Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

לאחר 14 ימים מהמשחק האחרון, מכבי תחזור לליגה מפגרת הנבחרות למשחק מול היריבה השנואה ביותר.

הפועל שפתחה את העונה בצורה מצוינת עם 4 ניצחונות ותיקו, מגיעה למשחק הזה לאחר הפסד הליגה הראשון שלה מול ב"ש.

פיבן ואלקוקין שנפצעו בטרנר צפויים להעדר.

במכבי, שתעלה למשחק הזה ככל הנראה במינוס 7 נקודות מהפסגה (ב"ש תשחק ביום שבת) עדיין לא ראיתי עידכונים לגבי יחזקאל ופרץ ששוחררו ממשחקי הנבחרת בעקבות פציעות.

ניקולאסקו יצא עם נבחרת מולדבה אבל שוחרר כי לא הצליח להתאושש מהפציעה בספק גדול למשחק, סיסוקו צפוי לחזור לסגל. 

הקבוצה תערוך מחר בבוקר (רביעי) משחק אימון מול כפר שלם ללא שחקני הנבחרות - רביבו, גרופר, נוי, קמארה, וארלה ואנדראדה שככל הנראה יחזרו להתאמן רק ביום שישי.

לפני הכל אני מקווה ששער 11 בראשות מכבי פנאטיקס לא יגרר לפרובקציות של הנבלות מהצד השני - לא לזרוק דברים לדשא. כולם רק מחכים להזדמנות לזיין אותנו, בואו לא ניתן להם את התענוג.

באיזור ה-3,000 צהובים יוכלו להגיע לדרבי הראשון אחרי שנה ו-9 חודשים מול מספר שיא של 21-22 אלף אוהדי הפועל, לכן כל מי שתהיה לו הזכות להיות שם חייב לתת הכל, למרות הלחץ והעצבים הצפויים - דחיפה למכבי עד הרגע האחרון, עד הניצחון.

יום ראשון 20:30, בלומפילד.

הגיע הזמן אומרת אימי

פורסם ב

משפתי

רביבו קמארה שלמה אסנטה דוידה

בליץ' סיסוקו

פרץ נוי

מדמון

פורסם ב

משפתי

רביבו קאמרה שלמה אסנטה

בליץ

נוי פרץ 

וארלה        מדמון   דוידה

פורסם ב

מסוג המשחקים שחייב אבל חייב את דור על הדשא!

פורסם ב

לא בטוח בכלל שדור יפתח בראשון.

פורסם ב
45 דקות לפני, Sawyer said:

לא בטוח בכלל שדור יפתח בראשון.

זה יהיה אסון.
ההבנה שלו לגבי גודל המעמד וחשיבות המשחק חשובה יותר מעוד שחקן.
האנרגיות והאשכים שלו על הדשא — זה משהו שאין לו תחליף.

פורסם ב
54 דקות לפני, idanico said:

זה יהיה אסון.
ההבנה שלו לגבי גודל המעמד וחשיבות המשחק חשובה יותר מעוד שחקן.
האנרגיות והאשכים שלו על הדשא — זה משהו שאין לו תחליף.

הוא עוד מסוגל לחשוב שמדובר במשחק ליגה סטנדרטי נגד עולה חדשה מהלאומית. 

פורסם ב

פספסתי אולי משחק חוץ אחד בשנתיים האחרונות

132 ניקוד

אין כרטיס.

באמת הניקוד חוץ זה בלוף אחד גדול

ספציפית מכיר 5 אנשים שונים שמקבלים כרטיס בחוואה

פורסם ב
9 דקות לפני, הרוסונרי said:

מוכן לשבת בכלא בשביל כרטיס ל11 

וואלה, לשבת בכלא עדיף לך מלבוא למשחקי חוץ? נשמע הזוי בעיניי. חוץ מסכנין (שלא היה ניקוד) אף משחק חוץ לא גרוע יותר מכלא. לך תבין אנשים.

4 דקות לפני, melody said:

פספסתי אולי משחק חוץ אחד בשנתיים האחרונות

132 ניקוד

אין כרטיס.

באמת הניקוד חוץ זה בלוף אחד גדול

ספציפית מכיר 5 אנשים שונים שמקבלים כרטיס בחוואה

שמע, אפתח בזה שמבואס רצח על זה שאין לך ניקוד, 132. הכי להגיע לבאר ולא לשתות שאפשר. על הקשקש. חרא גדול.

