Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב
6 דקות לפני, Elirandani said:

זה מדהים שהוא עדיין בתפקיד הזה

הקמפיין מוקדמות הקודם היה הגרוע בהיסטוריה של הנבחרת הזו. 

זה לא יאמן שהוא עדיין שם. וזה אחרי שחירבן לנו אולימפיאדה. 

7 דקות לפני, אקיטה said:

אבו פרחי היחידי בצעירה שיודע לעשות פעולות תכל'ס מסוכנות תוך מקסימום כמה נגיעות בודדות. פעולות קצרות וחדות, ממש יפה לראות.

הוא וינג באק בצד ימין כרגע ועושה עבודה הגנתית טובה. כחלוץ אני מאמין שיהיה אפילו טוב יותר, בטח מהגולם האוברייטד הזה שנקרא דאפה.

חד משמעית. השחקן היחיד פה שאתה יכול ממש לנחש שהוא משחק בבוגרים. הוא משחק בעמדה לא נוחה לו והוא עדיין הרבה יותר חד ומהיר בקבלת ההחלטות מכל השאר. לעומתו, עבד שנהנה מיחסי ציבור אבל לא מראה שום דבר שאין לנו פה בארץ בערמות. אולי חוץ מהתספורת של הפליימקר של הניו יורק ניקס.  

פורסם ב
22 דקות לפני, Brandon Roy said:

הקמפיין מוקדמות הקודם היה הגרוע בהיסטוריה של הנבחרת הזו. 

זה לא יאמן שהוא עדיין שם. וזה אחרי שחירבן לנו אולימפיאדה. 

חד משמעית. השחקן היחיד פה שאתה יכול ממש לנחש שהוא משחק בבוגרים.

הוא משחק בעמדה לא נוחה לו והוא הרבה יותר חד ומהיר בקבלת ההחלטות.

לעומתו, עבד שנהנה מיחסי ציבור אבל לא מראה שום דבר שאין לנו פה בארץ בערמות. אולי חוץ מהתספורת של הפליימקר של הניו יורק ניקס.  

גיא לוזון באולימפיאדה זה תזכורת למקרה שיבואו עליי ימים רעים שהכל אפשרי בחיים, שום דבר שיום עם עמוס בבריכה לא יסדר בחיים האלה.

עבד זה לאיוס אבל בקשר 10, עושה דריבל חמוד במשך דקה וחוזר לנקודת המוצא. אבו פרחי התייאש מלעשות תנועה טובה ולנסות לעשות איתו דאבל פאסים.

מה שכן, זו אחת הנבחרות הכי נגריות וחסרות כישרון שאני זוכר בכללי בלי קשר ללוזון, למרות ששטראובר מתעקש שיש פה הרבה כישרון.

פורסם ב

וואלה עד עכשיו לא ידעתי שיש בכלל פגרת נבחרות. איזו השמדת ערך עברה נבחרת ישראל

פורסם ב

מי שמכיר אותי יודע שאין משחק של הכדורגל הישראלי שאני מפסיד. מליגת העל, דרך הליגה הלאומית ועד הנבחרות הצעירות.

אבל את גיא לוזון והנבחרת שלו אני כבר לא מסוגל לראות. בושה להתאחדות, בושה למדינה והאמת? בושה גם לנו שמאירי הרים יד לחרא הזה. יש גבול גם למסחרה.

פורסם ב

אז השופט הרשע שהמציא אדום לגלזר מול אריס סלוניקי, ישפוט היום מול מולדובה.

פורסם ב

רוי רביבו ודור פרץ פותחים מול מולדובה. שגיב יחזקאל ורז שלמה על הספסל. 

אני מקווה שאוהדי שאר הקבוצות קיבלו את השבת היום עם ברכת הודיה למיץ' הענק - מתוך סגל של 23 שחקנים, אולי רק 5 לא עברו במכבי. 

פורסם ב
13 דקות לפני, Elirandani said:

אז השופט הרשע שהמציא אדום לגלזר מול אריס סלוניקי, ישפוט היום מול מולדובה.

ביטון הסקוטי?

פורסם ב

דור פרץ עם תנועה אופיינית לתוך הרחבה מבקיע את השער הראשון לנבחרת. 

פורסם ב

יש נושא ייעודי לנבחרת למה אנחנו פה

חייב לציין התלבושת פגז

אולי נעבור לריבוק ונשתחרר מקבוצת אירני

פורסם ב
לפני3 שעות , car.garsia said:

מי שמכיר אותי יודע שאין משחק של הכדורגל הישראלי שאני מפסיד. מליגת העל, דרך הליגה הלאומית ועד הנבחרות הצעירות.

