Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

ננסה להעביר את הפגרה בסבבה כאילו אנחנו לא דרוכים כולנו

עוד מעט וארלה (קייפ ורדה) נגד מאורציוס במוקדמות של אליפות אפריקה.

בנתיים בנבחרת הנוער שלנו שמנצחת 2:4 את אסטוניה במשחק הכנה, עילאי בן סימון ורועי מגור הבקיעו.

פורסם ב

לפי הדיווחים דור פרץ יפתח בנבחרת בקישור האחורי ביחד עם אליאל פרץ

יהיה מעניין לראות את התפקוד שלו בעמדה הזאת

פורסם ב

אם נגעתם בנבחרת הנוער, מעניין לדעת גם שנבחרת הנערים (u17) סיימה בתיקו 1:1 מול גרמניה בטורניר ארבע האומות כשמי שכבש את שער השיוויון בדקה ה94 הוא נועם עזרן (הבן של) שמשחק בנערים א שלנו. 

עזרן יליד 1.11.2010 (עדיין לא בן 15) נחשב לכישרון אדיר ובעונה שעברה בקושי שיחק בגלל פציעה קשה והעונה מתחיל לחזור לעצמו .

היום יש לנבחרת משחק נוסף נגד אנגליה .

פורסם ב
לפני3 שעות , איתי-מכביסט said:

אם נגעתם בנבחרת הנוער, מעניין לדעת גם שנבחרת הנערים (u17) סיימה בתיקו 1:1 מול גרמניה בטורניר ארבע האומות כשמי שכבש את שער השיוויון בדקה ה94 הוא נועם עזרן (הבן של) שמשחק בנערים א שלנו. 

עזרן יליד 1.11.2010 (עדיין לא בן 15) נחשב לכישרון אדיר ובעונה שעברה בקושי שיחק בגלל פציעה קשה והעונה מתחיל לחזור לעצמו .

היום יש לנבחרת משחק נוסף נגד אנגליה .

בן 15 וכבר עבר פציעה קשה, התפוח לא נפל רחוק... סתם סתם, שיצליח. 

פורסם ב

היום ב-19:00 הנבחרת הצעירה (עד גיל 21) מתחילה את קמפיין מוקדמות היורו. כרגיל, עם המאמן הפעיל הגרוע בעולם על הקווים, לכאורה. 

השחקנים שלנו : אופק מליקה, נועם בן הרוש ו-סייד אבו פרחי. 

פורסם ב
14 דקות לפני, קמחי said:

חוסר ההערכה כלפיי דוידה מעצבן אותי מאוד. 

בן שמעון הולך עם השחקנים שלו לא משנה מה. דוידה פעם ראשונה בנבחרת למרות שכבר שנתיים הוא פותח במכבי. 

הוא יעדיף את נחמיאס שלא משחק לפני שלמה, את דסה שנמצא בלי קבוצה, את פאקינג אליאל פרץ לפני גבי (עוד בעונה שעברה הוא לא ספר את גבי) ואת דן ביטון המחליף של דוידה במכבי. 

אני לא בטוח שלא מעורב פה סוכן או איזו קומבינה כזאת או אחרת. 

פורסם ב
2 דקות לפני, Brandon Roy said:

היום ב-19:00 הנבחרת הצעירה (עד גיל 21) מתחילה את קמפיין מוקדמות היורו. כרגיל, עם המאמן הפעיל הגרוע בעולם על הקווים, לכאורה. 

בלי לכאורה. אין אחד בעולם שיכול לתת לי שם של מאמן עם מספרים יותר עלובים וכשלונות משל הלוזון

פורסם ב
1 דקה לפני, מכביסט לעד said:

בן שמעון הולך עם השחקנים שלו לא משנה מה. דוידה פעם ראשונה בנבחרת למרות שכבר שנתיים הוא פותח במכבי. 

הוא יעדיף את נחמיאס שלא משחק לפני שלמה, את דסה שנמצא בלי קבוצה, את פאקינג אליאל פרץ לפני גבי (עוד בעונה שעברה הוא לא ספר את גבי) ואת דן ביטון המחליף של דוידה במכבי. 

רב"ש מאז ומעולם היה בלנדר שאוהב ליצור חונטות ולהזיז את כל השאר הצידה. אני מעדיף שהשחקנים במכבי יתאמנו כמה שפחות תחת התנאים המחורבנים בנבחרת ויגיעו פצועים\מדוכאים חזרה לקריית שלום.

