Jump to content

כריסטיאן בליץ' מצטרף למכבי בהשאלה

Recommended Posts

פורסם ב

1 hour ago, erantheking21 said:

התכוונתי למחליף לגבי

פרץ לא יכול להחליף את גבי

חזרתי קצת למשחקים של רובי קין בהתחלה, פרץ משחק שם 8 נהדר, לא מבין מה הפחד הזה שהוא יהיה שם? אמנם הוא שחקן קצת שונה מגבי אבל בשילוב עם פטאצ'י ב 10 זה יתן גם מה שגבי לא יכל לתת, ב- 90 אחוז מהמשחקים בליגה פרץ יכול לשחק ב 8 ולא נהיה רכים מדי ואפילו זה מה שצריך מבחינה התקפית כדי לשבור בונקרים שמשחקים נגדנו, מסכים שיש 3 משחקים שאולי נצטרך לבצע התאמות(ב"ש חוץ, חיפה חוץ ובית"ר חוץ) ושם באמת אפשר לתת לו את עמדת החלוץ השני ולעבות קצת קישור אחורי עם בליץ ונוי/לדרמן/סיסוקו אבל שוב, לא חייב שחקן בדיוק כמו גבי כדי להחליף את גבי, יש פתרונות אחרים, לדעתי הפתרון הזה יהיה אפילו טוב על מה שגבי נתן.

פורסם ב
5 דקות לפני, ebibo said:

חזרתי קצת למשחקים של רובי קין בהתחלה, פרץ משחק שם 8 נהדר, לא מבין מה הפחד הזה שהוא יהיה שם? אמנם הוא שחקן קצת שונה מגבי אבל בשילוב עם פטאצ'י ב 10 זה יתן גם מה שגבי לא יכל לתת, ב- 90 אחוז מהמשחקים בליגה פרץ יכול לשחק ב 8 ולא נהיה רכים מדי ואפילו זה מה שצריך מבחינה התקפית כדי לשבור בונקרים שמשחקים נגדנו, מסכים שיש 3 משחקים שאולי נצטרך לבצע התאמות(ב"ש חוץ, חיפה חוץ ובית"ר חוץ) ושם באמת אפשר לתת לו את עמדת החלוץ השני ולעבות קצת קישור אחורי עם בליץ ונוי/לדרמן/סיסוקו אבל שוב, לא חייב שחקן בדיוק כמו גבי כדי להחליף את גבי, יש פתרונות אחרים, לדעתי הפתרון הזה יהיה אפילו טוב על מה שגבי נתן.

צריך 8 יצירתי, קישור של סיסוקו בליץ פרץ מאוד אפור ולא יספק מספיק מספרים.

פורסם ב
Just now, Double said:

אנשים פה פשוט מקווים שלאזטיץ יפסיק להיות פוץ וישחק עם פטאצי ב10 ואז פרץ יכול להיות אחלה לגמרי ב8. 

כמובן שכל עוד פרץ חלוץ ואין לך באמת 10, אז חייב 8 יצירתי 

פורסם ב
9 דקות לפני, ebibo said:

קודם שפטאצי יהיה נעול כאן

לא ברור לגביו בכלל

פורסם ב
5 דקות לפני, Double said:

שוב, זה בדיוק מה שאני טוען, בליץ סיסוקו פרץ אפור מדי, אבל בליץ, פרץ, פטאצ'י מעולה, יש יצירתיות נכונה שמגיעה מהשחקן 10 כמו בדר"כ בכדורגל, ה 8 יגיע מקו שני לעיתים יותר רחוקות ומפחות מצבים יעשה לא הרבה פחות גולים, פרץ כבר לא יכבוש 11 שערים בעונה אלא 6-7, אבל זה ישתלם לנו כי יהיה שחקן יצירתי אמיתי ב 10 כמו פטאצ'י  לבעיטות מרחוק, בישולים, הצטרפות נוספת

פורסם ב
1 דקה לפני, ebibo said:

שוב, זה בדיוק מה שאני טוען, בליץ סיסוקו פרץ אפור מדי, אבל בליץ, פרץ, פטאצ'י מעולה, יש יצירתיות נכונה שמגיעה מהשחקן 10 כמו בדר"כ בכדורגל, ה 8 יגיע מקו שני לעיתים יותר רחוקות ומפחות מצבים יעשה לא הרבה פחות גולים, פרץ כבר לא יכבוש 11 שערים בעונה אלא 6-7, אבל זה ישתלם לנו כי יהיה שחקן יצירתי אמיתי ב 10 כמו פטאצ'י  לבעיטות מרחוק, בישולים, הצטרפות נוספת

זאת טענה מעניינת אבל נוכחנו לדעת שהסרבי מקובע והוא כנראה ישחק עם פטאצ׳י בעמדת הכנף שחותך לאמצע, לכן אין ברירה כרגע אלא להביא 8 עם השיטה שהוא משחק.

