Jump to content

כריסטיאן בליץ' מצטרף למכבי בהשאלה

Recommended Posts

פורסם ב

לא קשור כבר לסוכן כזה או אחר, וואקמה דחף פה שלוש שנים בבאר שבע
אם היה במכבי היה נמכר בקיץ הראשון
אנחנו לא יודעים לשמור על שחקנים, בכללי יצרנו לעצמינו שם של קבוצת פיתוח הן למאמנים והן לשחקנים.
היתרון שזה מביא זרים יחסית ברמה גבוהה יותר החיסרון שהזרים יודעים שהם יתנו פה עונה אחת טובה והם סוללים לעצמם קריירה אירופית.

פורסם ב
לפני2 שעות , Krishi said:

אני רוצה מצד אחד לצנן קצת את הסופרלטיבים ומצד שני להרגיע את החוששים.

בליץ' שחקן אדיר, לליגה שלנו (וליגות דומות אחרות כמו נגיד בסרביה שם הוא גם פרח).

יש סיבה שויתרו עליו, ויש סיבה שהוא כל כך מצליח פה. 

אנחנו מבחינתנו הרווחנו, ולדעתי הוא לא ילך לשום מקום. לא רק כי לדעתי לא יקבל הצעה שבאמת תשדרג אותו מקצועית, אלא בעיקר כי נראה שיש חיבור טוב בינו לבין המועדון והקהל ומכבי זה מקום שאפשר להגיע להישגים לא רק בזירה המקומית אלא גם באירופה. בסוף שחקן רוצה גם לזכות בתארים ולשחק מול 25-30 אלף איש שקוראים בשמו ולהגיע רחוק במפעלים באירופה ומכבי יכולה לאפשר לו את כל זה בשכר יחסית גבוה. מה גם שהחיים פה לא כאלה רעים, מזג אוויר חם, שמש, ים, אוכל טוב, לא זוכר זר אחד שסבל פה באמת (חוץ מתקופות של מלחמות ואזעקות כמובן). 

עכשיו נשאר רק לממש את האופציה. 

עם כל האורגזמות שאנחנו חווים מבליץ מסקרן אותי מאוד איך זה יראה מול קישור אירופי. פה הוא בינתיים פשוט עושה צחוק מכל מי שמולו, רק שעד עכשיו זה היו נמושות הליגה. ועדיין, איזה שחקן. 

פורסם ב
39 דקות לפני, Matanbiton said:

לא קשור כבר לסוכן כזה או אחר, וואקמה דחף פה שלוש שנים בבאר שבע
אם היה במכבי היה נמכר בקיץ הראשון
אנחנו לא יודעים לשמור על שחקנים, בכללי יצרנו לעצמינו שם של קבוצת פיתוח הן למאמנים והן לשחקנים.
היתרון שזה מביא זרים יחסית ברמה גבוהה יותר החיסרון שהזרים יודעים שהם יתנו פה עונה אחת טובה והם סוללים לעצמם קריירה אירופית.

לא מסכים שאנחנו לא יודעים לשמור על שחקנים. למכבי שם טוב באירופה וקבוצות יעדיפו שחקנים שהוכיחו עצמם במכבי מאשר בקבוצות ישראליות

אחרות. מכבי גם לא כלא "באר שבע" ולא תמנע משחקן להתקדם.

אם בליץ' ימשיך כך יהיה לו ביקוש גדול וישלמו הרבה, במיוחד קבוצות דרג 2 עשירות כמו מטורקיה , יוון וסרביה. יש ביקוש לשחקנים טובים בדרגים האלה.

אם יחליט לוותר על הצעות אלה ולהתחבר לעועדון לכמה שנים, הרווחנו בענק שחקן ענק.

פורסם ב
On 20.9.2025 at 22:20, Elirandani said:

הרגע הזה ששחקני קטמון מנסים לצאת למתפרצת, והוא ביצע שם תיקול כפול ולא נתן להם לצאת קדימה

הוא פסיכי

spacer.png

פורסם ב

לא זוכר הרבה שחקנים במכבי שהשפיעו כל כך על המשחק של הקבוצה. 

זהבי לדוגמא זה השחקן הכי טוב שהיה פה, אבל אם הוא הורגש זה אומר שהוא הבקיע. במשחק עצמו לא הרגשנו אותו בכל רגע ורגע. 

בליץ׳ זה שחקן שכמעט בכל דקה במשחק מרגישים אותו. הוא מחלץ, מתקל, מוסר, לוחץ, בועט. לא ראיתי דבר כזה. 

מבחינתי ניצחנו את הפועל ירושלים עם 11 שחקנים כי בליץ׳ זה שני שחקנים לפחות. 

פורסם ב

אני מאוהב.
ועצם זה ששמעתי שהוא הולך לצום יום אחרי כיפור (בתור אחד כופר) זה עוד יותר גורם לי להתאהב.
17 זה ה7 החדש.

פורסם ב

למישהו יש את התמונה שהאוהדים של פרטיזן עשו על בליץ׳ עם הריאות של האמסטף? 

פורסם ב

יש זרם בנצרות שצם ביום כיפור? אני מכיר רק שיהודים משיחיים מציינים את מועדי ישראל ואני לא חושב שזה המקרה של בליץ׳

פורסם ב

רוצה לראות איומים שלו על השער מרחוק, האם עשה זאת בעבר? או שזה פחות הוא?

פורסם ב
52 דקות לפני, YoniC said:

יש זרם בנצרות שצם ביום כיפור? אני מכיר רק שיהודים משיחיים מציינים את מועדי ישראל ואני לא חושב שזה המקרה של בליץ׳

הבנתי שדוגל בברית הישנה, אוונגליסט או משהו כזה.

פורסם ב

הבן אדם לא יכול לבד,גם אלים צריכים עזרה מדי פעם(ותעזבו שהתחילו לסמן אותו בצהובים)

פורסם ב

אח על מלא. כמה לב בשחקן אחד, פסיכי. היה גמור מחמישי ועוד צם ביום שלפני ועדיין היה היחיד שהופיע למחצית הראשונה, תיפקד לבד שם בקישור מול שלושה שחקנים שלהם.

בקושי הצליח לרדת מהדשא בסוף מרוב עייפות.

מחוייבות ורוח קרב של שחקן שגדל בקריית שלום. כריסטיאן, כריסטיאן - עלה עלה!

• 3 weeks later...
פורסם ב

כמות הנאחס באשכול פה עבדה שעות נוספות

פורסם ב

לפחות שבועיים בחוץ, נקווה שלא יותר.