Jump to content

רשמים מהתיקו מול חיפה בבלומפילד | נקודה מאכזבת אחרי יכולת בינונית ושופט אחד בואר שיעשה הכל לקחת לנו נקודות

Recommended Posts

פורסם ב

התיקו מול סכנין, החטאת הפנדל של שגיב ואיבוד הנקודות עדיין צרוב לי בראש ובלב כאילו זה היה היום, גם ההפסד המבאס באירופה אחרי צום (אך בואו, פרופורציות) לא משמח במיוחד. ככה שיוצאים אחרי שני משחקים ללא ניצחון לבלומפילד מול היריבה המאכזבת שלנו, מכבי חיפה. ברור שמולנו זאת אופרה אחרת והם יבואו להתאבד בידיעה שהפסד גומר להם את העונה ומעיף להם את המאמן הביתה, ברור שזאת הולכת להיות מלחמת עולם ושאנחנו עם הלשון בחוץ אחרי הרצף משחקים הרצחני הזה אבל באמת שזה משחק שכל תוצאה מלבד ניצחון בו תיהיה אסון, קשה ככל שיהיה.

לאזטיץ' ממשיך עם הגימיק/טרנד האחרון, דור פרץ חלוץ. אף אחד לא אוהב את זה אבל נקווה לטוב.

שופט: (יגאל פריד) מכור (צהוב דקה חמישית לבליץ' כדי לגמור אותנו, 5 דק אחריי זה עבירה זהה בחיפה בקושי אזהרה. שיפוט חד צדדי מוטה מהדקה הראשונה ועד האחרונה כשעשה הכל כדי לעזור למכבי חיפה לנצח את המשחק, אבל השיא היה כמובן בפנדל שלא היה ולא נברא וגרינפלד בואר שהשלים את העבודה - הצלחתם שרמוטות. לקחתם לנו שתי נקודות. השיק אצל יענקלה)

שחקנים: משפתי היה במשחק טוב, כן היה לו איזה יציאה לא טובה והחלקה שיכלה להגמר באסון אבל לקח כדור אדיר אחד, ועוד 2 טובים. מבסוט עליו היום. רביבו היה במשחק סולידי, עשה כמה פעולות יפות יכל גם לעשות יפות יותר ולנצח לנו את המשחק. שלמה היו לו כמה רגעים פחות טובים אבל בכללי עשה עבודה לא רעה רוב הזמן, גם בהנעת כדור וגם הגנתית. קמארה היום אכזב מאוד, יותר מדי פעמים סטיוארט לקח אותו. כן היה לו מלא סטופים והמון עבודה והרבה מהלכי הגנה טובים אבל הציפייה שלי ממנו היא ליותר, משחק שני שלו שהוא לא מספיק טוב. אסנטה מלבד הטעות בית סוהר שלו לדעתי היה אחד הטובים, חזק מאוד, סטופר הגנתי, כמה פעמים עשה השתחררויות טובות באגף שהוציאו אותנו להתקפה. בליץ' הצהוב שהדביקו לו דקה 5 פגע בו מאוד, עדיין עשה כמה סטופים גדולים וכמה השתחררויות נחמדות אבל היה משמעותית פחות טוב ממה שהתרגלנו עד כה עם כמה איבודים מסוכנים והזדמנות אחת שמסירה אחרת שלו יכולה לסיים לנו את המשחק בניצחון. שחר היה פחות בולט היום, די חלבי. היה שותף למחצית הרעה של מכבי אז קשה יותר לשפוט אותו | נוי שעלה במקומו הוא המצטיין עם חטיפה ושער סולו נהדר, הכניס המון אנרגיות ופשוט שינה את המשחק. כ"כ חבל שלא כבש את השני וגמר משחק אבל הוא נהדר כמעט בכל דקה שלו וחייב לשחק יותר. אנדראדה אכזב אותי גם המחצית הזאת, יש לו רגעים וניצוצות אבל זה כרגע יותר הולך לכיוון של נקווה שיעשה לנו פטאצ'י כי זה לא שם עדיין, איך פספס שם את הכדור? | מדמון כמו תמיד עשה כמה פעולות טובות וכמה פעולות של לתפוס את הראש, שחקן מפוזר ולא ברור. מהלך אדיר בתוספת הזמן, לא יודע איך דור פרץ סיים ככה גרוע. דוידה לא משחק טוב של אושר, מההתחלה ראו שנכנס לא טוב למשחק ופשוט לא היה קטלני היום. יחזקאל משחק לאט על גבול הלא מחוייב, עוצר התקפות ופוגע בשטף ההתקפי. גם אם עשה מהלך וחצי לא רעים לא חושב שזה שווה את המינוסים. פרץ מצחית ראשונה כחלוץ פשוט לא טובה, סק ניקה לו כל כדור. מחצית שניה כבר יותר בא לידי ביטוי אבל ההחמצה בסוף לוקחת לו כל דבר חיובי שיכלתי להגיד עליו.