פורסם ב
לפני4 שעות , ebibo said:

אם פרץ יהיה ה-8 ויעשה את הכניסות שלו לרחבה אז עוד יותר לא יהיה לנו אמצע... מה שאומר שהוא לא באמת יוכל לעשות אותן ואז מבחינה התקפית נישאר רק עם היכולת הבינונית שלו לבעוט מרחוק או למסור. אני טוען שגם הגנתית זה לא יהיה טוב כי פרץ כבר מזמן התאהב בתפקיד השחקן ההתקפי ולהלחם במרכז השדה הרבה פחות מלהיב אותו. לא צריך ללכת רחוק, ראינו את פרץ משחק 6 או 8 בנבחרת, אהבת לראות אותו שם? אני לא.

איך שאני רואה את הדברים, פרץ כבר לעולם לא יוכל לחזור אחורה, תרתי משמע. מזכיר את מה שקרה לזהבי שכאוסקר ביקש ממנו לזוז מעמדת החלוץ.

פורסם ב
לפני15 שעות , LL6 said:

אשכרה הוא מאוד דומה לאייל גולסה בסגנון

אולי פחות טכני ואיכותי בהתקפה אבל הוא הרבה יותר טוב בחלק ההגנתי ממנו 

נפצעים דומה?

פורסם ב
לפני15 שעות , LL6 said:

אשכרה הוא מאוד דומה לאייל גולסה בסגנון

אולי פחות טכני ואיכותי בהתקפה אבל הוא הרבה יותר טוב בחלק ההגנתי ממנו 

אם הוא שונה ממנו בהתקפה ובהגנה אז במה הם דומים? אני לא רואה את הדמיון. האמת שאני מנסה להיזכר ואני לא רואה דמיון לאף שחקן ששיחק במכבי בעשור האחרון, אולי שכחתי מישהו. אין לי מושג למה הלכתי עד לשם אבל הסרטון הזה הזכיר לי גאבור הולמאי ששיחק בהפועל. 6, מזרח אירופאי קשוח, מימדים פיזיים טובים ויחד עם זאת יכולת טכנית איכותית מספיק בכדי לייצר מסירות ארוכות או בעיטות מרחוק.

פורסם ב
5 דקות לפני, אלק נילאש said:

אם הוא שונה ממנו בהתקפה ובהגנה אז במה הם דומים? אני לא רואה את הדמיון. האמת שאני מנסה להיזכר ואני לא רואה דמיון לאף שחקן ששיחק במכבי בעשור האחרון, אולי שכחתי מישהו. אין לי מושג למה הלכתי עד לשם אבל הסרטון הזה הזכיר לי גאבור הולמאי ששיחק בהפועל. 6, מזרח אירופאי קשוח, מימדים פיזיים טובים ויחד עם זאת יכולת טכנית איכותית מספיק בכדי לייצר מסירות ארוכות או בעיטות מרחוק.

וואו איזה נוסטלגיה הולמאי היה מפלץ.

אם כבר מזרח אירופה, מה ען קוסולפוב, יש דמיון?

פורסם ב
לפני1 שעה , אלק נילאש said:

אם פרץ יהיה ה-8 ויעשה את הכניסות שלו לרחבה אז עוד יותר לא יהיה לנו אמצע... מה שאומר שהוא לא באמת יוכל לעשות אותן ואז מבחינה התקפית נישאר רק עם היכולת הבינונית שלו לבעוט מרחוק או למסור. אני טוען שגם הגנתית זה לא יהיה טוב כי פרץ כבר מזמן התאהב בתפקיד השחקן ההתקפי ולהלחם במרכז השדה הרבה פחות מלהיב אותו. לא צריך ללכת רחוק, ראינו את פרץ משחק 6 או 8 בנבחרת, אהבת לראות אותו שם? אני לא.

איך שאני רואה את הדברים, פרץ כבר לעולם לא יוכל לחזור אחורה, תרתי משמע. מזכיר את מה שקרה לזהבי שכאוסקר ביקש ממנו לזוז מעמדת החלוץ.

נניח שזורם איתך, אז אתה משלים עם זה שיש לך חלוץ שלא יודע לבעוט לשער, להשתלט על כדור ולמסור כמו שצריך, באחוזים טובים, והוא לא משתפר בזה, לא מסוגל להשתפר בזה, לא רוצה, לא יודע תבחר אתה. כשאתה משווה כמו שעשו לזהבי זו השוואה ''קצת'' הזויה/מעליבה. לזהבי יש בעיטה מהטובות והנקיות בעולם ואני לא מגזים, משחק ראש מצויין, השתלטות מעולה ולדור פרץ אין, אין ואין. 