אבל את גיא לוזון והנבחרת שלו אני כבר לא מסוגל לראות. בושה להתאחדות, בושה למדינה והאמת? בושה גם לנו שמאירי הרים יד לחרא הזה. יש גבול גם למסחרה.

כנ"ל. מסמל בשבילי את כל מה שמגעיל בכדורגל הישראלי (ובכלל במדינה). נמאס כבר מחוסר לקיחת האחריות האישית וה"שמור לי, ואתן לך" הזה. פרקטיקות של ברית המועצות.

פורסם ב
לפני2 שעות , Brandon Roy said:

רוי רביבו ודור פרץ פותחים מול מולדובה. שגיב יחזקאל ורז שלמה על הספסל. 

אני מקווה שאוהדי שאר הקבוצות קיבלו את השבת היום עם ברכת הודיה למיץ' הענק - מתוך סגל של 23 שחקנים, אולי רק 5 לא עברו במכבי. 

פירורים מחיפה ומכבי פ"ת, כל השאר - מכבי. 

אמרתי את זה פעם, בניגוד לארקדי למשל שסתם בא ופזר פה כסף, מיץ' קידם את הכדורגל הישראלי קדימה. לחשוב שבעונה הראשונה עוד הסתלבטו על החזיות של מכבי.... מכבי העלתה את הרף המקצועי פה, פעם אחרי פעם, וכולם הלכו בעקבותינו, בכדי לא לאבד רלוונוטיות. הקפיצה המשמעותית הבאה אמורה להגיע עם קומפלקס אימונים נורמאלי ולא החירבה בקריית שלום.

פורסם ב
לפני8 שעות , אלק נילאש said:

פירורים מחיפה ומכבי פ"ת, כל השאר - מכבי. 

אמרתי את זה פעם, בניגוד לארקדי למשל שסתם בא ופזר פה כסף, מיץ' קידם את הכדורגל הישראלי קדימה. לחשוב שבעונה הראשונה עוד הסתלבטו על החזיות של מכבי.... מכבי העלתה את הרף המקצועי פה, פעם אחרי פעם, וכולם הלכו בעקבותינו, בכדי לא לאבד רלוונוטיות. הקפיצה המשמעותית הבאה אמורה להגיע עם קומפלקס אימונים נורמאלי ולא החירבה בקריית שלום.

יום יגיע וזה יקרה.

פורסם ב
לפני1 שעה , Raumdeuter said:

יום יגיע וזה יקרה.

אמן, הבעיה שבניית קומפלקס כבר קשורה עמוד מדי בעסקונה והמסירה הישראלית ועולה בבירוקרטיה אין סופית מה שלא נראה לי שלמיץ יש כוח להתעסק בו

פורסם ב

אגב, אנשים פה לא קולטים את הטירוף במדינה של וארלה לקראת המשחק מול קמרון עוד 3 ימים.

ניצחון ביתי על קמרון והנבחרת בסבירות גבוהה מאוד תעפיל לראשונה בתולדותיה למונדיאל. 

צריך גם לומר שעצם זה שהמונדיאל גדל ל-48 נבחרות (חלף 32) עוזר להם בהיבט הסיכויים מן הסתם.

מבחינת מכבי זה עשוי להיות שיחוק גדול לקנות שחקן רגע לפני שהוא עשוי להיות בסגל למונדיאל. 

פורסם ב
37 דקות לפני, Brandon Roy said:

אגב, אנשים פה לא קולטים את הטירוף במדינה של וארלה לקראת המשחק מול קמרון עוד 3 ימים.

ניצחון ביתי על קמרון והנבחרת בסבירות גבוהה מאוד תעפיל לראשונה בתולדותיה למונדיאל. 

צריך גם לומר שעצם זה שהמונדיאל גדל ל-48 נבחרות (חלף 32) עוזר להם בהיבט הסיכויים מן הסתם.

מבחינת מכבי זה עשוי להיות שיחוק גדול לקנות שחקן רגע לפני שהוא עשוי להיות בסגל למונדיאל. 

לא אמרו שהוא לא שחקן נבחרת ולכן לא יעזוב לאליפות אפריקה? 

פורסם ב
1 דקה לפני, zion8 said:

לא אמרו שהוא לא שחקן נבחרת ולכן לא יעזוב לאליפות אפריקה? 

לא, הוא שחקן נבחרת שבד״כ עולה מהספסל (פתח גם בהרכב כמה פעמים). 

