Jump to content

רשמים מהתיקו מול חיפה בבלומפילד | נקודה מאכזבת אחרי יכולת בינונית ושופט אחד בואר שיעשה הכל לקחת לנו נקודות

Recommended Posts

פורסם ב

מחפש נקודה אופטימית אז קבלו משהו אופטימי. הפנדל שיחזקאל בעט לקורה מול בלם של סכנין עדיין יותר גרוע מהשוד היום.

פורסם ב

כמה עצבים מהמשחק הזה, קשה להרגע

השופט שדד אותנו!!!

מחצית ראשונה חלשה מאוד שלנו, רק רציתי שתגמר כדי שנתאפס ושזרקו יעשה את החילופים המתבקשים 

שחר ואנדרה היו הכי חלשים על המגרש

נוי הביא את השינוי והכניס הרבה אנרגיות למשחק, מפתיע אותי כל משחק מחדש, מבאס שלא הכניס את השני אבל אין תלונות עליו.

לגבי הקהל, אכזבה ענקית

לא היה טירוף, בחירת שירים שלא סוחפת את הקהל הרחב

לא מספיק לחץ על חיפה ועל השופט שבא לזיין אותנו ולעשות הכל שלא ננצח.

ובעיקר הרגשתי במחצית הראשונה  (במיוחד) שחיפה מאוד דומיננטית ולא היינו גב למכבי לא היינו שם מספיק בשביל הקבוצה, היינו צריכים לדחוף אותם יותר

גם לנו יש חלק באיך שהקבוצה נראית.

פגרה שבאה בזמן, עוד מעט דרבי ואנחנו צריכים למלא מצברים ולשנות את הרצף השלילי הזה שנכנסו אליו.

פורסם ב
19 דקות לפני, המכבייה said:

הגענו לשלושה מצבים טובים.

הגול, המשקוף של נוי(כדור נפלא שלו בתחילת המהלך) וההחמצה של פרץ בסוף.

המשותף לשלושת המצבים- התנועה של פרץ. זה אחד מכלי הנשק הכי טובים, יעילים ומוכחים שיש בליגה הזאת. שלושה מצבים על התנועה שלו ומסירות נהדרות של נוי ומדמון. יש לנו שלושה חלוצים שרק רוצים לטרוף, יש לנו את התנועה של דור ויש לנו מוסרים טובים. אסור לנגוע בזה. פרץ כחלוץ זאת אופציה, זה כלי בארגז כלים. זאת לא תוכנית עבודה.

מאד לא התרשמתי מחיפה אבל אין סיבה לתת לה מחצית פור. 

אתה סותר את עצמך יואב.

פרץ כחלוץ מעלים את התנועה שלו מקו שני עם הפנים לשער, כל חלוץ וזה לא משנה מי הוא משחק פיבוט אצל לאזטיץ.

זה על אותו ערך שישחק פתאום עם פרץ 6.

פורסם ב

המחצית הראשונה הייתה אחת המחציות הכי חד צדדיות שלהם מולנו אי פעם, בטח בבית, בטח לכיוון הזה של שער 11.

שיחקנו להם לרגליים עם ההתעקשות על הזאת על בילד אפ, פעם אחר פעם, והם רק חיכו לטעות בהנעת הכדור שלנו, שהגיעה פעם אחר פעם. איבדנו כמות אסטרונומית של כדורים היום בהגנה, גם במחצית השנייה, אחרי ההתלהבות של כמה דקות שכמעט נתנה לנו את השני.

הבחירה שלו בשלישית הקישור הזאת למשחק הזה היא פשוט שערורייתית.

דווקא הוא שתמיד מעדיף לשחק עם לפחות שני דפנסיביים בחוליית הקישור, פתח עם בליץ' , גזר ואפונה. הרגיש יותר כמו מרק ירקות מחוליית קישור של קבוצת בוגרים.

בליץ' היה צריך לעשות עבודה של 3 שחקנים ועוד עם צהוב מדקה 8(תודה לך פריד). למה לא לפתוח עם נוי או לדרמן ביחד עם בליץ', אם כבר שמת את אנדרדה בעמדה של העשר, תן לו גב, שחרר אותו מלרוץ על בלמים, הוא אמור לספק לנו את הברק.

