Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב
לפני4 שעות , car.garsia said:

רק אני שמח שיחזקאל לא בסגל? אכזרי, אבל כבר תשו כוחותיי אליו.

יחזקאל שחקן קשה לעיכול, אבל כנפיים זו העמדה היחידה שאין לנו בה עומק. אז זו קצת בעיה.

בצד שמאל אנחנו צריכים כנף שהוא טוב מדוידה וכרגע יש שם את יחזקאל שהוא פחות טוב מדוידה ב-2 דרגות. בעיה. 

בכלל, יחזקאל סגר חוזה הצגה מבחינתו שקשה לי להאמין שהיה מקבל 70% ממנו בסיטואציה הנוכחית ובה מותר להחתים כמות כזו של זרים. 

הגיע חצי שנה בלי כדורגל ומאז הסיטואציה שלו אצלנו זה או שהוא או מסיר חלודה או מתאושש מפציעה או לא כשיר. 

מזל שמכבי לא בנו עליו עוד יותר והביאו לפה גם את וארלה. בהתחשב בשחקן הפציע שהוא, אפילו התפקיד הנוכחי שלו זה לסחוט את הלימון. 

ואגב גם לאזטיץ' לא בדיוק חכם איתו, אתה רואה השחקן כולו מועד לפורענות, סוחט אותו עד הסוף. 

פורסם ב

נוי ובליץ בקישור ואני רגוע. זה מסוג המשחקים שדוידה אמור להתפוצץ בהם.

פורסם ב
לפני1 שעה , Brandon Roy said:

יחזקאל שחקן קשה לעיכול, אבל כנפיים זו העמדה היחידה שאין לנו בה עומק. אז זו קצת בעיה.

בצד שמאל אנחנו צריכים כנף שהוא טוב מדוידה וכרגע יש שם את יחזקאל שהוא פחות טוב מדוידה ב-2 דרגות. בעיה. 

בכלל, יחזקאל סגר חוזה הצגה מבחינתו שקשה לי להאמין שהיה מקבל 70% ממנו בסיטואציה הנוכחית ובה מותר להחתים כמות כזו של זרים. 

הגיע חצי שנה בלי כדורגל ומאז הסיטואציה שלו אצלנו זה או שהוא או מסיר חלודה או מתאושש מפציעה או לא כשיר. 

מזל שמכבי לא בנו עליו עוד יותר והביאו לפה גם את וארלה. בהתחשב בשחקן הפציע שהוא, אפילו התפקיד הנוכחי שלו זה לסחוט את הלימון. 

ואגב גם לאזטיץ' לא בדיוק חכם איתו, אתה רואה השחקן כולו מועד לפורענות, סוחט אותו עד הסוף. 

תשמע אני פשוט לא יאהב את סגנון השחקן של שגיב אף פעם אבל ברור שהוא שווה סגל במכבי. הבעיה היא שלאזטיץ' החליט למסמר אותו להרכב וזה נראה נורא. אז במצב הנוכחי, אני מעדיף אותו מחוץ לסגל ושפרחי או אחד מטוטי/וארלה ישבו על הספסל.

אגב, אני הייתי פותח עם וארלה בלי שאלה.אם לאזטיץ' יבוא מוכן למשחק הוא יגלה שהיתרון שלנו יכול לבוא לידיי ביטוי בכנפיים. הפועל עם ליידנר שהגנתית רחוק מלהצטיין בשמאל ובימין הם בכלל תקועים עם הפציעה של פיבן. זה משחק לדוידה וזה גם משחק גם לוארלה, זה צריך להיות המפתח. האמצע צפוי להיות צפוף בצורה לא הגיונית, הכנפיים יכולים לנצח לנו את המשחק. 

זה בתוספת שחרור ההתעקשות על דור פרץ כחלוץ והצבה של חלוץ כלשהו שם ואי הפקרת בליץ' כקשר אחורי גיבור על בודד בקישור (סיסוקו או נוי לידו, לדעתי נוי הרוויח את המקום שלו) ואני אבוא הרבה יותר רגוע.

פורסם ב

הלו כוס אמא שלהם הם 11 שנה לא ניצחו אותנו

מה יש לכם

פורסם ב
7 דקות לפני, zion8 said:

הלו כוס אמא שלהם הם 11 שנה לא ניצחו אותנו

מה יש לכם

ככל שהרצף מתארך ככה גובר גם הפחד שהוא יישבר.

