Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב
לפני12 שעות , car.garsia said:

חשוב מאוד לדרג אותם מי שפה. 

בדיוק דקה מורידים להם את הדירוג לתחתית.

בוצע

רואה את ההשפעה בדירוג מתחיל לרדת, מרגש

פורסם ב

רק ציון 3, מי שלא שומע את נמרודי מפסיד

פורסם ב
לפני3 שעות , קובי החולוני said:

בוצע

רואה את ההשפעה בדירוג מתחיל לרדת, מרגש

ירד מאתמול בצהריים מ4.5 ל-4.

עוד עוד עוד

פורסם ב

בהתחלה שלהם הייתי מאזין להם

בתקופה האחרונה זה נהיה קשקוש ביצים.

פורסם ב

ירדו מתחת ל4, בוא נזיין אותם עוד קצת. 

בוא נדאג שהיחידים שיאזינו להם זה ילדים בגיל 15 שמתלהבים מהסיפורים המומצאים של עמרי קנדה.

פורסם ב

בוצע. 

למי שכמוני לא ידע איך קוראים להם -

לפודקאסט קוראים קיקטוק, נכנסים לדף שלו בספוטיפיי, לוחצים על השלוש נקודות למעלה ואז rate show ולשים כוכב אחד

IMG_7396.jpg.thumb.JPG.c77a6b30e12661bdc4205236d9158a9e.JPG

פורסם ב
לפני2 שעות , elbanana said:

בוצע. 

למי שכמוני לא ידע איך קוראים להם -

לפודקאסט קוראים קיקטוק, נכנסים לדף שלו בספוטיפיי, לוחצים על השלוש נקודות למעלה ואז rate show ולשים כוכב אחד

IMG_7396.jpg.thumb.JPG.c77a6b30e12661bdc4205236d9158a9e.JPG

בוצע

פורסם ב

לא מאמין שזה יקרה , אבל מקווה שהם ידברו בפודקאסט שלהם על זה שאוהדי מכבי הורידו להם את הדירוג , מתוך בכיינות של זה לא הדירוג האמיתי שלנו… זה רק יראה לכולם שלא כדאי להתעסק איתנו

פורסם ב
לפני21 שעות , פנחס שוף said:

מנגד

למה התקשורת הישראלית, בספורט וגם באקטואליה או עיתונאים מסוימים מרגישים צורך עז בלפלוט כל הזמן רעל, הבל ושטויות על ספקולציות ובלבולי מוח שלא תורמים לשום שיח.

איך אתה תורם בדיוק לשיח הענייני והמקצועי באמירות הארסיות והמגעילות שלך? שלא נכונות אגב כלל.

זה יותר עיתונאות צהובה ורכילות זולה מאשר דיבור ענייני ומקצועי, חושבים רק על הכותרות והקליק בייט או למשוך צופים באמירות מפוצצות שלא קשורות למציאות. גועל נפש. 

רואים את הקנאה יוצאת לו מהעיניים של המכוער הזה, זה לא מפליא שהוא אוהד את חיפלה ומעריץ את שחר, פשוט טיפוס מתוסכל שלא יודע לפרגן ולתמוך בילד ממש ילד שמועדון אגדי שילם עליו כי הוא מאמין בו ואנחנו עדיין לא ארבע מחזורים וכבר חורץ את גורלו, כל כך טיפוסי לעיתונאי ספורט ישראלי מאופס שעבר את זמנו וממשיך לקשקש את הדעת, לא הוא אשם אלא מי שמעסיק אותו ומאזין לו.

הוא גם מראה להרבה עיתונאים, שדרנים ומגישי טלוויזיה שיש לנו, שעושים אותו דבר כל יום, פשוט רכילות צהובה שלא קשורה למציאות שבאה לזרוע רעל ושנאה בהולה בקנאה ושחצנות מגעילה.

פורסם ב
לפני2 שעות , avi.br said:

לא מאמין שזה יקרה , אבל מקווה שהם ידברו בפודקאסט שלהם על זה שאוהדי מכבי הורידו להם את הדירוג , מתוך בכיינות של זה לא הדירוג האמיתי שלנו… זה רק יראה לכולם שלא כדאי להתעסק איתנו

הגיע ל 3.7

איך בא לי שירד מתחת ל 3

פורסם ב
לפני3 שעות , melody said:

איך משפיע הדירוג?

אני לא מומחה גדול באירוע אבל האלגוריתם של ספוטיפיי עובד כך שהם לא מציגים את הפודקאסט הזה כהמלצה לצפייה ופחות נחשפים אליו. אני לדוגמא אוהב ספורט, למרות שהאזנתי לפודקאסט הזה בעבר זה לא מציג לי אותו, את קומץ עמה, ציון 3 והפודיום כן.

לטווח הרחוק, דירוג המוך גם יכול גם להזיק להם כלכלית (ובמילא זה פודקאסט שחי בעיקר על רילזים מפגרים ושלשולים מהפה של זריהן או בדיחות מפגרות של קנדה).

והכי הרבה, יש את המשמעות של האגו. שציון 3 מדורג 4.9 מ5 בואו נתמרמר 4.8 מ5 והפודיום 4.7 מ5, זה מביך שפודקאסט שמתיימר להתחרות בהם ולהציג תקשורת אלטרנטיבית יהיה מדורג כזה נמוך.

בקיצור, עודדדדדדדדדדדדדדד. 3.6 זה לא מספיק, צריך עוד נמוך, עוד להראות את הכוח שלנו. הסבירו פה כמה זה פשוט לעשות, הכי קל בעולם.

פורסם ב

לא מספיק

פורום ששם את ואצק שחקן החודש ואת בולבול צהוב הציפור הרשמית של חוף אשקלון או משו כזה, יכול וצריך למעוך פודקאסט שמרעיל נגד מכבי כאג'נדה לדירוג מבזה. 

קדימה לעבודה 

פורסם ב

היידה מבסוט שהרעיון שלי של להוריד להם דירוג תפס פה תאוצה

הלוואי עוד יצטרפו, צריך להוריד את האפסים האלה מתחת ל-3

הדירוג משפיע גם על החשיפה של הפודקאסט, על תחרויות דירוג, ובסוף גם באופן כלכלי

פורסם ב
26 דקות לפני, איתי-מכביסט said:

מסתבר שצריך להאזין לטיפשים האלה כדי לדרג אותם .

לוחץ פליי על שלושה פרקים ומריץ קדימה קצת

פורסם ב
10 דקות לפני, Barksdale said:

לוחץ פליי על שלושה פרקים ומריץ קדימה קצת

אצלי פרק אחד הספיק