הנבחרת שלו לא העפילה לאליפות אפריקה אבל נמצאת בעמדה טובה להעפיל למונדיאל 

פורסם ב
5 דקות לפני, איתי-מכביסט said:

לא, הוא שחקן נבחרת שבד״כ עולה מהספסל (פתח גם בהרכב כמה פעמים). 

הנבחרת שלו לא העפילה לאליפות אפריקה אבל נמצאת בעמדה טובה להעפיל למונדיאל 

התשובה נכונה

טעיתי בדרך

פורסם ב

הנבחרת אתמול נראתה מעולה. אמנם זה נגד נבחרת איומה בלי ניקולאסקו אין לה גם מה להציע התקפית אבל עדיין מרשים מאוד.

היה כיף לראות קצת ניצוצות של סולומון וגלוך.

ואגב, רב"ש הדב אמנם משחק בשיטה שונה

מלזא אבל הנה ההוכחה שגם כ8 דור פרץ יכול להיות מדהים ולהצטרף לרחבה וזה לא מפרק את הקישור, בעיקר שאתה נגד יריבות חלשות. במרבית המשחקים אפשר לשחק בקישור איתו ועם טוטי מתחת לבליץ'.

פורסם ב
לפני6 שעות , Brandon Roy said:

עוד משהו חיובי בהיבט של וראלה והנבחרת זה שהוא נמצא שם ביחד עם טבראס מבית"ר (עלה מחליף) וטבראס מנתניה שלא היה בסגל אבל הוא שם. 

אני מניח שהתייעץ איתם לפני שחתם ויש לו פה אנשים שהוא מכיר. טבארס הנתנייתי מתחיל פה כבר עונה שנייה. 

פורסם ב
לפני12 שעות , car.garsia said:

הנבחרת אתמול נראתה מעולה. אמנם זה נגד נבחרת איומה בלי ניקולאסקו אין לה גם מה להציע התקפית אבל עדיין מרשים מאוד.

היה כיף לראות קצת ניצוצות של סולומון וגלוך.

ואגב, רב"ש הדב אמנם משחק בשיטה שונה

מלזא אבל הנה ההוכחה שגם כ8 דור פרץ יכול להיות מדהים ולהצטרף לרחבה וזה לא מפרק את הקישור, בעיקר שאתה נגד יריבות חלשות. במרבית המשחקים אפשר לשחק בקישור איתו ועם טוטי מתחת לבליץ'.

זה בדיוק מה שטענתי על פרץ כל השנה האחרונה, מספרים הוא גם יתן מעמדת ה 8 וגם יחזור קצת להרביץ בקישור כי כרגע הוא לא חוטף מהסיבה הפשוטה שהוא משחק בשליש האחרון של המגרש וקשה מאוד לחטוף שם אז אנשים רואים שאין לו חטיפות אומרים שהוא לא יכול לשחק באמצע, לטעמי ל 8 הוא מושלם ויתן 75 אחוז מהגולים שהוא נותן כיום, אבל זה כבר אבוד לאזטיץ' מאוהב בו ב 10

פורסם ב
53 דקות לפני, ebibo said:

זה בדיוק מה שטענתי על פרץ כל השנה האחרונה, מספרים הוא גם יתן מעמדת ה 8 וגם יחזור קצת להרביץ בקישור כי כרגע הוא לא חוטף מהסיבה הפשוטה שהוא משחק בשליש האחרון של המגרש וקשה מאוד לחטוף שם אז אנשים רואים שאין לו חטיפות אומרים שהוא לא יכול לשחק באמצע, לטעמי ל 8 הוא מושלם ויתן 75 אחוז מהגולים שהוא נותן כיום, אבל זה כבר אבוד לאזטיץ' מאוהב בו ב 10

גם אפילו לא ביקשתי כל המשחקים, שבאירופה ונגד קבוצות חזקות שיעלה עם פרץ ב10 שבליץ' וסיסוקו מאחוריו אבל במשחקים נגד הקטנות, לא רואה סיבה שהוא ישחק כ8 מתחת לטוטי. אולי השנה נראה את זה.

פורסם ב

יש סיכוי שנצא מהמשחק נגד איטליה בלי פצועים?

פורסם ב

הנבחרת הצעירה נגד הולנד, בשעה 18:00. 

בן הרוש ואבו פרחי פותחים. 

היה נחמד אם אסנטה היה מנגד אבל הבחור שלנו כבר גדול...

ב-19:00 וארלה וקייפ ורדה מארחים את קמרון עם המשחק

הכי חשוב שלהם. ניצחון והם יהיו במונדיאל לראשונה בהיסטוריה.

וארלה יעלה מהספסל אני מניח.