Jump to content

רשמים מהתיקו מול חיפה בבלומפילד | נקודה מאכזבת אחרי יכולת בינונית ושופט אחד בואר שיעשה הכל לקחת לנו נקודות

Recommended Posts

פורסם ב

פלורס הגיע מוכן למשחק, סטיוארט לחץ את רז שלמה אישית ותקע את קמארה שקיבל את הכדור בצד שמאל, ברגע שהחליפו צדדים זה קצת פתח לנו אפשרויות בילדאפ.

הצהוב של בליץ׳ ריסק אותנו בחצי הראשון, חיפה ניצחה כל מאבק בלי להתאמץ.

עידו שחר לא יכול לפתוח במשחק כזה, אין לו יתרונות בסוג המאבקים האלו. לסיסוקו נניח יש מלא יתרונות, בטח אם אתה שם את בליץ 6 ואותו ב8.

דור פרץ חלוץ הוא כמו תורג׳מן(אמור לתפור פה 25 גולים בלי פנדלים)חלוץ וכמו ניקולאסקו חלוץ, זה לא עובד במכבי של לאזטיץ. הבעיה היא שאתה מפסיד אותו מהקו השני, וזה בערך כל משחק ההתקפה שלנו.

זרקו צריך להפסיק עם זה כבר מהמשחק הבא.

מכבי עייפים, אין לו ברירה אלא להתחיל להשתמש יותר בסגל, אפילו אם זה ידמם נקודת, אנחנו בעונה ארוכה ואין את זהבי פריים באפריל ומאי

פורסם ב
לפני1 שעה , מנג'ר יונייטד said:

מסכים איתך וחושב שבאופן מוזר לאזטיץ' עדיין לומד את הקבוצה והסגל. אתמול הוא שוב טעה בהרכב - פרץ לא צריך לשחק חלוץ למעט אולי משחקים מסוימים באירופה ושחר ואנדרדה בקישור מול קבוצות עם קישור מעובה כמו חיפה ובאר שבע לא יעבוד כי שניהם יותר 10 מ-8. 

מצד שני, הוא תיקן יפה במחצית עם נוי (המצטיין) ומדמון. 

השיפוט השערורייתי שדד לנו שתי נקודות אבל זה עלינו. תיקו משקף את מה שהיה על המגרש. מחצית ראשונה נרפית שיצאנו ממנה בזול. מחצית שנייה שלא ידענו להכריע בה כשהחרב שלנו הייתה על הצוואר שלהם. 

משהו במשחק האגפים לא עובד. אני חושב שיש מקום לאבו פרחי באגף שמאל בהרכב, בעיקר אם הניסוי של פרץ כחלוץ יימשך. 

שכחת את סיסוקו ולטעמי אנדרדה לא יכול לשחק לצד פרץ אבל מסכים. 

נכון. סיסוקו ובליץ שבאים לקבל את הכדור מהבלמים(כמו שהרבה פה רוצים שיקרה), היה עושה הבדל גדול. 

פורסם ב
44 דקות לפני, המכבייה said:

נכון. סיסוקו ובליץ שבאים לקבל את הכדור מהבלמים(כמו שהרבה פה רוצים שיקרה), היה עושה הבדל גדול. 

בדיוק. ראינו את זה במחצית השנייה עם נוי, שהוא מניע כדור טוב יותר משחר ומאנדרדה אבל פחות אגרסיבי ומחלץ כדורים מסיסוקו.

שוב, עושה רושם שהסגל נבנה עם כמה הנחות שפחות מחזיקות מים, כי יש לנו:

קשר אחורי אחד (בליץ') שלרוב מתבקש לעשות עבודה משולשת.

שניים או שלושה קשרים שיכולים לשחק את ה-8 (אלא אם לאזטיץ' יעבור לשני קשרים מרכזיים באותו קו, מה שאני מתפלל שיקרה ויודע שלא יקרה) - סיסוקו, נוי ואולי לדרמן.

