Jump to content

נושא חלון העברות חורף 25/26 ע"ש עמרי גלזר

Recommended Posts

פורסם ב

נידם חתום רק עד סוף העונה הזו?

לדעתי תהיה טעות לאבד אותו, קשר אחורי לגיטימי לרוטציה, יש לו שטויות פה ושם שצריך להימנע מהם, אבל לגמרי רואה אותו עושה קפיצת מדרגה במכבי כמו התפוז, דור הביתר רמלה.

פורסם ב
29 דקות לפני, Naor23 said:

חלום שלי ג'ורדי חוזר ליומיים, נותן לכולם סטירה מחזיר את כולם לאיפוס, אומר "אני סיימתי פה" מסתובב והולך

יש זכרון קצר בהקשר של ג'ורדי. הוא מלך והחזיר אותנו לדרך, אבל 3 שנים אחרונות שלו גרועות מאוד שגם הכניסו אותנו לפייר פליי.

פורסם ב

ווילי אגאדה שוחרר מסולט לייק

ואנדראס מקסו גם שוחרר

פורסם ב
3 דקות לפני, itanar said:

יש זכרון קצר בהקשר של ג'ורדי. הוא מלך והחזיר אותנו לדרך, אבל 3 שנים אחרונות שלו גרועות מאוד שגם הכניסו אותנו לפייר פליי.

"החזיר אותנו לדרך?" באמת גבר?

ובמשפט אחרון שלך אתה לא טועה, קצת מגזים

בוא נגיד שציון כולל 90 מתוך 100

פורסם ב
20 דקות לפני, airgeny said:

ווילי אגאדה שוחרר מסולט לייק

ואנדראס מקסו גם שוחרר

החלה עונת המשוחררים בליגות ההפוכות ואולי אם היה לנו מאמן עם מושג הייתי מפרגן לו באיזו מציאה.

פורסם ב
6 דקות לפני, Naor23 said:

"החזיר אותנו לדרך?" באמת גבר?

ובמשפט אחרון שלך אתה לא טועה, קצת מגזים

בוא נגיד שציון כולל 90 מתוך 100

אחדד, החזיר אותנו לדרך המלך ולהיות מכבי.

פורסם ב

אגב את ג׳ורדי הביא אנגלידיס המושמץ.

אני חושב שהביא גם את איביץ׳.

פורסם ב
1 hour ago, אקיטה said:

נידם חתום רק עד סוף העונה הזו?

לדעתי תהיה טעות לאבד אותו, קשר אחורי לגיטימי לרוטציה, יש לו שטויות פה ושם שצריך להימנע מהם, אבל לגמרי רואה אותו עושה קפיצת מדרגה במכבי כמו התפוז, דור הביתר רמלה.

אני חושב שהאריך חוזה ואז הושאל. 

פורסם ב
1 hour ago, itanar said:

אתה אידיוט חסר מושג.

פורסם ב
לפני10 שעות , MTA For Ever said:

אתה אידיוט חסר מושג.

התחילו לאפשר פה קללות חופשי אני מבין.

פורסם ב
לפני10 שעות , MTA For Ever said:

אתה אידיוט חסר מושג.

נשאלת השאלה מה הגבול, מתי אומרים על בעל מקצוע שהוא לא טוב או כשל? אחרי 3 שנים של הצלחה ו3 כשלון ?
3 הצלחה 4 כשלון ?

פורסם ב
לפני22 שעות , Davidna said:

נשאלת השאלה מה הגבול, מתי אומרים על בעל מקצוע שהוא לא טוב או כשל? אחרי 3 שנים של הצלחה ו3 כשלון ?
3 הצלחה 4 כשלון ?

אני לא נכנס לדיון הזה כי זה לא שחור או לבן וזה לא מסתכם רק בתארים למרות שיש כאן טרולים שרק על זה הם מסתכלים ולכן לאזטיץ הוא לחלוטין הצלחה מבחינתם.

ג׳ורדי לא נכשל ב 3 העונות האחרונות שלו במכבי, רחוק מכך.

מיטש רכש את מכבי 3 עונות לפני שג׳ורדי הגיע לכאן ומכבי הייתה פח אשפה לאומי.

הוא אבי המהפכה והתוצר שאתה נהנה ממנו במשך למעלה מעשור הוא בזכות הסטנדרטים והתרבות שהוא הנחיל כאן.

לשמחתי באופן הזוי יש לי שיחות ארוכות עם ג׳ורדי על הרבה מאוד דברים שמכבי עברה במהלך אותם 3 שנים כולל הפייר פליי ומה הוביל לכך. 

פורסם ב

לא אופתע אם סיסוקו הפצוע לא באמת פצוע, בסוף יגידו שנמכר בינואר או משהו, לא יודע האמת שכבר אמרתי עליו את דעתי, לא אזיל דמעה , שחקן טוב אבל אפשר להביא 8 הרבה יותר טוב, גם פיזית וגם תורם בפאן ההתקפי

פורסם ב
24 דקות לפני, Raumdeuter said:

חלמתי בשנ"צ על ערן זהבי,פרשנויות? 