אבל בוא נצמד לעובדות שניה, אתה במרחק של 44 נקודות מהניקוד המקסימלי, שזה בערך 8 משחקים שפספסת. מה שאומר שמותר לפספס 2-3 משחקי חוץ בשנה ועדיין לעבור את הקאט לדרבי. 

כך שגם אם פספסת רק משחק חוץ אחד בשנתיים האחרונות, לפני 3 שנים (בעונה שלא לקחנו אליפות) פספסת 8+ משחקים. שזה בעיה אח. 

שיטת הניקוד היא הדבר הכי טוב שקרה לנו. כל מי שיגיד אחרת, טועה. גם אם כל חבורת 120-133 מתוסכלים מאוד.

פורסם ב
5 דקות לפני, Sawyer said:

וואלה, לשבת בכלא עדיף לך מלבוא למשחקי חוץ? נשמע הזוי בעיניי. חוץ מסכנין (שלא היה ניקוד) אף משחק חוץ לא גרוע יותר מכלא. לך תבין אנשים.

שמע, אפתח בזה שמבואס רצח על זה שאין לך ניקוד, 132. הכי להגיע לבאר ולא לשתות שאפשר. על הקשקש. חרא גדול.

אבל בוא נצמד לעובדות שניה, אתה במרחק של 44 נקודות מהניקוד המקסימלי, שזה בערך 8 משחקים שפספסת. מה שאומר שמותר לפספס 2-3 משחקי חוץ בשנה ועדיין לעבור את הקאט לדרבי. 

כך שגם אם פספסת רק משחק חוץ אחד בשנתיים האחרונות, לפני 3 שנים (בעונה שלא לקחנו אליפות) פספסת 8+ משחקים. שזה בעיה אח. 

שיטת הניקוד היא הדבר הכי טוב שקרה לנו. כל מי שיגיד אחרת, טועה. גם אם כל חבורת 120-133 מתוסכלים מאוד.

תשמע

ראיתי שבעבר רשמת את זה גם והלכתי שנתיים אחורה לברר מה פספסתי

כולל טוטו משחקי דירוג

כולל חדרה בגשם בנתניה

כולל הכל

פספסתי ריינה חוץ 2-1 תורגמן ויחזקאל במהפך

זהו.

איך זה הגיוני? אין לי מושג באמת

עריכה: עכשיו ראיתי שרשמת על לפני 3 שנים בעונה של זהבי ויובא

גם שם בדקתי

פספסתי 3 משחקי חוץ

לא יודע איך מ4 משחקים נפתח לי פער כזה

פורסם ב
7 דקות לפני, melody said:

תשמע

ראיתי שבעבר רשמת את זה גם והלכתי שנתיים אחורה לברר מה פספסתי

כולל טוטו משחקי דירוג

כולל חדרה בגשם בנתניה

כולל הכל

פספסתי ריינה חוץ 2-1 תורגמן ויחזקאל במהפך

זהו.

איך זה הגיוני? אין לי מושג באמת

עריכה: עכשיו ראיתי שרשמת על לפני 3 שנים בעונה של זהבי ויובא

גם שם בדקתי

פספסתי 3 משחקי חוץ

לא יודע איך מ4 משחקים נפתח לי פער כזה

תכנס ללאן, תסתכל בדיוק איזה משחקים כתוב לך שם שפספסת, תשווה עם הרשימה שלך. לאחר מכן תשלח הודעה ל @דקסטר ותבדוק איתו כמה הניקוד האמיתי שלך צריך להיות

אם זה יוצא מעל 134, שלח הודעה למכבי גם בפייסבוק וגם ל maccabi@mtafc.com 

במקביל, שלח לי הודעה בוואטסאפ עם העתק של המייל ששלחת עם כל הפירוט. תעשה את הכל עכשיו..היום. בשעות הקרובות.

אם חלה טעות, מקווה שלא מאוחר מדי ואעשה כל מה שיכול כדי לעזור לך כמובן.

אבל איך אתה מגיע למצב שיש לך משמעותית פחות ניקוד משאמור להיות לך ואתה מגלה את זה אחרי שיצאו כרטיסים לדרבי? למה לא טיפלת בזה לפני? לא אחראי...

פורסם ב
לפני12 שעות , דקסטר said:

הקבוצה תערוך מחר בבוקר (רביעי) משחק אימון מול כפר שלם ללא שחקני הנבחרות - רביבו, גרופר, נוי, קמארה, וארלה ואנדראדה שככל הנראה יחזרו להתאמן רק ביום שישי.