פיקנטריה:

- טקס הזוי ליובאנוביץ' היצור

- טקס מרגש בכיבוי אורות לחטופים שנותרו בשבי

- בתקווה אמן אמן משחק אחרון בלי גלי זיוי ומירן.

חייב למות:

גרינפלד - אתה פשוט בן זונה נקמן, מלא באגו, חושב שהוא הכוכב. אתה צריך להבין שאתה בן שרמוטה ונכנסת רשמית לרשימה של האנשים שאני אחגוג את מותם. הלוואי אמן אמן אמן שתמות הלילה, שתקבל דום לב, שתדרס, שישרף לך הבית עם כל המשפחה העלובה שלך. לא משנה מה רק שתמות יא אפס. עשית לנו בכוונה, אתה משפיע פה על מאות אלפים בגלל הזין הקטן שלך יא אפס. חייב חייב חייב חייב למות.

קהל:

בלומפילד מפוצץ עד אפס מקום בצהובים (מעריך שעדיין יהיה כתוב שהבאנו 17,000 או משהו), נוכחות צהובה מרשימה ותפאורה מדהימה לפתיחה. שם +- נגמרות לי המילים החיוביות כי היה עידוד מאוד עייף היום, חלבי למדי. השופט זיין אותנו ללא הרף והתייחסנו אליו פשוט לא מספיק. דקה אלף שורקים נגדנו פנדל מונפץ ובמקום שכל האצטדיון ישרוק בוז כמו משוגע וישתגע על השופט ויאיים לפרוץ למגרש ולפוצץ את המשחק כדי שיבינו שהגניבה לא תעבור בשקט אנחנו מסתכלים בטלפונים ומחכים להכרעה, באסה. קהל שלא מביא נקודות. 

יוצאים לפגרה, תסכול אדיר. יש לא מעט ביקורת פנימה, למכבי, למאמן, לשחקנים. אבל בעיקר טירוף על גרינפלד הבן שרמוטה שיקבל **** בראש שדפק לנו 2 נקודות בכוונה. נרגע, נתאושש, ננוח. נחזור בכל הכוח.

פורסם ב

מקצועית יש לנו בעיה קלה בכנפיים. חסרה איכות. דוידה בכושר קצת פחות טוב, שגיב לא חד. וארלה עוד לא יודע להעריך אבל ברור שזה לא במחוזות המילסון.

אהבתי את המחצית של מדמון. נתן שם כדורים לגול לפרץ ורביבו.

פורסם ב

עצבים שלא נגמרים, אכזבה, באסה, זה הסיכום שלי למשחק הזה.

זה רק מחמיר לי משנה לשנה כמה שאני לוקח קשה איבוד נקודות/הפסדים, בטח במשחקים כאלה.

פורסם ב

מכרו אותנו בענק היום.

מחצית ראשונה רעה של מכבי, כולם כאחד.

ברגע ששחקנים שיחקו בעמדות שלהם בחצי השני זה היה נראה יותר טוב אבל לא מספיק.

השקיעו מיליונים על וארלה וניקולסקו והם חייבים לקבל דקות והרבה.

פורסם ב

למוד ניסיון מעונות המלחמה במקביל לקמפיין אירופי הציפייה שלי מבחינת יכולת היא נמוכה מאוד עד יחלוף זעם העומס המטורף

גם בסטדנרטים המקלים האלה אין הצדקה ליכולת במחצית הראשונה ובכל זאת היינו מטר מלעמוד ביעד ופשוט המציאו נגדנו פנדל בטירוף שפשוט אין מילים לתאר אותו

מאוד הזכיר לי את המשחק של בש בסמי גם שם חיפה היו עדיפים במחצית הראשונה ובמחצית השניה בש הביאו גול ולקחו נצחון קטן הביתה. אותו סנריו רק בלי פנדל הזוי.