בחוליית ההתקפה אנחנו בבעיה רצינית מאוד, דור פרץ חלוץ זה גימיק חמוד שאפשר לנסות מידי פעם במשחקים מסויימים, בדקות מסוימות. זה שיצא לו שבוע של לוקה טוני בעמדה הזאת לא אומר שהוא חלוץ. זה סופר מוגזם להפוך אותו לחלוץ המוביל.

איך שגיב יחזקאל נהיה באנקר והאם אני היחידי ששם לב כמה הוא גרוע, בכל מקום על המגרש. זייף היום נון סטופ בירידה להגנה והשאיר את רוי בחיסרון מספרי יותר מידי פעמים.

מחצית ראשונה שלמה אנחנו עושים את אותו הדבר והוא אפילו לא משנה את מוליך הכדור. אתה רואה שזה לא היום של קאמרה, תן לרז שלמה להניע כדור, חוץ מזה, למה להתעקש על בילד אפ לאורך כל המחצית כשזה לא עובד לך?

קמארה במשחק הכי חלש שלו במכבי. הוא לא היה צריך להיכנס איתו כל פעם לקרבות האלה, אלה החוזקות שלו בתור חלוץ, תן לו לקבל כדור ואז תחטוף לו, אין לו מושג מה לעשות איתו אחרי שהוא זוכה בו, נפל איתו לקרב של גברים ,הלך אול אין כל פעם במגע איתו והפסיד ברוב המקרים, רז שלמה הסתדר איתו טוב יותר.

דבר אחרון, איך ניקו לא נכנס במשחק הזה במקום דור שכבר היה גמור בסוף? 

היינו כל כך צריכים מישהו שייתן לנו קצת אוויר לנשןם, ירוויח קצת כדורים ויעסיק אותם קצת בהגנה, קצת מאסה.

לדעתי אם הוא מקבל את הכדור הזה בסוף הוא שם אותו.

*לא הולך לראות את התקציר הזה לעולם אבל מהיציע זה היה נראה כאילו רוי רביבו לקח שם גול מאה אחוז בסוף ובעשותו כן, החזיר לי רטרואקטיבית כמה שנים מהחיים, תודה לך רוי, אשתמש בהן בתבונה.

פורסם ב
9 דקות לפני, MTA For Ever said:

אתה סותר את עצמך יואב.

פרץ כחלוץ מעלים את התנועה שלו מקו שני עם הפנים לשער, כל חלוץ וזה לא משנה מי הוא משחק פיבוט אצל לאזטיץ.

למה סתירה? הוא אומר שזו אופציה שאפשר להשתמש בה, לפעמים, כשאין ברירה או שדברים אחרים לא עובדים, אבל זה לא אמור להיות הפתרון הקבוע. באותה מידה, רביבו בהחלט יכול במשחקים או חלקי משחקים להיות ווינגר שמאלי במערך הזה, או במערך אחר, וזה יכול לעבוד אחלה. ועדיין, אף אחד לא חושב שהדרך למכבי אלופה עוברת דרך רביבו הווינגר הפותח שלנו. כנ"ל הסיפור עם פרץ.

פורסם ב
2 דקות לפני, maynard_prica said:

המחצית הראשונה הייתה אחת המחציות הכי חד צדדיות שלהם מולנו אי פעם, בטח בבית, בטח לכיוון הזה של שער 11.

שיחקנו להם לרגליים עם ההתעקשות על הזאת על בילד אפ, פעם אחר פעם, והם רק חיכו לטעות בהנעת הכדור שלנו, שהגיעה פעם אחר פעם. איבדנו כמות אסטרונומית של כדורים היום בהגנה, גם במחצית השנייה, אחרי ההתלהבות של כמה דקות שכמעט נתנה לנו את השני.

הבחירה שלו בשלישית הקישור הזאת למשחק הזה היא פשוט שערורייתית.

דווקא הוא שתמיד מעדיף לשחק עם לפחות שני דפנסיביים בחוליית הקישור, פתח עם בליץ' , גזר ואפונה. הרגיש יותר כמו מרק ירקות מחוליית קישור של קבוצת בוגרים.

