Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

בהצלחה, כיף גדול שמגיע לפה בלם. נשפוט אותו כמו תמיד רק על הדשא.

פורסם ב

מקווה שבמקום סטאויץ' כי אחרת זה קצת מוזר. 

פורסם ב

טופ בלמים בליגה ההונגרית. נקווה שייתן את התוספת הדרושה באיכות בהגנה.

פורסם ב
1 דקה לפני, הנדון said:

מקווה שבמקום סטאויץ' כי אחרת זה קצת מוזר. 

במקום סטואיץ בטוח שלא. מאוד מקווה שלא במקום אסאנטה.

זה לא מוזר - כי א' אנחנו משחקים 3 בלמים בדר"כ, ב' אולי מייעדים לאסאנטה את עמדת המגן הימני.

יחזקאל יחלטר שם לעיתים והוא יהיה בעיקר כנף שמאל וימין.

פורסם ב
2 דקות לפני, car.garsia said:

בהצלחה, כיף גדול שמגיע לפה בלם. נשפוט אותו כמו תמיד רק על הדשא.

תספר את זה לכל מי שכבר מדבר על הרזומה שלו, לפעמים אני מנסה להבין מה הצפייה? שיגיע בלם עם עבר בבארסה, ליברפול וריאל? 

פורסם ב
2 דקות לפני, Gabay10 said:

במקום סטואיץ בטוח שלא. מאוד מקווה שלא במקום אסאנטה.

זה לא מוזר - כי א' אנחנו משחקים 3 בלמים בדר"כ, ב' אולי מייעדים לאסאנטה את עמדת המגן הימני.

יחזקאל יחלטר שם לעיתים והוא יהיה בעיקר כנף שמאל וימין.

נראה לי מיותר לבזבז שם עוד מקום לזר אם לא נפרדים מסטואיץ' או אסנטה, במיוחד שצריך כנף ומישהו במקום גבי.

פורסם ב
22 דקות לפני, עמית ר said:

פטאצי כשחקן:

כדורגל - כוכב

חוג דרמה - שחקן ספסל בליגה שלישית באפגניסטן

ואוו לגמרי... אבל זה שמצחיק בסרטונים שלו.... 

פורסם ב

יכול להיות שחורץ את דינו של רביבו?

מזיז את אסאנטה באופן בלעדי לעמדת המגן הימני ביחד עם יחזקאל וגרופר ובן הרוש בצד שמאל?

פורסם ב
1 דקה לפני, zeudemort said:

מזיז את אסאנטה באופן בלעדי לעמדת המגן הימני ביחד עם יחזקאל וגרופר ובן הרוש בצד שמאל?

נראה לי שבעיקר חורץ את דינו של נחמיאס

פורסם ב
1 דקה לפני, פנחס שוף said:

נראה טוב, בהצלחה!

Ramon_Roma_Profile.png

יש לו לוק של אבי הטחול, שעה מנסה להיזכר את מי הוא מזכיר לי

פורסם ב
4 דקות לפני, הלב_הוא_שוב_ישמח said:

יש לך רשמים עליו?

קצת סטטיסטיקה ומעט מאוד סרטונים בוידאו. על הנייר, בליגה מעט יותר חלשה משלנו, נראה שחקן טוב עם יכולות פיזיות שיבלטו לטובה.

פורסם ב
5 דקות לפני, zeudemort said:

אנחנו לא משחקים עם מגן ימין עונה שלמה, ולא ראינו רביעיית הגנה בערך 8 חודשים. אין שום קשר גם אם רביבו יעזוב מחר

פורסם ב
2 דקות לפני, קמחי said:

קצת סטטיסטיקה ומעט מאוד סרטונים בוידאו. על הנייר, בליגה מעט יותר חלשה משלנו, נראה שחקן טוב עם יכולות פיזיות שיבלטו לטובה.

מעניין כמה שילמו עליו, אמנם עדיו גיל טוב אבל הוא לא מאוד צעיר כמו אסנטה בשנה שעברה למשל. נצטרך לראות איך יתמוד בליגה שלנו

פורסם ב

זר אכזר עם שפם וקעקועים, בניגוד לאחות המנותקת מהכדורסל נחמד לראות את החיבור לקהל :wubyellow3:

ומה קשור לסטואיץ׳? איך אתם אוהבים זה מדהים אותי הרי יש 54354432 הודעות בנושא רכש על כמה שצריך להביא בלם.

פורסם ב
Just now, קמחי said:

אנחנו לא משחקים עם מגן ימין עונה שלמה, ולא ראינו רביעיית הגנה בערך 8 חודשים. אין שום קשר גם אם רביבו יעזוב מחר

לפי ההיגיון הזה גם כנף זה מיותר..

פורסם ב
18 דקות לפני, עידן מוסקונה said:

תספר את זה לכל מי שכבר מדבר על הרזומה שלו, לפעמים אני מנסה להבין מה הצפייה? שיגיע בלם עם עבר בבארסה, ליברפול וריאל? 

בחיים לא עניין אותי רזומה, יכול לבוא שחקן עם רזומה של הקבוצות שהזכרת (קוואנקה? חוסה רודריגז? מהו קודרו?) ולהיות נפילה ויכול להיות שחקן עם רזומה צנוע ולהתבגר כהברקה. 

רק על הדשא ורק אחרי חודש + ככה.

יש להצלחה של זר כל כך הרבה משתנים שגם אם בן אדם נשבע לי שהוא יהיה שחקן או נפילה ברמה של מכיר אותו ועקב אחריו, אני לא מאמין ושופט על הדשא.

פורסם ב
1 דקה לפני, snufkin said:

לפי ההיגיון הזה גם כנף זה מיותר..

כל חדשות הרכש בחודשיים האחרונים היו שמנסים לבנות סגל שיכול להחזיק שינויי מערך ולשחק במידת הצורך עם 4 מאחור.

שינו?

פורסם ב
15 דקות לפני, הנדון said:

נראה לי מיותר לבזבז שם עוד מקום לזר אם לא נפרדים מסטואיץ' או אסנטה, במיוחד שצריך כנף ומישהו במקום גבי.

יכול להיות שגבי עוד יחזור וכנף אפשר להביא בלי קשר. אם ואני מאמין שזה מה שיקרה וישאילו את אדו - יש מקום גם לעוד זר.

פורסם ב
10 דקות לפני, פנחס שוף said:

נראה טוב, בהצלחה!

Ramon_Roma_Profile.png

זה ראמון נכון? זה לא הוא, אני נשרט על זה.

עריכה: 100 אחוז ראמון בגלל האדידס. חיכיתי שהוא ומרסלו יבשילו להיות שחקנים כאילו אני מחכה לאבוקדו.