פורסם ב
3 דקות לפני, itanar said:

מקצועית יש לנו בעיה קלה בכנפיים. חסרה איכות. דוידה בכושר קצת פחות טוב, שגיב לא חד. וארלה עוד לא יודע להעריך אבל ברור שזה לא במחוזות המילסון.

אהבתי את המחצית של מדמון. נתן שם כדורים לגול לפרץ ורביבו.

מרגישים את החוסר בשובר שוויון מילסון/פטאצ'י, אנדרדה עוד לא התחבר וזה בעייתי צריך להתחיל לראות ממנו מספרים.

פורסם ב

1. אני אשתדל להגיד מה שאני רוצה בלי להתייחס לפיל שבחדר שכבר דובר עליו - שדדו אותנו. שוד מדרגה ראשונה. קונצנזוס מוחלט אצל כל מי שאוהב כדורגל. גרינפלד זה הזבל הכי גדול שקיים פה וזה בלתי נסבל. השיפוט היום בכללי היה ביזיון, פריד אכזב ממש, גדול עליו בפער המשחק הזה. את הפנדל שלנו בכלל מטורף שהוא שרק.

2. בחייאת איך מאמן כדורגל שמבין כדורגל חושב לעצמו וואלה דור פרץ כחלוץ זה מה שאני צריך למשחק הזה? באמת זה משגע אותי. איך הוא חושב שדור פרץ יוציא את המקסימום שלו ממאבקים עם סק? איך במשחק כזה 45 דקות קיבלנו את דור פרץ מתרוצץ אחרי בלמים במקום לבוא עם הפנים לשער? זה מטריף אותי.

3. בליץ' לא היה מספיק טוב היום (בסטנדרטים שלו כי הוא עדיין היה בין הטובים של מכבי על הדשא) כי הדרישות ממנו הם בלתי אנושיות. בהרכב שלאזטיץ' פתח הוא גם הקשר האחורי היחיד כי שחר וטוטי זה 2 שחקני 10 שהם פשוט אוויר בקישור והוא גם צריך להיות הפליימקר שלנו כי שחר וטוטי היו נוראיים. זה בלתי אפשרי. הוא היה חייב עוד קשר אמצע לידו ולא סתם זה השתפר עם נוי לידו.

4. לא יודע מה אתכם אני ממזמן מיציתי את עניין שגיב יחזקאל. תעודת עניות ללאזטיץ' ולכנפיים שלנו שהוא ממשיך לפתוח אצלו. בלתי נסבל באמת, הפסקתי לספור את כמות הפעמים שהוא לא ירד להגנה והשאיר את המגן שלהם חופשי. אני לא מדבר אפילו על היכולת ההתקפית המזעזעת והצ'וקריות הכללית. לא זוכר הרבה זמן שחקן הרכב שסלדתי ממנו ככה. עאלק אמרו הוא יכפר על דוחא, הוא לא מסוגל. הפועל קלאסי.

5. מה אבו פרחי צריך לעשות בקבוצה הזאת כדי לקבל קרדיט יותר מ5 דקות להציל את המולדת? אחרי זה אל תכעסו עליו ועל בן הרוש אם הם ירצו ללכת בינואר. המכביזם שלו זה נחמד אבל לא סבבה לשחקנים צעירים לשבת על הספסל 

6. הקהל היום היה נורא ואיום, גם בלחץ על השופט וגם בעידוד (מחצית ראשונה באמת הייתה איומה וזבל מזוקק אבל לא הגענו לטירוף בכלל). נכון שבדרבי כמות קטנה יותר ואיכותית יותר אבל אסור לנו להגיע ככה, לא כקהל ולא כקבוצה.

7. אני כל כך מתגעגע ל7. והבטחתי לעצמי שאני לא אגיד את זה העונה אבל אלוהים כמה אני מתגעגע.

פורסם ב

כתבתי גם בנושא של המשחק אבל ארשום גם פה

שני דברים שלא קשורים למשחק עצמו

חייבים לעשות בדק בית עם האנשי גדר ולהעלות לשם אחד או שניים שבאמת אוהבים את עידוד וחיים את זה ולא פעם ב עושים עם היד קדימה.

המקרה השני לצערי מזכיר לי שלצערי יש אנשים זבל ביציע שלנו. במחצית היה בלאגן ב 11 למעלה (היה נראה כמו חבורה שבאו על בנאדם אחד) מסביב התחלנו לשרוק בוז וכמה חברה צעקו להם חאלס פה זה לא חיפה. במקום לקחת שניה ולעצור הם מתחילים לסמן סתמו וכמובן מקללים ומאיימים שגם להם ירביצו.

