Jump to content

טופ 3 משחקים גדולים של מכבי בהיסטוריה

Recommended Posts

פורסם ב

אגב גם ה4-1 על האולימפיאקוס היה תצוגה ענקית ביוון(אלופת הקונפרנס)

כולם שוכחים אותו בגלל הגומלין.

פורסם ב
51 דקות לפני, erantheking21 said:

אגב גם ה4-1 על האולימפיאקוס היה תצוגה ענקית ביוון(אלופת הקונפרנס)

כולם שוכחים אותו בגלל הגומלין.

אם אנחנו מארחים את הגומלין בבלומפילד הם מקבלים עוד רביעייה

פורסם ב

לא יודע אם הכי גדול, בטוח אחד המשחקים הכי כיפיים שנכחתי בהם בחיי

פורסם ב
לפני11 שעות , מביך said:

רמ״ש מהפך עם בישול של אניימה זה הגילטי פלזר שלי בטופ 3 

זה היה ניצחון קריטי בעונה הזאת, הגענו למשחק אחרי שני הפסדים רצופים, ואז המהפך הזה.

הכי גדול מבחינתי זה דרבי 4, הכניס אותם לשוק. מכבי רקדה שם על הדשא. בדרבי 2-0 הם לא היו קיימים, ואז המהפך בדרבי שאחרי. 

פורסם ב
1 דקה לפני, Elirandani said:

זה היה ניצחון קריטי בעונה הזאת, הגענו למשחק אחרי שני הפסדים רצופים, ואז המהפך הזה.

הכי גדול מבחינתי זה דרבי 4, הכניס אותם לשוק. מכבי רקדה שם על הדשא. בדרבי 2-0 הם לא היו קיימים, ואז המהפך בדרבי שאחרי. 

טפיי איך לא היה פנדל על יואב זיו, בטח גם עם הואר היום לא בודקים את זה מרחמים כי 4-0. 

היה גם פוסל את הפנדל של הפועל ב3-2 ואז לא היה קורה כל האירוע.

פורסם ב
לפני4 שעות , ebibo said:

יש מיליון משחקים חברים, מעניין לעשות סקר

4-0 בדרבי הראשון שמכבי הגדולה חזרה

3-2 דרבי זהבי הפועל הלכה לישון וזה מוקדם ללכת לישון

3-0 ראשון על חיפה בקרית אליעזר(פריצה בהקפצה מעל השוער)

זהבי מנצח את חיפה דקה 90

יהונתן כהן קובר את חיפה דקה 90+ ב 4-3

3 פעמים חמישיות בדרבי

6-0 על חיפה במחזור הארור ההוא של המשחק המכור סכנין מול ב"ש

החמישיה על בית"ר במוצ"ש

יש גם מיליון תת משחקים מרגשים כאלו שלא נכנסים להכי מרגשים(רמה"ש וטילוגסי בעונת האליפות הראשונה, נצחון דקה 90 על ביתר עם בוס שפיספסנו את האליפות אחריו, 3-1 על ב"ש השנה)

כל אלו רק בליגה האמת, אם נספור גביע ואירופה יש עוד כמות משחקים איכותיים

אנחנו ב13 שנה מהאגדות מבחינתי, כאוהד שחווה את כל שנות ה 90 ואח"כ 2000 עד 2012, היה קשה מאוד

4 2  שהפכנו בדרבי. כמעט היה 3 0 עם פידלף. היינו עם הגב אל הקיר הפועל חשבו שזה כבר שלהם לגמרי ואז לתת ארבע זה כמו להתחיל מלחמת יום הכיפורים ולסיים במלחמת ששת הימים (קורא בדיוק ספרים על היסטוריה ומלחמות).

פורסם ב

קשה לחשוב רק על 3, אפשר לעשות טופ 30. לשמחתנו יש לנו כל כך הרבה משחקים לפנתאון.

הרשימה שמעליי מרשימה בהחלט, והייתי מוסיף את ה 3-2 של נמני בטדי ומשחק האליפות בר"ג של 2003.

אם הייתי צריך להצביע על המשחק הכי כיפי שהייתי בו, זה ה 6-2 בגמר גביע עם טרבל על הראש של ב"ש

פורסם ב

האמת גם המהפך על בני יהודה של לוגסי היה משחק מטורף

פורסם ב

קודם כל צריכים להחליט על פרמטרים שעל פיהם נקבעים משחקים גדולים

אם זה משחק צמוד כמו 4:3 בסמי או דרבי זהבי

או לחילופין משחק שבו מכבי שלטה ללא עוררין כמו 4:0 בדרבי של אוסקר או החמישיות בדרבי (למשל החמישיה הראשונה בנתניה)

או שאפשר לקחת משחק קובע לאליפות שניצחנו כמו  3:1 ההוא בקרית אליעזר ואז זה נכנס לקטגוריה הזאת

