Jump to content

Recommended Posts

פורסם ב

בוקר טוב אני רוצה לחדש היום את שתי המנויים שלי, כרגע אין לי פוראבר, אני אמור קודם כל לרכוש פוראבר ואז לחדש את המנויים? כי שלחו לי קישורים למיילים לגבי החידוש העניין שזה בלי ההנחה של פוראבר השאלה אם אחרי שאני יעשה אז התעדכן לי המחיר של המנוי? 

פורסם ב
15 דקות לפני, הרוסונרי said:

בוקר טוב אני רוצה לחדש היום את שתי המנויים שלי, כרגע אין לי פוראבר, אני אמור קודם כל לרכוש פוראבר ואז לחדש את המנויים? כי שלחו לי קישורים למיילים לגבי החידוש העניין שזה בלי ההנחה של פוראבר השאלה אם אחרי שאני יעשה אז התעדכן לי המחיר של המנוי? 

צטט

14/05: פתיחת חידוש המנויים לחברי FOREVER בלבד: כל חבר FOREVER שברשותו מנוי יקבל מייל והודעת סמס עם דרישת תשלום לחידוש המנוי במקום מושבו במחיר FOREVER מוזל. מי שירכוש חברות לאחר ה-14/05 יקבל את דרישת התשלום המוזלת תוך 2 ימי עסקים

מה שכן, ואולי לא הבנתי נכון אבל לפי זה נראה שתקופת חידוש המנויים עם הנחת פוראבר הייתה רק בין ה-14.5 ועד ה-22.5. שווה לדבר עם מכבי ולבדוק

MTA_20250513121020485290878e4ceb8d0557fa

פורסם ב
36 דקות לפני, דקסטר said:

מה שכן, ואולי לא הבנתי נכון אבל לפי זה נראה שתקופת חידוש המנויים עם הנחת פוראבר הייתה רק בין ה-14.5 ועד ה-22.5. שווה לדבר עם מכבי ולבדוק

MTA_20250513121020485290878e4ceb8d0557fa

אז אשכרה אני לא מקבל ת5% הנחה? זה אומר לאכול אותה במאה שח על שתי מנויים, ורשום במפורש על המסלול של ה180 שאתה מקבל 5% הנחה בחידוש המנוי 

פורסם ב

גם אצלי הייתה אותה הבעיה. שלח למכבי הודעה דרך הפייסבוק

פורסם ב
4 דקות לפני, Tomer_R said:

גם אצלי הייתה אותה הבעיה. שלח למכבי הודעה דרך הפייסבוק

והם פתרו לך את זה? מצד שני אני יכול לעשות פוראבר לייט ב119 וזהו לא?

פורסם ב
4 דקות לפני, הרוסונרי said:

והם פתרו לך את זה? מצד שני אני יכול לעשות פוראבר לייט ב119 וזהו לא?

כן. הם העבירו את הפניה שלי ללאן, לאחר מכן קיבלתי דרך המייל אופציה לחידוש המנוי עם ההנחה של הפוראבר

פורסם ב
25 דקות לפני, Tomer_R said:

כן. הם העבירו את הפניה שלי ללאן, לאחר מכן קיבלתי דרך המייל אופציה לחידוש המנוי עם ההנחה של הפוראבר

מכבי הפנו אותך קודם כל למייל שלהם , או ישר מהפייסבוק עזרו לך?

פורסם ב
לפני2 שעות , הרוסונרי said:

מכבי הפנו אותך קודם כל למייל שלהם , או ישר מהפייסבוק עזרו לך?

כתבו לי שהם מעבירים את הפניה ללאן ולאחר יומיים בערך קיבלתי דרישת תשלום מוזלת מלאן

פורסם ב
לפני2 שעות , Tomer_R said:

כתבו לי שהם מעבירים את הפניה ללאן ולאחר יומיים בערך קיבלתי דרישת תשלום מוזלת מלאן

אז לי ענו במייל אמרו לי שארכוש את הפוראבר ואז אשלח להם שוב הודעה והם ישלחו לי מחיר מעודכן, מקווה שיעשו כמו שרשמו וישלחו לי מחיר מוזל, תודה רבה