בליץ' היה צריך לעשות עבודה של 3 שחקנים ועוד עם צהוב מדקה 8(תודה לך פריד). למה לא לפתוח עם נוי או לדרמן ביחד עם בליץ', אם כבר שמת את אנדרדה בעמדה של העשר, תן לו גב, שחרר אותו מלרוץ על בלמים, הוא אמור לספק לנו את הברק.

בחוליית ההתקפה אנחנו בבעיה רצינית מאוד, דור פרץ חלוץ זה גימיק חמוד שאפשר לנסות מידי פעם במשחקים מסויימים, בדקות מסוימות. זה שיצא לו שבוע של לוקה טוני בעמדה הזאת לא אומר שהוא חלוץ. זה סופר מוגזם להפוך אותו לחלוץ המוביל.

איך שגיב יחזקאל נהיה באנקר והאם אני היחידי ששם לב כמה הוא גרוע, בכל מקום על המגרש. זייף היום נון סטופ בירידה להגנה והשאיר את רוי בחיסרון מספרי יותר מידי פעמים.

מחצית ראשונה שלמה אנחנו עושים את אותו הדבר והוא אפילו לא משנה את מוליך הכדור. אתה רואה שזה לא היום של קאמרה, תן לרז שלמה להניע כדור, חוץ מזה, למה להתעקש על בילד אפ לאורך כל המחצית כשזה לא עובד לך?

קמארה במשחק הכי חלש שלו במכבי. הוא לא היה צריך להיכנס איתו כל פעם לקרבות האלה, אלה החוזקות שלו בתור חלוץ, תן לו לקבל כדור ואז תחטוף לו, אין לו מושג מה לעשות איתו אחרי שהוא זוכה בו, נפל איתו לקרב של גברים ,הלך אול אין כל פעם במגע איתו והפסיד ברוב המקרים, רז שלמה הסתדר איתו טוב יותר.

דבר אחרון, איך ניקו לא נכנס במשחק הזה במקום דור שכבר היה גמור בסוף? 

היינו כל כך צריכים מישהו שייתן לנו קצת אוויר לנשןם, ירוויח קצת כדורים ויעסיק אותם קצת בהגנה, קצת מאסה.

לדעתי אם הוא מקבל את הכדור הזה בסוף הוא שם אותו.

*לא הולך לראות את התקציר הזה לעולם אבל מהיציע זה היה נראה כאילו רוי רביבו לקח שם גול מאה אחוז בסוף ובעשותו כן, החזיר לי רטרואקטיבית כמה שנים מהחיים, תודה לך רוי, אשתמש בהן בתבונה.

הבעיה היא לא הבילד אפ פר סה, אלא העובדה שהוא נעשה עם קשר אחד מאחורה ושניים מקדימה. המרחקים בין השחקנים גדולים מדי, קל מאוד ללחוץ אותנו ו/או להשתלט על מרכז השדה. ראינו את זה כל שנה שעברה ופעם אחרי פעם זה היה נראה מחורבן. למזלנו, הקשר מאחורה היום היה בליץ', אם זה סיסוקו או לדרמן זה היה נראה עוד יותר זוועתי.

פורסם ב
10 דקות לפני, MTA For Ever said:

אתה סותר את עצמך יואב.

אני אומר שפרץ כ9 במקרים מאד מסויימים, נניח משחקי חוץ קשים באירופה כשאתה רוצה להרוויח עוד קשר שיצופץ באמצע. אבל לא כתוכנית עבודה קבועה, מול חיפה בבית או סכנין בחוץ. השגרה צריכה להיות 9 שדורש שמירה ותשומת לב מהיריב כדי לאפשר לדור את התנועה. 

פורסם ב
1 דקה לפני, אלק נילאש said:

הבעיה היא לא הבילד אפ פר סה, אלא העובדה שהוא נעשה עם קשר אחד מאחורה ושניים מקדימה. המרחקים בין השחקנים גדולים מדי, קל מאוד ללחוץ אותנו ו/או להשתלט על מרכז השדה. ראינו את זה כל שנה שעברה ופעם אחרי פעם זה היה נראה מחורבן. למזלנו, הקשר מאחורה היום היה בליץ', אם זה סיסוקו או לדרמן זה היה נראה עוד יותר זוועתי.

