Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב
1 hour ago, מנג'ר יונייטד said:

יותר מדי פעמים התלהבנו משחקנים שנראו מוכנים לבוגרים והתרסקו כשעלו. יש יחידי סגולה בודדים שיכולים לעשות את זה, מבחינה פיזית ומנטלית.

ברמת הכישרון של הכדורגלן הישראלי כיום, בהשוואה ללפני 20 שנה, שחקן בן 19 שהוא תוצר מחלקת הנוער של מכבי שלא מסוגל היום להיות שחקן רוטציה לכל הפחות בקבוצות פלייאוף תחתון כמו הפועל ירושלים, אז הוא ב-95% לא יהיה חומר למכבי גם בהמשך. מי שלא החזיק, לא היה מספיק טוב במכלול. מי ששחקן, הוא שחקן בגיל 19 ויהיה יותר בגיל 22. 

ולא חייב להיות עילוי יוצא דופן - דן גלזר הצליח במכבי נתניה, יונתן כהן הצליח בבני יהודה ועוד דוגמאות. 

פורסם ב

אני לא מצליח להבין איך ההגרלות בהתאחדותתמיד שוברות כל מוסמכה סטטיסטית. איך תמיד בגביע מגרילים משחרקים שצמודים למשחקי הליגה, גם בבוגרים זה ככה. 

פורסם ב

מעריך את מוסר העבודה של מנספורד שגם בסוף החוזה בא לעבוד ולא לעבודה.

פורסם ב
11 דקות לפני, Raumdeuter said:

מעריך את מוסר העבודה של מנספורד שגם בסוף החוזה בא לעבוד ולא לעבודה.

קוראים לזה "להיות מקצוען בעבודה שלך" משהו ש-90% ממי שמתעסק בכדורגל בארץ אין מושג בו.

פורסם ב
לפני1 שעה , סי הצהובה said:

מפגש נוסף של מכבי עם חיפה הפעם בשמינית גמר הגביע, כמה חבל שאין שידור

בהצלחה

גיליתי באיחור גדול שיש שידור באפליקציה של ההתאחדות (כרוך בהרשמה מהירה) 

פורסם ב
Just now, דקסטר said:

גיליתי באיחור גדול שיש שידור באפליקציה של ההתאחדות (כרוך בהרשמה מהירה) 

נכון גם אני גיליתי את זה לא מזמן
לפני כמה חודשים בדקתי שם את אחד השידורים והיה כתוב שזה כרוך בתשלום מסתבר שהם ירדו מהשטות הזאת.

פורסם ב

אבל גדול בכדורגל הישראלי אחרי שקבוצת הנוער הטובה בהיסטוריה של הכדורגל העולמי חוטפת בראש פעמיים ברצף מהגרמנים

פורסם ב
50 דקות לפני, קמחי said:

אבל גדול בכדורגל הישראלי אחרי שקבוצת הנוער הטובה בהיסטוריה של הכדורגל העולמי חוטפת בראש פעמיים ברצף מהגרמנים

שמעתי ברצלונה וריאל מדריד רבות מי יחתים את אורי קרגולה מהנוער שלהם.

פורסם ב
23 דקות לפני, car.garsia said:

שמעתי ברצלונה וריאל מדריד רבות מי יחתים את אורי קרגולה מהנוער שלהם.

עוד לא מינו את איתי מרדכי לנהל את לה מאסיה?

פורסם ב
57 דקות לפני, קמחי said:

עוד לא מינו את איתי מרדכי לנהל את לה מאסיה?

אולי להיות המורה נהיגה שם, יש לו ניסיון בתחום.

פורסם ב

השנתיים/שלוש הקרובות לדעתי יהיו הרבה פירות, גם מנערים א'.

אם מכבי רוצה לנצל אותם כמו שצריך, גם באקלים הנוכחי שלכל שחקן נוער שלנו מספיק חודש טוב בשביל כבר להיות האקזיט הבא, היא תצטרך מהקיץ שבא עלינו לשנות תפיסה.

אני לא רואה למה קישור של מגור, אסרס ובן סימון לא יכול להיות הקישור של ההרכב השני שלנו כבר עכשיו. כל אלו במקום לדרמן, סיסוקו, וכן, נצטרך לקבל החלטה קשה בנוגע לפרץ ולתת לו לבלות את שארית הקריירה באמריקה אם אנחנו רוצים לייצר גיבורים חדשים ולהתקדם.

מרגיש ממש בנוח עם קישור פותח של בליץ', נוי ואנדרדה (או זר אחר במידה והוא לא מתרומם עד סוף העונה), כשתפוזי מכונת השערים מהספסל והשלישייה הנ"ל מהנוער ברוטציה.

