Jump to content

רשמים מהניצחון על טבריה בחוץ | 4-1 משכנע אחרי פיגור מהיר

Recommended Posts

פורסם ב

בליץ׳ כוכב כדורגל משוגע.

אסטנה עם משחק מרשים מאוד. אם ימשיך בגרף ההשתפרות הזה נקבל שחקן מעל הליגה.

קאמרה ושלמה חוץ מהדקה הראשונה שם שכופפו נתנו תצוגה מדהימה גם בהגנה וגם בבניית ההתקפות.

שגיב יחזקאל עם משחק אדיר שחרר את כל ההתקפה.

שחר קצת לוקה בטכניקה ובהנעת כדור אבל קילר רציני מול השער. אולי אפילו הקילר הכי טוב בסגל אפילו לפני החלוצים.

ניקו מתחיל להשתחרר קצת. התחיל חלוד וכל משחק זה נראה יותר טוב. חוץ מהריבאונד גם נתן משחק לא רע עם תנועות וכדורים יפים.

לאזטיץ עם ניהול משחק מדהים. סוף סוף חילופים בזמן וראינו איך זה שומר את מכבי אינטנסיבית 90 דקות. וכמובן מאפשר בלוז הקשוח הזה מנוחה לפרץ, יחזקאל, ניקו ובליץ׳ ומצד שני הרווחנו לא מעט דקות של מדמון, נוי, לדרמן ווארלה. ככה זה צריך להיראות.

סך הכל מבסוט מאוד ממכבי. אחרי הגול המוקדם זה יכל להיגמר לא טוב ויצאנו מהבור הזה יחסית בקלות.

לגבי הקהל- תצוגת עידוד מדהימה ותפאורה מדהימה. אבל היו כמה אדיוטים שפשוט יכולים לחרב אותנו. אין לי טענה על הזריקה של הנייר בהתחלה אפילו שזה עיכב את המשחק חמש דקות ונענש על זה. אבל כל מה שקרה אחרי זה שהמשיכו לזרוק גם בקרנות וגם על השוער וגם על גרינפלד זה פשוט אוהדים בלי מוח שעושים נזק לקבוצה ולמועדון ואנחנו עוד יכולים לאבד נקודות ומשחקי חוץ בלי קהל בגלל השטויות האלה. שנה שעברה היינו הקהל היחיד שלא נפל לפרובוקציות והבאנו אליפות. חייב לשמור את זה גם העונה.

לגבי גרינפלד - תמות יא בן זונה מסריח. חירבנת בתחתון את המשחק הכי קל שיש לשיפוט. כל שריקה וכל מגע נתת להם יא שרמוטה ואיך אני שמח שזה עלה לך ב3 פנדלים שלא שרקת והיית צריך לרוץ כמו זונה עם דילדו בתחת לואר ולבכות כל הדרך על הניקוד שלך שהולך לפח. ועוד הוצאת צהוב לפרץ על מחאה מוצדקת שהוא הקפטן יא חתיכת פלוץ נפוח. שלא נדבר על מאה אחוז אדום מול העיניים שלך שפספסת יא עיוור. שלא נדבר על צהוב שני על נגיעת יד שפאקינג יש לך את המסך מול העיניים מה צריך יותר מזה יא שופט מסריח מושחת ואפס. שתכשל כל החיים.

פורסם ב
43 דקות לפני, erantheking21 said:

קמארה כסטופר הגנתי וחסימת גוף ברמה הכי גבוהה, קשה לעבור אותו

בכל הפאן הטכני(מסירות, ניהול משחק) אסור לתת לו לבצע את זה, הוא צריך להיות הבלם האחורי במערך ולא הבלם שמנהל משחק, הפסים שלו לא מדויקים ויוצרים איבודי כדור.

מסכים בהחלט

פורסם ב
5 דקות לפני, Yellow_Hell said:

אגב אם נועם בן הרוש צריך לשחק זה במקום רביבו. יום שלישי זו הזדמנות טובה. אסנטה מצוין אז אין מה להוציא אותו. רביבו שיחק המון ואנחנו רק בספטמבר, לא תזיק לו מנוחה.

מסכים, מאוד מקווה שיימצא לו המקום ברוטציה.

במקום רוי זו בהחלט אופציה 

פורסם ב

אחלה מכבי שבעולם.

אני מנסה להכניס את עצמי לפרופורציות ולהגיד לעצמי ששיחקנט מול 2 מ3 הקבוצות החלשות בליגה כרגע. 

מזכיר לעצמי שבעונה של איביץ' התחלנו עם 5 ו6 על ריינה וחדרה. גם שם זה היה קודם בבית אחרי זה בחוץ באווירה אדירה.

