Jump to content

רשמים מהתיקו מול חיפה בבלומפילד | נקודה מאכזבת אחרי יכולת בינונית ושופט אחד בואר שיעשה הכל לקחת לנו נקודות

Recommended Posts

פורסם ב
26 דקות לפני, itanar said:

נהוג בכל קבוצות הפוזשן בעולם ואם אתה שובר את הלחץ כמו שצריך אז זה מייצר מעברים איכותיים. 

אבל 99 אחוז מהמקרים אתה לא שובר את הלחץ אלא רז שלמה או משפתי מעיפים את הכדור לבלמים של היריבה.

לגבי המשחק, אני לא הייתי שותף לאופוריה של תחילת העונה, יש לנו איכות בסגל שלא נראתה כאן שנים, אבל את מה שלזאטיץ׳ עושה למכבי אין דרך אחרת לתאר חוץ מסבוטאז׳. אני לא יכול לראות יותר את החרא הזה שהוא מייצר. ומה שהכי עצוב שזה לא יכול להשתפר, אנחנו מכירים טוב מאוד את הסחורה, הייתה לנו עונה שלמה מהחרא הזה.

פורסם ב
8 דקות לפני, אליהו_הנביא said:

אנחנו לא נעלה לשום רצף עם המאמן הזה ועם המשחקים באירופה שיש רק לנו והוא לא משתמש בסגל. יש לנו עוד דרבי חוץ, טרנר חוץ טדי חוץ. סכוי הרבה יותר טוב שיהיה כאן הפרש גדול מאוד בסוף הסיבוב מאשר מה שתיארת. 

בחוץ אנחנו טובים יותר. בלומפילד הנוכחי לא כזה ביתי.

פורסם ב
2 דקות לפני, AvielMaccabi4 said:

אבל 99 אחוז מהמקרים אתה לא שובר את הלחץ אלא רז שלמה או משפתי מעיפים את הכדור לבלמים של היריבה.

לגבי המשחק, אני לא הייתי שותף לאופוריה של תחילת העונה, יש לנו איכות בסגל שלא נראתה כאן שנים, אבל את מה שלזאטיץ׳ עושה למכבי אין דרך אחרת לתאר חוץ מסבוטאז׳. אני לא יכול לראות יותר את החרא הזה שהוא מייצר. ומה שהכי עצוב שזה לא יכול להשתפר, אנחנו מכירים טוב מאוד את הסחורה, הייתה לנו עונה שלמה מהחרא הזה.

דווקא אחרי שבליץ הגיע זה נראה יותר טוב. 

אתמול שחר לא עזר לו כמו שצריך ואיבד כל כדור שקיבל.

הווינגרים משמעותיים בסגנון הזה ואתמול היו גם פחות טובים.

זה שאין לנו 9 שאפשר לדחוף לו כדור זו גם בעיה.

פורסם ב
6 דקות לפני, itanar said:

דווקא אחרי שבליץ הגיע זה נראה יותר טוב. 

אתמול שחר לא עזר לו כמו שצריך ואיבד כל כדור שקיבל.

הווינגרים משמעותיים בסגנון הזה ואתמול היו גם פחות טובים.

זה שאין לנו 9 שאפשר לדחוף לו כדור זו גם בעיה.

ברגע שאתה משחק רק עם שחקן קו אחד על כל הקו, בלי עקיפות ובלי תנועה

אז הקבוצה היריבה שמה עליו מגן צמוד ואז כל השאר מצופפים למרכז. 

בשנה שעברה, מרוב שזה היה נוח, קבוצות של מאמנים שיכולים להתפרנס מכדורגל

כמו מימר (לא דראפיץ') אז ניצלו את זה ואפילו מיד הביאו דאבל על אפ של קשר שיעזור למגן מול שחקן אגף אחד. 

לא יודע מה הולך באירופה, אבל בליגה הישראלית הנטייה הייתה תמיד לרווח את המשחק. לשחק 451 שהוא 

גם 343 למעשה, זה לא באמת משנה, עם מגינים בעלי אורנטצייה התקפית. שנה שעברה חשבנו שאין לו מגן ימין 

וזו הבעיה, אז השנה הביאו לו את המגן הישראלי הכי טוב בליגה ובנתיים הוא לא התלבש. 