עכשיו אני אעבור למקצועית

לא מובן לי איך זה שכל אחד שראה את ההרכב ידע שאין לנו מה למכור במערך כזה.

פרץ לא חלוץ 

ראינו ששחר לא היה טוב נגד סכנין בדיוק באותה עמדה ושדווקא נוי עדיף במצבים כאלה ויחזקאל בשמאל זה לא כמו שהוא  בימין. והשיא מבחינתי היה שהוא החליף במיקום של קמארה ושלמה בלי שום סיבה.

יש עוד הרבה דברים שמשגעים אותי מקצועית כמו שלא רואים שחקנים עושים תנועה לעומק חוץ מדו(בעיקר דוידה מחרפן אותי בזה) או הקטע של רביבו שחקן אמצע אבל קודם שההרכב החזק שלי יפתח ואחרי זה נדבר

חוץ מזה כוס אמא של גרינפלד התוכי ואבו פאני אלי אקספרס 

פורסם ב

איך אני שונא כשמתחילים שירי דרבי כשהמשחק לא גמור  דקה 70 מה אתם שרים לי על הדרבי יש לנו משחק לנצח  

פורסם ב

בן הרוש מצבו? לזאטץ יודע שיש שחקן כזה? הודיעו לו שהגיע בקיץ אחד כזה?

נוי צרך להיות תפור להרכב.

די לכל מיני ניסיונות כמו פרץ חלוץ.

הרכב נוראי שתוקן בהמשך.

נשדדנו. הנהלת מכבי, תפעלו כבר בעניין הזה!

פורסם ב
4 דקות לפני, Double said:

מרגישים את החוסר בשובר שוויון מילסון/פטאצ'י, אנדרדה עוד לא התחבר וזה בעייתי צריך להתחיל לראות ממנו מספרים.

במערך הזה יכול להיות שצריך לשחק כמו פטאצי בסוף עונה שעברה.עם רביבו בשמאל.

פורסם ב
2 דקות לפני, itanar said:

חושב שאין ברירה, כי כשהוא שם אותו באמצע הוא מתעקש לשים את פרץ חלוץ.

פורסם ב
3 דקות לפני, תחיית המתים said:

איך אני שונא כשמתחילים שירי דרבי כשהמשחק לא גמור  דקה 70 מה אתם שרים לי על הדרבי יש לנו משחק לנצח  

יש יותר נאחס מזה? גם המורי הזקן שעולים לדשא מביך. הבנתי אתם שמים זין על חיפה. אני יותר מכולם שם זין על חיפה ועדיין משחק מול היריבה השנייה הכי גדולה שיש לנו, תשחררו שנייה מהדרבי.

זה לא רק הארגון שמדהים מתחילת השנה וזה בטח גם על הקהל הרחב אבל בחירת שירים איומה היום והעידוד לא היה טוב.

פורסם ב
2 דקות לפני, itanar said:

לא, צריך להיות פרגמטים.

צריך לשחק עם שחקן כנף + רביבו.

לפעמים הכנף מרווח ורביבו נכנס ולפעמים ההפך.

אי אפשר להישאר על שטאנץ אחד.

יחזקאל ודוידה לא תרמו כלום התקפית.

וארלה שווה הרכב כבר עכשיו.

פורסם ב

גם שרפנו שחקנים וגם לא ניצחנו 3 משחקים. 

האין פנדל שם של קמארה וההחמצה של פרץ זה קודם כל ומעל הכל עייפות. 

שנה שעברה היו לו תירוצים, השנה אין לו. יש לו סגל עמוק ומגוון. 

שלא יספרו לי סיפורים, כמו שלא הייתה סיבה שמדמון שהוא שחקן הרכב ברוב קבוצות הליגה

לא ישחק בכלל עונה קודמת. אותו הדבר עם בן הרוש שהוא מגן פותח בכל הקבוצות בליגה. 

חלאס עם ההמצאות האלה כאילו אתה מבין. אנחנו רואים על המגרש שאתה מנחש. 

כרגע הכי חשוב לנו שוראלה יהיה בינגו. דוידה הוא נחמד אבל נראה שגם בעונה השלישית

התאכלס שאמור להגיע, לא מגיע. אז מהצד השני אנחנו צריכים כנף טוב ממנו משמעותית.

היה מילסון, היה את פאטצ'י שהוא בערך כנף בערך אמצע. כרגע יש את יחזקאל.