רק להמשיך.

פורסם ב
46 דקות לפני, erantheking21 said:

בכל הפאן הטכני

סליחה שאני קטנוני, אבל זה כבר נהיה עקבי ומפריע לטרחן כמוני

פן - צורת היחיד של פנים 
כמו בביטוי "שני פנים למטבע"

פאן - נשמע כמו צורה לכתוב בעברית FUN

גם @Sawyer נופל בזה לפעמים בסיכומים שלו

https://hebrew-academy.org.il/שני-פנים-או-שתי-פנים/

שוב סליחה על הטרחנות :blush:

פורסם ב
10 דקות לפני, Yellow_Hell said:

אגב אם נועם בן הרוש צריך לשחק זה במקום רביבו. יום שלישי זו הזדמנות טובה. אסנטה מצוין אז אין מה להוציא אותו. רביבו שיחק המון ואנחנו רק בספטמבר, לא תזיק לו מנוחה.

דווקא היתי מכניס אותו ואת גרופר לאט לאט ושומר על רביבו ואסנטה, רק החודש הזה יש לנו עוד 4 משחקים ותחילת החודש יש זאגרב.

צריך רוטציה ובשביל זה הובא סגל ארוך וצריך לשמור על רביבו ואסנטה וגם על הדרך לתת לשחקנים רעבים לשחק כדי עוד יותר לשמור על רביבו ואסנטה רעבים ורעננים.

אקח לתשומת ליבי ארתור:-)

2 דקות לפני, Arthur Read said:

פן - צורת היחיד של פנים 

פורסם ב

ואנחנו רק בספטמבר כשהסגל רק עכשיו סיים את הבנייה....

פורסם ב

פיקנטריה - הייתי במקביל בהופעה של 30 שנה לאלבום של מוניקה סקס. הייתי בשורה ראשונה מול פיטר רוט ולבוש חולצה של מכבי.

כל ההופעה פיטר מסמן לי לעדכן אותו מה קורה במשחק... כשהיה אחד אפס אמרתי לו שעדיין אפס אפס כדי שימשיך את הווייב הטוב שהיה על הבמה..

צריכים להביא אותם לחגיגת אליפות הבאה..

פורסם ב

משחק מאוד מרשים של מכבי. נכון, יריבה מאוד חלשה והכל אבל אלו המשחקים שבשנה שעברה היינו מסתבכים בהם, בטח אחרי פיגור. 

מעבר לשחקן כזה או אחר, היה יפה לראות שילובים באגפים. המשחק הלך לאגף ולשם שינוי לא עמד שם שחקן אחד אלא תמיד היתה עזרה של שחקן אחד נוסף לפחות, זה םתח את ההגנה של טבריה וההתקפה זרמה הרבה יותר טוב.

בנוסף, לזכות לאזטיץ החילופים המוקדמים עם הפנים להמשך העונה. לדעתי רביבו צריך גם הוא לקבל קצת מנוחה

זו פתיחת עונה, המון שחקנים חדשים ושני שחקנים שהרגע נחתוץ יש המון כישרון בסגל, נקווה שזה יתחבר.

פורסם ב

הבנתי שגרינפלד נתפס במצלמה אומר על הקהל "הבני זונות האלה"

פורסם ב
לפני3 שעות , elad5050 said:

אחלה מכבי שבעולם.

אני מנסה להכניס את עצמי לפרופורציות ולהגיד לעצמי ששיחקנט מול 2 מ3 הקבוצות החלשות בליגה כרגע. 

מזכיר לעצמי שבעונה של איביץ' התחלנו עם 5 ו6 על ריינה וחדרה. גם שם זה היה קודם בבית אחרי זה בחוץ באווירה אדירה.

רק להמשיך.

לדעתי הסגל שיש לנו העונה זה הסגל הכי מאוזן שהיה לנו מזה הרבה מאוד זמן, מלבד עמדת השוער שבגדול אמור להספיק לליגה שלנו

פורסם ב
1 דקה לפני, YoniC said:

הבנתי שגרינפלד נתפס במצלמה אומר על הקהל "הבני זונות האלה"

אם זה נכון זו עילה לפסול אותו למשחקים שלנו.

פורסם ב
14 דקות לפני, קמאנן said:

אחלה מכבי השנה

קבוצה מאוזנת מאוד, מזכיר את הקבוצה של איביץ באיזון 

אתמול התחלתי לתהות מי תהיה טובה יותר מכבי של סוזה או הנוכחית.

