Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

הבדיחה על חשבונינו, אין רכז נורמלי בקבוצה הזאת. ווקר לא מתאים למכבי ועם יותר נזק מתועלת. קטש מאמן חלש.

לקפל עוד עונה.

פורסם ב
3 דקות לפני, oferr said:

הבדיחה על חשבונינו, אין רכז נורמלי בקבוצה הזאת. ווקר לא מתאים למכבי ועם יותר נזק מתועלת. קטש מאמן חלש.

לקפל עוד עונה.

ווקר (שהיה בושה וחרפה היום) לא אשם במצב הקבוצה. מצפים ממנו לשחק 1-2-3 ולחדור ולהוציא כדור לעצמו. אם היו לידו שחקנים כמו שהיו ליד בולדווין הוא היה הרבה יותר טוב.

הובלנו 93-81 שלוש וחצי דקות לסיום

פורסם ב

אוהב את קטש, הסגל פח אבל זה גם עליו ההפסד המביך הזה.

פורסם ב
לפני8 שעות , erantheking21 said:

יאללה בקרוב בעלות חדשה הכל לטובה

רגע,מכרו מכרו או שזה רק שמועות?(כי הזיגים האלו כבדים אחושילינג ממה שאני יודע).

פורסם ב
לפני10 שעות , erantheking21 said:

יאללה בקרוב בעלות חדשה הכל לטובה

ממש לא לצערי. מסתמן שהם רק ירכשו מחצית מה 29% שיש לפדרמן. זו ממש לא בעלות חדשה ולאני חושש שמה שהיה , הוא

מה שיהיה והם יוסיפו מעט כסף לתקציב. מכבי בגדול תמשיך לנהל תקציב כמו מכלת שכונתית. הלוואי ואני טועה

פורסם ב
לפני11 שעות , ravid said:

ווקר (שהיה בושה וחרפה היום) לא אשם במצב הקבוצה. מצפים ממנו לשחק 1-2-3 ולחדור ולהוציא כדור לעצמו. אם היו לידו שחקנים כמו שהיו ליד בולדווין הוא היה הרבה יותר טוב.

הובלנו 93-81 שלוש וחצי דקות לסיום

ווקר גם לא אשם במהלך האחרון. כמה פעמים ראינו אצל קטש יציאה מפסק זמן למהלך האחרון והפואנטה היא שבולדווין/ווקר/סייבן לי/הכנס שם של סורר רנדומלי ייקח כדור וישתולל בדרך לסל. 3:20 שניות שלא כיבדו אותו אתמול בכלל. שלשול מפואר.

19 דקות לפני, ClinteastwoodFan said:

ממש לא לצערי. מסתמן שהם רק ירכשו מחצית מה 29% שיש לפדרמן. זו ממש לא בעלות חדשה ולאני חושש שמה שהיה , הוא

מה שיהיה והם יוסיפו מעט כסף לתקציב. מכבי בגדול תמשיך לנהל תקציב כמו מכלת שכונתית. הלוואי ואני טועה

ניהול זה חשוב אבל הפער בין הפועל תל אביב לדוגמא למכבי זה נטו כסף. בסוף אין כסף אז מחפשים הימורים ומקבלים קבוצה חסרת ניסיון. אז הדבר שמכבי הכי צריכה מהאמריקאים האלה זה כסף. רק שיקרה.

פורסם ב

שוב משפחת פדרמן עשתה סיבוב על האוהדים והמועדון, לא מוכרת ולא נעליים, נהפוכו מבצרת מעמדה כדי לשאוב כסף ( כדי לכסות את הגרעונות שלהם)מהשותף החדש

שבמקרה הטוב יחזיק ב 13.5% מהמניות.

צפויות שנים קשות איתם, הם לא ירפו מהבינוניות שהביאו למועדון. הישגים? כבר לא מעניין אותם. אכלנו אותה בגדול!

פורסם ב

יש 3 מרכיבים להצלחה ביורוליג:

1. כשרון

2. מאמן

3. קהל

ככל שלקבוצה יש יותר מ-3 הגורמים האלה, ככה היא תהיה גבוה יותר, ולזמן ארוך יותר. לנו כרגע אין אף אחד מהגורמים האלה. אם היורוליג תחזור לישראל בקרוב (לפי מה שאומרים זה ריאלי), אז נקבל את הקהל חזרה + יכנס קצת כסף שיאפשר להביא חיזוק כמו קלאת'ס, וכנראה נעלה כמה מקומות בטבלה. 

