Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

השחקן הזה עובר מסע השחרה על ידי גורמים אינטרסנטים, נפל קורבן למאמן בלי קשר לכדורגל שסימן אותו עוד משנה שעברה ולא רצה להחזיר אותו למכבי ולתת לו צ'אנס כולל השנה שהחליט ככה סתם לעשות לו סדרת חינוך

בגלל מאמן ליצן עם אגו בשמיים אנחנו מאבדים שחקן עם פוטנציאל עצום שלא קיבל הזדמנות אמיתית בקבוצה, אנחנו עוד מצטער

ולכל המצחיקים שיבואו כאן לומר שיש לו סביבה רעילה ובלה בלה והוא יגמור כמו רותם חטואל וכל מיני אחרים אנחנו עוד נראה ולצערי גם נצטער על זה, שחקן שדורסים אותו כמו ג'וק מן הסתם הסוכנים שלו ירצו לדאוג ולהוציא אותו לקבוצה נורמלית ולא לצאת בהשאלה שוב לקבוצה סוג ז

פורסם ב

מסכים בגדול

שחקן שהתנהג בצורה לא נאותה במשחק הקודם בלשון המעטה, עלה אתמול כאילו לא קרה כלום והכל עבר חלק.

עזו סומן על ידי לזאטיץ' עוד במחנה אימון הקודם כלא מקצוען ולא מוכן לשמוע עליו בשום צורה, לא אומר שעזו טלית שכולה תכלת, אבל יש פה שחקנים שאתמול הוכיחו שהם עושים שביתה איטלקית בפנים שלו וממשיכים להיות מולחמים להרכב, לא חושב שעזו יותר גרוע מאף אחד מהם.

פורסם ב

גם בהנהלה יש גורמים שלא מסכימים עם לאזטיץ׳ על ה״שריפה״ של עזו ולכן ולא מוכנים לשחרר אותו אלא רק בהשאלה או בסכום גבוהה מאוד. 

מבינים שזה שחקן שיכול וצריך לתרום למכבי בהינתן ומאמן אחר יהיה על הקווים. 

מה שכן, אני לא יכול לנקות את עזו ובעיקר את ה״סביבה״ שלו מהתנהלות גרועה שבטח ובטח לא עוזרת לשחקן 

פורסם ב
לפני1 שעה , Dalembert said:

זין על אורי עזו

חחח

כן זין על שחקן בית שכבר הוכיח את עצמו בקבוצות אחרות ולא מקבל פה את הצ'אנס שאמור לקבל בגלל מאמן זר שכל קשר בינו לכדורגל מקרי בהחלט עם אגו בשמיים 

מביך

פורסם ב

ימשיך ככה ועוד שנתיים שלוש יהיה כוכב

בליגה א

פורסם ב
2 דקות לפני, הלב_הוא_שוב_ישמח said:

נעזוב את לאזטיץ כשהוא חלש בלי קשר,מתי אורי עזו הוכיח את עצמו יותר מדי?

4 משחקיפ באשדוד ואז לא שיחק בכלל?

איך קבעו שהוא כוכב?

מצטרף לשאלה 

פורסם ב

אפשר למחוק את הנושא העלוב הזה שכנראה אחד מהלוביסטים של עזו פתח?

כאילו יום אחרי החרפה של אתמול איכפת לי מילד בן 20 שחושב שהוא מסי הבא. 

עלוב.

פורסם ב
1 hour ago, BMTA said:

חחח

כן זין על שחקן בית שכבר הוכיח את עצמו בקבוצות אחרות ולא מקבל פה את הצ'אנס שאמור לקבל בגלל מאמן זר שכל קשר בינו לכדורגל מקרי בהחלט עם אגו בשמיים 

מביך

מה הוא הוכיח ?

פורסם ב

שחקן צעיר שלא מבין את מקומו וחושב שמגיע לו כבוד ויחס מיוחד על זה שיש לו סרטון עם מליון צפיות כשהוא היה זרעון...בנתיים מדברים עליו יותר פעמים מאשר הופעות שיש לו בליגת העל.

למה הכלומניק הזה זכה לנושא בכלל?

