Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

אחרי שעברנו את יום הכיפורים בהצלחה ואת המשחק שאחריו באירופה פחות בהצלחה, המחזור השישי של הליגה הבינונית שלנו כבר מתדפק על דלתותינו והוא צפוי להיות קריטי מתמיד. 4 מ5 הקבוצות הגדולות שיש בליגה הזאת צפויות להיפגש ראש בראש וכל זה רגע לפני והפגרה וכל זה רגע לפני הדרבי, איזה פחד.

בתור אחד שעוקב גם אחרי הכדורסל באדיקות, השבוע וחצי הזה די קטסטרופלי עבורי. זה התחיל בהדחה מול הפועל ירושלים בכדורסל והשפלה שנייה מולם השבוע. זה המשיך בכך שזכיתי להיות מהנציגים האומללים שלנו בדוחא, שזכו לראות את שגיב יחזקאל מנהל קרב מוחות מוגבלים מול פאקינג בלם שעמד בשער. המשיך עם ההשפלות ביורוליג והסתיים בהפסד חסר ההשראה אתמול.

וכל זה שנושא היתר ממשיך לאכזב. באר שבע מושלמת והפועל תל אביב חוגגת והקוראים האדוקים בפורום כבר קוראים לפיטוריי. אבל אני עדיין מאמין גדול במכבי (לפחות בזו של מחלקת הרגל) ועדיין מאמין שבסוף יהיה טוב. אז אם "למעלה, גבוה יש מי ששומע זעקה של איש קטן" אז חוץ מהדברים הרגילים (בריאות, שהחטופים והחיילים יחזרו בשלום) אני גם מבקש משהו אחד קטן. 6/6 ב2 המחזורים הקרובים למכבי, לא יותר מידיי.

אז מה בתפריט? מתחילים בשבת ב19:15 עם 2 משחקים במקביל. בסמי עופר, הפועל חיפה תארח את קריית שמונה. פתיחת העונה הלא רעה בכלל של הפועל חיפה נעצרה בשבת עם הפסד 1-0 מאכזב להפועל תל אביב בדקות הסיום.

מנגד, קריית שמונה, רק עם 4 נקודות מ15 אפשריות והפסד מאכזב לאשדוד בשבוע שעבר, מסתמנת כקבוצה נחמדה מידיי. היא לא תרד ליגה כי היא כשרונית מספיק אבל היא לא בטוח תצליח לעמוד בציפיות של עצמה העונה. פרווה כזאת.

עוד ב19:15 באצטדיון גרין, עירוני טבריה תארח את הפועל ירושלים. אחרי מספר מחזורים בהם עירוני טבריה הוציאה כמות אסטרונומית של כדורים מהרשת, בשבוע שעבר טבריה חזרה להיות טבריה הישנה, הטובה והאפורה. החניכים של חודידה הצליחו לנעול את השער דווקא נגד הפועל פתח תקווה בחוץ ויצאו מהמושבה עם ניצחון 2-0 יוקרתי, הניצחון השני שלהם העונה והראשון מאז מחזור הפתיחה.

בהפועל ירושלים לעומת זאת המצב ממשיך להיות קריטי. בכל שנה, הקבוצה של זיו אריה מתחילה את העונה בצורה מזעזעת ולאט לאט מתייצבת. אבל השנה הקטמונים לא רק התחילו את העונה בלי נקודות, הם גם משחקים כדורגל הגנתי, אפור, מפוחד, כזה שלא מאפיין אותם ולא מביא נקודות. האם הקסם נגמר? מוקדם לדעת. אבל אם הם לא יחזרו עם ניצחון גם מגרין, מצבם יהפוך להיות קטטוני.

ב19:30 בקופסת נעליים באשדוד, מ"ס אשדוד תארח את בני ריינה. יוג'ין אנסה, זה השם. זה מי שאחראי על 6 הנקודות של מס אשדוד מתחילת השנה ומי שמונע ממנה להסתבך בתחתית ולהיות במצב של היריבה שלה בשבת הזאת. 

