Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב
1 דקה לפני, איתי-מכביסט said:

עם כל הרצון שהנוער יצליחו , אסרס לא צריך להישאר  העונה. הוא בהחלט שווה בוגרים , לכל הפחות ליגה לאומית .

אם מכבי צריכה ללמוד משהו מעסקת פטאצ'י/גלוך שהמעבר בין מסגרות נוער לבין לזמבר שחקני בוגרים זה בעיקר הכוונה טובה והתפתחות רגשית. יש מיוחדים שאפשר לשבור עבורם את התבנית.

פורסם ב
On 15.8.2025 at 19:48, אקיטה said:

רוי גפני- כמו סיפור רביבו רק הפוך, הבן של מגן העבר רוני גפני; מדובר בקשר התקפי/כנף עם רגל שמאל מוכשר מאוד.

וואו אני מקווה שהוא לא קיבל את הכישרון מאבא

פורסם ב
4 דקות לפני, קמחי said:

אם מכבי צריכה ללמוד משהו מעסקת פטאצ'י/גלוך שהמעבר בין מסגרות נוער לבין לזמבר שחקני בוגרים זה בעיקר הכוונה טובה והתפתחות רגשית. יש מיוחדים שאפשר לשבור עבורם את התבנית.

היידה. אני בעד. 

פורסם ב

הימור מושכל- לא נראה את אסרס בבוגרים בשנה הקרובה, אולי עוד שנתיים, אולי בבוגרים של רד בול זלצבורג, אולי בזמן אחר, אולי במציאות אחרת.

חלום שאתבדה.

פורסם ב

מעניין בן סימון, מרכז כובד נמוך סטייל.

פורסם ב
16 דקות לפני, itanar said:

מעניין בן סימון, מרכז כובד נמוך סטייל.

חבר שלי,מאמן נערים א של הפועל,כבר 3 שנים מדבר עליו,טוען שמדובר בכוכב קצת מתחת לאוסקר גלוך.

פורסם ב

אני לא יודע את זה אלא רק מעלה השערה.

ייתכן ואסרס לא מוכן מנטלית/מקצוענית לעלות לדבר הבא.

הראיות שעליהן אני מתבסס:

1) כאשר הוא נקנה מאשדוד הוא שיחק בנערים א למרות שבקלות יכל לשחק בנוער. היה כבר אז בנוי פיזית לבוגרים.

2) בעונה קודמת פיזז רבות בין הרכב לספסל בנוער.

3) לא עבר לבוגרים אפילו לא בליגה לאומית.

אני מדגיש כי מבחינה פיזית/טכנית מדובר בעילוי שהיה אמור להיות בגיל 18 בבוגרים ובגיל 19 בחו"ל.

הוא דור פרץ עם יכולות כדורגל.

אני מאוד בעדו ומקווה שהילד יפרוץ וישחק בוגרים (בליגת על) עוד לפני ינואר.

פורסם ב

אתמול יצאה לדרך עונת 25/26 גם בנערים א׳ שגברו על בית״ר י-ם העולה החדשה לליגה בתוצאה 5:1. 

למכבי כבשו : דניאל בן שושן צמד, עידו יוסף צמד ורוני האוזי הרכש החדש מהפועל רעננה. 

תמה שמעניין הוא שנועם עזרן (הבן של) אולי הכי צעיר בקבוצה  שיחגוג בנובמבר הקרוב 15 חזר לשחק אחרי פציעה שהשביתה אותו מאז חודש פברואר והשלים 90 דק׳.

https://vole.one.co.il/item/499161

דרך אגב , בנושא אסרס שדובר פה ובמקומות אחרים, בפוסט שהוא העלה לאחר המשחק נגד חיפה הוא כתב “A new beginning soon״ ככה שלדעתי מרמז שבסופו של יום הוא כן יושאל ולא ישאר בנוער.

פורסם ב

למעוניינים 1805 ישיר משולב בספורט 5, הנוער מתארחים היום אצל רעננה.

פורסם ב
5 דקות לפני, אקיטה said:

למעוניינים 1805 ישיר משולב בספורט 5, הנוער מתארחים היום אצל רעננה.

מחלה השידור המשולב הזה 

קבוצות שאני לא רואה את הבוגרים שלהן, רוצים אני אשב אראה את הנוער עד שיחזירו למכבי. 

פורסם ב

טראו, פלדמן, ויינברג, שפיגל, ברהום, ריבל, מגור, אביב, בן סימון, דנור, יהל וקנין.

אסרס אגב לא בסגל, פספסתי שהושאל?

פורסם ב
48 דקות לפני, אקיטה said:

טראו, פלדמן, ויינברג, שפיגל, ברהום, ריבל, מגור, אביב, בן סימון, דנור, יהל וקנין.

אסרס אגב לא בסגל, פספסתי שהושאל?

הדיבור הוא שהוא בטירונות ולכן לא בסגל . 

לא שמעתי שהושאל עד כה 

פורסם ב

1:1 במחצית. אני לא מאופס על השמות, אבל מספר 7 עשה מהלך אישי יפה בצד וסחט פנדל.  יהל וקנין הבקיע את הפנדל. 

