Maccabi96 פורסם ב 8 בדצמבר, 2025 פורסם ב 8 בדצמבר, 2025 לפני10 שעות , Armagedon said: אם בדרך נס לזטאיץ לא פה עד ינואר, ערן יחזור לדעתי. הלוואי!!! כמה חסר לנו מנהיג ופרסונה כמו ערן, זה מעבר לעוד חלוץ שאנחנו חייבים
Naor23 פורסם ב 8 בדצמבר, 2025 פורסם ב 8 בדצמבר, 2025 לפני2 שעות , Raumdeuter said: במבט השוואתי אני יותר איש של דרגון בול המקורי בגלל הפשטות והחן המסויים שיש לסדרה וזה שהיא עוברת את מבחן הזמן בצורה מדהימה(למרות שלאחרונה כמו שאמרת נתקפתי בהתקף נוסטלגיה לDBZ והייתי צריך את האחיינים כתירוץ לגיטימי לצפייה). אבל חייב להגיד שאם לגוהן היה את הקילר אינסטינקט של אבא שלו הוא באמת היה הלוחם האולטימטיבי וממה שיצא לי להבין הוא נהפך לרכרוכי אחרי סאגת סל בגלל שצ'י צ'י הכריחה אותו להיות "נורמלי" ולהזניח את האימונים שלו(מעצבן שאין ביס את סאגת מאז'יו ביג'ו או איך שלא קוראים ליצור הסגול). והוא יצור ורוד בכלל ואל תשחק אותה לא יודע תשם שלו
erantheking21 פורסם ב 9 בדצמבר, 2025 פורסם ב 9 בדצמבר, 2025 היתי מביא בלם ישראלי(עושה הכל להחזיר את למקין ואם לא את סטואניוב) משאיל את הייטור ומביא קיצוני וחלוץ, אין ברירה. גם שוקל להביא 8 1
ClinteastwoodFan פורסם ב 9 בדצמבר, 2025 פורסם ב 9 בדצמבר, 2025 לפני2 שעות , erantheking21 said: היתי מביא בלם ישראלי(עושה הכל להחזיר את למקין ואם לא את סטואניוב) משאיל את הייטור ומביא קיצוני וחלוץ, אין ברירה. גם שוקל להביא 8 עדיף 8 וחלוץ
Armagedon פורסם ב 9 בדצמבר, 2025 פורסם ב 9 בדצמבר, 2025 מביא את גלזר כפלסתר בחוזה עד סוף העונה בלבד ובקיץ עושים חושבים ותלוי בזהות המאמן.
Naor23 פורסם ב 9 בדצמבר, 2025 פורסם ב 9 בדצמבר, 2025 1 hour ago, קובי השועל said: מכבי רוצה את מיקולסקו מסטיאווה להבנתי חשבתי שאתה מסתלבט לגמרי אבל מסתבר שקיים שחקן כזה, אז כנראה שאתה רק חצי מסתלבט
איתי-מכביסט פורסם ב 10 בדצמבר, 2025 פורסם ב 10 בדצמבר, 2025 לפני5 שעות , קובי השועל said: מכבי רוצה את מיקולסקו מסטיאווה להבנתי מיקולסקו על חשבון ניקולסקו? זה היה אדיר אם זה לא היה סתלבט
הנדון פורסם ב 10 בדצמבר, 2025 פורסם ב 10 בדצמבר, 2025 1 hour ago, איתי-מכביסט said: מיקולסקו על חשבון ניקולסקו? זה היה אדיר אם זה לא היה סתלבט עושים לו סרטון וולקאם, מי מתעסק זה מיקו-לסקו.
Arthur Read פורסם ב 10 בדצמבר, 2025 פורסם ב 10 בדצמבר, 2025 36 דקות לפני, הנדון said: עושים לו סרטון וולקאם, מי מתעסק זה מיקו-לסקו. אפילו מחלקת המדיה של מכבי לא יכולה לשמח אותי במצב הנוכחי של המועדון עריכה: היה פעם סרטון Thank you או לחילופין סרטון Go fuck yourself?
הנדון פורסם ב 10 בדצמבר, 2025 פורסם ב 10 בדצמבר, 2025 1 דקה לפני, Arthur Read said: אפילו מחלקת המדיה של מכבי לא יכולה לשמח אותי במצב הנוכחי של המועדון לא מעניין לי ת'ביצה רכש כל עוד הליצן כאן, זה לא יעזור בכל מקרה, תביא לו גם הלאנד חלוץ הוא יגרום לו לשים חד ספרתי בעונה, גם זה אם שגיב יחזקאל יסכים לתת לו לקחת פנדל. 1
barak פורסם ב 11 בדצמבר, 2025 פורסם ב 11 בדצמבר, 2025 לפני2 שעות , erantheking21 said: מה עם מופוקנג? הוא עוד חי? קיבלת תאבון אחרי הידיעה על היריבה העירונית? עדיין באורלנדו פייראטס לא נמכר בסוף. עשה שני בישולים ב600 דק בערך. לא עונה טובה שלו עד עתה כמו הקודמת.