פורסם ב

1. לא מצליח להירגע מהשוד 

2. מיצינו את הרעיון של דור פרץ חלוץ

3. עידו שחר לא יותר ממחליף לכמה דקות

4. שגיב יחזקאל, אדישות לא ברורה, שישב כמה משחקים בחוץ

5. איתמר נוי להלחים להרכב

6. הזרים אמורים לשדרג את מכבי, כרגע זה לא המצב (חוץ מבליץ וקאמרה)

פורסם ב
3 דקות לפני, Brandon Roy said:

כמו מימר (לא דראפיץ') אז ניצלו את זה ואפילו מיד הביאו דאבל על אפ של קשר שיעזור למגן מול שחקן אגף אחד. 

לא יודע מה הולך באירופה, אבל בליגה הישראלית הנטייה הייתה תמיד לרווח את המשחק. לשחק 451 שהוא 

גם 343 למעשה, זה לא באמת משנה, עם מגינים בעלי אורנטצייה התקפית. שנה שעברה חשבנו שאין לו מגן ימין 

כאן אתה צריך את האיכות של שחקני האמצע שידעו לצאת קדימה דרך אמצע-שמאל\אמצע-ימין. היה לך פטאצי שעשה את זה מצויין עונה שעברה.

אתמול שנוי נכנס ופרץ חזר ל10 זה נראה טוב יותר. אחרי שבליץ התעייף, פחות.

אני חושב בכלל שהטעות של לאזטיץ אחרת, לא חושב שכל המשחקים האחרונים קשורים רק בטקטיקה, אסור להמעיט בעומס הרב שיש כולל הטיסות. יותר רוטציה ורענון במיוחד אחרי חמישי-ראשון. 

פורסם ב

ב1-0 דיי שביר, היה חשוב לשיר מדקה 60 על הדרבי?

כאילו אנחנו ב5-0 על חיפה...

פורסם ב
7 דקות לפני, itanar said:

כאן אתה צריך את האיכות של שחקני האמצע שידעו לצאת קדימה דרך אמצע-שמאל\אמצע-ימין. היה לך פטאצי שעשה את זה מצויין עונה שעברה.

אתמול שנוי נכנס ופרץ חזר ל10 זה נראה טוב יותר. אחרי שבליץ התעייף, פחות.

אני חושב בכלל שהטעות של לאזטיץ אחרת, לא חושב שכל המשחקים האחרונים קשורים רק בטקטיקה, אסור להמעיט בעומס הרב שיש כולל הטיסות. יותר רוטציה ורענון במיוחד אחרי חמישי-ראשון. 

אני חושב שלזאטיץ עוד לא התביית על השחקן השלישי שלו בקישור. אנדרדה היה צריך לקבל דקןת, גם עידו. אבל נוי הוא כנראה מקדם המשחק הכי טוב שלנו. ברגע שנסדר את זה, דברים יקרו יותר בקלות. לתת לחלוץ(לאף משנה מי) לרוץ כמה משחקים, אני חושב שנופתע לטובה. בסוף, על שני פנדלים נוצר פור של ארבע. יש לנו את האיכות לתת ריצה טובה. 

פורסם ב
9 דקות לפני, המכבייה said:

אני חושב שלזאטיץ עוד לא התביית על השחקן השלישי שלו בקישור. אנדרדה היה צריך לקבל דקןת, גם עידו. אבל נוי הוא כנראה מקדם המשחק הכי טוב שלנו. ברגע שנסדר את זה, דברים יקרו יותר בקלות. לתת לחלוץ(לאף משנה מי) לרוץ כמה משחקים, אני חושב שנופתע לטובה. בסוף, על שני פנדלים נוצר פור של ארבע. יש לנו את האיכות לתת ריצה טובה. 

מבחינתי העונה מתחילה בינואר כמו שראינו בעונה שעברה. 

הכי חשוב זה להישאר צמודים למוליכה(אם נוביל את הטבלה בעצמנו אז אחלה אבל הטבלה היחידה שמעניינת אותי היא זו של מחזור 36).

פורסם ב
14 דקות לפני, Raumdeuter said:

הכי חשוב זה להישאר צמודים למוליכה(אם נוביל את הטבלה בעצמנו אז אחלה אבל הטבלה היחידה שמעניינת אותי היא זו של מחזור 36).

זה נראה שהשנה נהיה הרבה יותר רחוקים כשאירופה תיגמר. 

פורסם ב
4 דקות לפני, אליהו_הנביא said:

זה נראה שהשנה נהיה הרבה יותר רחוקים כשאירופה תיגמר. 

כן..

שמענו את זה גם שנה שעברה אחרי שהפסדנו לביתר ואז לקרית שמונה.

וגם אחרי

שעשינו תיקו עם חדרה ומיד אחרי זה תיקו עם הפועל חיפה.