רני ריבל, מספר 6 הוא קשר אמצע מאוד מיוחד. 

פורסם ב

מה שקורה עם השיפוט בליגת הנוער הוא באמת עניין לבדיקה. כמות ההחלטות ההזויות קצת מעוררות חשד.

פורסם ב
1 hour ago, Brandon Roy said:

1:1 במחצית. אני לא מאופס על השמות, אבל מספר 7 עשה מהלך אישי יפה בצד וסחט פנדל.  יהל וקנין הבקיע את הפנדל. 

רני ריבל, מספר 6 הוא קשר אמצע מאוד מיוחד. 

מספר 7 יהלי דנור.

נגמר 1-1, רעננה החמיצו פנדל דקה 95 (עוד שופט הזייה), מכבי עם כמה החמצות גדולות.

פורסם ב
1 דקה לפני, קמחי said:

מה שקורה עם השיפוט בליגת הנוער הוא באמת עניין לבדיקה. כמות ההחלטות ההזויות קצת מעוררות חשד.

בהחלט

פורסם ב

אני חשבתי שהדור הזה קצת יותר מתוחכם וקלט שמחר בבוקר אף אחד לא זוכר מה הנוער עשה וכפועל יוצא לכך, מבין שכדאי לשחק כדורגל ולא לבזבז זמן. 

אתה משחק מול קבוצה טובה, קבוצה שמשחקת בקצב גבוה, משדרים אותך בטלוויזיה, יש יותר צופים מבדרך כלל, אני הייתי משתדל לשחק כדורגל בכל רגע. 

איך זה שבזבזתי פה זמן והוצאתי תיקו יעזור לי לעלות עוד שלב בדרך להיות שחקן בוגרים? אולי יום אחד מישהו יגלה לי. 

ובנוגע למכבי? מבסוט על דן רומן. יש כיוון, השחקנים יודעים מה הם רוצים לעשות על המגרש. הכדור זז. 

העונה רק התחילה, אני בטוח שזה ישתפר עוד הרבה. אבל שיסלח לי זנדברג, זה לא אותו ענף בכלל. 

פורסם ב
6 דקות לפני, אקיטה said:

מספר 7 יהלי דנור.

נגמר 1-1, רעננה החמיצו פנדל דקה 95 (עוד שופט הזייה), מכבי עם כמה החמצות גדולות.

כבר שנים שאנחנו מתקשים מול רעננה בחוץ, אני זוכר נכון?

פורסם ב

יש בנוער של הפועל שחקן בשם עמיר נמני, עצם המחשבה התיאורטית מקוממת

פורסם ב
לפני4 שעות , Brandon Roy said:

אני חשבתי שהדור הזה קצת יותר מתוחכם וקלט שמחר בבוקר אף אחד לא זוכר מה הנוער עשה וכפועל יוצא לכך, מבין שכדאי לשחק כדורגל ולא לבזבז זמן. 

אתה משחק מול קבוצה, קבוצה שמשחקת בקצב גבוה, משדרים אותך בטלויזיה, יש יותר צופים מבדרך כלל, אני הייתי משתדל לשחק כדורגל בכל רגע. 

איך זה שבזבזתי פה זמן והוצאתי תיקו יעזור לי לעלות עוד שלב בדרך להיות שחקן בוגרים? אולי יום אחד מישהו יגלה לי. 

ובנוגע למכבי? מבסוט על דן רומן. יש כיוון, השחקנים יודעים מה הם רוצים לעשות על המגרש. הכדור זז. 

העונה רק התחילה, אני בטוח שזה ישתפר עוד הרבה. אבל שיסלח לי זנדברג, זה לא אותו ענף בכלל. 

לדעתי הבעיה זה לא השחקנים אלא המאמנים.

דן רומן הוא אחד מאנשי הכדורגל הכי רציניים שיש במדינה. אם כל אנשי המקצוע היו כמוהו - מצבנו היה טוב.

פורסם ב
לפני7 שעות , maynard_prica said:

יש בנוער של הפועל שחקן בשם עמיר נמני, עצם המחשבה התיאורטית מקוממת

אוהדי הפועל ישירו לו ״נמני להיות איתך בכל דקה״?

פורסם ב
לפני8 שעות , maynard_prica said:

יש בנוער של הפועל שחקן בשם עמיר נמני, עצם המחשבה התיאורטית שישירו לו משעשעת מאוד 

• 3 weeks later...
פורסם ב

מחר 1650 למי שרוצה להתחמם קצת לפני המשחק של הבוגרים מול טבריה, מכבי נוער מארחת את הפועל חיפה.

יהיה שידור משולב של ספורט 5.

פורסם ב

מוקדם יותר היום, נערים א הביסו 8-0 את חדרה.

נועם עזרן (הבן של כמובן) עם שלושער, דניאל בן שושן צמד, עידו יוסף, יונה יצחק ועמית איתמר.

אחרי 3 מחזורים, מאזן השערים 1-16.

פורסם ב

הרכב למשחק בעוד שעה:

טראו, רייך, ויינברג, שפיגל, ברהום, מגור, יויו אביב, חוניו, בן סימון, זפרני ודנור.