פורסם ב
1 דקה לפני, קמחי said:

רב"ש מאז ומעולם היה בלנדר שאוהב ליצור חונטות ולהזיז את כל השאר הצידה. אני מעדיף שהשחקנים במכבי יתאמנו כמה שפחות תחת התנאים המחורבנים בנבחרת ויגיעו פצועים\מדוכאים חזרה לקריית שלום.

בול. הציפייה היחידה שלי מהנבחרת זה שלא יפצע לנו אף אחד.

אני רואה שהשוער של ב"ש כבר אכל אותה...

פורסם ב
3 דקות לפני, Lahav8 said:

בול. הציפייה היחידה שלי מהנבחרת זה שלא יפצע לנו אף אחד.

אני רואה שהשוער של ב"ש כבר אכל אותה...

מה זה אכל אותה? הגיע מלכתחילה עם עומס שריר וב"ש עדכנו שיש לו בעיה ושמעדיפים שיבצע אימונים קלים עד הערכה מחדש. ועדיין, הצוות המוכשר בנבחרת הצליח לדרדר אותו מעומס לקרע רציני כי הם שמים זין על הקבוצות.

אני מתחיל להבין מדוע קבוצות בליגה מחמירות ומזייפות פציעות לשחקני מפתח. זה לא רק הסיכון שמרחף קבוע מעל אימוני הנבחרת אלא גם הזלזול בדו"ח הרפואי שאיתם מגיעים השחקנים יחד עם בקשות שבכלל לא מייחסים להן חשיבות.

פורסם ב
6 דקות לפני, מכביסט לעד said:

גם בנבחרת הצעירה - כארם זועבי שיש לו 200 דקות ליגה בשנתיים מוזמן. לירן חזן שהיה חלק מכישלון עצום של מכבי פ"ת וירד ליגה גם ממשיך.

זו לדעתי גם אחת הסיבות לכך שיש אדישות גדולה לנבחרות פה. אתה יודע שכמעט תמיד לא ירכיבו את השחקנים הטובים ביותר. 

אבו פאני לא משחק חודש בחוץ, דסה לא משחק שנה בפנים. 

פורסם ב
12 דקות לפני, Brandon Roy said:

גם בנבחרת הצעירה - כארם זועבי שיש לו 200 דקות ליגה בשנתיים מוזמן. לירן חזן שהיה חלק מכישלון עצום של מכבי פ"ת וירד ליגה גם ממשיך.

זו לדעתי גם אחת הסיבות לכך שיש אדישות גדולה לנבחרות פה. אתה יודע שכמעט תמיד לא ירכיבו את השחקנים הטובים ביותר. 

אבו פאני לא משחק חודש בחוץ, דסה לא משחק שנה בפנים. 

קצת הזוי שמדמון לא קיבל זימון אבל אבו פארחי נגיד כן. 

מחזיק מאבו פארחי מאוד אבל מדמון טוב עליו כרגע 

פורסם ב
24 דקות לפני, מכביסט לעד said:

* רק לא לעוות את ההיסטוריה

דן ביטון ממש לא היה המחליף הברור של דוידה במכבי בפועל, רק בהרגשה של האוהדים אולי. שלא לומר הפוך.

בעונה היחידה שלהם יחד, דוידה שותף בליגה ב29 משחקים ופתח רק ב10. ביטון ב26 מתוכם 16 בהרכב. גם בדקות בכללי ביטון שיחק 30% יותר מדוידה.

וכן ביטון רחוק מלהיות מושלם אבל הוא אחד האנדרייטדים הגדולים. יעיל מאוד והוכיח את זה השנה וגם במכבי 

פורסם ב
17 דקות לפני, אבי בנימין said:

* רק לא לעוות את ההיסטוריה

דן ביטון ממש לא היה המחליף הברור של דוידה במכבי בפועל, רק בהרגשה של האוהדים אולי. שלא לומר הפוך.

בעונה היחידה שלהם יחד, דוידה שותף בליגה ב29 משחקים ופתח רק ב10. ביטון ב26 מתוכם 16 בהרכב. גם בדקות בכללי ביטון שיחק 30% יותר מדוידה.