פורסם ב

רז שלמה עם הכדור לא מוערך מספיק, משמעותי מאוד נגד צפיפות ובפרט בשיטה של לאזטיץ שהבלמים נוגעים המון בכדור.

בליץ כנראה השחקן היחיד בסגל ללא תחליף, מפלצת.

וארלה ואנדרדה עם טעם של עוד.

מדמון שוב נכנס טוב, חייב להתפוצץ העונה ולשחק ככה גם כשפותח.

עזבו את זה שהוא לא רואה כלום, איך אפשר לשחק 50 דקות נטו אחרי שאתה מוסיף 21 דקות?

איך אתה ממציא אירוע ומאיים בלפוצץ משחק בגלל קונפטי?

שונא כדורגל, תפרוש כבר.

פורסם ב

איגוד השופטים: מכבי קופחה מול טבריה בשער של קמארה שלא היה צריך להיפסל.

תראו מופתעים.

פורסם ב

שאפו ללאזטיץ על ניהול המשחק והסגל השנה, זה מתחיל כבר להיראות כמו משהו עקבי שהוא שינה בעצמו

חילופים בדקה סבירה, הרבה שחקנים נכנסים, אחד הדברים שהכי היה לי קשה איתם שנה שעברה.

נשאר לו רק להעיז יותר, נגד טבריה היה אפשר אנדרדה באמצע במקום שחר, יחזקאל בשמאל ודוידה בימין

זה שאנדרדה עבר ל-10 בהמשך הרגיע אותי שהוא לא בא רק על תקן כנף, במיוחד שבפועל הוא רוב המשחק גם לא היה דבוק לכנף

פורסם ב
1 hour ago, P.Maldini said:

רז שלמה עם הכדור לא מוערך מספיק, משמעותי מאוד נגד צפיפות ובפרט בשיטה של לאזטיץ.

אם לרז שלמה לא הייתה את המכירה/ניתוק במשחק הוא היה הבלם הישראלי הטוב ביותר היום וכנראה שהיה משחק ברמה גבוהה יותר בחול. יש לו את כל החבילה.

פורסם ב
42 דקות לפני, בראון said:

אם לרז שלמה לא הייתה את המכירה/ניתוק במשחק הוא היה הבלם הישראלי הטוב ביותר היום וכנראה שהיה משחק ברמה גבוהה יותר בחול. יש לו את כל החבילה.

בהתחשב בכך שבלמי הנבחרת הם נחמיאס ולמקין, לא בטוח שהוא לא כבר. עם כל המגרעות.

פורסם ב
לפני5 שעות , Arthur Read said:

פן - צורת היחיד של פנים 

היה, חתול צהוב היה גומר אותי כל פעם שהייתי כותב. הפסקתי פשוט לכתוב שלא יבוא עליי.

לפני3 שעות , robertod said:

פיקנטריה - הייתי במקביל בהופעה של 30 שנה לאלבום של מוניקה סקס. הייתי בשורה ראשונה מול פיטר רוט ולבוש חולצה של מכבי.

כל ההופעה פיטר מסמן לי לעדכן אותו מה קורה במשחק... כשהיה אחד אפס אמרתי לו שעדיין אפס אפס כדי שימשיך את הווייב הטוב שהיה על הבמה..

צריכים להביא אותם לחגיגת אליפות הבאה..

טאפ פיקנטריות בתולדות ישראל. אהבתי מאוד*

* חוצמזה שגם אתה וגם פיטר העדפתם הופעה על משחק של מכבי

1 hour ago, ClinteastwoodFan said:

איגוד השופטים: מכבי קופחה מול טבריה בשער של קמארה שלא היה צריך להיפסל.

תראו מופתעים.

ומה עם האדום? מה ההסבר למה זה לא אדום?

זאת הבעיה, שכל אחד יכול להגיד ולהתרכז במה שבא לו. הכל שכונה. אין בדיקה אמיתית, אין חקר אמת, רק אינטרסים ורעש בתקשורת.

פורסם ב

לא שהיינו צריכים שמישהו יאשר לנו את מה שראינו, גנבו לנו גול. 

Screen-Shot-14-09-2025-at-15-26.png

פורסם ב
לפני1 שעה , Sawyer said:

היה, חתול צהוב היה גומר אותי כל פעם שהייתי כותב. הפסקתי פשוט לכתוב שלא יבוא עליי.

טאפ פיקנטריות בתולדות ישראל. אהבתי מאוד*

* חוצמזה שגם אתה וגם פיטר העדפתם הופעה על משחק של מכבי

ומה עם האדום? מה ההסבר למה זה לא אדום?

