר פוסט עידן שמונת הזרים.

פורסם ב
42 דקות לפני, car.garsia said:

ואני מצפה שהוא ישים כדור בשער ב1 ל2 ניסיונות ולא ב1 ל5 במקרה הטוב.

אחלה דור, אני מאוד אוהב אותו, מכביסט גדול ובטופ 50 שחקנים בהיסטוריה אבל כדורגל זה משחק של כישרון וערן זהבי הוא עוד לא, מה לעשות. עולם אכזרי.

מנחש שהוא קרוב ל1 ל8

פורסם ב
36 דקות לפני, Raumdeuter said:

עם כל חיבתי לדור פרץ,הוא לא זהבי שמצדיק את פריצת מבנה השכר החדש לישראלים שנוצר פוסט עידן שמונת הזרים.

נכון מאוד

פורסם ב

הייתי מתאבד על למקין, ובטח אם קמארה מושבת לאלוהים יודע כמה עוד זמן.  

פורסם ב
4 דקות לפני, Lahav8 said:

הייתי מתאבד על למקין, ובטח אם קמארה מושבת לאלוהים יודע כמה עוד זמן.  

יחזור תוך שלושה שבועות

בליץ' חוזר לאימונים תוך 10 ימים

אם כבר למקין, אפשר לזרוק את רז שלמה

פורסם ב
32 דקות לפני, קמחי said:

יחזור תוך שלושה שבועות

בליץ' חוזר לאימונים תוך 10 ימים

אם כבר למקין, אפשר לזרוק את רז שלמה

אם כך, בליץ סופר גבולי למשחק נגד ב"ש.

פורסם ב

ברגע ששור קיבל את המעמד של בלתי ניתן להחלפה ושהוא המיין סקורר של הקבוצה והכל על הגב שלו ברור שהוא יבוא עם דרישות מתאימות.

הרימו לנימני לוולה בעניין הזה ואם יש דבר שהוא מתמחה בו זה וולה עם חצי מלא חצי חיצון.

ניהול ביזיוני של הסגל מוביל גם לדרישות הזויות.

שימשיכו ככה.

פורסם ב
לפני1 שעה , PLASTOMAN said:

אם כך, בליץ סופר גבולי למשחק נגד ב"ש.

עומד על רגל אחת?,אז שישמרו אותו לב"ש

פורסם ב
1 hour ago, MTA For Ever said:

ברגע ששור קיבל את המעמד של בלתי ניתן להחלפה ושהוא המיין סקורר של הקבוצה והכל על הגב שלו ברור שהוא יבוא עם דרישות מתאימות.

נכון, וזה מאוד משקר

כבר שנתיים פחות או יותר שהוא משחק חלוץ שני

בשתי העונות הראשונות שלו בעמדה הזו הוא כבש בליגה 10 ו-11 אאלט כשהוא ויתר לגמרי על עבודת הגנה

זה לא שהוא שם 20 באופן קבוע שמגיע לו 600 לעונה, בעמדה החדשה שלו הציפייה ממנו זה לתת מספרים. הוא לא איזה טיירון שרי שסוחב תקבוצה ועושה פעולות במשחק שוטף, לשחקן כזה כן מגיע תסכומים שהוא דורש

פורסם ב
לפני2 שעות , MTA For Ever said:

ניהול ביזיוני של הסגל מוביל גם לדרישות הזויות.

אין שום קבוצה בעולם ובארץ בפרט שמשלמת לדור יותר מ400 אלף, הוא יכול להמשיך לדרוש 700 ולהתאכזב, אבל הוא לא יקבל יותר ממה שמציעים לו במכבי בשום מקום. 

מקווה שהוא ומכבי מבינים את זה

פורסם ב
8 דקות לפני, הילד בן 30 said:

אין שום קבוצה בעולם ובארץ בפרט שמשלמת לדור יותר מ400 אלף, הוא יכול להמשיך לדרוש 700 ולהתאכזב, אבל הוא לא יקבל יותר ממה שמציעים לו במכבי בשום מקום. 

שידבר עם גבי. 

פורסם ב
6 דקות לפני, הילד בן 30 said:

לא 700 אבל אם דור הרוויח 450 נניח, ברור שמגיעה לו העלאה. אין לו שום סיבה לחתום על אותו חוזה כשבמקביל מעמדו המקצועי רק גדל. אני משער שהמחלוקת היא גודל השדרוג, לא עצם שאלת השדרוג. 

פורסם ב
5 דקות לפני, המכבייה said:

לא 700 אבל אם דור הרוויח 450 נניח, ברור שמגיעה לו העלאה. אין לו שום סיבה לחתום על אותו חוזה כשבמקביל מעמדו המקצועי רק גדל. אני משער שהמחלוקת היא גודל השדרוג, לא עצם שאלת השדרוג. 