שלושה קשרים שיכולים לשחק 10 - פרץ, שחר ואנדרדה - כשפרץ ושחר דומים מאוד בסגנון שלהם, ושלושתם לא מצטיינים בחילוצי כדור. אפשר להוסיף להם גם את מדמון שמתופקד שם ברוב הדקות שלו העונה לדעתי.

גם בכנפיים הרעיון יפה - שחקן מהיר בכל כנף (דוידה בימין ו-וארלה בשמאל) ביחד עם יחזקאל ושחקנים שיכולים לשחק בכנף ולהעמיס את האמצע כמו אנדרדה, אבו פרחי ומדמון.

בפועל אנחנו מקבלים תערובת של חוסר תיאום, חוסר מעוף וקושי ביצירת מצבים. 

פורסם ב
1 hour ago, מנג'ר יונייטד said:

בדיוק. ראינו את זה במחצית השנייה עם נוי, שהוא מניע כדור טוב יותר משחר ומאנדרדה אבל פחות אגרסיבי ומחלץ כדורים מסיסוקו.

שוב, עושה רושם שהסגל נבנה עם כמה הנחות שפחות מחזיקות מים, כי יש לנו:

קשר אחורי אחד (בליץ') שלרוב מתבקש לעשות עבודה משולשת.

שניים או שלושה קשרים שיכולים לשחק את ה-8 (אלא אם לאזטיץ' יעבור לשני קשרים מרכזיים באותו קו, מה שאני מתפלל שיקרה ויודע שלא יקרה) - סיסוקו, נוי ואולי לדרמן.

שלושה קשרים שיכולים לשחק 10 - פרץ, שחר ואנדרדה - כשפרץ ושחר דומים מאוד בסגנון שלהם, ושלושתם לא מצטיינים בחילוצי כדור. אפשר להוסיף להם גם את מדמון שמתופקד שם ברוב הדקות שלו העונה לדעתי.

גם בכנפיים הרעיון יפה - שחקן מהיר בכל כנף (דוידה בימין ו-וארלה בשמאל) ביחד עם יחזקאל ושחקנים שיכולים לשחק בכנף ולהעמיס את האמצע כמו אנדרדה, אבו פרחי ומדמון.

בפועל אנחנו מקבלים תערובת של חוסר תיאום, חוסר מעוף וקושי ביצירת מצבים. 

זה לא הגיוני שכל משחק אנחנו עולים עם רעיון אחר. פעם קשר אחד מאחורה ושניים לפניו, פעם פרץ חלוץ, פעם מדמון 10, פעם טוטי באגף, פעם וארלה בימין.... אנחנו קבוצה חדשה ואנחנו צריכים להיכנס לקצב ותיאום. אני מבין למה לשנות במשחקי חוץ באירופה, אבל חוץ מזה אין שום סיבה לכל כך הרבה רעיונות שונים, כשעוד לא הוכחנו, לאורך זמן, שהרעיון המרכזי בכלל עובד בצורה אמינה. רוטציה אומרת להחליף בין השחקנים השונים בשביל לחלק עומסים, לא לשנות כל שבוע את איך שהקבוצה משחקת. אין לנו מספיק ביטחון בשביל שזה יצליח.

פורסם ב
לפני1 שעה , אלק נילאש said:

זה לא הגיוני שכל משחק אנחנו עולים עם רעיון אחר. פעם קשר אחד מאחורה ושניים לפניו, פעם פרץ חלוץ, פעם מדמון 10, פעם טוטי באגף, פעם וארלה בימין.... אנחנו קבוצה חדשה ואנחנו צריכים להיכנס לקצב ותיאום. אני מבין למה לשנות במשחקי חוץ באירופה, אבל חוץ מזה אין שום סיבה לכל כך הרבה רעיונות שונים, כשעוד לא הוכחנו, לאורך זמן, שהרעיון המרכזי בכלל עובד בצורה אמינה. רוטציה אומרת להחליף בין השחקנים השונים בשביל לחלק עומסים, לא לשנות כל שבוע את איך שהקבוצה משחקת. אין לנו מספיק ביטחון בשביל שזה יצליח.

