Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

שוער איכותי זאת העמדה הכי קריטית, סלוגה, למרות שלא היה עילוי, היה יציב ומנהיג הגנה (הציל לנו את העונה)

ג'ראפי שוער לקבוצות אמצע ותחתית, על משפתי כבר נאמר הכל, כבר לא רלוונטי, אם לא זר, תריצו את מליקה, שוער העתיד אמרתם לא?

פורסם ב
Just now, snufkin said:

רביבו שיחק על כל הקו. קו ההגנה תמיד היה כזה עד שלמקין התעלה לכמה משחקים בסוף העונה. קשר אחורי בודד וחלוץ מפנה שטלים לדעתי זה אלמנטים שלא ראינו בהם שינוי, תקן אותי אם אני טועה

ערן לא ביצע את זה, אולי על דעת עצמו. הוא טבעית יוצר תמיד אופציה לעומק ודאבל פס דרך תנועה ומסירה. רביבו היום שוב משך פנימה ופינה לפטאצ'י את הקו מהרגע שהכדור נמשך הצידה מקו הבלמים. זה נורא.

פורסם ב

נכון פתיחת עונה, אבל להפסיד להם בבית, מול עשרה שחקנים מדקה עשרים, כשמחצית שלמה לא מגיעים לכלום חוץ מגניבה של פרץ ושחר ברחבה, כשהם בין משחקים באירופה, זה מביך מאוד. מביך מאוד שלפרקים לא ידענו למי יש מורחק ומביך מאוד כשרואים מי השחקנים אצלם בהרכב וזה עוד כמעט בלי זרים ויש להם עוד ארבעה להביא.

לצערי זהבי הביא לנו אליפות בפלייאוף ושכחנו כמה המאמן הזה חסר מעוף, חילופים גרועים ומאוחרים. 

אם מכבי לא מבקשים חקירה של וייצמן יער על השיפוט כולל קבלת קלטת הוואר מהפנדל ופסילת הגול, אז באמת אפשר לסגור כבר עכשיו, חבל על העצבים שלנו ועוד לא התחלנו את העונה. 

פורסם ב
3 דקות לפני, antonio_margheriti2 said:

שוער איכותי זאת העמדה הכי קריטית, סלוגה, למרות שלא היה עילוי, היה יציב ומנהיג הגנה (הציל לנו את העונה)

ג'ראפי שוער לקבוצות אמצע ותחתית, על משפתי כבר נאמר הכל, כבר לא רלוונטי, אם לא זר, תריצו את מליקה, שוער העתיד אמרתם לא?

אני חושב שאם לא היה היום שוער בשער זה היה נראה אותו דבר. 

פורסם ב
12 דקות לפני, קמחי said:

כי אנחנו חווים את אותן בעיות 

מילא לא לחבר מסירות

מילא להתקשות לצמצם מרחקים

מילא לטעות בתזמונים

אלו תופעות של טרום עונה

אנחנו בוגרים עונות של שינוי. מכירים את כל התסמינים.

מכבי זכתה באופן נדיר לפתוח עונה שניה עם אותו מאמן, וסיימה ב-high note כזה שלא רק לווה בתוצאות טובות, אלא בקתרזיס כזה שכולל שינוי ותיקון של בעיות שצצו לאורך עונה שלמה-

הצבה של רביבו כקשר בחיתוך פנימה 

קו הגנה שנחשף במסירה בודדת

משחק עם הכדור עם קו קשר בודד

חלוץ שמתבטא בעיקר בפינוי שטחים ועיסוק הבלמים יותר מאשר מפגש עם הכדור ברחבה

סיימנו כאשר כל זה תוקן. והיום הכל נראה כאילו חזרנו לאותן בעיות. זה לא כושר. אלו בחירות, הצבות והוראות שחשבנו שלא יחזרו על עצמן. זה מרגיש רע

קמחי אם הקהל מחכה לנפילה הראשונה של לאזטיץ' אפשר לסגור את הבאסטה, האווירה היום הייתה של יציע העיתונות עם כפכפים של אחד מסביר לשני מה לא דופק. 