ClinteastwoodFan פורסם ב 11 בדצמבר, 2025 פורסם ב 11 בדצמבר, 2025 באיירן מחפשת קבוצה חדשה לדניאל פרץ, להביא! סאות'המפטון רוצה את דניאל פרץ.
hen34 פורסם ב 11 בדצמבר, 2025 פורסם ב 11 בדצמבר, 2025 חלון העברות הקרוב הוא אחד החלונות החשובים בעידן מנספורד ובכלל. שוער,שחקן לאגף(אולי הפעם מילסון וגלזר..) וחלוץ הם בגדר חובה. להקפיא את ניקו ולשלוח את הייטור להפועל ירושלים שם מקומו.
עידן מוסקונה פורסם ב 11 בדצמבר, 2025 פורסם ב 11 בדצמבר, 2025 צריך וצריך וצריך, בפועל כל עוד המורה ספורט הזה פה, זה לא יתן כלום. 1
itanar פורסם ב 11 בדצמבר, 2025 פורסם ב 11 בדצמבר, 2025 23 דקות לפני, עידן מוסקונה said: צריך וצריך וצריך, בפועל כל עוד המורה ספורט הזה פה, זה לא יתן כלום. אני לא בטוח שעם מאמן אחר וחלק קדמי כזה יהיה שינוי משמעותי עקבי. חובה להתחזק בחלק הקדמי ולקוות שסיסוקו ובליץ' הפציעים ישחקו ברצף.
עידן מוסקונה פורסם ב 11 בדצמבר, 2025 פורסם ב 11 בדצמבר, 2025 2 דקות לפני, itanar said: אני לא בטוח שעם מאמן אחר וחלק קדמי כזה יהיה שינוי משמעותי עקבי. חובה להתחזק בחלק הקדמי ולקוות שסיסוקו ובליץ' הפציעים ישחקו ברצף. אני לא נגד חיזוק, אני פשוט אומר שאין פואנטה להביא רכש לבנאדם שהוא נעול על שחקנים מסוימים.
itanar פורסם ב 11 בדצמבר, 2025 פורסם ב 11 בדצמבר, 2025 2 דקות לפני, עידן מוסקונה said: אני לא נגד חיזוק, אני פשוט אומר שאין פואנטה להביא רכש לבנאדם שהוא נעול על שחקנים מסוימים. אתה צודק, הוייב כרגע גרוע ביותר והמאמן קיצר עוד יותר את המחמ שלו עם ניהול המשחק מול ב"ש. עוד ב6-2 טענתי שזו מכה שלמועדון יהיה קשה לצאת ממנה.
קמחי פורסם ב 11 בדצמבר, 2025 פורסם ב 11 בדצמבר, 2025 לסקי סופיה פנו לסוכן של אנדרדה כדי לברר האם השאלה אופציונאלית. ממתינים לתגובה ממכבי.
מנג'ר יונייטד פורסם ב 11 בדצמבר, 2025 פורסם ב 11 בדצמבר, 2025 לא צריך כלום. צריך להחליף מאמן. אם המאמן יישאר לצמצם לו את הסגל כמו שהוא אוהב ולקוות שהביטחון יחזור לשחקנים שאפשר לבנות עליהם בעונה הבאה כמו וארלה ואנדרדה בזכות השאלות או דקות. 1
erantheking21 פורסם ב 11 בדצמבר, 2025 פורסם ב 11 בדצמבר, 2025 לפני8 שעות , barak said: קיבלת תאבון אחרי הידיעה על היריבה העירונית? עדיין באורלנדו פייראטס לא נמכר בסוף. עשה שני בישולים ב600 דק בערך. לא עונה טובה שלו עד עתה כמו הקודמת. הבנתי אם ככה הוא בירידה, אז שוב כשרון שעכשיו בירידה, זה לא טוב, כבר יש לנו כאלה.
הלב_הוא_שוב_ישמח פורסם ב 12 בדצמבר, 2025 פורסם ב 12 בדצמבר, 2025 לפני6 שעות , קמחי said: לסקי סופיה פנו לסוכן של אנדרדה כדי לברר האם השאלה אופציונאלית. ממתינים לתגובה ממכבי. מקווה בשבילו שיסכימו,הוא לא יראה דשא אצלו.
liron981s פורסם ב 12 בדצמבר, 2025 פורסם ב 12 בדצמבר, 2025 לפני11 שעות , עידן מוסקונה said: אני לא נגד חיזוק, אני פשוט אומר שאין פואנטה להביא רכש לבנאדם שהוא נעול על שחקנים מסוימים. בדיוק
אלמוג מלול פורסם ב 12 בדצמבר, 2025 פורסם ב 12 בדצמבר, 2025 לפני9 שעות , קמחי said: לסקי סופיה פנו לסוכן של אנדרדה כדי לברר האם השאלה אופציונאלית. ממתינים לתגובה ממכבי. מכבי שוקלים את זה בכלל? זה יפה זה אומר שיש חשיבה פה מאחורי הקלעים
Recommended Posts