אם אתה נותן לו את אותו החוזה כשהוא מבוגר ביותר מ-3 שנים ועד שיחתום עליו כבר יהיה בן 31, זה למעשה שדרוג. 

פורסם ב
13 דקות לפני, המכבייה said:

אפשר להתווכח אם הוא שחקן טוב יותר מלפני שיצא לאיטליה

כששיחק קשר אמצע היה טוב מאוד, הסטטסיקה של הגולים שלו איפשהו משקרת כי הוא כבר לא עושה משימות הגנה כמו פעם

פורסם ב
14 דקות לפני, המכבייה said:

דור מרוויח כרגע 550-575 לפני בונוסים(והם גדולים)

הוא דורש 700

בדומה לגבי, הוא כבר קיבל מספר הצעות וסירב מסיבות שונות(מלחמה, לידת הבת, הצעות גבוהות בסיום החלון האחרון)

יש גבול למשחקים

פורסם ב
2 דקות לפני, Naor23 said:

כששיחק קשר אמצע היה טוב מאוד, הסטטסיקה של הגולים שלו איפשהו משקרת כי הוא כבר לא עושה משימות הגנה כמו פעם

כל מילה

פורסם ב
15 דקות לפני, קמחי said:

כל מילה

מסכים אבל בו זמנית אפשר להציע לו חוזה מותאם גיל(נגיד העלאה לעונה הבאה אבל בו זמנית אם הוא ירצה להשאר מעבר לעונה הבאה ואחריה אז הוא ירד בשכרו באחוז קבוע,קצת דומה לחלק מחוזי NBA במובן מסויים)

פורסם ב
26 דקות לפני, Naor23 said:

לא רק זה - אפשר להתווכח האם החוזה ההוא של שחקן שלא שיחק שנה שלמה, לא גילם גם את הפוטנציאל לקחת אותו בגיל 27 בכדי שיהפוך להיות מהותי.

ועוד נקודה - כשהוא חתם על החוזה לא היה אפשרי להחתים 8 זרים כמו היום. 

פורסם ב
39 דקות לפני, Brandon Roy said:

אם אתה נותן לו את אותו החוזה כשהוא מבוגר ביותר מ-3 שנים ועד שיחתום עליו כבר יהיה בן 31, זה למעשה שדרוג. 

ברור שהמשכורת של זהבי היא לא איזה תקן שצריך לעמוד בו,  זהבי יש רק אחד. אבל כרגע הוא הפרנצ'ייז פלייר שלך, והעלאה מסויימת מרגישה לי טבעית. 

פורסם ב
36 דקות לפני, Naor23 said:

הוא הפנים של מכבי, נאהב את זה או לא ויש לזה משמעות כלכלית. הוא בכל זאת היה שחקן סופר סופר מרכזי וחשוב בקבוצה שלקחה בק טו בק. אפשר גם להיפרד ולחפש את הגיבורים הבאים, אבל מבחינת דור עצמו, שדרוג למשכורת זה עניין טבעי.  

פורסם ב
39 דקות לפני, קמחי said:

דור מרוויח כרגע 550-575 לפני בונוסים(והם גדולים)

הוא דורש 700

בדומה לגבי, הוא כבר קיבל מספר הצעות וסירב מסיבות שונות(מלחמה, לידת הבת, הצעות גבוהות בסיום החלון האחרון)

יש גבול למשחקים

700 זה מה שהרוויח זהבי בעונה האחרונה?

פורסם ב

לא רוצה פרות קדושות במכבי ושחקני פרנצ'ייז, תודה על הכל אבל דור פרץ מוזמן לחפש את סוף הקריירה בMLS, הגיע הזמן להתקדם, גם אנחנו וגם הוא.

פורסם ב

דור קיבל את החוזה הנוכחי שלו בתור הקשר הישראלי הטוב ביותר
היום הוא לא משחק בתור קשר, וגם אם יחזור לתפקיד הזה, יקח לו זמן לחזור לאותן יכולות (אם בכלל)
הוא משחק בתור חלוץ, והוא לא החלוץ הישראלי הטוב ביותר - גם לא בטופ 10

הוא צריך לקבל חוזה דומה למה שיש לו עכשיו בגלל המעמד שלו, אבל לא לעוף למספרים שמדברים עליהם פה

פורסם ב
2 דקות לפני, המכבייה said:

700 זה מה שהרוויח זהבי בעונה האחרונה?

הגרסאות נעות בין 600k ל800k(הרי הוא קיצץ מ1.2 מיליון שהיו בחוזה המקורי שלו בקדנציה השניה אם אני זוכר נכון)