מסכים איתך , כתבתי את זה במילים אחרות, היינו חייבים עוד שחקן שנותן לך איזשהו מימד של פיזיות, איתמר נוי או לדרמן במינימום, בטח אם השלישי שלך בקישור זה אנדרדה. היה לנו מאוד קשה לעשות מעברים עם עידו שחר ואנדרה ביחד, הם היו בנחיתות פיזית משמעותית מהשחקנים סביבם, כשנוי נכנס ראית איך הוא הצליח כמה פעמים לשמור על הכדור פיזית ואז לשחרר מסירה במעבר, זה משהו שלא שחר ולא אנדרדה נתנו לנו במחצית הראשונה.

זה שילוב של בילד אפ שלא עבד טוב בכלל וקישור רך מידי ורחוק מידי שלא יכל לבוא לעזור להם לשחרר קצת את הלחץ בבילד אפ.

אוהב את עידו שחר כמו אח אבל הוא לא היה קשור לענף היום, איבד כמות מסחרית של כדורים והיה רך מאוד. הגיע הזמן לתת יותר דקות לאיתמר נוי, כרגע הוא פשוט שחקן טוב יותר והוא מוכיח את זה בכל פעם מחדש.

מה בנאדם צריך לעשות כדי לקבל מקום בהרכב מידי פעם? לא תמיד, פה ושם.

פורסם ב
46 דקות לפני, Brandon Roy said:

אני מאוד אוהב את שחר, אבל הוא לא יכול להיות קשר במערך הזה. רק 10.

זה עוד משהו אצל לאזטיץ' שדווקא היינו נראים טוב יותר בסוף עונה קודמת ובהתחלה הנוכחית עם 2 קשרים באותו הקו ופרץ מעליהם, אז שוב חזרנו לקשר אחורי אחד בלבד ו-2 עשיריות מעליו. אי אפשר לנצח את המאמן הזה. עקומת למידה איטית יותר שזה כמעט עמידה. 

עקומת עמידה 

פורסם ב
18 דקות לפני, maynard_prica said:

מסכים איתך , כתבתי את זה במילים אחרות, היינו חייבים עוד שחקן שנותן לך איזשהו מימד של פיזיות, איתמר נוי או לדרמן במינימום, בטח אם השלישי שלך בקישור זה אנדרדה. היה לנו מאוד קשה לעשות מעברים עם עידו שחר ואנדרה ביחד, הם היו בנחיתות פיזית משמעותית מהשחקנים סביבם, כשנוי נכנס ראית איך הוא הצליח כמה פעמים לשמור על הכדור פיזית ואז לשחרר מסירה במעבר, זה משהו שלא שחר ולא אנדרדה נתנו לנו במחצית הראשונה.

זה שילוב של בילד אפ שלא עבד טוב בכלל וקישור רך מידי ורחוק מידי שלא יכל לבוא לעזור להם לשחרר קצת את הלחץ בבילד אפ.

אוהב את עידו שחר כמו אח אבל הוא לא היה קשור לענף היום, איבד כמות מסחרית של כדורים והיה רך מאוד. הגיע הזמן לתת יותר דקות לאיתמר נוי, כרגע הוא פשוט שחקן טוב יותר והוא מוכיח את זה בכל פעם מחדש.

מה בנאדם צריך לעשות כדי לקבל מקום בהרכב מידי פעם? לא תמיד, פה ושם.

בהנחה ופרץ ובליץ מולחמים להרכב, הבחירה כרגע היא אחד מבין אנדרדה, לדרמן לנוי. 

פורסם ב

בחירת שירים עלאק

הקהל הכי עייף בליגה

אני נשבע שאני יושב ב10 ויש מסביבי 500 דגים

פשוט מסתכל עליהם ואף אחד לא פותח את הפה לעודד (להתלונן כמובן)

זה גם לא משנה כמה מושפע אני נראה בגיל 34 שאני צועק עליהם להתעורר

פשוט על הז שלהם ולא מבין למה הם לא יושבים בשער 2 או 4

פורסם ב

לדעתי במשחקים נגד ביתר בש חיפה והפועל

צריך לפתוח עם שליישית קישור 

בליץ סיסוקו נוי כמו אז שליישיה פחות טכנית של אלברמן ראדי מיטורביץ אבל עם שליטה אבסולוטית באמצע

אתמול היינו חדירים ברמות שאין לתאר

ויא דגיגונים חחחח מה אתם דואגים מ4 הפרש, פאקינג מחזור 6

פורסם ב

זה הכל על המאמן.