הכיף שלנו שיש הרבה משחקים כאלה

אגב גם  3:2 על בית"ר בטדי ב 2003 כשנמני הציל אותנו גם היה משחק ענק בשעתו

יש עוד משחק שבעיני אני מחשיב אותו למשחק ענק (בעצם שני משחקים) שאני מחשיב אותם למשחקים שמסמלים מכביזם, זה ה 3:2 של טילוגאסי ו  4:3 נגד רמה"ש (לא יודע להחליט מי מהם יותר גדול)

הקטע הדפוק שבשני המשחקים האלה לא זכיתי להיות לצערי (הייתי קצת חולה באותו זמן והתלבטתי אם ללכת) ועד היום אני אוכל את עצמי איך לא הלכתי למשחקים האלה 

4:3 על רמה"ש השרון מרגש אותי עד היום ברמות שאין לתאר (פחות מ4:3 בסמי)

פורסם ב
לפני5 שעות , Coolio said:

וואו האווירה בפרנקפורט בית היתה משוגעת. יש מצב ששווה קטגוריה נפרדת לאירופה?

מדברים על משחקים גדולים או אווירה? יש גם קטגוריית משחקים מרגשים שזה משהו אחר לגמרי..

פורסם ב
1 דקה לפני, אם אין אני לי נמני said:

מדברים על משחקים גדולים או אווירה? יש גם קטגוריית משחקים מרגשים שזה משהו אחר לגמרי..

עשיתי חיפוש לוודא שאני לא טועה, אז כן הקהל של פרנקפורט גם נתן שואו במשחק עם תצוגת דגלים כשאצלנו פלקטים על 7-8 והתפאורה של ה superjoden

ביחד עם המוזיקה של הליגה האירופית ברקע היה באמת באמת אווירה חשמל, והניצחון היה וואוו אין לתאר

פורסם ב
לפני22 שעות , צ'אקי said:

מקום 1 - 1996 מכבי יוצאת לקרית אליעזר ולוקחת בפועל אליפות על הראש של מכבי חיפה עם 3:1 מהסרטים! 

אין יותר קלאסי מנימני דואג לי לכרטיס ומזיין אותם בתחת בסבא אליעזר.

משחק לפנתאון. 

פורסם ב

חסרים לי פה -

1-0 בוסרמיל מחזור אחרון 94/5

1-0 מול ביתר בבלומפילד אחרי החמצת פנדל של נימני 95/6

1-0 בדרבי גול של רודריגו אליפות 02/03

האווירה בשבת לגמריי הזכירה לי את הניינטיז ואם להיות יותר ספציפי את ה5-0 מול אוסטריה משום מה.

פורסם ב

משחק לפנתיאון אבל אפילו העונה מרגיש שהנצחון על ב״ש בחוץ בפלייאוף או על חיפה בסמי במחזור לפני ״גדולים״ יותר ובתכלס גם אלה שהביאו לנו את האליפות לדעתי.

פורסם ב

רק מי שחווה את 93/4 וקילל כל רגע, ואז אליפות בלחץ אטומי ב94/5, יודע שה3:1 וזה נגמר היה נקודת מפנה וסטירה עם הצד המעליב של היד לחיפה שבאו גאים בקרית אליעזר ורק חשבו שאפשר לנצח את הרוח המכביסטית. 

הדריבל של נימני הכניס לי כ"כ הרבה אוויר לריאות אחרי ש70 אחוז מהמדינה היו פרו חיפה, ואי אפשר היה להוריד את החיוך שלי מהפנים גם חודשיים אח"כ. עד גראסהופרס.. (שמתחרה אגב על טופ אכזבות ופספוסים אבר) 

פורסם ב
1 hour ago, boys77 said:

רק מי שחווה את 93/4 וקילל כל רגע, ואז אליפות בלחץ אטומי ב94/5, יודע שה3:1 וזה נגמר היה נקודת מפנה וסטירה עם הצד המעליב של היד לחיפה שבאו גאים בקרית אליעזר ורק חשבו שאפשר לנצח את הרוח המכביסטית. 

הדריבל של נימני הכניס לי כ"כ הרבה אוויר לריאות אחרי ש70 אחוז מהמדינה היו פרו חיפה, ואי אפשר היה להוריד את החיוך שלי מהפנים גם חודשיים אח"כ. עד גראסהופרס.. (שמתחרה אגב על טופ אכזבות ופספוסים אבר) 

וואו. אתה מהתקופה שלי. והייתי מול גרסהופר וזה אולי הפספוס הכי גדול. להיות ראשונים בליגת האלופות. אי אפשר לדעת עם כל ההכנסות איך זה היה משנה את ההיסטוריה ואולי מונע את תחילת שנות ה 2000 העליזות של חיפה.

פורסם ב
1 hour ago, robertod said:

וואו. אתה מהתקופה שלי. והייתי מול גרסהופר וזה אולי הפספוס הכי גדול. להיות ראשונים בליגת האלופות. אי אפשר לדעת עם כל ההכנסות איך זה היה משנה את ההיסטוריה ואולי מונע את תחילת שנות ה 2000 העליזות של חיפה.