טוב אז יחזקאל ופרץ לא שותפו במשחק שערך 80 דקות. מכבי ניצחה 1:0 משער של עידו שחר

הרכב מכבי: רועי משפתי, נועם בן הרוש, הייטור, רז שלמה (איתי בן חמו 55), טייריס אסנטה (אבישי כהן 55), כריסטיאן בליץ' (יואב חוניו 55), איסוף סיסוקו (בן לדרמן 55), עידו שחר, אלעד מדמון, סייד אבו פרחי, אושר דוידה (יונס מלדה 55).

פורסם ב
לפני1 שעה , Sawyer said:

תכנס ללאן, תסתכל בדיוק איזה משחקים כתוב לך שם שפספסת, תשווה עם הרשימה שלך. לאחר מכן תשלח הודעה ל @דקסטר ותבדוק איתו כמה הניקוד האמיתי שלך צריך להיות

אם זה יוצא מעל 134, שלח הודעה למכבי גם בפייסבוק וגם ל maccabi@mtafc.com 

במקביל, שלח לי הודעה בוואטסאפ עם העתק של המייל ששלחת עם כל הפירוט. תעשה את הכל עכשיו..היום. בשעות הקרובות.

אם חלה טעות, מקווה שלא מאוחר מדי ואעשה כל מה שיכול כדי לעזור לך כמובן.

אבל איך אתה מגיע למצב שיש לך משמעותית פחות ניקוד משאמור להיות לך ואתה מגלה את זה אחרי שיצאו כרטיסים לדרבי? למה לא טיפלת בזה לפני? לא אחראי...

איפה רשום ״משחקים שפספסתי״? רשום רק על מה קיבלתי ניקוד

פורסם ב
12 דקות לפני, melody said:

איפה רשום ״משחקים שפספסתי״? רשום רק על מה קיבלתי ניקוד

כנס להיסטוריית הנקודות שלך ושלח לי בפרטי צילומי מסך (תצטרך כמה מן הסתם) מהמשחק הראשון שמופיע לך שהתחלת לקבל ניקוד ועד המשחק מול הפועל פ"ת.

פורסם ב

מודה, נגד חיפה בבוקר כמעט שחכתי שיש משחק. עד שהוא לא התחיל אפילו לא היה קמצוץ של התרגשות. לרגע שכחתי שזה משחק מול פאקינג חיפה והם באצטדיון ורק רציתי את הנקודות כדי שלא נברח מפסגה.

השבוע אני בגירודים כמעט כל שעה עגולה. פתאום חששות, פתאום תסריטים בראש, לרגעים אופטימי. לא יודע למה הדרבי עושה לנו את זה, אי אפשר להסביר.

פורסם ב
3 דקות לפני, car.garsia said:

מודה, נגד חיפה בבוקר כמעט שחכתי שיש משחק. עד שהוא לא התחיל אפילו לא היה קמצוץ של התרגשות. לרגע שכחתי שזה משחק מול פאקינג חיפה והם באצטדיון ורק רציתי את הנקודות כדי שלא נברח מפסגה.

השבוע אני בגירודים כמעט כל שעה עגולה. פתאום חששות, פתאום תסריטים בראש, לרגעים אופטימי. לא יודע למה הדרבי עושה לנו את זה, אי אפשר להסביר.

דרבי זה דרבי

המצב בטבלה לא מעניין שום דבר אחר לא חשוב רק לנצח את הבני אלף זונות האלה 

פורסם ב
45 דקות לפני, BMTA said:

דרבי זה דרבי

המצב בטבלה לא מעניין שום דבר אחר לא חשוב רק לנצח את הבני אלף זונות האלה 

צמרמורות

פורסם ב
לפני3 שעות , דקסטר said:

כנס להיסטוריית הנקודות שלך ושלח לי בפרטי צילומי מסך (תצטרך כמה מן הסתם) מהמשחק הראשון שמופיע לך שהתחלת לקבל ניקוד ועד המשחק מול הפועל פ"ת.

צילןם וידיאו מסך תופס?

פורסם ב

לפי טוכמן אין יחזקאל. זה אומר שאין כנף מחליף לדוידה ווארלה.

ואל תגידו לי מדמון ואנדראדה. הם לא כנפיים.

פורסם ב
37 דקות לפני, melody said:

צילןם וידיאו מסך תופס?

כן. כותב לך פרטית ובוא נפסיק לזיין את הנושא הזה :)