וכן ביטון רחוק מלהיות מושלם אבל הוא אחד האנדרייטדים הגדולים. יעיל מאוד והוכיח את זה השנה וגם במכבי 

מהרגע שדן ביטון נפצע ודוידה נכנס במקומו בטרנר דן ביטון היה המחליף של דוידה. ברוב הריצה הטובה שלנו ככה זה היה. 

דן ביטון קיבל גם דקות כקשר ובגלל זה כמות הדקות הגדולה. דוידה הוא רק שחקן אגף. 

חוץ מזה שמאז דוידה השתפר התקפית והגנתית. 

דן ביטון אחלה שחקן וגם כשהוא היה הקורבן הקבוע של הקהל אמרתי את זה, אבל דוידה טוב עליו בעיניי. 

פורסם ב
25 דקות לפני, מכביסט לעד said:

מהרגע שדן ביטון נפצע ודוידה נכנס במקומו בטרנר דן ביטון היה המחליף של דוידה. ברוב הריצה הטובה שלנו ככה זה היה. 

דן ביטון קיבל גם דקות כקשר ובגלל זה כמות הדקות הגדולה. דוידה הוא רק שחקן אגף. 

חוץ מזה שמאז דוידה השתפר התקפית והגנתית. 

דן ביטון אחלה שחקן וגם כשהוא היה הקורבן הקבוע של הקהל אמרתי את זה, אבל דוידה טוב עליו בעיניי. 

לא יודע על איזה טרנר אתה מדבר, אבל בהפסד בפלייאוף דוידה פתח והיה הכי גרוע על המגרש, מלדה החליף אותו?

9 מתוך ה10 משחקים שפתח בעונה ההיא היו בפלייאוף עליון. המשחק שלא פתח וגם לא שיחק היה משחק האליפות בסמי שם הועדף ביטון בהיעדר מילסון (שגם בישל את הפנדל), עד המשחק הזה מול חיפה שבו לא פתח, דוידה פתח ב6 משחקים- 3 נצחונות 2 תיקו והפסד. לא כזו ריצה בוא.

שניהם רחוקים ממה שאני מדמיין באגף וגם בגלל שאני לא סובל שחקנים שהרגל השניה שלהם לא חלשה אלא לא קיימת (ביטון מוגבל ביכולת לעשות הגנה, תנועה לעומק, משחק ראש, לרוץ לבד למתפרצת) אבל עדיין על ביטון אני טיפה יותר סומך בכל מה שקשור למספרים ויצירת מצבים. דגש על טיפה כן? האדישות שלו קשה לצפייה לפעמים, וגם הרכות לעיתים. אבל יש לו רגל שמאל מדוייקת אין מה לעשות. דוידה חייב פשוט חייב שהבעיטות שלו יתחילו להיכנס. הוא ופרץ צריכים להישאר אחרי האימון מה שנקרא , האחד לעבוד על בעיטות מסף הרחבה תוך כדי תנועה והשני על בעיטה/נגיחה בנגיעה ראשונה מ3 מטר.

פורסם ב
לפני2 שעות , Brandon Roy said:

בן הרוש ואבו פרחי פותחים. 

השוער השני של הפועל ת"א מועדף על פני מליקה. 

פורסם ב
לפני2 שעות , אבי בנימין said:

לא יודע על איזה טרנר אתה מדבר, אבל בהפסד בפלייאוף דוידה פתח והיה הכי גרוע על המגרש, מלדה החליף אותו?

9 מתוך ה10 משחקים שפתח בעונה ההיא היו בפלייאוף עליון. המשחק שלא פתח וגם לא שיחק היה משחק האליפות בסמי שם הועדף ביטון בהיעדר מילסון (שגם בישל את הפנדל), עד המשחק הזה מול חיפה שבו לא פתח, דוידה פתח ב6 משחקים- 3 נצחונות 2 תיקו והפסד. לא כזו ריצה בוא.

שניהם רחוקים ממה שאני מדמיין באגף וגם בגלל שאני לא סובל שחקנים שהרגל השניה שלהם לא חלשה אלא לא קיימת (ביטון מוגבל ביכולת לעשות הגנה, תנועה לעומק, משחק ראש, לרוץ לבד למתפרצת) אבל עדיין על ביטון אני טיפה יותר סומך בכל מה שקשור למספרים ויצירת מצבים. דגש על טיפה כן? האדישות שלו קשה לצפייה לפעמים, וגם הרכות לעיתים. אבל יש לו רגל שמאל מדוייקת אין מה לעשות. דוידה חייב פשוט חייב שהבעיטות שלו יתחילו להיכנס. הוא ופרץ צריכים להישאר אחרי האימון מה שנקרא , האחד לעבוד על בעיטות מסף הרחבה תוך כדי תנועה והשני על בעיטה/נגיחה בנגיעה ראשונה מ3 מטר.