בדיוק. זיקקת את כל העניין.

והמהות פה שלאזטיץ עדיין בטוח שהוא העניין והוא האירוע פה. 

זו גם הסיבה שתמיד לכל שחקן פה יש הוראה מסובכת אחרת.

חשוב לו שכולם ידעו שהוא מאמן ויש פה מחשבה ויש פה תחכום, כל הזמן.

בגלל זה מגיעים לאירופה ופתאום בליץ' 10 ו-3 ימים אחרי פרץ חלוץ. ופתאום שוב חוזרים לקשר אחורי לבד. 

וארלה עוד לא נחת, אבל קודם כל נשחק איתו בימין. שתמיד נזכור שהוא מחליט והוא טקטיקן על ודברים פשוטים לא יעבדו. 

רק אצל טקטיקן על כזה, שחקנים כמו מדמון עונה קודמת ובן הרוש השנה, לא יכולים לעלות לכל הפחות כמחליפים קבועים. כי הוא גאון. הוא יודע. הם הם פותחים בכל הליגה בהרכב, אבל הם לא בשלים לרעיונות הכדורגל המורכבים שלו. יאללה כבר 

פורסם ב

מסכים וזה מאכזב במיוחד כי זאת עונה שנייה עם שחקנים שברובם מתאימים יותר לשיטה בה שיחקנו רוב העונה שעברה. 

לפעמים, less is more. יש שחקני כדורגל מצוינים בסגל. תן להם להיות בעמדה להצליח.

פורסם ב

כוסאמאמא שלהם 

במקום לשבת בארוחת חג בכיף אני חושב על המזדיין הזה ב-var

פורסם ב
30 דקות לפני, דקסטר said:

כוסאמאמא שלהם 

שייתקע לגרינפלד השרמיט הזה אתרוג בגרון

פורסם ב
On 6.10.2025 at 21:56, דקסטר said:

כוסאמאמא שלהם 

עדיין לא התאוששתי. איזה גנבה. ועוד אחרי הפנדל של שגיב בחמאסכנין.

פורסם ב
לפני1 שעה , Sawyer said:

עדיין לא התאוששתי. איזה גנבה. ועוד אחרי הפנדל של שגיב בחמאסכנין.

מדהים השיבוץ של גרינפלד בvar, מאז המשחק בטבריה הוא ישב בבית בלי שום שיבוץ וחיכה בסבלנות לנקמה. אפס מאופס חסר חיים!

פורסם ב
לפני6 שעות , קובי השועל said:

מדהים השיבוץ של גרינפלד בvar, מאז המשחק בטבריה הוא ישב בבית בלי שום שיבוץ וחיכה בסבלנות לנקמה. אפס מאופס חסר חיים!

מה שמדהים זה המוח ששיבץ אותו, או שהוא אדיוט לגמרי או שזה מכוון בקטע של להשתין לנו לפה מהמקפצה. נראה לי אופציה ב' היא הנכונה. 

פורסם ב
לפני8 שעות , קובי השועל said:

כשמדברים על הבן זונה הזה אני תמיד חושב על התמונה של מודריץ' צוחק עליו(ואגב,אם אתקל בו ברחוב אני אגיד לו שהוא בן זונה בפנים,לא מפחד מהנקניקייה הזה)

פורסם ב

מרגיש לי שרק 5:0 בדרבי יוכל להרגיע אותי מהמשחק הזה. לא מצליח להתאושש.

פורסם ב

יחזקאל לא ברמה של הרכב במכבי, ואפילו לא מדבר על חוסר התרומה ההתקפית, ההפקרות שלו בהגנה מוציאה אותי מדעתי.

פרץ ועידו שחר לא יכולים ואסור להם לפתוח ביחד באותו הרכב, גם הפועל עכו במצב כזה תשלוט נגדנו. ובאופן כללי נדמה ששחר גם התאהב בתדמית הסקורר ושכח שהוא קשר, 8 מסירות לקשר במחצית, היה כדבר הזה?