על בני ריינה דיברנו מספיק. סעיד בסול הסתכסך בקיץ עם שרון מימר והשניים פירקו פה מועדון. השחקנים המוכשרים של ריינה בעונה שעברה הוחלפו ברכבת של שחקני סימן שאלה אחרים ועל הקווים הוצנח המורה לספורט וקוטל קבוצות המגזר, סלובו דראפיץ', שכבר היה אמור להיות המפוטר הראשון לעונה אם במעגל הסילבסים החופשיים באמת היה איזשהו מחליף נורמלי שראוי לליגת העל. לא בטוח שגם חלוץ הרכש החדש עם השם המבטיח, זה טורבו יוכל להושיע את ריינה הצנועה.

ב20:00 צמד משחקים מסקרנים ייצאו לדרך. בטדי, תארח ביתר ירושלים את הפועל פתח תקווה. הנה משהו שלא שמתם לב אליו, ביתר ירושלים מצליחה להתאושש אחרי השלשול התורן שלה נגד הפועל תל אביב.

נכון, זה לא בכדורגל מלהיב, נכון עדיין הכל מאוד מועד לפורענות שם ונכון, שועה עדיין לא מספיק בעניינים, אבל אצילי כהרגלו גדול על הקטנות וזה הספיק לביתר ל2 ניצחונות רצופים נגד קש ונגד ריינה. 

אבל גם האוהדים הכורדים שלהם יודעים שהפועל פתח תקווה זה מבחן אמיתי. הקבוצה של עומר פרץ שמשחקת כדורגל מאוד מרענן מתחילת השנה נעצרה בשבוע שעבר עם הפסד 2-0 לטבריה ולצערה היא תנסה להתאושש דווקא בטדי.

עוד ב20:00, המשחק המרכזי של השבת בטרנר, הפועל באר שבע מארחת את הפועל תל אביב. מקום ראשון נגד מקום שלישי, מי היה מאמין. אחרי שהיא הבקיעה בצרורות בארבעת המחזורים האחרונים, השבוע הקבוצה של רן קוז'וק הפגינה בעיקר אופי לאחר שגירדה ניצחון יוקרתי, 1-0 קטן על מכבי חיפה בסמי עופר. אבל מניסיון שלי, ברגע שקבוצה משחקת מחורבן ומתחילה לדבר על אופי, זה לא נמשך להרבה זמן.

בקטע הזה, הפועל תל אביב מנצחת את הסטטיסטיקה. כי אפשר להגיד שהיא לא מרשימה מתחילת השנה באנרגיות שלה. אבל מצד שני, גם אם מסתכלים על זה במשקפיים הכי אובייקטיביות שיש (וזה קשה, אני נשבע לכם שזה מאוד קשה), אי אפשר להגיד שהפועל תל אביב באמת שווה 13 נקודות מתחילת העונה. אפשר לקרוא לזה אופי, אני בוחר לקרוא לזה תחת. למשחק הזה, כמו לכל משחק גדול, ברדה יבוא עם אוטובוס שינחת באחת הרחבות בטרנר וחבורת בושידו שתבוא להרביץ ולהשתולל. 

עוברים לראשון ב20:00 בנתניה, שם מכבי נתניה המקומית תארח את בני סכנין. אחרי פתיחת עונה מזעזעת, לאט לאט מכבי נתניה של יוסי אבוקסיס מצליחה להתייצב. זה קורה בעיקר בזכותו של נער התגלית, ארון שוינפלד של העניים, ווילסון האריס שכובש 3 שערים ב2 המשחקים הנכונים. בנתניה עדיין יקוו להפסיק לפתוח משחקים בפיגור כמו שקרה להם בשבוע שעבר בניצחון 2-1 על הפועל ירושלים.