רביבו חלש כבר מספר משחקים (איבודים מעצבנים של זריקת זין). משלים 90 דקות.

פרץ סחוט גמור, משלים 90 דקות.

אסנטה סחוט גמור, משלים 90 דקות.

אגפים לא עובדים, בוא נמשיך עם השיטה כמו שהיא.

ראש בקיר.

מכבי קשה לצפייה.

בזיון שנראנו ככה נגד קבוצה כמו חיפה בבית.

לא הגיע לנו יותר מתיקו.

פורסם ב

השחקנים לא חפים מפשע, אבל מאמן שלא עושה שינוי כבר בדקה 20 שהוא רואה שאנחנו פשוט גרועים הוא לא מאמן! לא יעזור כלום 

מחצית שלמה שרפנו על החרא הזה

פורסם ב
לפני1 שעה , melody said:

בחירת שירים עלאק

הקהל הכי עייף בליגה

אני נשבע שאני יושב ב10 ויש מסביבי 500 דגים

פשוט מסתכל עליהם ואף אחד לא פותח את הפה לעודד (להתלונן כמובן)

זה גם לא משנה כמה מושפע אני נראה בגיל 34 שאני צועק עליהם להתעורר

פשוט על הז שלהם ולא מבין למה הם לא יושבים בשער 2 או 4

שמע בגדול שער 11 רובו לא מעודד בשוטף חוץ מכמה מאות בודדות באמצע ואני אומר לך את זה בתור אחד שיושב בשער הכי לא מעודד שיש, 13, אבל רבאק מאיזה אוב העלו שירים כמו מכבי לא תתחיל להילחם?  זה שיר נומי נומי והשירים של הדרבי זה הכי מנחוס שיש. 

1 hour ago, ראש הזהב said:

לדעתי במשחקים נגד ביתר בש חיפה והפועל

צריך לפתוח עם שליישית קישור 

בליץ סיסוקו נוי כמו אז שליישיה פחות טכנית של אלברמן ראדי מיטורביץ אבל עם שליטה אבסולוטית באמצע

אתמול היינו חדירים ברמות שאין לתאר

ויא דגיגונים חחחח מה אתם דואגים מ4 הפרש, פאקינג מחזור 6

הבעיה שמחזור הבא דרבי חוץ ואנחנו כבר ארבעה משחקים נראים כמו גוש חרא וזה חוזר לשנה שעברה, אין הוקוס פוקוס וחזרנו לאין מושג של המאמן הזה, עם זה שבאר שבע לא יפסידו נקודות משמעותיות עד המפגש איתם בטרנר, זו בעיה

פורסם ב

מדמון פעמיים לקח כדור לפני סק עם התמקמות נכונה של הגוף. מה שפרץ לא הצליח לעשות אפילו לא חצי פעם מולו ב60-70 דק.

אם אושר ושגיב  וטוטי במשחק בינוני. אין לנו איך לייצר חצי מצב כשפרץ חלוץ. 

לגבי עידו שחר. הוא לא 8 , הוא דינמי, יש לו כניסות נבונות לרחבה והוא מבין משחק.. אבל הוא לא 8 ולא 6 ולא תורם כלום לפיתוח המשחק. נוי עושה את התפקיד מעולה ולא ברור למה הוא לא פותח.

לגבי טוטי, מעבר לזה שעד כה הוא לא מספיק טוב , הוא לא יעיל בקו, ( או בעמדה שנהוראי שיחק שנה שעברה).

וזה נוגע לנו באמצע במשחקים נגד קבוצות טובות(1-4). מחצית ראשונה בליץ לבד נגד כולם. טוטי / שחר לא יכולים לפתוח באמצע נגד קבוצות (1-4). סיסוקו -בליץ- טוטי, עוד מילא אבל אז אתה מאבד את דור.