פורסם ב
2 דקות לפני, משה פרימו said:

שחקן צעיר שלא מבין את מקומו וחושב שמגיע לו כבוד ויחס מיוחד על זה שיש לו סרטון עם מליון צפיות כשהוא היה זרעון...בנתיים מדברים עליו יותר פעמים מאשר הופעות שיש לו בליגת העל.

למה הכלומניק הזה זכה לנושא בכלל?

כי יש לו מכונת רעל שדואגת לדחוף את השם שלו לכל אתר אינטרנט

פורסם ב
לפני4 שעות , BMTA said:

השחקן הזה עובר מסע השחרה על ידי גורמים אינטרסנטים, נפל קורבן למאמן בלי קשר לכדורגל שסימן אותו עוד משנה שעברה ולא רצה להחזיר אותו למכבי ולתת לו צ'אנס כולל השנה שהחליט ככה סתם לעשות לו סדרת חינוך

בגלל מאמן ליצן עם אגו בשמיים אנחנו מאבדים שחקן עם פוטנציאל עצום שלא קיבל הזדמנות אמיתית בקבוצה, אנחנו עוד מצטער

ולכל המצחיקים שיבואו כאן לומר שיש לו סביבה רעילה ובלה בלה והוא יגמור כמו רותם חטואל וכל מיני אחרים אנחנו עוד נראה ולצערי גם נצטער על זה, שחקן שדורסים אותו כמו ג'וק מן הסתם הסוכנים שלו ירצו לדאוג ולהוציא אותו לקבוצה נורמלית ולא לצאת בהשאלה שוב לקבוצה סוג ז

אתה צודק כמובן אבל אתה נכנס לקרב אבוד עמוס במלא עצימת עיניים. אנחנו בדרך לאבד את הכישרון אחד הגדולים בכדורגל הישראלי, בחיפה זה היה עושה פי 30 רעש.

אתמול עלה הסוכן של בן הרוש. אמר שזה מדאיג אותו שכרגע הוא לא משחק אבל מקווה שבעתיד זה ישתנה והוא ימתין עד ינואר לראות מה קורה (ספוילר - תוך חודש אם הוא לא משחק נשמע רעש גם בכיוון הזה).

וזה טבעי - שחקני כדורגל מוכשרים פשוט לא אוהבים לבזבז את הקריירה שלהם בגלל כל מיני חארטות. אם אני עזו אני עושה אותו דבר.

אם גלוך היה בסיטואציה הזאת הוא גם היה עושה אותו דבר.

• מנהלים ראשיים
פורסם ב
22 דקות לפני, car.garsia said:

אתה צודק כמובן אבל אתה נכנס לקרב אבוד עמוס במלא עצימת עיניים. אנחנו בדרך לאבד את הכישרון אחד הגדולים בכדורגל הישראלי, בחיפה זה היה עושה פי 30 רעש.

אתמול עלה הסוכן של בן הרוש. אמר שזה מדאיג אותו שכרגע הוא לא משחק אבל מקווה שבעתיד זה ישתנה והוא ימתין עד ינואר לראות מה קורה (ספוילר - תוך חודש אם הוא לא משחק נשמע רעש גם בכיוון הזה).

וזה טבעי - שחקני כדורגל מוכשרים פשוט לא אוהבים לבזבז את הקריירה שלהם בגלל כל מיני חארטות. אם אני עזו אני עושה אותו דבר.

אם גלוך היה בסיטואציה הזאת הוא גם היה עושה אותו דבר.

זה ממש לא נכון, אחת הבעיות הקשות של אנשים בארץ זה שלא יודעים לחשוב קדימה על החיים שלהם.

אם כל הכבוד, הוא לא שווה התייחסות, מה הוא כבר עשה?

נכון, יש מאמן שלא כולם אוהבים, כולל אני אבל אם יש לו שכל שיצא להשאלה. אפשר לחשוב שהוא בן 26.

פורסם ב
4 דקות לפני, amilov said:

זה ממש לא נכון, אחת הבעיות הקשות של אנשים בארץ זה שלא יודעים לחשוב קדימה על החיים שלהם.

אם כל הכבוד, הוא לא שווה התייחסות, מה הוא כבר עשה?

נכון, יש מאמן שלא כולם אוהבים, כולל אני אבל אם יש לו שכל שיצא להשאלה. אפשר לחשוב שהוא בן 26.