זאת הבעיה, שכל אחד יכול להגיד ולהתרכז במה שבא לו. הכל שכונה. אין בדיקה אמיתית, אין חקר אמת, רק אינטרסים ורעש בתקשורת.

בתור מחווה גם באתי עם החולצה של מכבי בוקה שאז מכבי הביאו אותו להשקה שלה..

משעשע בין השירים הוא בא קדימה ומתחיל לשאול כמה כמה ועושה עם היד על המצח ואוו נרגעתי אחרי שהיה  3 1 . בין לבין צועקים אחד לשני יאללה מכבי. אחלה גבר.

פורסם ב

זה המקום לציין את החברות והערבות ההדדית של אוראל יוספוב וחבריו

שלפני המשחק הזיזו 3-4 רכבים כדי שנוכל להדחק פנימה עם האוטו ולזכות בחניה טובה עם גישה מהירה הביתה.

פעולה גדולה ומרגשת.

פורסם ב

- מסתמן שזה הסגל הכי מגוון וחזק מאז הקבוצה של סוזה. בין אם תהיה הצלחה עם כולם או לא, למעט עמדת השוער בן ודומיניק עשו את החלון הכי טוב שאני זוכר. זה התחיל עם מבול ההחתמות ביום הראשון. ונמשך עד הרגע האחרון. מקצוענות במקסימום מהצד שלהם. 

זה לא רק השחקנים שהביאו, זאת גם ההתחדשות בסגל ששומרת מפני ירידת מתח צפויה אחרי רצף אליפויות, תוך שמירה על כאלה שכבר עשו פה בראשם דפרץ שיעבירו את רוח המועדון.

- נראה שלאזטיץ' יוצא מהקיבעון בכל מה שקשור להרכב והחילופים, והקבוצה משחקת כדורגל יותר אטרקטיבי בהתאמה.

- המשחק נתפס כמשחק קל בגלל ששבוע שעבר ב"ש שמה להם 7, ואני חושב שפירקנו פה מוקש. הם שיחקו בטרנר וכבשו בדקה 2. לשחק בנוף הגליל שזה סוג של הי"א של הצפון, ולחטוף בדקה מוקדמת זאת אופרה אחרת. נוסיף לזה שטבריה אחרי שחטפה שביעייה הגיעה במוכנות ומוטיבציה אחרת, ואת גרינפלד.

פורסם ב
לפני6 שעות , elbanana said:

- מסתמן שזה הסגל הכי מגוון וחזק מאז הקבוצה של סוזה. בין אם תהיה הצלחה עם כולם או לא, למעט עמדת השוער בן ודומיניק עשו את החלון הכי טוב שאני זוכר. זה התחיל עם מבול ההחתמות ביום הראשון. ונמשך עד הרגע האחרון. מקצוענות במקסימום מהצד שלהם. 

זה לא רק השחקנים שהביאו, זאת גם ההתחדשות בסגל ששומרת מפני ירידת מתח צפויה אחרי רצף אליפויות, תוך שמירה על כאלה שכבר עשו פה בראשם דפרץ שיעבירו את רוח המועדון.

- נראה שלאזטיץ' יוצא מהקיבעון בכל מה שקשור להרכב והחילופים, והקבוצה משחקת כדורגל יותר אטרקטיבי בהתאמה.

- המשחק נתפס כמשחק קל בגלל ששבוע שעבר ב"ש שמה להם 7, ואני חושב שפירקנו פה מוקש. הם שיחקו בטרנר וכבשו בדקה 2. לשחק בנוף הגליל שזה סוג של הי"א של הצפון, ולחטוף בדקה מוקדמת זאת אופרה אחרת. נוסיף לזה שטבריה אחרי שחטפה שביעייה הגיעה במוכנות ומוטיבציה אחרת, ואת גרינפלד.

מעבר לזה שאני מסכים עם כל מה שאתה כותב, חשוב לומר שאומנם עונה קודמת ברוב הרגעים הכדורגל שלנו היה לא נעים לעין, אבל הוא היה תקפי ולראייה גם הבקענו כמות שערים היסטורית. נכון, חלק מזה במצבים נייחים, אבל גם מצבים נייחים לא מגיעים אם אתה לא תוקף. השנה בהחלט זה השתדרג וזו אולי מכבי שמשחקת הכי התקפי שאני זוכר. לאזטיץ' בכלל הוא מאמן מאוד התקפי.

למשל בגול, יש לנו 3 שחקנים שהיו בעמדה גבוהה מהחלוץ שהוא עצמו על סף הרחבה. 

Screen-Shot-15-09-2025-at-00-34.png

מאוד נהניתי אתמול ממכבי.