תהיו רגועים כבר, מחזור 6(!!!).

פורסם ב
12 דקות לפני, barak said:

כן..

שמענו את זה גם שנה שעברה אחרי שהפסדנו לביתר ואז לקרית שמונה.

וגם אחרי

שעשינו תיקו עם חדרה ומיד אחרי זה תיקו עם הפועל חיפה.

תהיו רגועים כבר, מחזור 6(!!!).

מה היה הפרש השיא מבש, יודע להגיד?

פורסם ב
36 דקות לפני, Raumdeuter said:

להערכתי העונה שעברה שקראו בה פאקינג ניסים בפלייאוף גרמה להרבה אנשים לשאננות. אז לא נורא תיקו נגד סכנין יהיה בסדר. ולא נורא תיקו נגד מכבי חיפה, נדביק את באר שבע, כולה באר שבע, יהיה בסדר בפלייאוף. לא, לא יהיה בסדר. להגיע לפלייאוף לא מהמקום הראשון זה אסון גדול, צריך נס כמו שנה שעברה כדי לקחת אליפות.

צריך שהקבוצה במקום הראשון תשלשל בפלייאוף בשביל זה ואף אחד לא מבטיח לנו שזה יקרה. אף אחד לא מבטיח לנו שוב שפלקוצ'נקו ייתן שער ניצחון דקה 90 ושביתר השרמוטות הכי גדולות של באר שבע ייקחו להם נקודה. ב9/10 תרחישים זה לא קורה.

פורסם ב

אני גם עצבני עד עכשיו מהמשחק אתמול אבל כולה תיקו שגירדו מאיתנו, תהיו רגועים הסטטיסטיקה מתיישרת ב״ש לא ינצחו את כל המשחקים יש לנו סגל פי 3 יותר טוב מהם.

את חיפה בכלל לא לוקח בחשבון קבוצה חלשה מאוד ואלימה, זה הנשק שלהם האלימות של השחקנים שלהם.

פורסם ב
6 דקות לפני, car.garsia said:

להערכתי העונה שעברה שקראו בה פאקינג ניסים בפלייאוף גרמה להרבה אנשים לשאננות. אז לא נורא תיקו נגד סכנין יהיה בסדר. ולא נורא תיקו נגד מכבי חיפה, נדביק את באר שבע, כולה באר שבע, יהיה בסדר בפלייאוף. לא, לא יהיה בסדר. להגיע לפלייאוף לא מהמקום הראשון זה אסון גדול, צריך נס כמו שנה שעברה כדי לקחת אליפות.

צריך שהקבוצה במקום הראשון תשלשל בפלייאוף בשביל זה ואף אחד לא מבטיח לנו שזה יקרה. אף אחד לא מבטיח לנו שוב שפלקוצ'נקו ייתן שער ניצחון דקה 90 ושביתר השרמוטות הכי גדולות של באר שבע ייקחו להם נקודה. ב9/10 תרחישים זה לא קורה.

אז מה התחושה שלך, באמת שואל? אנחנו כרגע במרתון כמו ב״ש, לנו בניגוד אליהם יש משחקים חוץ בחו״ל, להערכתך ינצחו את כל המשחקים?

אירופה תסתיים מתישהו, אם נגיע לשם סביב הפער הקיים(מקווה שפחות) הסגל שלנו והנסיון יעשו את שלהם.

יש להם התמודדות לא פשוטה עם חסרון של קנגאווה שהוא היחיד שעוד יש בו משהו.

ושוב לגבי חיפה, אם אתה מחשיב אותם כעוד אחת למירוץ כנראה שראינו משחק שונה אתמול.

חילצו מאיתנו תיקו אחרי ששלושה ימים לפני שיחקנו בקצב אירופי לאחר צום של השחקנים.

פורסם ב

יש לי בסביבה כמה אוהדי הפועל כבר מרימים את האף: ״בפוקס הוצאתם תיקו״ ״אתם לא בליגה של בש״ 

בקשה אחת ללאזטיץ׳: בליץ׳ פרץ ואיתמר נוי בקישור. זהו.

פורסם ב
1 hour ago, המכבייה said:

מה היה הפרש השיא מבש, יודע להגיד?

עד הפלייאוף הפרש השיא היה 6 נק' לבאר שבע במחזור ה24 שהפסדנו לריינה בבית והם ניצחו בחוץ את נתניה בתשעה שחקנים.