וקבוצה שצריכה לנצח בעקביות ותבנה על יחזקאל, לא תגיע רחוק. הוא חילוף מצוין מהספסל. 

פורסם ב

אני אגיד את זה עוד 1000 פעם.

דור פרץ לא חלוץ. לא היה חלוץ ולא יהיה חלוץ.

חלוץ זה מקצוע. דור פרץ הוא ה 8 הכי טוב בארץ ועושים לו עוול בתפקיד הזה.

פורסם ב

לגביי הקהל, ברוב המשחקים הגדולים הקהל הרחב לא באמת קיים, היום גם שער 11 היה חלש.

נגד הפועל ירושלים זה הביא לנו את השיוויון המהיר, ציפיתי לזה גם היום מבחינת השני, חבל.

פורסם ב
2 דקות לפני, MTA For Ever said:

לא, צריך להיות פרגמטים.

צריך לשחק עם שחקן כנף + רביבו.

לפעמים הכנף מרווח ורביבו נכנס ולפעמים ההפך.

אי אפשר להישאר על שטאנץ אחד.

יחזקאל ודוידה לא תרמו כלום התקפית.

וארלה שווה הרכב כבר עכשיו.

אני מודה שאני עדיין לא מבין את זה - 

מצד אחד הוא דוגל בהעמסת שחקנים לאמצע,

מצד שני הכנף שאמור לתת להם את הכדור,

כמעט תמיד מול 2 שחקנים כי הוא מאמין בשחקן אחד לבד על כל הקו בלי עקיפות. אז אני כנראה אמשיך לא להבין. 

היום שברנו שיא עולמי בהוצאות חוץ בשטח היריב שאנחנו מחזירים לשוער שלנו תוך 2 נגיעות.

אני רואה כדורגל בערך 20 שנה, לא זוכר שראיתי שיטה דומה לזו. 

פורסם ב
Just now, Brandon Roy said:

שם שרפנו שחקנים וגם לא ניצחנו 3 משחקים. 

האין פנדל שם של קמארה וההחמצה של פרץ זה קודם כל ומעל הכל עייפות. 

שנה שעברה היו לו תירוצים, השנה אין לו. יש לו סגל עמוק ומגוון. 

כרגע הכי חשוב לנו שוראלה יהיה בינגו. דוידה הוא נחמד אבל נראה שגם בעונה השלישית

התאכלס שאמור להגיע, לא מגיע. אז מהצד השני אנחנו צריכים כנף טוב ממנו משמעותית.

היה מילסון, היה את פאטצ'י שהוא בערך כנף בערך אמצע. כרגע יש את יחזקאל.

וקבוצה שצריכה לנצח בעקביות ותבנה על יחזקאל, לא תגיע רחוק. הוא חילוף מצוין מהספסל. 

מסכים עם הכל.

התרומה שלנו מהאגפים, כולל מהמגנים, היא עלובה. ככה לא לוקחים אליפות באופן כללי ובטח שלא בליגת הבונקרים. אם השינוי לא יגיע מיכולת פרסונאלית, לאזאטיץ' יהיה חייב לזנוח את המערך הזה.

פורסם ב

הגענו לשלושה מצבים טובים.

הגול, המשקוף של נוי(כדור נפלא שלו בתחילת המהלך) וההחמצה של פרץ בסוף.

המשותף לשלושת המצבים- התנועה של פרץ. זה אחד מכלי הנשק הכי טובים, יעילים ומוכחים שיש בליגה הזאת. שלושה מצבים על התנועה שלו ומסירות נהדרות של נוי ומדמון. יש לנו שלושה חלוצים שרק רוצים לטרוף, יש לנו את התנועה של דור ויש לנו מוסרים טובים. אסור לנגוע בזה. פרץ כחלוץ זאת אופציה, זה כלי בארגז כלים. זאת לא תוכנית עבודה.

מאד לא התרשמתי מחיפה אבל אין סיבה לתת לה מחצית פור. 

פורסם ב

מכרו אותנו בענק היום ועדיין היינו צריכים לגמור אותם ישר אחרי הגול הראשון. מחצית ראשונה אסון. מקווה דיפסיק עם פרץ חלוץ, צריכים אותו בקישור והכח שלו כשהוא בא מאחור. 

פורסם ב

אין מילה אחרת מלבד מכירה.

משער 13 ראיתי בהילוך ראשון שלא היה פנדל, כי קאמרה הגיע לכדור הרבה לפניו ורק אחר כך הוא נפל.