לדעתי לאזא צריך לעשות איזה שהוא חישוב מסלול מחדש לגבי איך הוא רוצה שהקבוצה תראה. אנחנו נראים לא טוב, התוצאות הרעות לא מקריות. פשוט לא טוב

פורסם ב

רשמים שלי:
1.דור פרץ לא חלוץ,הוא צריך להיות ה8 שלנו.
2.צריך לשחק עם בליץ,טוטי,פרץ/נוי.
3.טוטי הולך לאיבוד ולא מביא את האיכות שלו כי הוא כל פעם נמצא במקום אחר על המגרש.
4.וארלה צריך לשחק על הקו ביחד עם רביבו/גרופר.
5.אסטנטה וקמארה צריכים קצת מנוחה, הוא גומר אותם.
6.יש לנו 4 חלוצים בסגל,באף אחד מהם הוא לא מאמין וגם אם כן זה בדקה 90.(3 מהם עלו לנו הרבה כסף).
7.יחזקאל צריך לשבת ביציע לתקופה,לא יכול לראות אותו על המגרש.
8.מאחל לפריד וגרינפלד הרחקה ל30 שנה מהמגרשים.
9.בהצלחה לנו בדרבי.
10.חג שמח ושנזכה לראות במשחק בית הבא את גלי,זיו ומירן.

פורסם ב

הרגע שהבנתי ששיפוט הוגן לא יהיה פה היה כשכל המגרש החה ערפל מהאבוקות של חיפה. חיפה עשתה 2-3 התקפות - הוא לא עוצר. בהתקפה הראשונה שמכבי עוברת את החצי - הוא עצר את המשחק

פורסם ב

1. מישהו מוכן להסביר לי מה זה המשולשי מסירות האלה, בתוך הרחבה שלנו בין השוער והשני בלמים?

למה אנחנו כל המשחק מזמינים לחץ?? היו 2-3 פעמים שאפילו איבדנו כדור (לדעתי אסנטה, בליץ׳ ונוי) ובאמת במזל גדול לא כבשו נגדנו.

2. במחצית הראשונה כל מסירה בחצי שלנו הלכה אחורה, ואחורה, ואחורה עד למשפתי אני לא אופתע אם במחצית הזו הוא נגע הכי הרבה בכדור ובוודאי שזו הוראה של מאמן. זה לא אפקטיבי, זה מוריד מומנטום לשחקנים, בבית שלנו במשחק כזה אנחנו לא יכולים לשחק את המשחק התקוע הזה.

3. כן לטובתו של לאזטיץ׳ הוא הבין את הטעות בהרכב עם דור פרץ כחלוץ (סק לקח אותו בכל מאבק), והחילופים היו נהדרים (ובטיימינג מצוין!), החילוף על יחזקאל ששפך מנוע היה מעולה. חבל שהיינו צריכים לבזבז על זה מחצית, אני קיוויתי שהניסיון מהעונה הקודמת יביא אותו מוכן יותר למשחקים.

4. היינו חייבים לכבוש את השני. ה1-0 היה שברירי מדי גם בלי קשר לפנדל, היו להם התקפות מעבר טובות ולא ניצלנו את התנופה האדירה מהקהל אחרי השער כדי לכבוש עוד. 

5. אגב קהל, הראש של הפנאטיקס היה בדרבי וזה הורגש כל המשחק. תפאורה משוגעת ובאמת מתעלים על עצמם כל הזמן, אבל מבחינת עידוד חלש מאוד, מתחילים בשירים על הפועל וקרנבל דרבי בדקה 65. אין לנו פריווילגיה כשהתוצאה 1-0.

6. נכון באסה לצאת לפגרה בצורה כזו. אבל בנימה אופטימית, אני בטוח שהסגל שלנו הכי חזק ועמוק בליגה, עם עוד כמה שיופים אנחנו נעלה על רצף נצחונות מדהים - אנחנו שוב בתפקיד הרודפים בשלב הזה של העונה - ב״ש תאבד נקודות ואנחנו צריכים להמשיך בשלנו, להיות טובים ולהיות חדים כשזה קורה.

פורסם ב
47 דקות לפני, Coolio said:

1. מישהו מוכן להסביר לי מה זה המשולשי מסירות האלה, בתוך הרחבה שלנו בין השוער והשני בלמים?