להפועל לעומת זאת יש את גורמים 1 ו-2 ואם הם יקבלו את הקהל שלהם - אני מהמר שהם יעשו פיינל פור עוד השנה. 

פורסם ב
לפני5 שעות , ravid said:

1. כשרון

2. מאמן

3. קהל

ככל שלקבוצה יש יותר מ-3 הגורמים האלה, ככה היא תהיה גבוה יותר, ולזמן ארוך יותר. לנו כרגע אין אף אחד מהגורמים האלה. אם היורוליג תחזור לישראל בקרוב (לפי מה שאומרים זה ריאלי), אז נקבל את הקהל חזרה + יכנס קצת כסף שיאפשר להביא חיזוק כמו קלאת'ס, וכנראה נעלה כמה מקומות בטבלה. 

להפועל לעומת זאת יש את גורמים 1 ו-2 ואם הם יקבלו את הקהל שלהם - אני מהמר שהם יעשו פיינל פור עוד השנה. 

קלאתס זה שחקן גמור, להתרחק.

פורסם ב
לפני21 שעות , ravid said:

1. כשרון

2. מאמן

3. קהל

מה בדיוק חיזוק בקלאתס? אנחנו ב2014? זה החתמה סטייל פפאלוקאס שבא לכאן פנסיונר עם שם גדול ואפס תאכלס.

פורסם ב

היורוליג חוזר לארץ החל מה1.12. חבל שיש לנו קבוצה כזאת גרועה.

פורסם ב

לדעתי קצת מיהרו עם הבקשה הזאת, אם עד ה1.12 הלחימה ברצועה תחזור ואיתם גם השיגורים של החותים יקח המון המון זמן עד שיסכימו שוב להחזיר...

פורסם ב

חשוב מאוד. עכשיו אפשר לראות את הלוזרים האלה מפסידים במגרש ולא רק בטלוויזיה 

פורסם ב

האמת כיף מאוד, צריך להניע חזרה לנורמליות 

סנונית ראשונה ועכשיו לשאר ענפי הספורט

כמובן לא לשכוח להחזיר את כל החללים, אני מקווה שהסיפור בעזה יסתיים כמה שיותר מהר בעיקר בשביל משפחות הנרצחים

פורסם ב

לסחוט כמה שיותר כאלו כדי להגיע לדצמבר עם סיכוי, גם אם למראית עין.

אגב, פיקנטריה: סורקין קלע הערב יותר מכל הישראלים של הפועל עד כה העונה במצטבר.

פורסם ב
36 דקות לפני, מנג'ר יונייטד said:

חבל מאוד על השלשול מול אולימפיאקוס.

מאזן 3:3 עכשיו היה מחמיא מאד.. 

שבוע הבא 2 משחקי חוץ קשים (פאו+כוכב) 

נקווה לקחת משהו. 

לקראת החזרה הצפויה להיכל כל ניצחון הופך למשמעותי עוד יותר.

פורסם ב

בלאט הציל קטש ששוב ניסה לסחוב את מכבי לשלשול מפואר ברבע הרביעי בלי פתרונות.

אגב, לא מצליח להבין אנשים שמתנגדים לקלאת'ס. לקבוצה הזאת יש רכז אחד ושהוא לא בפרקט זה אסון גדול. אנחנו זקוקים לעוד מנהל משחק בדחיפות, לא פחות מסנטר (שאנחנו גם צריכים).

פורסם ב

אפשר כבר להכריז שנפלנו עם ווקר ודאוטין?

פורסם ב
4 דקות לפני, ravid said:

אפשר כבר להכריז שנפלנו עם ווקר ודאוטין?

כל הסגל הזה לא ברמה אבל אני מתחיל לדאוג גם לגבי קטש. רף השבירה של הקבוצה הזאת נמוך להחריד.

משחק שהיה צריך להיות צמוד, גג חמש-שש הפרש נגמר ב-14 אחרי שכמעט ירדנו בשיוויון בסיום הרבע השלישי.

קרסנו באופן דומה גם מול אולימפיאקוס וריאל. זה כבר לא מקרי.