השופט היה במיקום טוב, שרק שריקה נוראית, בטח הואר יתקן אותו לא? 

6 דקות לקח לו לבדוק אם היה פנדל, במקרה שאמור להיות ודאי, מקרה של עבירה בתוך הרחבה.

6 דקות הוא חיפש זוית שתראה שהייתה עבירה ולא מצא, לא תקרא לשופט לבחון את המהלך מחדש כפי שעשית דקות ספורות לפני (ובכזאת מהירות)? לא.

הסתכלתי על הספסל של מכבי במהלך הזמן הזה, פסיביות, המאמן שלהם קיבל צהוב נדמה לי בפנדל שהשחקנים והספסל ידעו שהוא מכירה, אני מצפה להרבה יותר בלאגן ולחץ מצד הספסל שלנו בסיטואציה כזאת, שני אדומים במינימום לאנשי ספסל, להפעיל מקסימום לחץ שייגש לואר.

דבר אחרון, שמתם לב איפה השופט עמד בזמן בדיקות הואר הארוכה בהיסטוריה לפנדל מומצא , למרחקים?

אשכרה בתוך הקהל של חיפה, ף הוא עומד הכי קרוב לקהל שלהם בזמן שהוא מנהל את השיח עם הואר.

למה לו לעמוד שם? למה לו לשים את עצמו בעמדה שהקהל של היריבה יושב לו על האוזן? למה דווקא שם? יכל לנוע לכיוון הרחבה, להיות בסביבות ה-16.

לא, בחר לעמוד לצידם. אין ספק שהוא רצה להרגיש גם חצי אוהד שדופק את מכבי, להיות גם ביציע וגם על המגרש.

מה יעשו לגרינפלד? כלום.

בושה, ביזיון, חבורה של מושחתים.

פורסם ב
1 דקה לפני, המכבייה said:

הגענו לשלושה מצבים טובים.

הגול, המשקוף של נוי(כדור נפלא שלו בתחילת המהלך) וההחמצה של פרץ בסוף.

המשותף לשלושת המצבים- התנועה של פרץ. זה אחד מכלי הנשק הכי טובים, יעילים ומוכחים שיש בליגה הזאת. שלושה מצבים על התנועה שלו ומסירות נהדרות של נוי ומדמון. יש לנו שלושה חלוצים שרק רוצים לטרוף, יש לנו את התנועה של דור ויש לנו מוסרים טובים. אסור לנגוע בזה. פרץ כחלוץ זאת אופציה, זה כלי בארגז כלים. זאת לא תוכנית עבודה.

מאד לא התרשמתי מחיפה אבל אין סיבה לתת לה מחצית פור. 

עשינו אותם גדולים היום. זה לגמרי על הראש של לאזאטיץ'. חבל. מקווה שזו הכאפה שתעורר אותו ואת השחקנים לפני המוקש שנקרא דרבי חוץ בשבוע הבא. מתישהו זה חייב יהיה להגיע אבל זה יהיה טיימינג רע מאוד להפסיד להם עכשיו.

פורסם ב

אני מאוד אוהב את שחר, אבל הוא לא יכול להיות קשר במערך הזה. רק 10.

זה עוד משהו אצל לאזטיץ' שדווקא היינו נראים טוב יותר בסוף עונה קודמת ובהתחלה הנוכחית עם 2 קשרים באותו הקו ופרץ מעליהם, אז שוב חזרנו לקשר אחורי אחד בלבד ו-2 עשיריות מעליו. אי אפשר לנצח את המאמן הזה. עקומת למידה איטית יותר שזה כמעט עמידה. 

פורסם ב
3 דקות לפני, Brandon Roy said:

אני מאוד אוהב את שחר, אבל הוא לא יכול להיות קשר במערך הזה. רק 10.

זה עוד משהו אצל לאזטיץ' שדווקא היינו נראים טוב יותר בסוף עונה קודמת ובהתחלה הנוכחית עם 2 קשרים באותו הקו ופרץ מעליהם, אז שוב חזרנו לקשר אחורי אחד בלבד ו-2 עשיריות מעליו. אי אפשר לנצח את המאמן הזה. עקומת למידה איטית יותר שזה כמעט עמידה. 

יותר מדי ניסויים. כמעט כל משחק יש רעיון אחר. הקבוצה צריכה להכנס לקצב וזה מקשה עליה.

הדבר היחיד שהוא נאמן אליו בקנאות זה המערך.