פורסם ב

אפשר בכל זאת פרט פיקנטי? דור פרץ משחק עם טבעת הנישואין באצבע או שטעיתי? 

כבר ראיתי בעונה הקודמת משחק ליגה שבוודאות הוא שיחק עם טבעת

וחשבתי שאסור בתקנון לשחק עם תכשיטים

פורסם ב

באיזה עולם פסילת שער שלא על נבדל הוא אפילו לא הולך לואר? 

אם היו לנו הצעות על סיסוקו ולא מכרנו אנחנו מטומטמים ממש. אפס עקומת שיפור מעונה שעברה, ממשיך לאבד כדורים בסיטונאות. איך יוריס הלך לנו איך

פורסם ב
11 דקות לפני, קובי השועל said:

קמחי אם הקהל מחכה לנפילה הראשונה של לאזטיץ' אפשר לסגור את הבאסטה, האווירה היום הייתה של יציע העיתונות עם כפכפים של אחד מסביר לשני מה לא דופק. 

למזלנו המועדון לא חושב כמו רוב הקהל. לטוב ולרע הקהל חי נושם את הקבוצה וחושב עם הלב הכליות והבטן הרבה לפני המוח.

הנתונים היבשים לצידו. לצערי, כל השאר לא. 

פורסם ב
16 דקות לפני, אליהו_הנביא said:

אני חושב שאם לא היה היום שוער בשער זה היה נראה אותו דבר. 

חחחחחח תכלס, בחיי, הדבר הראשון שאמרתי שאנחנו צריכים לעשות הקיץ הזה, זה להביא שוער איכותי.

הייתי בטוח ג'ראפי יהיה שוער שני, ומכבי תיפרד ממשפתי, אבל מה עשו? מימשו את האופציה עליו לעוד שנה, וג'ראפי שוער ראשון.

בחיי, זה שוער נמוך גם, 1.83 לפי גוגל.

כל הקריירה שלו בקבוצות תחתית, מה נסגר? אין תירוצים, מלחמה או לא, תביאו שוער רציני, אנחנו מכבי לעזאזל, לא בני סכנין.

פורסם ב

מרגיש שהסגל עם עוד ווינגר זר הרבה יותר מתאים ל4-3-3 מאשר ל3 בלמים.

פורסם ב

לא הבנתי למה שחררו את סלוגה כל עוד מה שיש כאן לא תחליף מספיק טוב...

פורסם ב

הייתי מחכה עם הזריקת אחריות על ג'ראפי, להזכיר לכולם פה שיצאו נגד סלוגה בכל משחק מחדש ופתאום יש געגוע אליו, בחייאת. משחק רשמי ראשון שלו. זה שהיה עדיף להביא שוער זר סטייל ראיקו אין ספק אבל לשם שינוי תחכו עם הזלזול לפחות לכמה משחקים הראשונים של העונה.

פורסם ב
1 דקה לפני, robertod said:

היה אחלה שוער בחיי, אני אהבתי אותו, למרות שעשה לא מעט התקפי לב עם משחק הרגל שלו.

אבל בכללי, היה מאוד יציב וזה הדבר הכי חשוב, אם משפתי היה נשאר בשער, לא היינו רלוונטים לאליפות, כל אוהד מכבי יודה בזה.

פורסם ב

כן אבל אם בזמנו חתכו את חואן פאבלו היקר בלי סנטימנטים אחרי תחילת עונה אז גם כאן ברגע שעלו לשמונה זרים אפשר להביא פיגורה ביחד עם מליקה ולשחרר אחד מהשניים או שניהם (מי שיעשה בעיות להשאר שוער שלישי ולקבל משכורת יפה).

פורסם ב
3 דקות לפני, robertod said:

אם היו יודעים שיגדילו את מכסת הזרים ל-8 אני בספק שהיו משחררים אותו.

פורסם ב
1 דקה לפני, antonio_margheriti2 said:

היה אחלה שוער בחיי, אני אהבתי אותו, למרות שעשה לא מעט התקפי לב עם משחק הרגל שלו.

אבל בכללי, היה מאוד יציב וזה הדבר הכי חשוב, אם משפתי היה נשאר בשער, לא היינו רלוונטים לאליפות, כל אוהד מכבי יודה בזה.