פורסם ב
1 hour ago, רן יעקובי said:

יש להם התמודדות לא פשוטה עם חסרון של קנגאווה שהוא היחיד שעוד יש בו משהו.

רק לגבי זה כי הרבה בונים על זה משום מה - הוא אמור להחמיץ סהכ 3 משחקים מול טבריה, קטמון וסכנין. נראה לי שהם ישרדו

פורסם ב
1 דקה לפני, דקסטר said:

רק לגבי זה כי הרבה בונים על זה משום מה - הוא אמור להחמיץ סהכ 3 משחקים מול טבריה, קטמון וסכנין. נראה לי שהם ישרדו

והוא גם לא כזה משמעותי עד כה העונה.

דן ביטון במוד גואט שנראה כמה יחזיק.

פורסם ב
13 דקות לפני, barak said:

עד הפלייאוף הפרש השיא היה 6 נק' לבאר שבע במחזור ה24 שהפסדנו לריינה בבית והם ניצחו בחוץ את נתניה בתשעה שחקנים.

טנקס. 

פורסם ב

מעבר לשוד חסר הבושה אתמול של שני הפושעים פריד וגרינפלד, אני מודאג מהיכולת שלנו וזה כבר משחק שני ברצף שאין דומיננטיות ואנרגיות, אין לחץ על המגרש וכמובן שההרכב שפתח לא היה טוב.

ממש באסה לצאת ככה לפגרה, אבל נקווה שזה בא בזמן טוב כדי לנוח ולהגיע לטרוף את הדרבי. יאללה מכבי!

פורסם ב
לפני2 שעות , Brandon Roy said:

הרי אסטנה מתישהו יצטרך איזה מנוחה/הרחקה כפויה והוא יהיה חייב את בן הרוש אז למה לא להרוויח אותו תוך כדי תנועה?

פורסם ב

קיבלו פנדל כי רוצים לשמור את חיפה במירוץ אליפות כדי ליצור ליגה מעניינת. אין תירוץ אחר.

מכירה, ביזיון ויריקה בפרצוף של כל אוהד ספורט הגזל הזה. פשוט הרגשה איכס שלי כחובב ספורט.

פורסם ב
32 דקות לפני, zion8 said:

הרי אסטנה מתישהו יצטרך איזה מנוחה/הרחקה כפויה והוא יהיה חייב את בן הרוש אז למה לא להרוויח אותו תוך כדי תנועה?

יחזקאל יפתח מגן לפני זה

פורסם ב
לפני15 שעות , gilad-b said:

למוד ניסיון מעונות המלחמה במקביל לקמפיין אירופי הציפייה שלי מבחינת יכולת היא נמוכה מאוד עד יחלוף זעם העומס המטורף

גם בסטדנרטים המקלים האלה אין הצדקה ליכולת במחצית הראשונה ובכל זאת היינו מטר מלעמוד ביעד ופשוט המציאו נגדנו פנדל בטירוף שפשוט אין מילים לתאר אותו

מאוד הזכיר לי את המשחק של בש בסמי גם שם חיפה היו עדיפים במחצית הראשונה ובמחצית השניה בש הביאו גול ולקחו נצחון קטן הביתה. אותו סנריו רק בלי פנדל הזוי.

מסכים איתך וחושב שבאופן מוזר לאזטיץ' עדיין לומד את הקבוצה והסגל. אתמול הוא שוב טעה בהרכב - פרץ לא צריך לשחק חלוץ למעט אולי משחקים מסוימים באירופה ושחר ואנדרדה בקישור מול קבוצות עם קישור מעובה כמו חיפה ובאר שבע לא יעבוד כי שניהם יותר 10 מ-8. 

מצד שני, הוא תיקן יפה במחצית עם נוי (המצטיין) ומדמון. 

השיפוט השערורייתי שדד לנו שתי נקודות אבל זה עלינו. תיקו משקף את מה שהיה על המגרש. מחצית ראשונה נרפית שיצאנו ממנה בזול. מחצית שנייה שלא ידענו להכריע בה כשהחרב שלנו הייתה על הצוואר שלהם. 

משהו במשחק האגפים לא עובד. אני חושב שיש מקום לאבו פרחי באגף שמאל בהרכב, בעיקר אם הניסוי של פרץ כחלוץ יימשך. 

לפני13 שעות , המכבייה said:

בהנחה ופרץ ובליץ מולחמים להרכב, הבחירה כרגע היא אחד מבין אנדרדה, לדרמן לנוי. 

שכחת את סיסוקו ולטעמי אנדרדה לא יכול לשחק לצד פרץ אבל מסכים.