Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב
לפני2 שעות , Art Vandelay said:

אם בליץ' עוזב בסוף העונה

בנגורה זה שחקן שחייב להיות פה

מקווה ומאמין שבליץ' לא יעזוב בסוף העונה. ככה או ככה, אני הייתי מביא אותו בלי קשר. עדיף על סיסוקו.

פורסם ב
22 דקות לפני, Raumdeuter said:

יש לי שאלת מנג'ר אמיתית: אני מומחה בלהביא קבוצות מארמניה/גאורגיה וכאלה למפעלים אירופיים אבל באזור העונה השלישית(או שישית-שביעית במקרה שנדבקה לי שמירה טובה) אני מתחיל לעשות את הבכר ולחרבן לעצמי את הסגל מרוב שאני מתעסק בלעשות כסף ולסדר לקבוצה שלי ארגזים ממכירות ומענקים שונים,איך מוצאים את הריגוש חזרה(וקשה לי להוציא כסף ברמה האישית על הסגל למרות שלפעמים אני יודע שאני יכול לבנות סגל בכדי לפרוץ תקרה מקצועית רק אם אני אוסיף עוד 20%-10% להוצאות השכר שלי ברגוע).

אני טוב בלקחת קבוצות נמוכות לליגה בכירה ולשרוד איתם (מאוד מתקשה לקחת אליפויות, לפעמים מתפלק לי). חלק מזה נובע מזה שגם אני אוהב למכור. גם במשחק אני חובב כסף כמוך.

פורסם ב
3 דקות לפני, הישראלי היפה said:

הם אוהבים להעתיק מאיתנו, רק שאלה של זמן מתי יעלה השם של איביץ שם או של אחד האקסים שלנו

הבעיה שלהם הרבה מעבר למאמן, מנהל אותם יצחקי 2

zqlVpHL.jpeg

פורסם ב

בינתיים כל הקבוצות שמזוהות עם החטופים בעסקה האחרונה הפסידו... מקווה שלא נבעס את גלי וזיו מחר...

פורסם ב
20 דקות לפני, Double said:

הבעיה שלהם הרבה מעבר למאמן, מנהל אותם יצחקי 2

zqlVpHL.jpeg

ברור שזה מעבר למאמן, שבנו שם קבוצה רעה.

אבל עכשיו שכנראה הם יחפשו מאמן בטוח שיעלה שם אחד מהאקסים שלנו כמועמד

פורסם ב

שמתי לב שהיום ב"ש קיבלו תוספת זמן לא מוצדקות לסיום המשחק של 9 דקות, הקופים 7

לנו במצבים האלה? בקושי איזה 4 דקות

פורסם ב
לפני1 שעה , אלק נילאש said:

אני מסכים עם הכל.

זה רק מחזק את זה שאין לי כח למחר. 

האמת היא אף פעם לא היו לי כוחות לדרבי. 

פורסם ב

האמת אחרי מחזורים מזעזעים בנושא היתר, סוף סוף שבוע נורמלי.

שש נצחונות לבאר שבע בנושאים הקודמים, 4 ניצחונות להפועל וגם ההפסד היחיד שלהם העונה הוא לבאר שבע שזה לא טוב לנו.

אפילו חיפה שכאילו עם פתיחה רעה אבל התוצאה הרעה עד עכשיו שלהם הייתה בדרבי שלהם שנגמר 1-1. ההפסד שלהם לבאר שבע לא טוב לנו ושני התיקו שהם עשו נגדנו בבלומפילד ונגד ביתר בטדי זה לא באמת תוצאות רעות.

אמורים לקבל אוויר לקראת הדרבי ואני מקווה שננצל את זה.

פורסם ב

בספורט 5 מדווח שחיפה צפויים להיפרד מהבריסטה

פורסם ב
לפני9 שעות , אלק נילאש said:

מקווה ומאמין שבליץ' לא יעזוב בסוף העונה. ככה או ככה, אני הייתי מביא אותו בלי קשר. עדיף על סיסוקו.

מסכים לחלוטין, קישור אדיר. הלוואי, למרות שנראה לי שאם ונטורה יעזוב הם ילכו עליו.

פורסם ב
לפני8 שעות , car.garsia said:

אני טוב בלקחת קבוצות נמוכות לליגה בכירה ולשרוד איתם (מאוד מתקשה לקחת אליפויות, לפעמים מתפלק לי). חלק מזה נובע מזה שגם אני אוהב למכור. גם במשחק אני חובב כסף כמוך.