למה אנחנו כל המשחק מזמינים לחץ?? היו 2-3 פעמים שאפילו איבדנו כדור (לדעתי אסנטה, בליץ׳ ונוי) ובאמת במזל גדול לא כבשו נגדנו.

נהוג בכל קבוצות הפוזשן בעולם ואם אתה שובר את הלחץ כמו שצריך אז זה מייצר מעברים איכותיים. 

פורסם ב
1 דקה לפני, itanar said:

נהוג בכל קבוצות הפוזשן בעולם ואם אתה שובר את הלחץ כמו שצריך אז זה מייצר מעברים איכותיים. 

ואיך אנחנו עומדים במבחן ה״אם״ הזה?

פורסם ב

כמה פעמים במשחק בית חשוב בבלומפילד (פעמים חיפה, פעם  ביתר, פעם באר שבע( שהיינו אמורים לשייט באנו ונראנו רע ואיבדנו נקודות חשובות בתקופת לזאטיץ, אגב כל התוצאות יצאו 1-1

פורסם ב

מה עם הקהל החלש בעולם לגילו?

מזה מה שהולך בשער 10?

700 איש מסביבי שאשכרה לא פותחים תפה באף שיר שהוא לא טופ להיטים / קרן/חופשית לנו

ולא רק זה גם רק מתלוננים ובכל הנעת כדור בוחשים ורוחשים וסהכ מלחיצים עוד יותר את ההגמה שסהכ מנסה לשחק כדורגל ולשבור לחץ

(ככה משחקים כדורגל מה לעשות)

התייאשתי כבר מזמן, קהל שבור, נותר רק להסתכל על קהלים אחרים ולקנא לצערי

ממש

פורסם ב
1 hour ago, Coolio said:

2. במחצית הראשונה כל מסירה בחצי שלנו הלכה אחורה, ואחורה, ואחורה עד למשפתי אני לא אופתע אם במחצית הזו הוא נגע הכי הרבה בכדור ובוודאי שזו הוראה של מאמן. זה לא אפקטיבי, זה מוריד מומנטום לשחקנים, בבית שלנו במשחק כזה אנחנו לא יכולים לשחק את המשחק התקוע הזה.

3. כן לטובתו של לאזטיץ׳ הוא הבין את הטעות בהרכב עם דור פרץ כחלוץ (סק לקח אותו בכל מאבק), והחילופים היו נהדרים (ובטיימינג מצוין!), החילוף על יחזקאל ששפך מנוע היה מעולה. חבל שהיינו צריכים לבזבז על זה מחצית, אני קיוויתי שהניסיון מהעונה הקודמת יביא אותו מוכן יותר למשחקים.

4. היינו חייבים לכבוש את השני. ה1-0 היה שברירי מדי גם בלי קשר לפנדל, היו להם התקפות מעבר טובות ולא ניצלנו את התנופה האדירה מהקהל אחרי השער כדי לכבוש עוד. 

5. אגב קהל, הראש של הפנאטיקס היה בדרבי וזה הורגש כל המשחק. תפאורה משוגעת ובאמת מתעלים על עצמם כל הזמן, אבל מבחינת עידוד חלש מאוד, מתחילים בשירים על הפועל וקרנבל דרבי בדקה 65. אין לנו פריווילגיה כשהתוצאה 1-0.

6. נכון באסה לצאת לפגרה בצורה כזו. אבל בנימה אופטימית, אני בטוח שהסגל שלנו הכי חזק ועמוק בליגה, עם עוד כמה שיופים אנחנו נעלה על רצף נצחונות מדהים - אנחנו שוב בתפקיד הרודפים בשלב הזה של העונה - ב״ש תאבד נקודות ואנחנו צריכים להמשיך בשלנו, להיות טובים ולהיות חדים כשזה קורה.

אנחנו לא נעלה לשום רצף עם המאמן הזה ועם המשחקים באירופה שיש רק לנו והוא לא משתמש בסגל. יש לנו עוד דרבי חוץ, טרנר חוץ טדי חוץ. סכוי הרבה יותר טוב שיהיה כאן הפרש גדול מאוד בסוף הסיבוב מאשר מה שתיארת.