ואם צריך עוד תעודת ביטוח ישראלית בינונית אבל עם קצת יותר ניסיון לקישור אז יש את נידם, אחלה של שחקן ליגה לרוטציה.

ולבסוף, מקווה גם שזה שמכבי לא הביאה מגן שמאלי בינואר הנוכחי, "יכריח" את הצוות המקצועי לנסות את קוצר.

פורסם ב
59 דקות לפני, דקסטר said:

@אקיטה מצב השוערים במחלקה ככ גרוע שהחתימו את טראו ל-3 שנים?

שוער נוראי, מת לדעת מה מוצאים בו.

פורסם ב
לפני1 שעה , דקסטר said:

32 דקות לפני, קמחי said:

שוער נוראי, מת לדעת מה מוצאים בו.

האמת שאני לא עוקב, אבל הדיסוננס בין מה שרשמתם לבין הכותרת הזאת - 

"עידן טראו חתם על חוזה ל-4.5 שנים במכבי ת"א

השוער המבטיח (2007) הוא מהכישרונות הגדולים במחלקת הנוער, יתאמן עד סוף העונה תחת מאמן השוערים של הבוגרת.,

כאילו נעלנו אצלנו את דניאל פרץ היא מטורפת.

פורסם ב
לפני2 שעות , דקסטר said:

לא יודע מה המצב בנערים א' ומטה בגזרה הזו אבל שאר השוערים בנוער שגדלו מאז דניאל פרץ...גם רעים, כולל המחליפים של טראו בסגל הנוכחי שנראו רע, לא נראה שייצא משהו שנראה אפילו חצי ראוי בזמן הקרוב.

פורסם ב
1 hour ago, barak said:

האמת שאני לא עוקב, אבל הדיסוננס בין מה שרשמתם לבין הכותרת הזאת - 

"עידן טראו חתם על חוזה ל-4.5 שנים במכבי ת"א

השוער המבטיח (2007) הוא מהכישרונות הגדולים במחלקת הנוער, יתאמן עד סוף העונה תחת מאמן השוערים של הבוגרת.,

כאילו נעלנו אצלנו את דניאל פרץ היא מטורפת.

זה בדיוק הדיסוננס עם הבחור הזה, יש לו נתונים מעולים כפוטנציאל שוער למכבי (כולל יופי של משחק רגל) אבל אני לא זוכר שוער שמקבל גולים כאלה מצחיקים. תחשוב על הגול הכי מצחיק שאתה יכול להעלות על הדמיון, כנראה שזה קרה לו.

פורסם ב
לפני18 שעות , אקיטה said:

השנתיים/שלוש הקרובות לדעתי יהיו הרבה פירות, גם מנערים א'.

אם מכבי רוצה לנצל אותם כמו שצריך, גם באקלים הנוכחי שלכל שחקן נוער שלנו מספיק חודש טוב בשביל כבר להיות האקזיט הבא, היא תצטרך מהקיץ שבא עלינו לשנות תפיסה.

אני לא רואה למה קישור של מגור, אסרס ובן סימון לא יכול להיות הקישור של ההרכב השני שלנו כבר עכשיו. כל אלו במקום לדרמן, סיסוקו, וכן, נצטרך לקבל החלטה קשה בנוגע לפרץ ולתת לו לבלות את שארית הקריירה באמריקה אם אנחנו רוצים לייצר גיבורים חדשים ולהתקדם.

מרגיש ממש בנוח עם קישור פותח של בליץ', נוי ואנדרדה (או זר אחר במידה והוא לא מתרומם עד סוף העונה), כשתפוזי מכונת השערים מהספסל והשלישייה הנ"ל מהנוער ברוטציה.

ואם צריך עוד תעודת ביטוח ישראלית בינונית אבל עם קצת יותר ניסיון לקישור אז יש את נידם, אחלה של שחקן ליגה לרוטציה.

ולבסוף, מקווה גם שזה שמכבי לא הביאה מגן שמאלי בינואר הנוכחי, "יכריח" את הצוות המקצועי לנסות את קוצר.

אני חושב שבעמדת המגן השמאלי יעדיפו את שחר רוזן, עשה עונה סבירה באשדוד והשנה התקדם מאוד בהפועל פ"ת.

פורסם ב
לפני4 שעות , BIGBEN said:

אני חושב שבעמדת המגן השמאלי יעדיפו את שחר רוזן, עשה עונה סבירה באשדוד והשנה התקדם מאוד בהפועל פ"ת.

לא פותח שם בהרבה משחקים. לא יודע עד כמה התקדם שם.

גם העונה באשדוד לא הייתה סבירה, די חלשה בעיניי.