פורסם ב
לפני1 שעה , אלק נילאש said:

נכון. הרכבת הזאת של פרץ כ8 כבר יצאה מהתחנה. בהנחה ובליץ באנקר, אני הולך על נוי לידו. 

פורסם ב
4 דקות לפני, המכבייה said:

נכון. הרכבת הזאת של פרץ כ8 כבר יצאה מהתחנה. בהנחה ובליץ באנקר, אני הולך על נוי לידו. 

מניח שתהיה תחרות בין נוי/סיסוקו/לדרמן 

פורסם ב
50 דקות לפני, snufkin said:

מניח שתהיה תחרות בין נוי/סיסוקו/לדרמן 

מהמעט שראיתי, נוי מביא איזה דחיפות למשחק, מראה את עצמו כל הזמן למסירה, נראה פרוספקט טעים. 

פורסם ב
לפני1 שעה , המכבייה said:

גם אני. בליץ, נוי קצת לפניו, כששניהם יכולים לייצר הנעת כדור משמעותית, ואז פרץ לפניהם (שזה לא מה שאנחנו חולמים עליו אבל זאת המציאות ובסוף הוא כן מביא מספרים).

פורסם ב
לפני1 שעה , המכבייה said:

מהמעט שראיתי, נוי מביא איזה דחיפות למשחק, מראה את עצמו כל הזמן למסירה, נראה פרוספקט טעים. 

50 דקות לפני, מנג'ר יונייטד said:

גם אני. בליץ, נוי קצת לפניו, כששניהם יכולים לייצר הנעת כדור משמעותית, ואז פרץ לפניהם (שזה לא מה שאנחנו חולמים עליו אבל זאת המציאות ובסוף הוא כן מביא מספרים).

נוי באמת נראה מעניין, אבל לדעתי ומהיכרותי עם המאמן אנחנו נראה את סיסוקו ובליץ׳ ביחד כשמעליהם פרץ. 

זה יגרום לקישור הרבה פחות יצירתי, אבל אולי לפחות יעצור את הטיילת במרכז השדה. 

נקווה שתגיע הצעה מיוחדת על סיסוקו וזה יגרום לנו להביא את ה8 שאנחנו צריכים. 

פורסם ב
לפני2 שעות , המכבייה said:

אני גם התחרמנתי מלראות אותו עד עכשיו. שמתי עליו עין עוד מהמשחקים נגד הפועל חיפה בשנה שעברה, משהו בטיפול שלו בכדור... עושה לי את זה. מת שהוא שיעשה את הקפיצה השנה.

פורסם ב

איזה דיון מיותר על המיקום במערך, עם הניסיון שלנו עם לאזטיץ בכלל נראה את בליץ קיצוני באגף

פורסם ב
לפני6 שעות , אליהו_הנביא said:

נניח שזורם איתך, אז אתה משלים עם זה שיש לך חלוץ שלא יודע לבעוט לשער, להשתלט על כדור ולמסור כמו שצריך, באחוזים טובים, והוא לא משתפר בזה, לא מסוגל להשתפר בזה, לא רוצה, לא יודע תבחר אתה. כשאתה משווה כמו שעשו לזהבי זו השוואה ''קצת'' הזויה/מעליבה. לזהבי יש בעיטה מהטובות והנקיות בעולם ואני לא מגזים, משחק ראש מצויין, השתלטות מעולה ולדור פרץ אין, אין ואין. 

אני לא אמרתי אם אני משלים עם זה או לא, רק ציינתי את דעתי על מעבר שלו לעמדה אחרת בקישור.

אין שום קשר ליכולות שיש או אין לזהבי. יש קשר רק לעובדה שאחרי העונה של סוזה, היו עוד סימני שאלה אם זהבי חלוץ או קשר התקפי, וכשאוסקר הזיז אותו אחורה או הצידה, בשביל לתת ספייס לשחקני ההתקפה האחרים, זהבי מצא את עצמו עושה משימות שכבר לא התאימו לו לעשות ומכאן הגיע הפיצוץ שזהבי התנהל במצב של זה או אוסקר או אני.

פורסם ב

יקבל דקות נגד הפועל ירושלים או שזארקו יקפיא אותו איזה 5 משחקים.

פורסם ב
40 דקות לפני, Armagedon said:

יקבל דקות נגד הפועל ירושלים או שזארקו יקפיא אותו איזה 5 משחקים.

תגידו עליו מה שבא לכם אבל קמארה חתם במכבי וחמישה ימים אח"כ פתח מול פאפוס בחוץ, למה סתם להמציא?

פורסם ב

עתידות לגביו:

מכבי תקבל 2-3 פנדלים שיעשו עליו ישירות.

5 שערים בבעיטות מחוץ לרחבה.