אני מדבר על מחזור 10 בטרנר עם קין. ביטון נפצע ודוידה נכנס מוקדם במקומו, בישל לזהבי והצטיין. מאז הוא השתלט על העמדה.

במשחק האליפות בסמי שיחקנו בלי שחקני אגף ובגלל זה ביטון שיחק.

אתה שוכח גם שביטון עשה מחנה ודוידה הצטרף לקראת סוף החלון. 

דוידה השתפר מאוד בקבלת ההחלטות במשחק הלחץ ובמסירות. הוא לעולם לא יגיע לסיומת של אצילי אבל הוא יכול לתת שיפור נוסף. בכל משחק שלנו (כולל המשחק האחרון שהוא היה לא טוב ונתן לניקולאסקו כדור לגול) הוא מייצר מצב לגול. לדעתי הוא הרבה יותר דומה למה שאנחנו צריכים משחקן כנף. 

פורסם ב
1 hour ago, Brandon Roy said:

בן הרוש ואבו פרחי פותחים. 

השוער השני של הפועל ת"א מועדף על פני מליקה. 

גיא לוזון לא יעלה את אופק מליקה אחרי שעזב ככה את מכבי פ"ת.

פורסם ב
53 דקות לפני, מכביסט לעד said:

אני מדבר על מחזור 10 בטרנר עם קין. ביטון נפצע ודוידה נכנס מוקדם במקומו, בישל לזהבי והצטיין. מאז הוא השתלט על העמדה.

במשחק האליפות בסמי שיחקנו בלי שחקני אגף ובגלל זה ביטון שיחק.

אתה שוכח גם שביטון עשה מחנה ודוידה הצטרף לקראת סוף החלון. 

אבל איך אתה אומר שמאז הוא השתלט על העמדה אם ממחזור 11 (כלומר העוקב) ועד 24 הוא פתח רק במשחק אחד (זה שאחרי) וב3 אחר כך אפילו לא שותף.  אפרופו משחקי זיכרון, אני כמובן לא שוכח ששחקן שמגיע בקיץ לא מקבל ישירות את חולצת ההרכב הכל בסדר, אני לא יורד על דוידה. אבל רק הגבתי לך שטענת שדן ביטון היה המחליף שלו, זה פשוט לא נכון אם כבר אז הפוך עובדתית. זה הכל

פורסם ב

הכדורגל שמשחקת הנבחרת של גיא לוזון הוא כל-כך רע, שזה באמת כמעט מיותר לשלוח לשם שחקנים. 

מצד אחד בשנה וקצת האחרונות השחקנים שלנו שהולכים לשם הם לא כאלה שמקבלים הרבה דקות משחק אצלנו,

אז זה לא מאוד נורא. אבל לשלוח את בן הרוש בכדי שישחק איתו ספק מגן שמאלי (ספק קשר התקפי) ואת אבו פרחי לאגף ימין, זה סתם.

פורסם ב

אבו פרחי היחידי בצעירה שיודע לעשות פעולות תכל'ס מסוכנות תוך מקסימום כמה נגיעות בודדות. פעולות קצרות וחדות, ממש יפה לראות.

הוא וינג באק בצד ימין כרגע ועושה עבודה הגנתית טובה. כחלוץ אני מאמין שיהיה אפילו טוב יותר, בטח מהגולם האוברייטד הזה שנקרא דאפה.

פורסם ב
27 דקות לפני, Brandon Roy said:

הכדורגל שמשחקת הנבחרת של גיא לוזון הוא כל-כך רע, שזה באמת כמעט מיותר לשלוח לשם שחקנים. 

מצד אחד בשנה וקצת האחרונות השחקנים שלנו שהולכים לשם הם לא כאלה שמקבלים הרבה דקות משחק אצלנו,

אז זה לא מאוד נורא. אבל לשלוח את בן הרוש בכדי שישחק איתו ספק מגן שמאלי (ספק קשר התקפי) ואת אבו פרחי לאגף ימין, זה סתם.

זה מדהים שהוא עדיין בתפקיד הזה