אני גם חלמתי שהוא אמר ברדיו שהדבר הכי חשוב במכבי זו הקהל שלה, שזו הבעיה העיקרית ושהמועדון חייב לדבר עם הארגון אוהדים שלו כדי לפתור את המשבר הזה ולא ללכת ראש בקיר. ושהוא אפילו מוכן להיות שם לגשר בין 2 הצדדים.

אתה קולט? משחק אותה כאילו אכפת לו במקום לקשקש קלישאות כמו כל בן אדם? איזה אנטיפת ורעיל הוא, רק מיקונוס בראש שלו.

פורסם ב
לפני3 שעות , Raumdeuter said:

לא מביא

פורסם ב

סוגיית החלוץ במכבי ת"א: "אני מאוד מאמין בסייד אבו פרחי ובאלעד במדמון, הם יכולים להיות שחקנים פותחים קבועים. מבחינתי, לא נביא מחליף בעמדת החלוץ ליון ניקולאסקו".
ספורט5

תנעלו תנושא הזה עד סוף העונה

פורסם ב
24 דקות לפני, liron981s said:

סוגיית החלוץ במכבי ת"א: "אני מאוד מאמין בסייד אבו פרחי ובאלעד במדמון, הם יכולים להיות שחקנים פותחים קבועים. מבחינתי, לא נביא מחליף בעמדת החלוץ ליון ניקולאסקו".
ספורט5

לדעתי יגיע חלוץ במקום ניקולסקו, מה ציפית שיגיד, שלא מאמין בצעירים? חייב לומר שמאמין בהם.

פורסם ב
59 דקות לפני, liron981s said:

ספורט5

מצוין, מיותר להביא חלוץ לעונה גמורה.

פורסם ב

מה זה משנה אם יביאו רכש או לא? גם ככה הוא יוציא לנו את המיץ עד שיתן להם לשחק

פורסם ב
לפני6 שעות , liron981s said:

ספורט5

תכף אני אגיב על ג'ורדי

אבל זה? תקשיבו אני יכול לספור על כף יד אחת על אנשים שוואלה הוציאו ממני עצבים בכל הגוף בכל פעם שהם מתראיינים או פותחים את הפה, האיש הזה עושה אותי חולה, הוא פשוט האיש הכי מעצבן והכי שנוא שדרך כאן אבר ואל תגידו לי שזה לתת בטחון לצעירים, הוא באמת מתכוון לזה, אם יביאו לפה את האלאנד, הוא לא ישחק אצלו.

אני בטוח שהוא יודע ש99 אחוז מהאוהדים שונאים אותו ולא רק שלא איכפת לו, הוא גם נהנה מזה וגם נהנה לעצבן אותם ולהתגרות, לא מבין איך גולדהאר הקשיב לאנגלידיס לא מובן.

פורסם ב
On 18.12.2025 at 10:15, MTA For Ever said:

אני לא נכנס לדיון הזה כי זה לא שחור או לבן וזה לא מסתכם רק בתארים למרות שיש כאן טרולים שרק על זה הם מסתכלים ולכן לאזטיץ הוא לחלוטין הצלחה מבחינתם.

ג׳ורדי לא נכשל ב 3 העונות האחרונות שלו במכבי, רחוק מכך.

מיטש רכש את מכבי 3 עונות לפני שג׳ורדי הגיע לכאן ומכבי הייתה פח אשפה לאומי.

הוא אבי המהפכה והתוצר שאתה נהנה ממנו במשך למעלה מעשור הוא בזכות הסטנדרטים והתרבות שהוא הנחיל כאן.

לשמחתי באופן הזוי יש לי שיחות ארוכות עם ג׳ורדי על הרבה מאוד דברים שמכבי עברה במהלך אותם 3 שנים כולל הפייר פליי ומה הוביל לכך. 

רק אוסיף ואומר

בעונה הראשונה שהוא כיביכול נכשל

הגענו לגמר הגביע, היינו מחזור אחד מול ב"ש במאבק האליפות והיינו בחיים והפסדנו באלוף האלופים בפנדלים, חוץ מגביע הטוטו שלא התייחסו אליו כמפעל חשוב והזנחנו, היינו שם בכל דבר והשיא היה כמובן ליגת האלופות שהעפלנו, בוא נגיד שאם היה ואר באותה עונה(כולנו זוכרים תעביר של ראדי במשחק העונה על אלברמן והגמר בגול של חיפה וכ'ו) יכול להיות שגם היינו זוכים בדאבל, נכון שמבחן התוצאה הגענו למים ולא שתינו וזה בתוצאה נכשלנו, אבל אי אפשר להגיד שזה כשלון, אגב בתקופה של בוס שיחקנו כדורגל פי 3 יותר טוב מעונת האליפות של לזאטיץ', למעשה חוץ מהחצי עונה הראשונה של רובי קין, לא זוכר שמכבי שיחקו כזה כדורגל טוב, אולי אצל איביץ' בתקופות מסוימות.

פורסם ב
On 19.12.2025 at 15:57, Raumdeuter said:

בקרוב תצטרך רכב חדש