אם הוא חכם גם אני ממליץ לו לצאת לזיו או להפועל חיפה ולנשוך שפתיים ולהישאר על הפיירול של המועדון.

בעיניי הוא יהיה שחקן גדול בעתיד, לא משנה מה הוא יבחר. אצלנו הוא נגדינו. הוא כבר עכשיו שווה סגל אצלנו בדי קלות.

אין לי שום אינטרס בסיפור הזה חוץ מהאינטרס של מכבי. אני באמת מתבאס בשבילנו שהגענו לסיטואציה הזאת. 

פורסם ב

מה הכעס פה כלפי עזו?

שהוא רוצה לעזוב? הרי המתחזה לא מעוניין בו, אז מה הוא אמור לעשות?

כל אלו שאומרים: "מה כבר עשה בחצי עונה באשדוד" כנראה אלו אותם שאמרו על רביבו בזמנו: "מה כבר עשה חצי עונה בהפועל ירושלים"

גם אם הוא רוצה לעזוב לצמיתות זה גם מובן אם הוא לא בתוכניות, זכותו.

אני בכל זאת מקווה שייצא להשאלה ולא שחרור קבוע.

פורסם ב
7 דקות לפני, הישראלי היפה said:

מה הכעס פה כלפי עזו?

שהוא רוצה לעזוב? הרי המתחזה לא מעוניין בו, אז מה הוא אמור לעשות?

כל אלו שאומרים: "מה כבר עשה בחצי עונה באשדוד" כנראה אלו אותם שאמרו על רביבו בזמנו: "מה כבר עשה חצי עונה בהפועל ירושלים"

גם אם הוא רוצה לעזוב לצמיתות זה גם מובן אם הוא לא בתוכניות, זכותו.

אני בכל זאת מקווה שייצא להשאלה ולא שחרור קבוע.

עדיין חושב להציע לב"ש טרייד על ונטורה תמורתו.

פורסם ב
3 דקות לפני, ClinteastwoodFan said:

עדיין חושב להציע לב"ש טרייד על ונטורה תמורתו.

אנחנו צריכים להיות מודל באיירן. לוקחים את כל הטובים ונותנים במקסימום שאריות. אממה, אנחנו למעשה חיזקנו את היריבות שלנו משחקנים שאסור היה לנו לשחרר ליריבות שלנו. ראדי, ביטון, אצילי (מקרה חריג) ועוד...

פורסם ב
לפני4 שעות , KIMHI said:

אפשר למחוק את הנושא העלוב הזה שכנראה אחד מהלוביסטים של עזו פתח?

כאילו יום אחרי החרפה של אתמול איכפת לי מילד בן 20 שחושב שהוא מסי הבא. 

עלוב.

חחח איזה לוביסט אחי בחייאת, לא מכיר אישית אותו ולא אף אחד שקשור אליו 

פשוט כואב לי שיש לנו בידיים שחקן כל כך מוכשר שכבר עכשיו יכול לשחק ולתרום לנו ואולי להתפתח לשחקן ברמה גבוהה מאוד אבל בגלל מאמן שהוא ליצן אנחנו הולכים לאבד אותו

שנה שעברה הליצן לא רצה אותו בינואר כי העדיף את אדו ולאיוס זה אומר הכל

פורסם ב
5 דקות לפני, BMTA said:

חחח איזה לוביסט אחי בחייאת, לא מכיר אישית אותו ולא אף אחד שקשור אליו 

פשוט כואב לי שיש לנו בידיים שחקן כל כך מוכשר שכבר עכשיו יכול לשחק ולתרום לנו ואולי להתפתח לשחקן ברמה גבוהה מאוד אבל בגלל מאמן שהוא ליצן אנחנו הולכים לאבד אותו

שנה שעברה הליצן לא רצה אותו בינואר כי העדיף את אדו ולאיוס זה אומר הכל

תמסור לכל הלובי שלכם שליגה א׳ ע״ש גאל מרגוליס וליגה לאומית ע״ש ארז איסקוב מלאה בשחקנים שחושבים שהם מעל המועדון . 

בהצלחה לאורי עזו באח הגדול עונת 2035