רוצה לדעת כמה אני בעייתי?,יש לי מאזן של 75 מיליון אירו בבנק ותקציב שכר של 67 מיליון אירו ומתוכו אני מוציא רק 13 מיליון אירו על שכר שחקנים עם דינמו טיבליסי(2026).

יש לי עוד מקרה דומה בשמירה ארוכת טווח(הגעתי כבר ל2035 עם קארבח אגדם האזרית וזכיתי בצ'מפיונס רק פעם אחת למרות שהייתי משיג הרבה יותר אם רק הייתי יותר משוחרר כלכלית).

בגזרת הפיננסים:מאזן בנקאי של 476 מיליון אירו(רק מהריבית על העו"ש אני מרוויח מכל קבוצות הליגה האזרית),תקציב שכר של 184 מיליון אירו ותקציב העברות של 143 מיליון אירו.

למשל בעונה שעברה קניתי שחקנים בקראבח ב41.5 מיליון ומכרתי ב141 מיליון.

בגדול זו שמירה שאלי טביב היה חולם עליה

פורסם ב
Just now, Raumdeuter said:

רוצה לדעת כמה אני בעייתי?,יש לי מאזן של 75 מיליון אירו בבנק ותקציב שכר של 67 מיליון אירו ומתוכו אני מוציא רק 13 מיליון אירו על שכר שחקנים עם דינמו טיבליסי(2026).

יש לי עוד מקרה דומה בשמירה ארוכת טווח(הגעתי כבר ל2035 עם קארבח אגדם האזרית וזכיתי בצ'מפיונס רק פעם אחת למרות שהייתי משיג הרבה יותר אם רק הייתי יותר משוחרר כלכלית).

בגזרת הפיננסים:מאזן בנקאי של 476 מיליון אירו(רק מהריבית על העו"ש אני מרוויח מכל קבוצות הליגה האזרית),תקציב שכר של 184 מיליון אירו ותקציב העברות של 143 מיליון אירו.

איזה ליגות רנדומליות יאללה, טוב שלא לקחת את סנטה קולומה.

פורסם ב

פתאום קוז'וך מדבר על עומס, חחח איזה עומס משחק של הנבחרת, אולי עכשיו יבינו את העומס שלנו

פורסם ב

עוד פעם הובהר למי שלא הבין שהקהל מנהל את חיפה, מנהל מקצועי? בובה .שחר? פקיד. איפה  הם ואיפה מכבי בניהול משברים.

פורסם ב
4 דקות לפני, car.garsia said:

איזה ליגות רנדומליות יאללה, טוב שלא לקחת את סנטה קולומה.

יש שמירה שאני רוצה לחזור אליה ולא הספקתי והיא שמירה עם ליון שהייעוד שלה הוא מאוד פשוט:לא צ'מפיונס ולא ביצים,רק להוריד את PSG מכס המלכות(שם התיקייה הוא Anti PSG).

היעד הסופי הוא 7 רצופות וזכייה בצ'מפיונס.

פורסם ב
לפני1 שעה , Double said:

בספורט 5 מדווח שחיפה צפויים להיפרד מהבריסטה

את מי יביאו? מימר?

פורסם ב

זה היה צפוי שחיפה יחפשו להפרד ממנו

הוא היה ברירת מחדל אולטימטיבית בגלל המלחמה ולכן ברגע שהמלחמה הסתיימה, האופציות יהיו נרחבות יותר בשוק, קל וחומר, זה היה ברור שפלורס לא יסיים פה את העונה ובא לפה כפלסטר זמני, זה היה ידוע מראש.

פורסם ב
1 hour ago, Raumdeuter said:

יש שמירה שאני רוצה לחזור אליה ולא הספקתי והיא שמירה עם ליון שהייעוד שלה הוא מאוד פשוט:לא צ'מפיונס ולא ביצים,רק להוריד את PSG מכס המלכות(שם התיקייה הוא Anti PSG).

היעד הסופי הוא 7 רצופות וזכייה בצ'מפיונס.

השיא שלי זה לדעתי לעשות את זה עם fc פריז. מרגש רצח.

פורסם ב
1 hour ago, YoniC said:

את מי יביאו? מימר?

רוני לוי, קניאס דוחף למינוי שלו.

פורסם ב
לפני1 שעה , Raumdeuter said:

איזה יואב כץ....חחח...