על מה עשו חבורת המחבלים של בני סכנין בשבוע שעבר נבצר ממני לדבר, רק כי אני שוב פעם יתחיל להתעצבן ולשנוא את שגיב יחזקאל (מתקשה לסלוח, רק שער ניצחון בדרבי יעזור לי לסלוח).

המטרות שלנו: 

1. אין לי מושג באמת. לא יודע מה להחליט בבאר שבע הפועל. יהיו כאלה שירצו שבאר שבע תנצל כי הפועל שרמוטות. יהיו כאלה שירצו שהפועל תנצח (איכס) כי הם פחות איום וכי צריך שבאר שבע תתחיל לאבד נקודות. אז כנראה שהכי הגיוני זה תיקו אבל זו תוצאה מרשימה להפועל וכאמור, איכס. יחליט הציבור.

חוץ מזה, שיהיה לנו חתימה טובה ובהצלחה!!!!!!

פורסם ב

מקווה לתיקו בין הפועל לבש, כמו שכבר אמרתי כמה פעמים, הכי טוב זה תוצאות תיקו בין הגדולות, שכולן יאבדו נקודות. 

פורסם ב

אני לגמרי עם תיקו ומעלה לבש. אני חושש שיבנה פה מומנטום שיצא משליטה. ראיתי כבר דברים מוזרים מאלה בכדורגל.  

פורסם ב
2 דקות לפני, המכבייה said:

אני לגמרי עם תיקו ומעלה לבש. אני חושש שיבנה פה מומנטום שיצא משליטה. ראיתי כבר דברים מוזרים מאלה בכדורגל.  

אני איתך, אסור שהפועל תל אביב תנצח. אני לא חושש מאליפות, לא עושה לי טוב לראות אותם מאושרים.

פורסם ב

לא יודע, אני עדיין חושב שבאר שבע קבוצה שלמה יותר מהפועל ולכן מהווה איום גדול יותר עלינו. 

לכן, בכאב רב, מקווה לתיקו ומעלה להפועל. 

פורסם ב

עם איך שנפתחה העונה, איכשהו גם הפועל וגם בש ינצחו את המשחק

פורסם ב

תיקו בין ב"ש להפועל אידאלי אבל אנחנו חייבים לעשות את שלנו בראשון מול הקופיפים.

פורסם ב

עירוני טבריה - הפועל ירושלים 2

הפועל חיפה - קריית שמונה 1

מ.ס אשדוד- בני ריינה 1

הפועל באר שבע - הפועל תל אביב x

ביתר ירושלים  - הפועל פתח תקווה 1

מכבי נתניה - בני סכנין x 

פורסם ב

תיקו עם פצועים הכי אידיאלי אבל לא יקרה.. העונה הזאת מטורללת

העיקר לנצח מחר כל השאר פחות חשוב

פורסם ב

ב"ש לצערי עושה ניצחון 6 רצוף מפתיחת העונה

כל השאר מ

פורסם ב

כאמור הפועל עם הראש בדרבי.

נצחון לב"ש.

פורסם ב

עירוני טבריה - הפועל ירושלים 2

הפועל חיפה - קריית שמונה x

מ.ס אשדוד- בני ריינה 1

הפועל באר שבע - הפועל תל אביב 2

ביתר ירושלים  - הפועל פתח תקווה 1

מכבי נתניה - בני סכנין 1

פורסם ב
לפני22 שעות , המכבייה said:

ולב"ש לא יכול להיבנות כזה מומנטום עם 6/6 ? אתם באמת יותר חוששים מהפועל מאשר ב"ש מבחינה מקצועית?
לא מובן לי בכלל

בכל מקרה יאללה תיקו

פורסם ב
1 hour ago, פנחס שוף said:

שהפועל תנצח ונוריד להם את כל האוויר בדרבי

רק שיבואו

קלללל

פורסם ב

רק ניצחון שלנו ושל הפועל ימתיק ואולי ישכיח את הסיוט של השבוע האחרון.

פורסם ב

מטורף שכל משחק הם עד דקה 5 מובילים