מישהו בכלל יכול לדמיין איזה חגיגות הם יעשו אם חס וחלילה נפסיד?

פורסם ב
לפני2 שעות , Brandon Roy said:

יחזקאל שחקן קלאסי של לעלות אותו מהספסל סביבות דקה 55-60 ואז הוא יהיה מעולה

לבנות עליו כשחקן הרכב זה מתכון לצרות

פורסם ב
21 דקות לפני, Lahav8 said:

פורסם ב

יש כל כך הרבה דרכים לעשות תפאורה יפה ולהכניס רבאק לשחקנים גם בלי פירו ובלי דגל פריסה, עם כל הבאסה שבדבר.

מקווה מאד שהפאנטיקס (שמגיעות להם הרבה מחמאות העונה) לא יפלו למלכודת הזאת ויחשבו על דרכים יצירתיות אחרות.

תנו להפועל להיות הפועל ולחרבן את המשחק ואנחנו נתרכז בלבוא עם צהוב, לקרוע את הגרון, ולזיין את האמא שלהם.

פורסם ב

לפני הפגרה הייתי לחוץ רצח מהדרבי. במהלך הפגרה התנתקתי והספקתי לפתח אדישות. עכשיו כבר אין איך להתחמק. אמאלה. 

על הנייר זה הדרבי הכי קשוח שהיה לנו בשנים האחרונות. הם מגיעים במומנטום חיובי בטירוף עם נקודה פחות מאיתנו. עם סגל באמת טוב אחרי שנים, עם מאמן טוב (ובן זונה גדול) ועם בלומפילד מלא בשיגעון אחרי 11 שנים בלי ניצחון ואחרי הירידת ליגה. 

מצד שני אנחנו מגיעים בכושר לא טוב אחרי שלושה משחקי ליגה נוראיים ברציפות. 

ניצחון פה יכול להוציא אותנו לדרך חדשה ולהחזיר את הריצה של תחילת העונה.

יגידו שאני מגזים, אבל בעיניי הפסד עלול לגרום לאיבוד אליפות. הפער יהפוך ל7 והקהל לא יקבל הפסד בדרבי. האווירה כלפי הקבוצה בכלל ובעיקר כלפי לאזטיץ׳ תהיה נוראית. 

בקיצור צריך לעשות הכל כדי להתאבד על המשחק הזה. גם כי זה דרבי וגם כי אנחנו חייבים את זה למאבק האליפות. 

פורסם ב

הפועל מקבלת אותנו במצב הכי לא טוב מבחינתה, אנחנו עם הגב לקיר.

פורסם ב
לפני7 שעות , Lahav8 said:

שמחת עניים.....

אחרי כל מה שהשגנו עליהם בעשר שנים האלה אם ובמידה ויהיה הפסד מינימלי

פורסם ב

בהקשר של היכולת הפחות טובה שלנו במשחקים האחרונים ושל יחזקאל בפרט (שהוא אחד מההכי מועדים לפורענות בנושא) אני חושב שהגורם העיקרי היה העייפות שלנו מעומס המשחקים והתפקוד הלוקה של לאזטיץ’ במה שקשור בניהול רוטציה וסגל. לפני העומס נראינו מצויין. אני מקווה ומאמין שנראה יותר דומה למשחק מול פאוק והרביעיות בליגה.

פורסם ב

רק לא דור פרץ חלוץ

רק לא דור פרץ חלוץ

רק לא דור פרץ חלוץ

לא בא לי שנבזבז עוד מחצית על הדבר הזה

פורסם ב
4 דקות לפני, Adir12 said:

רק לא דור פרץ חלוץ

רק לא דור פרץ חלוץ

רק לא דור פרץ חלוץ

אם פרץ יפתח חלוץ המקסימום שנוציא זה תיקו. מקווה מאוד שלאזטיץ׳ למד. 

פורסם ב
43 דקות לפני, Adir12 said:

רק לא דור פרץ חלוץ

רק לא דור פרץ חלוץ

רק לא דור פרץ חלוץ

תשמע אם אחרי המחצית נגד חיפה דור פרץ עולה חלוץ עוד פעם אז באמת שאין מה לדבר על המשך העונה. אני מגדולי המבקרים של לאזטיץ', מאמין שהוא לא כל כך ראש בקיר. מקווה לפחות.