כמה שערים יש לשחקנים שהם בהגדרה חלוץ העונה בליגה? 2 של ניקולאסקו וזהו? אי אפשר יהיה להמשיך ככה, מזכיר לי עידנים אפלים שמותגנו כבית קברות לחלוצים.

בנוסף, נראה שלאזטיץ' קצר מאוד עם וארלה וגם כשהוא כבר משחק בקושי משתמשים בו ומשחקים עליו, הייתי רוצה עכשיו שירוץ איתו 3 משחקים רצופים לפחות בהרכב 80-90 דקות, אנחנו חייבים שהוא יהיה פגיעה, אחרת נתקשה לעשות משהו העונה ועדיין הוא לא קיבל צ'אנס ראוי לטעמי.

פורסם ב
1 hour ago, pirlo_21 said:

יחזקאל לא ברמה של הרכב במכבי, ואפילו לא מדבר על חוסר התרומה ההתקפית, ההפקרות שלו בהגנה מוציאה אותי מדעתי.

פרץ ועידו שחר לא יכולים ואסור להם לפתוח ביחד באותו הרכב, גם הפועל עכו במצב כזה תשלוט נגדנו. ובאופן כללי נדמה ששחר גם התאהב בתדמית הסקורר ושכח שהוא קשר, 8 מסירות לקשר במחצית, היה כדבר הזה?

כמה שערים יש לשחקנים שהם בהגדרה חלוץ העונה בליגה? 2 של ניקולאסקו וזהו? אי אפשר יהיה להמשיך ככה, מזכיר לי עידנים אפלים שמותגנו כבית קברות לחלוצים.

בנוסף, נראה שלאזטיץ' קצר מאוד עם וארלה וגם כשהוא כבר משחק בקושי משתמשים בו ומשחקים עליו, הייתי רוצה עכשיו שירוץ איתו 3 משחקים רצופים לפחות בהרכב 80-90 דקות, אנחנו חייבים שהוא יהיה פגיעה, אחרת נתקשה לעשות משהו העונה ועדיין הוא לא קיבל צ'אנס ראוי לטעמי.

למה כמה נגיעות או מסירות היו לאנדרדה? אתה לא שם לב שזה שיטת המשחק של המאמן הזה? הקישור לא קיים. 

לצערי זה בדיוק נראה שלשיפור שהיה כאן כמה משחקים קוראים בליץ' , עכשיו סמוכים עליו יותר מדי אז כל הקישור עליו וככה זה נראה. 

פורסם ב

אתם קולטים שמאז ה3-0 של קראנקה לא ניצחנו את חיפה בבלומפילד?

כמעט בכל המשחקים בבלומפילד מאז נגמר 1-1. לרוב אחרי שאנחנו הובלנו. הזוי. 

מאחרי הקדנציה הראשונה של איביץ׳ זה השתנה לרעה. מאז ניצחנו אותם בבלומפילד רק 3 פעמים (אחת מהפעמים האלה זה ללא קהל בקורונה). 

פורסם ב
לפני22 שעות , מכביסט לעד said:

אתם קולטים שמאז ה3-0 של קראנקה לא ניצחנו את חיפה בבלומפילד?

כמעט בכל המשחקים בבלומפילד מאז נגמר 1-1. לרוב אחרי שאנחנו הובלנו. הזוי. 

מאחרי הקדנציה הראשונה של איביץ׳ זה השתנה לרעה. מאז ניצחנו אותם בבלומפילד רק 3 פעמים (אחת מהפעמים האלה זה ללא קהל בקורונה). 

* למי שזכר אחרת (כמוני) - ניצחנו אותם שנה שעברה בבית 2-0, זה פשוט היה בטדי

פורסם ב
On 10.10.2025 at 18:59, Coolio said:

* למי שזכר אחרת (כמוני) - ניצחנו אותם שנה שעברה בבית 2-0, זה פשוט היה בטדי

בכוונה רשמתי בבלומפילד…