בגלל זה לא הבנתי איך השאירו את משפתי אחרי ירידה כזאת דרמטית ביכולת.

פורסם ב

תורגמן לא פה, שמר על הרגליים והראש כבר בחו"ל. להפשיר את מדמון ולתת את המפתחות ליון בחוד.

אסאנטה לעמדת הבלם, מתבזבז על החצי מגן ימין שמשחק.

פורסם ב
2 דקות לפני, Armagedon said:

תורגמן לא פה, שמר על הרגליים והראש כבר בחו"ל. להפשיר את מדמון ולתת את המפתחות ליון בחוד.

אסאנטה לעמדת הבלם, מתבזבז על החצי מגן ימין שמשחק.

אסאנטה פחד מוות כבלם. לא אחראי, מיקום רע ובלי משחק ראש.

פורסם ב

1 מקווה שלא בונים על שלישיית הקישור שפתחה היום

2 אותה שיטה- אם ממשיכים באותה השיטה למה להביא מגן ימני?

3 יש שיגידו שזה שלב מוקדם של העונה, זה נכון אבל עוד שבוע בערך משחק חשוב מאוד.

פורסם ב

צריך קשר שימלא את המקום של גבי

לדרמן נותן לו להראות מה הוא יודע שיכנס במקום סיסוקו

שוער זר

בלם זר

ואפילו מגן שמאל זר למה רביבו נהייה לו מניירות של כוכב מי שעוקב אחריו באינסטגרם רואה את הפוזה והשופוני והיום עם כל הדריבלים המיותרים וההתחכמויות ברחבה רואה שעלה לו טיפה… קופנהאגן הוא רוצה? שקצת ירד לקרקע.

כנ״ל תורג׳מן שלא הורגש היום בכלל… ליגה סקוטית הוא רוצה? שילמד קודם איך ניגשים בטיימינג נכון לכדור שקופץ אליך אחרי זה שידבר על ליגה סקוטית…

פורסם ב
6 דקות לפני, חרישי הוא הלילה ואפל said:

צריך קשר שימלא את המקום של גבי

לדרמן נותן לו להראות מה הוא יודע שיכנס במקום סיסוקו

שוער זר

בלם זר

ואפילו מגן שמאל זר למה רביבו נהייה לו מניירות של כוכב מי שעוקב אחריו באינסטגרם רואה את הפוזה והשופוני והיום עם כל הדריבלים המיותרים וההתחכמויות ברחבה רואה שעלה לו טיפה… קופנהאגן הוא רוצה? שקצת ירד לקרקע.

כנ״ל תורג׳מן שלא הורגש היום בכלל… ליגה סקוטית הוא רוצה? שילמד קודם איך ניגשים בטיימינג נכון לכדור שקופץ אליך אחרי זה שידבר על ליגה סקוטית…

הטיימינג שלו כל כך מאכזב. 

פורסם ב
45 דקות לפני, Double said:

אם היו יודעים שיגדילו את מכסת הזרים ל-8 אני בספק שהיו משחררים אותו.

גם עם 6 זרים הייתי משאיר אותו. סה"כ היה בסדר גמור+ (לפרקים מצויין). היה עדיף להשאיר אותו יחד עם מליקה, לא להביא את ג'ראפי ולהפרד ממשפתי (וגם מתורג'מן). 

פורסם ב

סיסוקו לא יחזיק את הקישור של מכבי לבד, היה מפוזר היום. גם עידו שחר עם מחצית ראשונה שלא מצא את עצמו, מוקדם לשפוט צריך לראות אותו פותח תקופה אבל היום איפה הוא ואיפה גבי מבחינת הבנת המשחק. תורג'מן היה חלש רצח היום.  שיפוט ביזיון ועדיין לא הגיוני שמול 10 שחקנים לא מצליחים לייצר יותר ממצב שניים. צריכים להיכנס לעניינים ומהר. 

פורסם ב

מבחינתי אנחנו זכינו באלוף האלופים.

שער ופנדל אלף אחוז.

ככה שנגמר 3-2.

אפשר לצאת לחגוג.

אלוף האלופים עם כוכבית.