בדיוק! לכן זו בכיה לדורות. זו היתה ליגת האלופות עם סה"כ 16 קבוצות והתקציבים הגבוהים יחסית לתקופה היו יוצרים פה שושלת צהובה לשנים קדימה, ומונעים את העוצמות של בית"ר ושאלוי (שבתרחיש הזה היה בא אלינו) ובעיקר ההתעצמות של הפועל אח"כ חיפה. 

סה"כ היינו צריכים לשמור על שער החוץ של קשנצב ולא להפסיד בבית. 

גם אני כמובן הייתי, ונשבר לי הלב

פורסם ב

3:2 בקריית אליעזר בחוץ בעונת האליפות 2002/2003 היה משחק שהחזיר את מכבי למאבק האליפות ונתן לנו בוסט פסיכי לקחת אליפות.

משחק שגם קטע בצורת ארוכה ללא אליפות וסגירת מעגל של נמני.

פורסם ב

ברוך השם יש כ״כ הרבה.

אחד המשחקים שלא ראיתי שהוזכר כאן היה ה 3-2 בטדי עם המהפך של נימני.

שגעת אחת גדולה.

פורסם ב
לפני3 שעות , robertod said:

גם שנה אחרי זה מול פנרבחצ'ה היה ממש פספוס. הם לא היו יותר טובים מאיתנו 

פורסם ב

מבחינתי ה-4-0 ב-2013 זה הכי גדול שאני זוכר

זה מכבי שחיכינו לה כל השנים, גם אם ניתן להפועל 6-0 הדרבי ב-2013 יהיה הכי גדול

זה הדרבי שאמר מכבי חזרה תוסיפו לזה את השיר "שנים רבות" שהתלבש על אותה תקופה ובכלל תענוג

פורסם ב

אם התגובה שלי למשחק הייתה צריכה להיות המדד אז בסוף יש שלושה משחקים שאשכרה גרמו לי להרביץ לקיר ולרוץ בבית במדרגות כמו משוגע, עם דמות בעיניים:

1. דרבי זהבי 3-2

2. מכבי פלזן חוץ ובאזל 1-1 בית (האמת שגם ה3-3 הוציא אמוציות מטורפות)

3. מכבי חיפה 4-3 יונתן על הבאזר

פורסם ב
On 28.5.2025 at 16:59, boys77 said:

הכל טוב ויפה אבל גרסהופרס היה 7-8 חודשים לפני הנצחון העצום בקרית אליעזר

פורסם ב

מבחינתי בדור האחרון:

1. דרבי זהבי 3-2. זה היום הכי מאושר שהיה לי עם מכבי ואפילו לא הייתי באצטדיון. פשוט תסריט של משחק שלא היה עובר את נטפליקס מחוסר אמינות. נכון שהפסדנו דרבי אחריו אבל מבחינתי הוא התחיל את הרצף המושלם של ההתעללויות בהפועל.

2. מכבי חיפה בסמי שנה שעברה. שמה דווקא הייתי. היום הכי מיוחד להיות פה אוהד מכבי, הכל היה מתוכנן לפרטי פרטים. הפלאפונים באוויר עם עדכונים מבלומפילד, השמחה אחרי שהם ירדו, השאגה של מיץ' אלינו בחימום, הפנדל שזהבי כבש, הפנדל שזהבי החמיץ, הזמן שזה עבר לאט, ההבנה שזה שלנו וחזר אלינו אחרי 3 שנים. צמרמורת.

3. הדרבי 4-0 ושבוע אחר כך הטילוגסי. אי אפשר שלא לחבר את השבוע החולה הזה יחד.  לפני 2 המשחקים האלה הרגשתי שחיפה מתקרבת. שאולי נחרבן את זה בטעות אחרי עשור הכישלונות. ואז בא ה4-0 המשוגע הזה שהוא בלתי נתפס ואז בא המהפך המשוגע מול בני יהודה. כמה אושר, מרגש להיזכר.

המקום הרביעי שלי זה בטח הגמר גביע. חוויה עוצמתית בלומפילד חצי צהוב וחצי אדום וגם משחק שתוסרט בצורה מושלמת עם הקינוח של ההשתוללות של קלינר וטועמה. מוסיף גם את הגמר גביע ה6-2 נגד באר שבע, פיייי כמה משחקים חולים.

ה4-3 על חיפה גם בטופ, גם משחק חולה. הכי טוב שהיה בכדורגל הישראלי בפער. רכבת הרים רגשית. לא הייתי אבל ראיתי בצבא עם אוהדי מכבי חיפה שאני המכביסט היחיד והיה חוויה.

בנוגע לאירופה, סובייקטי אבל הצלחות באירופה מרגשות אותי הרבה פחות מלהשתין על היריבות שלנו והפועל בפרט. באזל היחיד שיכול להיכנס לי לטופ 10 כי באמת היה לחץ בבלומפילד בלתי נשכח ואופוריה מטורפת אחר כך.

אגב ככה זה גם באכזבות. ההפסד 3-2 לחיפה אחרי שהובלנו ואפילו ההפסד 3-2 לאום אל פאחם בגביע כואבים לי יותר מזניט והייתי בשלושתם. שלא לדבר על להפסיד גמר גביע (ההפסדים פעמיים ברצף בטדי גמרו אותי).